- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.141
Saol canım.Oglum gündüz 1 kere uyur tam uyurCok gecmis olsun ebrucum havalar serin artik dikkat et kendine.
Bugun de baya yorulmussun benim kizim bu kadar is yapmama asla musade etmez anca biriyle oynucak o da 1 saate kslmaz yanima gelir gene o yuzden ben hep gece yapip sabaha karsi uyuyorum cok zor oluyo
Menunu de begendim az az yemissin hep bu kadar yorulsam ben aksam dayanamaz fazla yerdim galiba istahim fazla acik benim:26:
Saol canım ama görmedim neyseki igne iyi geldi.Ebrucum bu arada ben de bir kere cok fena olmustum ayni senin gibi hastanelik olmustum resmen annem havluyu utuleyip sırtima koymustu iyi geliyo soyliyim dedim
Aynen senin durumundayım birazda olsa dikkat etmekte fayda var etmesek ne olur acep:18:Kızlar incecigi bırakın ince bile degilim.Giyindiklerimle göbegimi kamufule ediyorum.çıplak görseniz bideGünaydın kizlar ilk bildirim benden olsun
Baslangic 63
Gecen hafta 54.500
Bu hafta 54.600
Gelen 100
Giden
Hedef 51
Kizlar bayramda yedik malum bu hafta cok iyi olmasada dikkat ettim yoksa gene 500 600 gr alirdim biraz bile dikkat edince farkediyo.yeniyila incecik girmek icin zaman azaliyo kizlar Ebru sen haric canim sen zaten inceciksin hııhh
Canım özledik senikızlar nihayet yazabiliyorum. malum çok yoğunum çocuklarla. arada girip okuyabiliyorum sadece.
ebrucum resimlerini gördüm canım 1gr bile fazlalık yok sende harika olmuşsun canım çok da güzelsin ayrıca.
bana gelince yarım yamalak diyet yapıyorum bir kaç gün çok, birkaç gün az yiyorum. arefe günü 74tüm. bayramda en az 1 kg çikolatayı tek başıma yedim (yuh artık diyebilirsiniz ) son 4 gün dikkat edebildim sabah 73.8dim. menü yazmaya vakit olmuyo kilo bildirimi yapayım:
başlangıç:87
10 gün önce:74
bugün:73.8
toplam giden:13.2
neyse kızlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Dert etme sehracık verirsin.Bi düzene gir inanıyorum 53 bile olursun yılbaşında.Resimleri görmen için 1 gün süremi uzatarek 2-3 gün sanırım kaldırmadım.Baslama 67.7
En son 57,8
Bu sabah 58,8
Gelen bir kilom var.ama istikrarli gitcem bu sefer yeni yilda hedefim 54olmak,bizim ailede yeni yil. kutlamasi falan olmaz aslindada hani yeni yilya yeni goruntu yeni bi guzellikler bilmemnelerben en az 56,1olmustum ve oyle guzeldimki o gun hic unutamiyorum uc kilo bukadar farkedermi ya vercem insallah yine allahim nolur ben elimden geleni yapimde.kizlar cumalari serbest gun diye abartiya kaciyordum ben abartmamaya karar verdim.ebruuu resimlerini ben gormedim yaaa yine koy bakim kaldir yine hemi
Canım ya çok iyi vermişsinkızlar merhaba
bugün sabah tartıldım ilk iş size yazzacaktım. okula gittim bilgisayaraımda sizi açtım cevap ver dedim, ve o sayfayı az önce kapatıpeve geldim. öylesine yoğundum yani.
neyse;
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,2
bu hafta: 62,4
gelen: yok
giden: 800 gram
hedef: 60
kilo veren ve koruyanları tebrilk ederim.
merhaba kızlar kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm
başlangıç: 78.5
geçen hafta: 68.9
bu hafta: 69,5
gelen: 600
toplam giden: 9
bu gün kilo çizlegeme bakıyuordumda evde kendi yazdığım, haziran ayından beri 68.5 ile 71 arasında gelip gidiyorum yuh bana ki ne yuhhh 4 aydır resmen oyalanıp duruyorum, bir an önce kendime gelmem lazımmmmmmm
Kızlar bir dergide 4 sayfa diyetle ilgili ve koruma dönemiyle ilgili çok güzel tüyolar var.Sizlerle hazır kv deyken ogluş oyalanırken paylaşmak isteidm.
Doyum saglayacak ve sevdigi besinleri yiyerek,sosyal hayatına uygun,'yenilen yiyecegin miktarı' sonuç%99.9 kilo koruma ile sonuçlanıyor.
Çok hızlı alışveriştesiniz ve hiç vaktiniz yok.Acıktınız...Hızla girdiginiz sandiviç yapacagınız dogru seçim ile en az 260 kalori ve 14 gr yagdan kurtulabilirsiniz.
Dilimlenmiş t.b ekmek yada panini ekmek arasına beyaz peynir,domates,k.biber veya ton balıkla hazırlanış marullu ve peynrli sandiviçler tercih edilmeli.
Özell,kle çalışan insanlar kahvaltıda poça veya simitle ayaküstü kahvaltı yaparlar.Zevkli ve hızlı kahvaltı en iyi yolu simit ve peynir ikilisidir.Yanında domates ve taze biberde varsa iyi bir alternatif olur.Susamlarından korkmayın.Susam saglıklı yag asidi içeren ve antioksidan içerigi yüksek bir yaglı tohumdur.
Poça ve açma kepekli dahi olsa yaglı kalorili ve besin degeri olmayan hamur işleridir.Ayda 1 i geçmeyecek şekilde yenebilir.