Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Özge menün çok güzel arkadaşım
Papatyacım albüm yap sonra albümü sil die buto var ve siliniyorÇok merak ettim şimdi

Ebrucum bende bugun k.vem var. Gozunden ameliyat olmustu mikrop kapmis gozu kotu olmus biraz dr damlalarini sen dokme gozune degdirip birdaha mikrop kapar baskasi doksun demis. 1 hafta bizde kalacak ben dokuyorum ilacini.
Kizim da ssolsun cok harrketli yemegi yetistircem diye ac kaldim resmen ayakustu yedim hep . Benden haberler boyle iste.
Chetos icin azari hakettin ama bu saatte neden yiyosun canim keske gunduz yeseydin gune birsey demiyorum ben de arada kaptirip yiyorum misafirlikte

Geçmiş olsun canım.Oglumda çene bakımından hiç durmuyor.Anne anne efendim diyorum anne hep bişiler soruyor ve kitapları geitiryor sürekli hayvanları anlatıyorum uyurken bile bütün hayvanları uyumuşmu die soruyor tek tek uyumuş diorumArtık tv sesini bile kaldıramıyorum.Kociş sevdgim chetos u bulamayıp kendi sevdiklerini almış.Kızdım yemiycem dedim

Ayy eebrucum ne tatli ya benim kizim dillense ben naparim acep .... Herseyi anliyo uyguluyo ama pek konusmuyo daha.
Cipsi bulamamalari isabet olmus. Gece gece kalori alcaktin okadar.

Son düzenleme:
Ayy eebrucum ne tatli ya benim kizim dillense ben naparim acep .... Herseyi anliyo uyguluyo ama pek konusmuyo daha.
Cipsi bulamamalari isabet olmus. Gece gece kalori alcaktin okadar.

Bu saatte gittim aldım yinede mırın kırın ediyosun dedi.Surat yaptı bende yedim biraz

Evet yarın gitmiyorrum.Kendimi temizlige ve spora vuruyorum.Menümlede sizi vurucam bekleyin anacımmmm

kızlar teşekkür ederimm daha iyileri sizin olsunnn

dünkü menime gelince sabah 2 dilim börek 5 zeytin, çay
öğlen: ızgara köfte 6 tane, 4 kaşık piyaz, ve köftenin dibindeki pide
ara: 3 dilim bal kabağı tatlısı,
akşam, 4 kaşık makarna, 4 kaşık çorba , 2 kaşık mantar sote ve 2 kaşık yoğurt
ara 3 yulaflı bir çay
ben kendimi döveyim şimdi

bu sabah yarım börek yedim, başka bişey yemedim öğle arası veliye davetliyiz bilmiyorum artık sonum ne olurrr

ösge ve papatya menileriniz güzelll
ebru seninkide benimkine göre güzelll

Hawar ,canım sen menüme iyi bak öglen gün ve gece kocişin aldıgı cipSen akşamı ve çayla yulaflıya hafif geçirmişsin

Kızlar akşam eşime çok güldüm.Şu alkali diyeti için karbonatlı su hazırladım başka bir sürahiye.Eşim onu içmiş.Erikli su mu aldın diyorum sana başka su alma arada bu suyun tadı çok güzel Dedim o benim karbonatlı suyumdu diger sürahi erikli suyduNe dedi bi tiskindi öyle deyinceDedim bundan sonra erikliye o kadar para vermemie gerek yok ben sana alkali su hazırlarım

İlahi ebrucumBu diyet muhabbetine eslerimize daha cok guleriz biz. Esim de sabah almis gelmis 8 tane boyoz. ( cok yagli ama tadi nefis bi borek)dedim kim yicek bunlari biz diyo masum masum dedim ben yermiyim sence bukadar yagli dedim delirmisim gibi bana bakiyo onceden kactane yiyen baskasiydi sanki

Bu ara da sehraa nerelere kayboldun gene

merhaba kızlar:
ben yarın sabah gidiyorum. çocuğumu bırakacağım için çok üzülüyorum. içimden birşey kopuyor sanki.
bu sabah abartmadan kahvaltı ettim. 11'de elma yedim. buraya kadar iyi. öğle yemeğinde 1 kıymalı pide yedim. akşam da bir kase çorba, 2 küçük dolma ve yoğurt.
bu sabah tartıldım. geçen haftaya göre 400 gram almışım. yarın regl olacağım belki ondandır. cuma bildirim yapamam. dönünce foto ekleyeceğim.

BUGÜN:Aç karınla alkali su
11:15 =1dl.beyaz ekmek(içi ogluşa),tavada yumurta,1 bardak vişne suyu,3 mini browni
13:45 =türk khvesi
15:30 =2 kaşık ıspanak,1 kaşık yogurt,4 diş sarımsak,1dl.çavdar
17:00 =yeşilçay,1 mandalina,1mini browni
19:15 =2 kaşık ısapanak,1dl.çavdar.

Tv izlerken lays tırtıkladım:26:Şimdide yeşilçayımı içiyorum.

Spor:150 ip atlama
ev temizligi
50 oklava
50 bisiklet
50 bacak

09.00
Sabah ac karnina 2 bardak ilik su
2 dilim kizarmis cavdar ekmegi
Kk peynir
2 catal domates
3 zeytin
3 banim recel
Roka
Yesilcay
11.15
Yarim elma
3 kasik yogurt
13.30
3 mercimek kofte
2 kasik kabak yemegi
2 catal kavurma
1 bardak ayran
2 lokma ekmek
16.30
Nescafe
4 kasik spungle
18.30
1 karniyarik
2 kasik pilav
1 bardak ayran
21.30
Kizlar cok pismanim cok 5 6 tane kurupasta yedim misafir vardi cok pismanim
Cok kotu bi gundu

Dun ve bugun netim yok evde bi problem var cozulcek ins simdi telden yaziyorum normalde telimde int yok osge ikigun dikkat et bidaha olmasin kurupastada margarincok var ebruuu lays chetos bilemiyorum hawaer ev hayirli olsun canim papatya meraktayiz oglunA uzulme dag gibi babasi var menum

Dunsabah iki kayisi iki findikkahvalti yum kkpeynir salatatalar bes zeytin birbucuk cvdar cay ara iki bittero
ogle el birkase yogurtlu kereviz pirasa​
ara sarma dort tane
Aksa? Yogurtlukerreviz birtabak kapuska kiymali

Bugun sabah ve kahvalti dun ile ayni
Ara bir kare bitter
Ogle birkase corba el kadar tavuk salata yogurtlu kereviz
Ara sut bir barrdak
Ara elma
Aksam bir tabak etliyesilfasulye yogurtlu kereviz salata
Simdi bi yudum sut
Spor yaptimmmmm su uc litre

menün
sabah yarım dilim börek
öğlen tavuk çorbası, 6 küçük sarma, 4 köfte kızartmaydı, 3kaşık pilav, bir bardak kola
ara, bir elma, 1 kuru pasta, 1 bardak kola
akşam 4yk kuru fasulye, 3yk pirinç pilavı, 2 kaşık yoğurt 2 küçük kornişon turşu, bir ısırık ekmek
ara 2 hurma

ösge ve ebru kızlar sizlerinkide bence fazla olmuş bu gün, ebruu brownileri fazla yeme,
bende normalde kola içmem bu gün iki kez ikram ettiler götürdüm ikisindede , bende abarttım, motive olamıyoruz kızlarrr, toparlanmalıda nasılll

okuldayım nöbetçiyim çıkcam hemen..haawawrr benim menum superr tekrar okumanı tavsiye eder meslektaşın cuma iyi şeyler olcek farkediyorum bunuunuuuuukızlar hadi tam gaz devammmmmm

Kizlr fazla giremiyorum k.vdem bende oglen aksam yemegiydi gecmis olsuna gelen misafirdi derken kosturmacadan vakit bulamiyorum.Dun gece de kizim gece uyandi 10 15 dk hic susturamadik cok agladi disinden mi birseyden mi korktu anlayamadim 3 tu uyudum 8 de uyandim ve daha yemegim yok kizimi salliyorum simdi uyusun yemek yapicam.
Bu hafta ekside cikacagimi sanmiyorum dunden sonra umudum kalmadi :26:sporda yapamiyorum
Menu yorumlayamadim ama okuyorum bu haftalik idare edin beni vakit buldukca bakiyorum ne yaptiniz diye

Sorun hallolmus degil internette telden yaziyorum.ya desenize bi siz hangi operatoden giriyosunuz cepten tarife olayiniz nasil fatura nekadar geliyor memnunmusunuz msj internet dakika olayi falan.oyle bilmiyorumki bu konulari ne derseniz onu yapcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…