- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #6.101
Kizim uyandi onu sallarken bakim dedim resmen uykum acildi ebru. Fark inanilmaz 18 yasinda gibisin İncecik olmussun gercekten gerci 2011 deki fotonda da guzelsin ama zayiflik olarak cok fark var ve bence artik kilonu koru. Daha da zayiflik hos durmaz vercek yerin kalmamis yuzun coker hos durmaz haaa bir de gobegini goremedim ben ve fotolarin amacina ulasti insan motive oluyo gercekten.
Sen bizler icin fedakarlik yapiyosun canim saol ama sanma benba harcamadim esime bahsettim bu konuda karari net bisi diyemedim fazla.hos ekle dese de hic foto cekilmedim bayadir 2 tane cok kilolu fotom var gerisi soyle boyle zayifim iste.
Ben birdaha bakim fotolara daha da motive olmam lazim cok zayifsinnnnnnnn ebruuuuuu harikasin yaaaaaa valla fark muh te sem ! ! !
ebrucum ya sen kaç kilo verdin. ne kadar farketmiş. süper olmuşsun. bir kere daha gönülden tebrik ediyorum.
ben bugün başladım artık. aslında benim hiç tatlı düşkünlüğüm yoktur. bayramda tatlı falan da yapmadım ama ne olur ne olmaz diye 1,5 kilo fıstıklı baklava almıştık. git gel yedim. regl dönemime de denk geldi.
bugün elbisde giydim işe gelirken ve göbek fırtladı. ah ah şu mekik aletinden evde var. ama bir türlü düzene oturtup yapamadım. üstelik oğlum 9'da uyuyor. ve ben yatana kadar. kucağımda bilgisayar yada elimde kitap miskinlik yapıyorum. on dakikacık yapsamolacak da üşeniyorum işte.
Ebrucum suan elma yiyorum yaninda da yogurtBu ne demek anladin sen
Bak avatarin altinda ne yaziyo
ebruuu süpersinn canım
görünürde göbekte yok, bencede korumaya geçersen iyi olur artık, ama tabi sen bilirsin
ben bu hafta toparlanacağımı hiç zannetmiyorum, sporuda haftalardır bıraktım, sanki kilo vermeye değilde kilo almaya çalışıyormuşum gibi sürekli tıkınıyorummm
kızlar merhaba
bugün ki menüm şu şekilde;
07:30 yarım dilim ekmek, 3 adet çeri domates, 2 çatal peynir, 2 adeyt zeytin, 1 adet biber, 2-3 ısırık salatalık, bir adet küçük muz, yeşil çay
12:00 köfte salata,
yemekten sonra ülker stick çikolata, bir adet şekersiz kahve
17:00 bir adet elma
18:00 bir kase tarhana çorba, 2-3 yk pilav
şu anda yeşil çay
özgecim bende 1 ocakta 60 kilo olucam inşallah.
Canım menün çok güzel.Ben senin gibi az yesem keşke.