Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Hawar zuzu siz de durumlar nasil?
88 li uzulme bebis buyusun ozaman verirsin canim

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende durumlar tahmin ettiğiniz gibi hiç iyi dergil
geçen hafta 69.7 idim, bu hafta 70
gelen 300

olmuyorrr 2 aydır bir türlü mada giremedim ne olacak böyle
kilo verenleri tebrik ederimm

fırsatım olmadı bu gün bakmaya

Menum
09.00
1 gevrek
Kk peynir
Domates salatalik
1 zeytin
2 catal recel
Yesilcay
13.30
Durum doner
1 bardak ayran
Ogleni gorumcem yemek yapma ben durum yaptirip getircem dedi
17.00
1 browni
18.30
1.5 kepce corba
2 biber dolmasi
1 tane salatalik tursusu
Yogurt
21.00
Nescafe
3 yulafli

Kizlar menulerim duzenli degil ama gene de yazicam yoksa sonra aliskanlik haline geliyo yazmiyorum.
Bugun oglen kizim uyumadi yemegi bile ocaga zar zor koydum disarda az isim vardi ustune o yuzden menum guzel degil malesef

Çocuklarımızın yetişmesinde büyük rol oynayan, bir anne baba kadar emegi olan her türlü fedakarlığı gösteren sizlere cok sey borcluyuz.Ögretmenler Gününüz Kutlu Olsun kizlar iyi ki sizin gibi degerli ogretmenlerimiz var

kızlar merhaba
ben geldim sonunda. telefondan takip etmeye çalıştım ama çoğunu kaçırdım büyük ihtimalle. beslenmeye pek dikkat edemedim. açılış yemeği ve gala yemeği akşam 8'de başladı. gerisini siz düşünün. kilo bildirimi de yok tabi kiğ. dün gece geldim. bu sabahta tartılmaya cesaret edemedim.
kilo verenleri tebrik ediyorum tabi koruyanları da..

Ösgee teşekkür ederiz canım,
iyiki sizler gibi güzel ve iyi arkadşlarımız var

osgecim cok tesekkurler canim..bu oyle bir meslek ki acaba layikiyla yapabiliyor muyum derken bulabilirim kendimi son nefesimi verirken...tabi bu arada emeklilik yasima gondermede bulunuyorum ilgililere duyurulursaka bir yana dunyaya bir daha gelsem yine ogretmen olurdum,isimi cok seviyorum bildiginiz gibi sabahin korunde basliyor dersim her sabah kalkinca sicacik yatagimdan oglen uyurum nasilsa deyip uykulu girdigim derse tek bir ogrencimle goz temasi kurduktan sonra unutuyorum her seyi...oyle guzeller ki...ogrencilerim ben sizin ogretmenler gununuzu kutluyorum burdan bu mutlulugu bizlere yasattiginiz bu askla kalbimizin hizla carpmasina vesile oldugunuz icin...

Son düzenleme:
aslinda persembede yazmistim menumu carsamba ile ayniydi hemen hemen cok dikkatli beslendim..ve gitti 900gram sukur.bugune bugun 57.9 kiloyum ama dunku davetler 9da bitti varin siz dusunun bugun ise orucum aksam iftari disarda yapabiliriz

Papatyacim cok pardon ya cok utandim simdi
Okadar da dedim baska ogretmen varmiydi diye sen universite oldugun icin aklima gelmemissin kusura bskma lutfen senin de ogretmenler gunun kutlu olsun canim

öncelikle canlarım öğretmen arkideşlerimin öğretmenler gününü kutluyorum canı gönülden bu çiçekler sizeeee
1 haftadan beri hastaydım biliyosunuz daha yeni yeni toparlanıyorum çocuklar falan derken allah bi aksilik vermezse her gece girip bakıcam 1 haftadır düzensiz beslenemedim ama akşamları yemek yemedim onun için bi kaç gram verdim iştahım kaçtı valla
geçen hafta 62.300 leri gerim
başlangıç 68
bu hafta 61.300
giden 1000
gelen yok şu su olayını hep unutuyorum birde bende öksürük başşladı gıcık gibi bişey yutkunuyorum gıcık tutuyo nasıl geçirebilirim onu ileniniz varmı

Zuzucum su an tam mevsimi bak turp varya disi siyah ici beyaz olan.kabak oyacagi ile onun icini oy sonrada halis bal varsa yada bal iste iyi bisey olsunn ama oydugun turpun icine koy aksam sabaha kadar beklesin o bal gidecek yerine surup gibi bisey olusacak iste onu sabah ve aksam bir kasik ic bittikce taze yeniden yap,super banada dua et kilo verim deyi

Son düzenleme:
Hawar,papatya,jojop,sehra ögretmenler gününüz kutlu olsun.
Zuuzuum çok geçmiş olsun.1 kilo çok iyi tebrik ediyorum

dun oructum malum
iftarda cigkofte dort bes kofte kadar durum doner ayran simjt gibi olan tukumba tatllarindan yedim birbucuk kase uzum onbes tanede kestane yedim
57.9idim en son cuma gunu 57 olamyi cok istiyorum 57

57
57
57 gozum alissin demi:18:

bu aksam herkesin menusunu ekranda gormek istiyorum
papatyaaa
ebruuu
osgeee
zuzucukk
hawarrr benlebirlikte 6menu olcek diyim yorumlucas bakalimmm

Bunların hepsini sen mi yedin sehraaaaaa

Kızlar dün sabahtan arkadşaın evinde kahvaltıya toplandık hem d.günüydü.İnce1dl.pasta,1dl.kek,sayısızz leziz sarma,yarm dl.börek yedim.Sohbet muhabbet akşamı ettik.Ama akşam sadece yeşilçay yedim.Ve bu sabah aç uyandım resmenOgluşu uyurken sporlarımı yapıp halıları yıkamaya verdigim için yerler boş her gün siliyorum sileyim biraz.Akşama evleen arkadşım yemege alıcak bi kaç arkadaşımızı hem ev hediyesi götürcez.Fazla yemem söz:26:Alkali suyumun işe yarayacagına inanıyorum ve sizleri seviyorummmmmmmm

evet epru ya ben yidim ama iftarda çok aıkmıştım napimmmm ben hallederim cumaya kadar işşalalahhh ya spora bşliyim diyorum ama kararsızım vaktimde var üff haftada iki gün yaparsam belki isteğim gelir yoksa kaldırmıyorum totomu ben yaa okulda ne yaptıysam o günlük hareketim evde etrafı toparlamak falan hereketten sayılmıyorkiii ösge ocak 1e az var diim ben 53 olurmuyum acep yok yaa sanmıyorum ama bellide olmaz demi canımm

öncelikle öğretmenler günümü kutlayanlara teşekkür ederim. gerçi bizi toplum pek öğretmenden saymıyor ama. bugün çok kötü bir menü çıkardım ama sehradan korkuma yazıyorum vallahi...
10:30 peynir, zeytin, sucuktan oluşan kahvaltı. (şehir dışından yeni geldiğim için pazara gidilmemişti, yeşillik yoktu yani)
14:00 malesef bir adet hamburger
15:30 bir cennete elması
18:00 bir porsiyon balık, bir dilim ekmek, 3-4 adet lahana sarma, salata, turşu
az sonra da bir adet meyve yemeyi düşünüyorum. ama ne olacağına henüz karar vermedim.
hem yorumları hem de diğer menüleri bekliyorum.

sabah her zamanki gibi aç karnına kahve ama tam içemedim ki yarısını içebildim nedeni kahvaltıya ailem gelcekti 9 büyükbaş 6 küçük baş :)
2 abim 2 yengem annem kayınvalidem kaynatam 6 tanede çocuk :) herneyse 10:30 ta kahvaltı 5 zeytin tuzsuz 2 dilim börek 2 çatal salatalık 1 çatal ayva reçeli sınırsız bol şekersiz çay
ara mandalina 2 tane yarım elma türk ahvesi
akşam yemeğinde yarım açma ekmek yerine 1.5 yemek kaşığı patatesi bezelye yemeği 1 yemek kaşığından az pilav 1 küçük bur haşlanmıiş
çay daha da bişey yemiycem bu saydıklarımı zaten 16:30 da yedim biey yemiycem başka zaten yeşilçay içicem ve yatana kadar bol su içicem inşallah :)
spor olarak annemler bendeydi diye onu yap bunu yap totomu koyamadım doğru düzgün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…