- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.121
Papatya sen kendine haksizlik ediyosun bence tum gun yediklerin bunlarsa gayet makul yemissin tamam pide diyete uygun degil ama 7.30 ta kahvalti edip 12Ye kadar ac kalmisin ben olsam cok acikirdim.12 erken bir saat pide yesen de yakarsin aksama kadar birsey de yememissin ac degildim diyorsun okadar saat nasi acikmadin:44:
Onceki beslenmeni bilemem ama bence gayet az ve oz yiyorsun daha da azi ac kalmak olur oylede saglikli beslenme olmaz bence metabolizman yavas yoksa bu beslenmeyle inan degil 3 10 kilo verilir
Özgeçmişe bende birşey anlamadım bu işten. Sanırım ben yaşlandım.doğumdan sonra 2 ayda 8 kilovermiştim. O zaman şimdiki gibibilinçli de değildim. Olsun ama gram gram da olsa gidecekler. Ve gerçekten akşam aç değildim sofraya oturduğumda. Ama yedim işte.[/QUOTE
Özgeçmişe ne olaki???? Özgecim yazacaktım. Telefon düzeltmiş güya. Kusura bakma ...
Papatya ,inan çok ölüçülü yiyosun.Ben senin kadar yesem acıkırım inan.Ve yine senin kadar yesem 50 olurum herhalde.Ama neden nedenleer var.Az öz ölüçlü saatli ve düzenli,kaçamaksız ve meyve alışkanlıgı.Ne bilim her güzel şey saglıklı beslenme var .Bence vücut seni şşaırtacak duracak duracak sonra birdenhaftada 1-2 kiilo vermeye başlayacaksın.
Olsun ben anladimOzgecim oldugunu. Ne yaslanmasi Allah askina duyan da 50 yasinda zanneder. Ne yaslarda kac kilo veren insanlar var ben metanolizma derken yasini kastetmedim yani insulin direncibolabilir yedigin bir gida bile engel olabilir. Tabi ki gecen senelere nazaran hepimizin metaboluzmasi yavasliyo ama benim takildigim cok iyi menu cikariyon yani bu kadar takilma cok yemiyosun ki sen. Azar azar farketmez sonuc onemli olan 1 ocakta 60 ı goreceksin
ben geldimmm dunku ve bugunmu menumu yazcam bekleyin beni artik pur dikkat etme vaktiiiiiiiiiiiii
Ogluşu uyuttugumdan beri hiç oturmadımbu haldeyim.Daha bi sürü işim var.Bugün misafirlige gidilecekti yarın gidelim dedim.Yarın gidicez.Yazlıklar-kışlıklarla ugraştım yemekti çamaşırdı derken belim koptu.Daha pazara çıkıcam.h.sonu arkadaşlarım gelicek.Muftak dolaplarını silmem lazım ama ne zaman Kimsecikler yok herkes hayat koşturmasında
ben geldimmm dunku ve bugunmu menumu yazcam bekleyin beni artik pur dikkat etme vaktiiiiiiiiiiiii
bak gercekten samimiyetle soyluyorum bunu canim ben otelde yedikkerinden sonra aksam salata yogurt ve corbayla gecistirirdim yarinda cuma ustelik.gecmisi okumadim henuz ama ben seni 59olarak girmek istiyorum insaallah gayret edelim oldumu ben basladim bileee yani ilk gun icin iyidir dunku menumde cips falan vardi yazmuyim tamammi ama bundan boyle yazcam insaallah
hadi kasim ayindayiz iki ay var 2013e tahminkeri alalimm..
benim hedefim ocakta54olmak insallah yarebbim pur dikkat edersem olurum yaaaa yarin kac cikicam bakalim uf yaaaa
sehraa hoş geldin
papatya menülerin çok iyi bence hatta az yiyorsun bile diyebilirim, ayrıca yaşında fazla değil bence bende 32 yaşındayım doğru metobolizma yavaşlıyor ama o kadarda değil, sıkma canını
bende diyet miyet hakgetire bu hafta güme gitti ve artılarla rnızda olacam ama bende bir hedef koymalıyım artık ve bunun için çabalamalıyım, yoksa gergeçengün daha çok yemeye başladım, bir an önce kendime gelmem lazımm
sehraa hoş geldin
papatya menülerin çok iyi bence hatta az yiyorsun bile diyebilirim, ayrıca yaşında fazla değil bence bende 32 yaşındayım doğru metobolizma yavaşlıyor ama o kadarda değil, sıkma canını
bende diyet miyet hakgetire bu hafta güme gitti ve artılarla rnızda olacam ama bende bir hedef koymalıyım artık ve bunun için çabalamalıyım, yoksa gergeçengün daha çok yemeye başladım, bir an önce kendime gelmem lazımm