Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Özgeçmişe bende birşey anlamadım bu işten. Sanırım ben yaşlandım.doğumdan sonra 2 ayda 8 kilovermiştim. O zaman şimdiki gibibilinçli de değildim. Olsun ama gram gram da olsa gidecekler. Ve gerçekten akşam aç değildim sofraya oturduğumda. Ama yedim işte.

Olsun ben anladimOzgecim oldugunu. Ne yaslanmasi Allah askina duyan da 50 yasinda zanneder. Ne yaslarda kac kilo veren insanlar var ben metanolizma derken yasini kastetmedim yani insulin direncibolabilir yedigin bir gida bile engel olabilir. Tabi ki gecen senelere nazaran hepimizin metaboluzmasi yavasliyo ama benim takildigim cok iyi menu cikariyon yani bu kadar takilma cok yemiyosun ki sen. Azar azar farketmez sonuc onemli olan 1 ocakta 60 ı goreceksin

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak elma sirkeli su.
09:30 =kk peynir,sahanda 1 yumurta,7 zeytin,açaii form çayı
12:00 =türk kahvesi,2 kare çikolata
14:30 =3 milföy sıcak sıcak,2 bisküvi,çay(kaynanamda misafirler vardı)
17:00 =yeşilçay,1 galete
19:30 =1dl.ekmek,1 tabak kabak yemegi,1 kaşık yogurt,1 avuç üzüm
20:30 =türk kahvesi,1 armut,1 avuç üzüm,10 fındık

Kayınvalideye yürüyerek ogluşu arabacıgın bindirip it ite bayır çıka çıka gittim.Ordan da akşama anneme geçtim.Yürüdüm bugün baya bi.Ama yetmez çünk bölgesel(göbüş)incelmem lazım.Lazım oldugunu şu sayfalarda defarca yazmama ragmen uygulamada nötrümKuafördeki kadın bile etlerin ne kadr yumuşak dediHalbuki dogumdan önce kimse yanaklarımı kollarımı sıkamazdı.et olarak taş gibiydim kadın olarak degil tabikideAma dogum sonrası ve diyet yaparken spor yapmayışımın bedeli bu.Bacaklarım göbegim kollarımın altı sıkılaşmam lazım kızlarrrrrrrrr.Bu akşam annemdeydim.Ne çok meyve yemişimannem çok severde.Çok gevezelik ettim.İyi geceler arkadaşlar.

kızlar öyle taksit taksi arada bi yazıyorum kusura bakmayın emi:) küçük oğluş artık girmeme pek fırsat vermiyo da o yüzden arada böyle geleri girebiliorum bugün regl oldum ama çikolata krizine girmedim şükür:) her ay giriyodum normalde
bugünkü menüm sabah aç karnına kahve ve su
2 dlim ekmek krem peynir 3 zeytin çok az yumurta
ara elma yeşilçay
öğle okulda 1 küçük tost
ara 2 çay
akşam yarım ekmekten az tost
nescafe
şimdilik b kadar
su 1 litreyi geçti
spor oyk

Papatya ,inan çok ölüçülü yiyosun.Ben senin kadar yesem acıkırım inan.Ve yine senin kadar yesem 50 olurum herhalde.Ama neden nedenleer var.Az öz ölüçlü saatli ve düzenli,kaçamaksız ve meyve alışkanlıgı.Ne bilim her güzel şey saglıklı beslenme var .Bence vücut seni şşaırtacak duracak duracak sonra birdenhaftada 1-2 kiilo vermeye başlayacaksın.

evet gerçekten ben az yiyorum. mesela sabah 07:00 de kahvaltı ettim. bir fincan yeşil çay, 2-3 çatal peynir, 2 zeytin, 3-4 lokma ekmak, 2-3 ısırık salatalık ve yarım elma. ama şu anda hiç aç değilim. şimdi bir nescafe söyledim. onu içeceğim. ne yapalım kilo kilo veremiyorsak gram gram vereceğiz. bugün öğlen bir yemek organizasyonu var otelde. inşallah çok şey ikram etmezler.

yok canım tabiki yaşlı değilim, 34 yaşındayım. ama tabiki metabolizma yavaşlıyor artık. bunu ben farkedebiliyorum. 20'li yaşlarımın ilk yarısında neler yerdim neler. ma çok kilolu biri de değildim. tabi o zamanlar sigara içiyordum. belki etkisi olabilir.

ben geldimmm dunku ve bugunmu menumu yazcam bekleyin beni artik pur dikkat etme vaktiiiiiiiiiiiii

Ogluşu uyuttugumdan beri hiç oturmadımbu haldeyim.Daha bi sürü işim var.Bugün misafirlige gidilecekti yarın gidelim dedim.Yarın gidicez.Yazlıklar-kışlıklarla ugraştım yemekti çamaşırdı derken belim koptu.Daha pazara çıkıcam.h.sonu arkadaşlarım gelicek.Muftak dolaplarını silmem lazım ama ne zamanKimsecikler yok herkes hayat koşturmasında

amannnn ne çok iş yapmışsın ve yapacaksın. allah yardımcın olsun. okudukça ben yoruldum. sizi okuyunca acaba diyorum çalışmak mı zor çalışmamak mı???

ben geldimmm dunku ve bugunmu menumu yazcam bekleyin beni artik pur dikkat etme vaktiiiiiiiiiiiii

hoşgeldin sehracım, bekliyoruz menülerini...
benim menüm de şöyle
07:00 bir fincan yeşil çay, 2-3 çatal peynir, 2 zeytin, 3-4 lokma ekmak, 2-3 ısırık salatalık ve yarım elma.
10:30 nescafe
12:00 bir avuçtan az badem ve ceviz karışımı
13:15 (bir organizasyon nedeniye otelde yemek yedim, menü de ne old. bilmemek dezavantajdı)
bir kase mercimek çorba, bir kare dilim ıspanaklı börek, beşamel soslu kuşbaşı et, bir dilim ekmek, yarım dilim kazandibi
17:00 3-4 yk papatesli köfte, 2-3 yk makarna
arkasındamn yeşil çay
az önce bir elma...

6da bir tatli kasigi bal 6finduk
9da iki cavdar bir haslanmis yumurta bir kk peynir on zeytin domtes salatalik biber
ara 11de bir paket cubuk krakker bir tanecik N**** (Siyahi) adet yani paket dill
13.00bir tabak yesilmercimekli tarhana corbasi ir tabak etli karnibahar yemegi biber salatalik
ara 15.30 bir bardak sut
18.30 oglenki menunun tipatip aynisi

kizlar sizdede oylemi bilmiyorum ama ben buraya yazmayinca hominigirtlak gecti gunler gercekten..tabi kolay gunlerde degildi ama korkum su ki yani kilo koruma donemi gelince (allahim insallah)surekli yine kontrollu olmak gerekiyor demi.yani iki gun ustuste her istedigin olmaz demi dengeleyince eski halimize donmeyiz demi ben kilo aldim kizlar farkindayim gobegim poposum buyudu hissediyorum bunu..ama suna seviniyorum onceden kilo aldigimi bile farkeemeyecek kadar kordum ve buuktu popm gobegim deryada damla farkedilmiyordu yani.diyecegim o ki benim deryalar onceki kadar buyuk degil.ya ben en az 56.1olmustumkiymetini bilemedimmmmm

bak gercekten samimiyetle soyluyorum bunu canim ben otelde yedikkerinden sonra aksam salata yogurt ve corbayla gecistirirdim yarinda cuma ustelik.gecmisi okumadim henuz ama ben seni 59olarak girmek istiyorum insaallah gayret edelim oldumu ben basladim bileee yani ilk gun icin iyidir dunku menumde cips falan vardi yazmuyim tamammi ama bundan boyle yazcam insaallah
hadi kasim ayindayiz iki ay var 2013e tahminkeri alalimm..
benim hedefim ocakta54olmak insallah yarebbim pur dikkat edersem olurum yaaaa yarin kac cikicam bakalim uf yaaaa

Sehracım çok haklısın ama akşam yemeğinden vazgeçemiyorum ben. Hani ailecek oturuyoruz falan ya ondan herhalde.
Ne dedin 59'mu???? Başında 5 olan hiçbir rakamı aklımdan bile geçirmedim. İnlallah o da olur. 60'ı görsem.

sehraa hoş geldin

papatya menülerin çok iyi bence hatta az yiyorsun bile diyebilirim, ayrıca yaşında fazla değil bence bende 32 yaşındayım doğru metobolizma yavaşlıyor ama o kadarda değil, sıkma canını

bende diyet miyet hakgetire bu hafta güme gitti ve artılarla rnızda olacam ama bende bir hedef koymalıyım artık ve bunun için çabalamalıyım, yoksa gergeçengün daha çok yemeye başladım, bir an önce kendime gelmem lazımm

bazen menülerime bakıyorum da az yediğim zamanlar var. ancakkk bazı yemeklere karşı aşırı hassasım. onları gördüğümde kendimden geçiyorum. hııı bu arada yarın ekside çıksam, artıda çıksam sabah evde kahvaltı etmeyip okulda simir peynir yicem. ne zamandır canım istiyor.
ister istemez yaş ,ilerleyince kilo vermek zorlaşıyor. olsun rabbim sağlık sıhhat versin de yavaş yavaş gider kilolar.

bazen menülerime bakıyorum da az yediğim zamanlar var. ancakkk bazı yemeklere karşı aşırı hassasım. onları gördüğümde kendimden geçiyorum. hııı bu arada yarın ekside çıksam, artıda çıksam sabah evde kahvaltı etmeyip okulda simir peynir yicem. ne zamandır canım istiyor.
ister istemez yaş ,ilerleyince kilo vermek zorlaşıyor. olsun rabbim sağlık sıhhat versin de yavaş yavaş gider kilolar.

sabah aç karnına kahve su
kahvaltıda kendim pizza yapmıştım 1.5 dilim ondan yedim ve şekersiz cay
ara 2 hoşbeş yeşilçay
öğle 1 küçük dilim daha pizza ve çay
ara 1.5dilim kek
akşam 2 yemek kaşığı pilav
ara yeşilçay
gece 1 de eşim gelince nescafe içeriz ben bu hafta tartılmadım reglimi 3. günü bugün o yüzden moralim bozulsun istemedim bundan sonada hergün evde spor yapmaya çalışıcam oklava hareketlei falan filan sıkıalşmam lazım.:)

Menum
08.30
1 gevrek
Kk peynir
3 zeytin
2 catal domates salatalik
3 banim recel
1 fincan Yesilcay
13.30
1 tabak manti
1 bardak kola
16.00
Nescafe
3 yulafli
3 bitter
19.00
1 tabak etli patlican yemegi
1 ince dilim ekmek
Yogurt
20.30
Yesilcay
1 dilim kek
Kizlar k.v bizde kaliyor gorumcem de evimize yakin yerde calisiyo oglenleri geliyo. o yuzden oglen manti yendi ben normaldee 11 gibi uyanip ogle yemegini pas geciyordum k.v ilac kullandigindan erken uyanip kahvalti hazirliyorum.erken kahvslti edince ogle yemwgi de yiyorum.
Cok iyi degil belki menulerim ama inanin cok fazla yiyormusum kontrolsuz yani mesela aksam hem pilav hem ekmek hem de kola icerdim ama biraz frenledim kendimi 51 olayim da alisverise cikcam bunun hevesiyle daha da dikkat edicem

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…