Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

okuldayım nöbetçiyim çıkcam hemen..haawawrr benim menum superr tekrar okumanı tavsiye eder meslektaşın cuma iyi şeyler olcek farkediyorum bunuunuuuuu:KK52:kızlar hadi tam gaz devammmmmm

Sehraa bencede menün güzel, bende seni şimdiden tebrik edeyim o zaman ,
bende hissediyorum cuma benim için çok ama çok kötü olacak:KK36::KK36:

kızlar sizi bilglendireyim dedim
bu aralar ilk dedemiz hastalanda aynı evin içinde olduğumuz için sonra büyük oğluma geçti 3 gün ncede küçüğüme geçti öksürük grip nezle çok illet bi hastalık dünde bana ulaştı sabah bi kaltım bademciklerim şişmiş şuan acıyo doğru düzgün bişey yiyemiyorum menü pylaşımı yapamam bi müddet daha ama dikkatli beslenmeye çalııcam yavrularım iyleşsin de ben hasta olmaya razıyım evde bi tek babamız sağlam maşallah oda her sene grip aşısı olduğu için burun akıntısı dahi olmuyo onda maşallah boğaza gripe en iyi etkili çorba ne biliyomusunuz ben tavuk çorbası ve tarhana diye duydum ama bilmiyorum tam olarak şimdilik bu kadar bi düzeleyim gelirin yine

Zuzuuumm,çok geçmiş olsun.Acil şifalar hepinize canım.
Hawarcım ,menülerimiz kötü kim topliycek bizi bakalım:44::KK5:

Bugün kv. geldim yürüyerek.Burda avm alışveriş derken baya yürüdüm tempolu ogluş uyurken.Ama 3 tane çokoprens yedim gün içinde.Kv habire çay demler ve yanına çıkartıp durdu.Benim pis bogazımda durmadı:KK30::KK5:

Zuzucum gecmis olsun kiyamam kuzularina yaa ins. Bian once iyi olursunuz.
Sehraa bende iphonedan giriyom evdeki int ile ama tarifem falan yok yani
Ebruu bildigin uzere k.v ben de oglen gorumcemde geliyo yemege inan yememek zor oluyo tek basima kolay ama yaninda insan olunca yeniyo. Ekmek tuketmiyorum yemegin porsiyonlarina dikkat ediyorum yalniz su icemiyorum iste. Bide gene kurupasta yedim bugun okadar pisman olmustum oysa biz almistik ogun gorumcem de getirdi 2 kutu :KK53:Bugun de cikardim misafirlere ama bitmedi daha 2 gun ustuste cok kuru pasta yedim onun yuzunden duzen kacti bunhafta iyi degildim.:KK30:
Sen de cokoprensleri goturmussun neden 1 tane ile yetinmiyoruz biz yaa en iyisi hic tatmican arkasi gelmicek boylecene:KK39:
Kizlarrr yeni yila 5 hafta var sayili gun cabuk gecer hedeflere ulasabilcekmiyiz yeni yila kadar:26:

Son düzenleme:
Zuzucum gecmis olsun kiyamam kuzularina yaa ins. Bian once iyi olursunuz.
Sehraa bende iphonedan giriyom evdeki int ile ama tarifem falan yok yani
Ebruu bildigin uzere k.v ben de oglen gorumcemde geliyo yemege inan yememek zor oluyo tek basima kolay ama yaninda insan olunca yeniyo. Ekmek tuketmiyorum yemegin porsiyonlarina dikkat ediyorum yalniz su icemiyorum iste. Bi degene kurupasta. Yedim bugun okadar pisman olmustum olsa biz almistik ogun gorumcem de getirdi 2 kutu :KK53:Bugun de cikardim misafirlere ama bitmedi daha 2 gun ustuste cok kuru pasta yedim onun yuzunden duzen kacti bunhafta iyi degildim.:KK30:
Sen de cokoprensleri goturmussun neden 1 tane ile yetinmiyoruz biz yaa en iyisi hic tatmican arkasi gelmicek boylecene:KK39:
Kizlarrr yeni yila 5 hafta var sayili gun cabuk gecer hedeflere ulasabilcekmiyiz yeni yila kadar:26:

Sözde kv yürüyüş yaparım die gidiyorum.Ama yiyerek yürüyüşü kapatıyorum:KK47:Hadi 1 tane yedin dedigin gibi digerleri neden:KK4:1.5 saat yürüyüş 150 oklava,50 bel,25 popo hareketi yaptım.Ama yinede 3 çokoprensi yakamamışımdır.Dedigin gibi 1 kaşık 1 kepçe gibi az yiyorum.Çavdar yiyorum artık ee yeşilçayımıda içiyorum.Tek hatam şu ıvır zıvırlar:KK19:

Tebrik ederim, bende 80 kilodan 60a inmiştim:) 10 kg aldım 70e çıktım, şimdi 66.5 kiloyum. Hedef 55 :)

kızlar çok çıkmaz duygular içindeyim yaaa,varya iddaa günü yaklaştıkçaa iyice strese giriyorum,,akşamları eşim evde bundan sonra,,gözü yemedi tabi iddayı kazanmamı,gıcıklık yapmaya başladı,dün akşam kuru fasulye ve pilav vardı azcık yediydim,,tabakta geri kalanını yesene dedim eşime ben çok yedim sıyırıver bırakma öyle dedi,bende yedim,,anladım kötüydü yaptığım amma velakin zaten sabah tartıda 58.5i görünce affalladım ve silkelen kızım dedim,:KK47:,akşamları yemiycem artık eşimle,,dün sondu,,valla moralim sıfıra düştüyaaa,,varya artık kazanıyım herşey yiycem zaten diye diye motive ediyorum kendimii,sonum hayrolaaa,devamlı hızlı kilo verme yöntemlerini araştırıyorum günlerdir,yine nesfite devam gibi geliyoo,ne güzel kilo veriyodum:KK25:şu iş bitsin büyük bi yük kalkıcak üstümden,,:KK4:

bu arada cuma kına, cumarteside düğün var,eşim sadıç olmuş arkadaşına,,ee bende sadıç karısıyem:21::KK1:gelenleri karşılıcakmışım peeff
:KK31:neyse elbisem tamamda altına ayakkabı uyduramadımyaaa:KK31:bitane giydim eşim bahane uydurdu çok topuklu o çıkar dedi:KK37:bende dedimki topuklu diyemi yoksa seksi oldu diye çıkar diyosun:KK23:cevap veremedi gözlerini kaçırdı :KK9:ay kıskancak zamanı bulduuu:KK9:

işte düğün için giyicem elbisem ve eşimin giydirmediği ayakkabılar bunlar:KK16::KK16:

Eki Görüntüle 382443 Eki Görüntüle 382441
Eki Görüntüle 382440 Eki Görüntüle 382439

Eki Görüntüle 382444 Eki Görüntüle 382446 Eki Görüntüle 382445

Eki Görüntüle 382442 Eki Görüntüle 382447

eşim bu elbiseye daha 3-4ay önce başka bi düğün için giyicem demiştimde,olmaz bütün hatların belli oluyo katilmi etcen beni diyodu,,en çokta totoma laf ediyodu çok büyükmüymüş ne:KK17::KK1:
ama bu sefer totoyu erittim sanırım laf etmedi giymeme,tamam dedi,ama bu seferde ayakkabılara taktı giyemezsin dedii:KK37::KK19::KK4:

Çok güzel incelmişsin bayıldım valla :) Özendim, benimde 50li kilolara inmem gerekkkkkkkkkkkkkkk

Selam kızlar...Karnım 6 aylık gibi şişkin ve bel agrısı...vb...uzun zaman oldu bu adet öncesi belirtileri yaşamayalı.Hiç bu kadar regl olacagıma sevindigimi hatıramıyorum:KK1:Aslında memnundum ama her ay panik hali ve regl olamamnın verdigi sıkıntılar yüzünden hafiflemek istiyorum.:KK31:Yarını hiç merak etmiyorum bu haft:KK5:

Bian once regl olursun ins. Canim hormonlarda duzene girer hem.Yarin arti cikabilmen olasi siskinlikten oturu. Oyle olursa moralini bozma hele bi regl bitsin gercek kilonu gorursun .
Ben de bu haftayi merak etmiyorum hic iyi bi hafta degildi :KK50:Gorumcem geldi yemege elinde bir torba bi baktim icine yaspasta ama bugun persembe demedim diyemedim offff offffff offfffffff

Son düzenleme:
Özgecim bu hafta kimsede heves yoktu.Motivasyon eksilerde hepimizde.Havalardan mıdır nedir:44:Ama yazı düşünmemiz lazım.Sonra pllajda dümdüz karınlı ellerinde iki çocuklu igne gibi bacılarımı görünce üzülüyorum halime:KK5:

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak alkali su.
10:30 =1dl.peynir,4 çatal reçel,4 zeytin,1dl.ekmegin kabugu.
12:30 =türk kahvesi
13:30 =1 bardak çay,4 petibör
15:15 =1 tabak y.mercimek,1dl.ekmek,3 kaşık yogurt
17:00 =yeşilçay,1 yeşil elma
18:45 =1 kaşık y.mercicmek,3 kaşık makarna,mısırlı salata,2 kaşık yogurt
20:30 =1 mandalina,1 ısırık muz

Yemeklerden 20dk önce alkali su içiyorum 3 gündür.Ve bütün gün alkali su tüketiyorum.Şimdide yeşilçaıyımı yudumluyorum.Browni yememek için kendimi zor tutuyorum ve yarın olsun istiyorum.

Spor:100 ip atlama
50 bacak
50 oklava
50 bisiklet
50 yan bel

Kizlar gunaydin hepinize ilk kilo bildirimi benden gelsin yazmak isterdim ama tartimin pili pitmis ne yazik ki:KK50: bitcegi belliydi zaten cok bekliyodun oyle sonuc cikiyodu bugun hepten gitmis hic bisi gostermedi uff ya merak ettim simdi kilo aldimmi korudummu ne yaptim diye.
Sizinkileri merakla bekliyorum kizlar ben dahil menunpsylasmiyo kimse( ebru senin dunku menun cok iyiydi)bugun basliyorum ben de yazicam menumu yoksa ufaktan ipin ucu kaciyo
Kizlar tekrar hatirlatayim son 5 hafta sehraaaaa duydun mu?:KK52:

O zaman ilk bildirim benden gelsin özgecim:KK1:

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.0
Bu hafta:53.9
Giden:sadece 100 gr:KK31:
Gelen:yok
Hedef:52

Almaktan iyidir diyecegim günlere kaldım ne acı:KK5:

Baslama:67,7
Gecenhafta 58,8
Buhafta 57,9
Giden 900gramEn Büyük TÜRKİYE:nazar::KK9:
Yasasin turk milleti yasasin sehraa yasasin kizlarrrr yasin iradeeeeninn gucu ama sabah mutluluktan yidim vallahi ama buhaftada pur dikkat cuma hedef 56li bisiiiiii:KK52:iiilerrrrrrr

Ebrucum bence artida olmaman cok iyi.yiyip ictiginle alakali degil regl dolayi diyorum demekki olsan bitse baya vermis olcan:KK8:
Ve sehraa sahalara geri dondu:KK15:supersin sehracim

kızlar slm vize haftasıydı sınav üstüne sınav stres üstüne stres kilo üstüne kilo fena geçmedi sınavlar ama ben tekrar 73e çıktım moralim bozuk hıncımı yemeklerde çıkarmaya devam ediyorum

Sehracım ,tebrik ediyorum:KK9:Hep böyle ol:21:
Özgecim ,inş. dedigin gibi olur:KK31:
88Lİ ,canım özledik seni.Sınvarının iyi geçmesine sevindim.Allah kolaylık versin.Bebiş iyidir inş.Ne güzel veriyordun yoksa o bu süt olsun diye şunu bunu mu ye dedi de kilo aldın bakim:KK15::KK20:

X