Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sabahtan beri börekler 2 taak aşure biri beni durdursun:KK56::KK36:Kv. geldi yukarıya bende çıktım.Gerisi malum:KK24:Şiödi yeşşilçayımı içiyorum.Akşama dolma ve çorba var.Bugün bütün evi sildim halılar geldi yerleştirdim ohh mis gibi ama yarına yine aynı olur ogluş saolsun.Benden böle sizler inş. daha iyi durumdasınızdır:21:

hemen menümü yazıp kaçacağım. oğlum o uyanıkken bilgisayar vve telefonla uğraşmama sinir oluyor...Anlayacağınız kaçak yazıyorum...
07:30 3 dilim sucuk, bir salatalık, 1 kk peynir, 3-4 zeytin, 2 çatal bal, 1 dilim ekmek, yeşilçay, 1 cennet elması
11:00 2 mandalina
12:30 bir porsiyon pide (hiç olmadı biliyorum ama okuldan arkadaşlarla dışarıda yedik bugün..hadi kızın bana)
16:00 bir portakal
17:30 3-4 yk taze fasülye, 3-4 yk bulgur pilavı, yoğurt
şu anda yeşil çay
oğlum uyuyunca gelirim...

Zzuzuu ve papatya kızlar tam istikrarlı bir şekilde deavm ediyorsunuz.Tabi bunun alkışını cuma günü göreceksiniz:KK34:Ben ise bu hafta pasta börek ve aşurelerin acı sonunu görücem tartıda:KK5:Motivasyonumu kaybettim:KK43:

akşam yemeğini yediğim için bugünkü menümü sizlere söz vererek bu saatten sonra ağzıma bişey koymamak üzere bugünkünü yazıyorum kızçeler :)
sabah aç karnına kahve kızlar bırakamıyorum kahveyi artı içmediğim zaman kabız oluyorum türk kahveini afedersiniz onun sayesinde her sabah tuvalete çıkabiliyorum kimine kabız yapar bende ters etki yaptı herhalde:KK1:
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek 2 zeytin azcık sucuklu yunurta 1 kk peynir şekersiz çay
ara 1 mandalina yeşilçay
öğle 1 tabak şehriye çorbası bol yoğurtlu sarımsaklı kereviz salatası 1 dilim ekmek

yeşilçay bi kaçtane bisküvi
akşam 1 yemek kaşığı nohut zencefil ve zerdaçalllı yoğurdumu yedim ekmek yok
şimdi normal çayımı içiyorum regliyim ilk günü çok su içilmezmiş bi arkadaşımdan onu duydum çok su içemeyen ben bugün acayip susar oldum ya içsemmi içmesemmi erucum sen daha iyi bilirsin çok su içen biri olarak :KK1:
bu saatten itibaren bişey yiyip içmicem su dışında kızlar

merhaba arkadaşlar
cumartesi akşamından beri pc nin ekranında görüntü yoktu eşim pazartesi, tamire verdi dün gece taktık, ama ben anca şimdi bakabiliyorum geçmişi tam okuyamadım
umarım keyifler iyidir, ben iyiyim,şimdi bir haber aldım daha iyi oldu, arkadaşım doğum yapmış, yarın okul çıkışı bir uğrayacağız yanlarına bişeyler yapıp götüreyim diyorum ama aklıma bişey gelmiyor, yemek yada pasta tatlı ne yapyım kızlar bir fikir verin

Zzuzuu ve papatya kızlar tam istikrarlı bir şekilde deavm ediyorsunuz.Tabi bunun alkışını cuma günü göreceksiniz:KK34:Ben ise bu hafta pasta börek ve aşurelerin acı sonunu görücem tartıda:KK5:Motivasyonumu kaybettim:KK43:
ben ge.en hafta tartılamadım. malum şehir dışındaydım ve orada görmemişler gibi yedim de yedim. 16 kasım bildiriminde kilomu 62,8 olarak bildirmişim. bu hafta geçen hafta aldıklarımı vermeye çalışıyorum. inşallah 62,8 den de aşağı inerim. biraz zor ama..
akşam yemeğini yediğim için bugünkü menümü sizlere söz vererek bu saatten sonra ağzıma bişey koymamak üzere bugünkünü yazıyorum kızçeler :)
sabah aç karnına kahve kızlar bırakamıyorum kahveyi artı içmediğim zaman kabız oluyorum türk kahveini afedersiniz onun sayesinde her sabah tuvalete çıkabiliyorum kimine kabız yapar bende ters etki yaptı herhalde:KK1:
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek 2 zeytin azcık sucuklu yunurta 1 kk peynir şekersiz çay
ara 1 mandalina yeşilçay
öğle 1 tabak şehriye çorbası bol yoğurtlu sarımsaklı kereviz salatası 1 dilim ekmek

yeşilçay bi kaçtane bisküvi
akşam 1 yemek kaşığı nohut zencefil ve zerdaçalllı yoğurdumu yedim ekmek yok
şimdi normal çayımı içiyorum regliyim ilk günü çok su içilmezmiş bi arkadaşımdan onu duydum çok su içemeyen ben bugün acayip susar oldum ya içsemmi içmesemmi erucum sen daha iyi bilirsin çok su içen biri olarak :KK1:
bu saatten itibaren bişey yiyip içmicem su dışında kızlar
:KK9::KK9::KK9:ben beğendim menünü. devamını bekleriz...
merhaba arkadaşlar
cumartesi akşamından beri pc nin ekranında görüntü yoktu eşim pazartesi, tamire verdi dün gece taktık, ama ben anca şimdi bakabiliyorum geçmişi tam okuyamadım
umarım keyifler iyidir, ben iyiyim,şimdi bir haber aldım daha iyi oldu, arkadaşım doğum yapmış, yarın okul çıkışı bir uğrayacağız yanlarına bişeyler yapıp götüreyim diyorum ama aklıma bişey gelmiyor, yemek yada pasta tatlı ne yapyım kızlar bir fikir verin
ben meyve suyu ve kek götürürdüm herhalde. allah analı babalı büyütsün inşallah...

ZUZUUUUMMM ,2-3lt yani günde 10-15 bardak fazlası da iyi degilmiş.Tvde geçe gün dr. söyledi gidipte zayıflıycam deyip 4-5 lt içip başka hastalıklar oluyor dedi:KK34:
HAWAR ,Allah analı babalı büyütsün.Ben olsam süt,boza,meyve suyu yada rezene çayı süt yapsın die:KK1:yanınada kek yada bisküvi götürürdüm.

Günaydın arkadaşlar.Ogluş 6 da kalktı.Çok uykum var.Börekleri çöpe attım.:26:Çünkü artık yemek istemiyorum.Dün gece hem migdem bulandı ve börekler aklıma geldikçe tiskindim sanırım.Akşama kusursuz bir menü çıkarmak istiyorum.:KK76:

internete artık girebiliyorum bilgisayarımdan şükür harfleri bozuk yazarsam kusuruma bakmayın o zman bilinki tabletten yazıyorumdur şimdi laptoptayım.aslında menümü yazmıştım önceki gün ama tel göndermedi bi tuhaf bişeyler oldu dünde sorunluydu ama halloldu dediğim gibi..artık yazarım menümüde
dünkü menümü yazmıyım artık ama söyleyeyim malum aşure yedim öğlen hemde iki tabak akşamda balıktaydık kepek ekemk yoktu malesef beyaz ekmek yedim balıkta kızartmaydı bugün dikkatliyim cumaya az kaldı
57.9idim en son bakalım cuma nolcek.ay 57 çıksam nasıl sevinirim yaa olurmu ki bilmem zannetmiyorum pek ama uğraşcam 56ya yazki kiloma ulaşmam lazım ne güseldi ya üç kilom kalmıştııı

Kızlar yeşilçay ve yulaflımı yiyorum.Bugün ne güzel menü çıkartıyorken az önce misafir gelecegini ögrendm:KK31:Kek yapıcam ve yanına çerez ve bisküvi alıcam.Akşam eşim geç gelicekmiş.Bende yemek yemiycem ve onlarla 1 dl.kek ve çerez yerim.Olur mu sizce:44:

SeHra paylasim icin tesekkurler cok guzel bilgiler var canim
Ebrucum bugun benim de misafirim vardi. Manti vardi yemedim 3 kurupasta kahveyle yedim okadar birtek sabah kahvalti etmistim o. Kizim da hasta oldu malesf daha da nazli oldu surekli memede gece hic uyumadim simdi bir mandalina yiyim acikir gibi olduk aksama yemeye davetliyiz eltime
Sende 1 dilim kek ye canim ama cerez onermem antep varsa yeme sehraa nededi biliyosum azcik findik ye okadar.ins. Kocis pil alirda cuma bildirim yaparim hic bir fikrim yok kilonaldimmi verdimmi cok korkuyorum

ya kuruyemiş ye ya da kek tercih et ikisinden birini emi canım.
antep fıstıgı sakın yeme diyim:KK47:yada ye ben senden daha zayıf olim:KK52:bikiniyle beni görr yağsız göbeğimle sahilde bende sana fındıkfıstık ikram edeyimm:KK52:nazar:KK55:

SeHra paylasim icin tesekkurler cok guzel bilgiler var canim
Ebrucum bugun benim de misafirim vardi. Manti vardi yemedim 3 kurupasta kahveyle yedim okadar birtek sabah kahvalti etmistim o. Kizim da hasta oldu malesf daha da nazli oldu surekli memede gece hic uyumadim simdi bir mandalina yiyim acikir gibi olduk aksama yemeye davetliyiz eltime
Sende 1 dilim kek ye canim ama cerez onermem antep varsa yeme sehraa nededi biliyosum azcik findik ye okadar.ins. Kocis pil alirda cuma bildirim yaparim hic bir fikrim yok kilonaldimmi verdimmi cok korkuyorum

Geçmiş olsun canım kızına.Kuruyemiş almadım.Kek yaptım un kurabiyesi ve susamlı çubuk ve yulaflı aldım.
ya kuruyemiş ye ya da kek tercih et ikisinden birini emi canım.
antep fıstıgı sakın yeme diyim:KK47:yada ye ben senden daha zayıf olim:KK52:bikiniyle beni görr yağsız göbeğimle sahilde bende sana fındıkfıstık ikram edeyimm:KK52:nazar:KK55:

Allah iyiligini versin güldürdün beni:KK1:Sen giy benim hayalimdeki pembe bikiniyi çünkü artık benim göbegimin düz olacagına inancım kalmadı:KK43:Bi dr. gözüksem mi kızlıgımdada 48 kiloyken göbegim vücuduma göre büyüktü.Örnegin hani çok zayıf biri hamile kalır ya her yeri zayıf önünü dönnce top gibi svri karnını farkederiz öyle işte:KK5:Belki bi diyetisyene gidip şu göbegimi sorarım.

Amann kızlar nasıl yorgunum bugün anlatamam. Bu hafta toplantıdan başımı alamıyorum resmen.
Siz 48 kilolardan mı bahsediyorsunuz. Ben hiç hatırlamıyorum o kilodaki hallerimi...sanki 60'lı kilolarda doğmuşum...
Menüm gelsin:
07:30 3 dilim sucuk, 1 kk peynir, 3 zeytin, yeşilçay, 1 dilim ekmek
08:30 1 adet cennet elması
10:30 nescafe
11.00: 2 adet mandalina
12:00 bir kase mercimek çorba, bir dilim ekmek, salata
13:00 türk kahvesi
14:00 yeşilçay (toplantı başlamıştı, salonda sıcak su var, nescafe, ıhlamur vs var. Aldım bardağıma sıcak suyu, yerime oturdum. Cebimden usulca yeşilçayı çıkarıp bardağa daldırdım:))))
16:00 bir elma (toplantıdan çıkdım, arabaya bindim, trafikte hem elmamı yedim hem arabamı kullandım:))))
18:00 1 karnıyarık, 2-3 yk bulgur pilavı, salata, yoğurt
19:00 yeşilçay
byeeeeee

papatya çok beğendim menunu epru hangisini yedin ösge yawruna allah şifa versin hawar menun yok zuzu menun yok
menum
uyanınca bır çk bal ıkı tam cevız yesilçay
9da 1 haşl yum 6 zeytin birbuçuk çavdar yeşillik domtes bir kayısı
ara bes badem orta kahve
öğle 8 kasık kuru fasulye bırkese yogurtlu kereviz soğan iki dilim çavdar
ara bir trabzon hurması
akşam yarım tabak etli patlıcan oturtma bir kase yogurtlu kereviz
az evel yarım çay bardağı sut bir dilim elma
bye:KK53:

Papatya sehra menuleriniz super kizlar ins. Cuma gunu mukafatini alirsiniz
Bense size hic layik olamiyorum bu aralar aksam yemekte pideler sarma kola offf hepsini goturdum ne guzel motive olmustum oysa ki:KK14:
Tartiya pil aldim taktim eve gelir gelmez 00 gosterdi ama tartmadi esim de ugrastinolmadibozulmus tartim kizim bir iki kere yere dusurmustu hassas oldugu icin bozulmus okadar moralim bozuldu ki anlatamam simdi tarti yok diye rahat davranip yerim ben keske bunu avantaja cevirsem de tartim yapildiginda bir tartilsam 51 i gorsem:KK31:
Kilo almis olursam cok uzulurum kizlar:KK50:

dünkü menüm
sabah aç karnına kahve
kahvaltıda 1.5 dilim ekmek 5 zeytin 1 çatal bal şekersiz çay
ara nescafe şekersiz 1 tane mandalina
öğle 3 kepçe yoğurt çorbası ekmek yok ve zencefilli yoğurdum
ara 1 bardak mısır tanesi haşlanmış
akşam 1 tabak çorba 3 çatal patates kızartması 1 yemek kaşıoğı pilav ve yoğurt görümcemdeydim
ara 4 tane hacı hurmsı 2 dilim baklava misafirlikteydik
yeşilçay spor 1 satte yakın yürüyüş ve ulumuzun ordaki spor aletlerinde spor
su 10 bardak 200 cclik
bugün çok iyiydi bana göre hadi eleştirin beni hadiii:KK1::KK1::KK1::KK1:

DÜN:Aç karınla alkali su
09:00 =yarm dl.kepek,kk peynir,4 zeytin,2 biber ıhlamur
11:30 =türk kahvesi,1 mandalina
13:00 =1 kurabiye
15:30 =3 zeytnyaglı dolma,2 kaşık yogurt,yarm dl.kepek.
17:00=yeşilçay,4 yulaflı
19:00 =yarm dl.kepek,3 zeytin
20:30 =2dl.kek,4 susamlı çubuk,1 kurabiye,çay,yeşilçay

Su:yemeklerden 20.dk önce alkali su,yatmadan önce alkali su ve tüm gün alkali su.
Spor:
100 ip atlama
100 oklava
25 sag yan
25 sol yan

X