Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sehracıkkk ,tam gaz devam helal sana.menülerin çok güzel arkadaşım.Bu haftada 900 gr gitmiştir emin ol
Zuzuuumm,sende çok az ve güzel menü çıkarmısın.Yalnız baklavadan 1 tane yiyeydin keşkem.Bende dün akşam kekten 1 tane yiyedim
Özgeciim ,tartı olmayınca iyice motivasyon gider canım ya tamir ettir yada hemen netten sipariş ver

Napıyonuz kızlarOgluu uyuttum.Evi toplayıp süpürdüm,bulaşıkları yerleştirdim.Çorbamı yaptım yemegim ocakta daha pişmedi.Şimdi çorbamı içicem.Kek sabah yedim ama hala yemek istiyorum.Çok güzel olmuşHala regl olmayı bekliyorumYarından bi umudum beklentim yok ama sehradan büyük bi eksi bekliyorum

Kızlar kv çagırdı balık yapmış.Ama oraya gidince düzenim bozuluyor.Hem yemegimide yaptım(zeytinyağlı pırasa).Ayıp mı oldu acaba:44:Neyse kociş geç gelir inş. bu akşam.Bende ogluşla az yerim.Bu geceyi atlatayım yarın giderim kv.

Menümü yazayımda sonra bişiler yememe engel olur belki:26:

BUGÜN:Aç karınla alkali su
10:00 =kk peynir,3 zeytin,1 yumurta sarısı,1dl.kepek,4 çatal kv.domatesli kahvaltılıgı,2 dl.kek,ıhlamur
12:30 =türk kahvesi,1 mandalina,2 dl.muz
15:00 =1 kase çorba,1dl.kepek,2 salata turşu,2 kaşık yogrt
17:00 =yeşilçay,3 yulaflı
19:00 =1 kepçe çorba,1 tabak zeytnyaglı bol limonlu pırasa,1dl.kepek,1 salata turşu,3 kaşık yogurt.

Spor:
100 ip atlama
120 mekik
25 sag bacak
25 sol bacak
25 bisiklet
50 alt karın
25 sag iç bacak
25 sol iç bacak
30 dk. pazarda ogluş kucagımda pazarlık yapmaca

İnş. sadece yeşilçay içerim:18:Kek un kurabiyesi habire gözüme takılıyor.İradem beni sınıyorKociş 8 gibi gelicekmiş.Odun ekmegi almış çay koy kahvaltı istemiş canı.Üzerine yag bal sürersin dedi.Offf yanımda yiyecek.Bende yarın sabah yirimmm dimi sehra

sakın yeme ebru sakın....
menümü yazayım
07:30 3 dilim sucuk, salatalık, 4 adet zeytin, 1 k peynir, bir dilim ekmek, yeşilçay
08:30 2 adet mandalina
11:00 2-3 adet kuru pasta
13:00 bir kase çorba, çacık, salata, et yemeği, 2-3 yk pirinç pilavı
18:00 2-3 yk bezelye (gündüz yardımcım aradı, ne yapayım diye. bezelye dedim. 1 saat sonra sehranın bezelye ile ilgili söyledikleri aklıma geldi ama iş işten geçmişti) ve 2-3 yk makarna, yoğurt
az önce yeşilçay
kızlar be 2 hafta önce 62,8 idim. melum geçen hafta şehirdışında olduğumdan bildirim yapamadım. pazartesi tartılmıştım. 63,4 idim. yani 600 gram almışım. yarın 63,4 e göre bildirim yapacağım.

Dayanmak çok zorMiss gibi trabzon ekmegi kızamrış yaglanmış.Pooofff yeşilçayım bitmişÇay içiyorum sadece.Kekle çaya bayılırımYok yok yulaflı yieyim daha masumBiran önce yarın olsun istiyorum
Papatya ,menün güzel canım

gündeydim bugünabah açkarnına kahve ve su
kahvaltıda 2 küçük kurabiye 1 dilim ekmek 5 zeytin şekersiz çay
ara yeşilçay
11:30 da oğlumun sınıfındaki bu haftaki faaliyet sırası bendeydi oraya gittim çocuklarıma cd den kendi resimlerinden oluşan rsimli çerçeve yaptık çok hoş çok heycanlı ve mutluluk verici bi gündü :)
öğle güne gittim oğluşu aldıktan sonra okuldan orda yediklerim 1 tane börek oldukça yağlıydı o yüzden 1 tane yedim çok beğenmiştim ama yemedim şükür :) 2 miniminacık kuru patlıcan ve kuru dolmadan yapılan dolmacıkları yedim acılı acılı 1 dilim baklava koymuşlardı onu yedim 4-5 hac hurması çünkü yine gittiğimiz yer umreden gelen akrabamızın ablasıydı birsürü şeyler getirmiş umreden sağolsun fazladan çay içtim
ara kahve ve şuan yeşilçay
spor bol bol yürüyüş yaptım oğluş kucakta
su 8 bardak
hadi bkalım yarın tartı günümüz hepimizin umarım vermişizdir kalorileri gramda olsa :)

başka odaya geç o yerken durma yanında yemicem işte de söz ağzından çıkınca daha kolay oluyor sanki insan beynine hükmediyor
kuru pasta yememeliydin ben bile bugün yerlimalı muhabbetine bisürü şey vardı öğrt odasında dokunmadım diyim pirinç pilavı üstüne bide akşamda bezelye..hiç beğenmedim yatına almış olabilirsin diyim bide makarna ...uff göbeğinde toplandı hepsi

hadi kahvaltıda kurabiye yedin diyelim öğlen baklava yememeliydin sen bu hatayı çok yapıyorsun zuzu öğlen yediysen akşam vücuduna eziyet edip bişeycik yemiyorsun en azından salata ve yoğurt ye ki metabolizman durmasın anla artık yahuuudepolanıyor sonra gitmiyor yağlar çıkmıyor gamzelerin

uyanınca 6buçuk ıkı tam ceviz bir çk bal yeşilçay
9da bir haşlanmış yumurta bir kayısı birbuçuk kk peynir 6zeytin domtes bber yeşillik
ara yeşilllik bir çatal bile değil yarım çatal ıspanaklı pasta bir dilim mandalina
öğle bir kase kurufasülye bir kase yoğurtlu kereviz bir dilim ekmek bir soğan
ara bir çk şekerli bir fincan taze süt dört minik mandalina
akşam 7de bir irice içli köfte ayran iki bardak
bol su yeşilçay spor yok herzmanki gibi..hiç bir gün değil ama bugün irademle çok savaş verdim kızlar..ben bi ilk evlendiğimde içli köfte yapmıştım bide bugün yaptım ve okadar güzel olmuştuki annemden aldım tarifini.yanındada ayranla ben 6tane en az yerdim ama bir tanecik yedim bugünkü öğrt odasında masadakileri görseydiniz şoklara girerdiniz yuh dedim yani ama yemedim mahvoldum ama kaçtım gittim

Kızlar 1 bardak çay içtim.Yarın eminmki canım bile istemez.Ogluşa kek veriyorum şimdi.Kociş bi yere kadar çıktı gelirken yeşilçay alıcak inş. unutmaz.Yatmadan yeşilçayımı içerim o kaaaa yarın ola hayrola:18:

Ebrucum iyi ki yemedin birsey cok tebrik ederim seni ins. Yarin vermis olursun
Papatya belki kalorili birseyler yedin ama az yemissin bu hafta verirsin sende ins.Her zaman ki gibi az az yemeni tebrik ediyorum
Zuzu genel de gunduz kacirip aksama toparliyosun sma bence de ogun atlama 1 tas corbada olsa ic
Ve ve ve sehraaa soze gerek yok senin menuleri gordukce ben utaniyorum kendimden sen yilbasina hedefine ulasmanin mutluluguyla gircen ben de noel baba gibi bir göbekle

kızlar ben akşam menümü yazdım zannediyorum meğer yazmamışım 1.5 yemek kaşığı makarna yedim yoğurtla beraber :) nasıl unutmuşum ben ya

günaydın;
ilk bildirim benden gelsin;
başlangıç:64,8
pazartesi: 63,4
bugün: 63,0
giden: 400 gram
gelen : yok
toplam giden: 1,8 kilo

kızlar ben bu 60'ı göremicen anladım artık. mehter takımı gibi 2 ileri bir geri şeklinde devam ediyorum. yaklaşık 2 yıldır 63-65 arasındayım. ben kilo korumayı başarıyorum da vermeyi başaramıyorum bir türlü.
sizlerin bildirimlerinizi de merak ediyorum.

ben bugün okula gitmedim. 3 gündür toplantıdan başımı kaldıramıyordum. bugün izin verdim kendime. evdeyim. neyse...
ben sabahları 06:30 da kalkıyorum. banyoya gidip wc ihtiyacından sonra tartılıyorum. bnu sabah ta aynı şeyi yaptım. 63 çıktım. sonra kahvaltımı ettim. 2 bardak çayımı bir bardak suyumu içtim. duşa girecektim. tekrar tartıldım. 62,8 çıktım. bir saatte yediğim halde 200 gram vermedim herhalde değilmi. acaba sabah vücut şiş olabilir mi? bu ihtimal geldi aklıma. bu konuda bilgisi, duyumu olan var mı???

evet olabilir kayınvalidem de senin gibi sbahları tartılır tıyorum 76.600 çıkr akşama doğru tartılır eğer gün içinde bişey yememeişse 6-7 gibi tartılır 500 gram 600 grm oynar herhalde dh nantıklı akşaları :)

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:53.9
Bu hafta:53.8
Giden:100
Gelen :yok
Hedef:52

Kızlar almamayı umut ediyordum.100 gr vermek bile beni mutlu etti.Ne günlere kaldım yahuuAma 7 den sonra bişi yememk çok büyük avantaj.Eşim akşam unutmuş yeşilçay almayı.Wc ye çıkamadan tartıldım.Karnım agrıyor ama daha tık yok.Emin olsamda test yapmak geliyor içimden:18:

başlangıç 67.7
geçen hafta 57.9
bu hafa 57.7
giden 200gram
ben bu hafta böyle bişey bekliyordum çünkü pazaretsi aşurenin dibini bulmuştum bide geçen hafta 900gram gidince benim vcut şoka giriyor az veriyor sonraki hafta.ama bu demek oluyorki haftaya gitcek işşşallah çokcana.bunuları yazarken eti N**** (Siyahi) yiyorum bide cips aldım cheetos yicimmm akşamda davetteyiz dışarda.yarın ve haftaya cumaya kadar pürrr dikkat.ebru papatya yinede teprik ama bu hafta beğenmedm ikinizide diyim sonuçta bn haftaya vercem peki sizzzinşşallah

Sehra 200 müBen senden bi 500 bekliyordum belki daha fazla.Aşure dışında hep kusursuz menüler çıkardın.Ona kalırsa ben regl olucam hemde geçen gün 3 kase aşure yedim.:26:Hawar zuzuuu sizler ne alemdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…