Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kızlar sırf sizlere hemde kendime motive olsun diye eşim izin vermemesine ragmen foto ekledim:KK14:Ama kötü bişi yapmıyorum dimi kızlar ama eimde haklı şeker bayramında izin aldım diyecek ikide bir fotolrını koyma.Ama ben kötü bişi yapmıyorum ve yarın silicem.Sizde eski yeni koyun moral olalım birbirimize:KK16:

Eşime söyleyeyim en iyisi yoksa uyuyamam vijdan azabından bi daha eklemem diye sözde veririm gönlünü alırım.Sizleri seviyorum kızçeler......:KK19:

Özge hawar, nolcak kızlar bu halimiz.Bak sizleri motive etmek için kendimi ateşe attım:KK1:Eski halimize dönmememiz için resimlere bol bol bakalım.Yoksa her sabah o eski halimizi aynada görürüz mazallalh:18:

Eşime söyledim arkadaşlarımı motive etmek için resim ekledim ama yarın silicem söz dedim.Ekledigim fotoları gösterdim bişi demedi saolsun:KK48:Şimdi huzurlu uyuyayım iyi geceler..

Kizim uyandi onu sallarken bakim dedim resmen uykum acildi ebru:KK53:. Fark inanilmaz 18 yasinda gibisin:KK12:İncecik olmussun gercekten gerci 2011 deki fotonda da guzelsin :KK16:ama zayiflik olarak cok fark var ve bence artik kilonu koru. Daha da zayiflik hos durmaz vercek yerin kalmamis yuzun coker hos durmaz haaa bir de gobegini goremedim ben :KK76: ve fotolarin amacina ulasti insan motive oluyo gercekten.
Sen bizler icin fedakarlik yapiyosun canim saol ama sanma ben caba harcamadim esime bahsettim bu konuda karari net bisi diyemedim fazla.hos ekle dese de hic foto cekilmedim bayadir 2 tane cok kilolu fotom var gerisi soyle boyle zayifim iste. :KK5:
Ben birdaha bakim fotolara daha da motive olmam lazim cok zayifsinnnnnnnn ebruuuuuu harikasin yaaaaaa valla fark muh te sem ! ! !

ebrucum ya sen kaç kilo verdin. ne kadar farketmiş. süper olmuşsun. bir kere daha gönülden tebrik ediyorum.
ben bugün başladım artık. aslında benim hiç tatlı düşkünlüğüm yoktur. bayramda tatlı falan da yapmadım ama ne olur ne olmaz diye 1,5 kilo fıstıklı baklava almıştık. git gel yedim. regl dönemime de denk geldi.
bugün elbisde giydim işe gelirken ve göbek fırtladı. ah ah şu mekik aletinden evde var. ama bir türlü düzene oturtup yapamadım. üstelik oğlum 9'da uyuyor. ve ben yatana kadar. kucağımda bilgisayar yada elimde kitap miskinlik yapıyorum. on dakikacık yapsamolacak da üşeniyorum işte.

Kizim uyandi onu sallarken bakim dedim resmen uykum acildi ebru:KK53:. Fark inanilmaz 18 yasinda gibisin:KK12:İncecik olmussun gercekten gerci 2011 deki fotonda da guzelsin :KK16:ama zayiflik olarak cok fark var ve bence artik kilonu koru. Daha da zayiflik hos durmaz vercek yerin kalmamis yuzun coker hos durmaz haaa bir de gobegini goremedim ben :KK76: ve fotolarin amacina ulasti insan motive oluyo gercekten.
Sen bizler icin fedakarlik yapiyosun canim saol ama sanma benba harcamadim esime bahsettim bu konuda karari net bisi diyemedim fazla.hos ekle dese de hic foto cekilmedim bayadir 2 tane cok kilolu fotom var gerisi soyle boyle zayifim iste. :KK5:
Ben birdaha bakim fotolara daha da motive olmam lazim cok zayifsinnnnnnnn ebruuuuuu harikasin yaaaaaa valla fark muh te sem ! ! !

18 mi:KK17::21:Saol canım ya incecik degilim ve göbegimi gömlekle kamufule ettim:KK30:Spor yapmayışımın bedelini göbüşüm ödedi.Ve akıllanıp hala başlayamadım:KK47:Yüzüm hemen süzülüyor.Yüzüm süzülecegine göbüş süzülse keşke.

ebrucum ya sen kaç kilo verdin. ne kadar farketmiş. süper olmuşsun. bir kere daha gönülden tebrik ediyorum.
ben bugün başladım artık. aslında benim hiç tatlı düşkünlüğüm yoktur. bayramda tatlı falan da yapmadım ama ne olur ne olmaz diye 1,5 kilo fıstıklı baklava almıştık. git gel yedim. regl dönemime de denk geldi.
bugün elbisde giydim işe gelirken ve göbek fırtladı. ah ah şu mekik aletinden evde var. ama bir türlü düzene oturtup yapamadım. üstelik oğlum 9'da uyuyor. ve ben yatana kadar. kucağımda bilgisayar yada elimde kitap miskinlik yapıyorum. on dakikacık yapsamolacak da üşeniyorum işte.

Kurban bayramında ziyarete gittigimiz bi evde tatlıları börekleri yedikten sonra tartıyı farkedip eşim yegenler feln herkez tartıldı.Bende 65 çıkmıştım.Buraya başlamadan 2 hafta önceydi.İnş. sende fark edilecek kadar zayıflarsın canım benim:KK19:Aynen mekik aleti bana ben ona bakıyorum.Halbuki bi 10 dk spora ayırsak yeticek.Senin en büyük avantajın meyveyi sevip tatlı düşkünlügünün olmayışı:KK34:

Ebrucum suan elma yiyorum yaninda da yogurt:KK39:Bu ne demek anladin sen:KK1:
Bak avatarin altinda ne yaziyo:21:

ebruuu süpersinn canım:nazar::nazar:
görünürde göbekte yok, bencede korumaya geçersen iyi olur artık, ama tabi sen bilirsin

ben bu hafta toparlanacağımı hiç zannetmiyorum, sporuda haftalardır bıraktım, sanki kilo vermeye değilde kilo almaya çalışıyormuşum gibi sürekli tıkınıyorummm

Ebrucum suan elma yiyorum yaninda da yogurt:KK39:Bu ne demek anladin sen:KK1:
Bak avatarin altinda ne yaziyo:21:
:KK9:Vavvv eski özge geri geldi desene:13:Bense resim yorumlarından olsa gerek şımarıklık yapıp cısslar yedim:KK30::KK31:İnanıyorumki ocaktan önce 51 i görüceksin:KK55:
ebruuu süpersinn canım:nazar::nazar:
görünürde göbekte yok, bencede korumaya geçersen iyi olur artık, ama tabi sen bilirsin

ben bu hafta toparlanacağımı hiç zannetmiyorum, sporuda haftalardır bıraktım, sanki kilo vermeye değilde kilo almaya çalışıyormuşum gibi sürekli tıkınıyorummm

Saol canım:KK17:Görünürde yok ama çıtırcık kadar cesur olsaydımda çatlak buruşuk ve sivri göbegimi görseydiniz:KK43:Hadi çatlaklar anneligimin imzası:KK16::emir_bebek:Ama sarkıp zayıfladıkça buruşması benim diyet yaparken yanında spor yapmayışımın bedeli:KK20:Şu alt göbek ve mekik çalışmalarına başlasam iyi olacak yoksa yaza pembe bikini gieyemem:KK51:

kızlar merhaba
bugün ki menüm şu şekilde;
07:30 yarım dilim ekmek, 3 adet çeri domates, 2 çatal peynir, 2 adeyt zeytin, 1 adet biber, 2-3 ısırık salatalık, bir adet küçük muz, yeşil çay
12:00 köfte salata,
yemekten sonra ülker stick çikolata, bir adet şekersiz kahve
17:00 bir adet elma
18:00 bir kase tarhana çorba, 2-3 yk pilav
şu anda yeşil çay

özgecim bende 1 ocakta 60 kilo olucam inşallah.

Kızlar saat geçmek bilmiyor.Canım sıkılıyor.Eşimde geç geliyor offf.Zaman uzun olunca hep bişiler atıştırasım geliyor can sıkıntısından.

kızlar merhaba
bugün ki menüm şu şekilde;
07:30 yarım dilim ekmek, 3 adet çeri domates, 2 çatal peynir, 2 adeyt zeytin, 1 adet biber, 2-3 ısırık salatalık, bir adet küçük muz, yeşil çay
12:00 köfte salata,
yemekten sonra ülker stick çikolata, bir adet şekersiz kahve
17:00 bir adet elma
18:00 bir kase tarhana çorba, 2-3 yk pilav
şu anda yeşil çay

özgecim bende 1 ocakta 60 kilo olucam inşallah.

Canım menün çok güzel.Ben senin gibi az yesem keşke.

Canım menün çok güzel.Ben senin gibi az yesem keşke.

bazı günler gerçekten az yiyorum. bazı günler de hızımı alamıyorum. örneğin yarın iş için şehir dışındayım ve büyük ihtimalle pide vs. yemem gerekecek.
bugün az yedim. baktım az önce oğlumun yediği kremalı bisküviye ters ters bakıyorum. küçüçük bir muz yedim şimdi.

Kizlar coook yorgunum :KK37: misafirlerim vardi anca vakit buldum kizimi sallarken size bakim dedim.k.v dem gozunden ameliyat oldu hastane cikisi bize geldi baya halsizdi butun gun uyudu hatta. Moral olsun diye butun cocuklarini bize yemege cagirdik ( 5 kardesler) yarin da kontrol var hastaneye gitcekler erken uyanip kahvalti hazirliycam . Kizim uyusun da ben de yatayim hemen.

Ebrucum ben de bu yuzden kilo aldim resmen can sıkıntisindan yemeye sardim.mutfaga gidiyom mesela kizima corba koycam hopp ben de agzima bisi atiyom boyle boyle anlamadan gunde 1 paket cikolata yiyorum :KK20:aman diyim dikkat et bak ben 5 ayda 5 kilo aldim sıkı tutmayinca olmuyo inan İstanbul tatilinde Hic dikkat etmedim fena yedim sonra arkasi corap sokugu gibi geldi.
Siz siz olun disiplini elden birakmayin kizlar birgun gonlunuzce yiyin diger gunler duzene devam boyle kilo korunur.
Aman nasilsa verdim biraz keyfini sureyim demeyin tecrubeyle sabit :KK34:

Papatya 1 ocakta hedefimizi ulasicaz En Büyük KK kilo korumaya gecicez hepimiz:21:

Özge ve papatya ,kızlar ben size inanıyorum başaracaksınız hemde ocaktan önce:KK34:
Özge,canım can sıkıntısından aynen bende 3 ögün iyi ama ara ögünlerde yeşilçayın yanında cıss yiyorum.Hepsinden 1 ısırık bir tane 1 yudum gidiyor iişte:KK20:
Sehra,busu,jojop,88li kızlar sizde keşke fotoları görseydiniz:KK5:

hay maşaallah trendy

harikasın tek kelimeyle

ve çok güzel olmuşsun incecik:nazar::nazar:

ben son 4 ayda stresten ve bazı durumlardan dolayı işte kendimi yemeğe verdim ve şuan hayatımda hiç olmadığım bi kiloya çıktım

:KK14:

kendimi böyle görmekten nefret ediyorum resmen ve beğenmiyorum bu halimi asla

rejime başladm kafamı toparlayıp kendime bi baktığımda ben ne yapmışım dedim ama işte o an diyemiyordum yoğun stresten

inşallah eski halime döneceğim:KK31: kendime inanıyorum

sen de bu yolda insanlara güzel bi örneksin cnm çok tebrik ediyorum ve paylaşımların için tşkkürler:KK16:

bugün kü menüm;
07:30 domates, salatalık, 2-3 adet ceviz, biber, 2-3 çatal peynir, yarım dilim ekmek, yeşilçay
12:00 bir porsiyon kıymalı pide, ayran
15:00 bir fincan türk kahvesi
16:00 yine kahve
18:00 3-4 yk köfteli patates, 3-4 yk makarna
yeşil çay
aslında akşam yemeği vaktinde hiç aç değildim ama yardımcım çok güzel yemek yapıyor. çünkü öğlenki pide fazla gelmişti.

kızlar benim canım çok sıkılıyor. hayatta istediğim herşeyi başardım. sigarayı bıraktım, işimde çok genç yaşta iyi yerlere geldim. ama şu 3 kiloyu alt edemedim bir türlü. bu aralar sabah iyi başlıyorum. sonrasında iş çığrından çıkıyor. gerçekten 60 olsam çok iyi olacak ama başaramıyorum işte. klasik boğa burcuyum seviyorum yemeyi...

Papatya sen kendine haksizlik ediyosun bence tum gun yediklerin bunlarsa gayet makul yemissin tamam pide diyete uygun degil ama 7.30 ta kahvalti edip 12Ye kadar ac kalmisin ben olsam cok acikirdim.12 erken bir saat pide yesen de yakarsin aksama kadar birsey de yememissin ac degildim diyorsun okadar saat nasi acikmadin:44:
Onceki beslenmeni bilemem ama bence gayet az ve oz yiyorsun daha da azi ac kalmak olur oylede saglikli beslenme olmaz bence metabolizman yavas yoksa bu beslenmeyle inan degil 3 10 kilo verilir

Gelelim menume
08.30
1 gevrek
1 haslanmis yumurta
Kk peynir
3 zeytin
3 catal recel
1 fincan yesilcay
11.30
1 kucuk parca pide
3 sıkım cigkofte
1 bardak ayran