Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

ebrulıcm sen böyle yıyerek mı verdın kılolarını
Canım tabikide hayır.Bu menüyle kim verir.Ben verdim die bu aralar şımardım ondanAma çok sıkarakta verdigim söylenemez.Oglum 8 aylıkken başladım buraya.Çıtırcıktan biçok fırça yedim.Ama kötüde iyide olsa menülerimi hep yazdım.Çıtırcık(triendy)kızacagını bile bile yazdım.Halada iyide ktöde menü çıkartsam hep yazarım.Hataarımı gördükçe azar işitip utandıkça yavaş yavaş düzene girdim.Ama emzirdigim için oğlumun rızkını hiçbir zaman kesmedimGece sütüm azaldı die helva attım agzıma..vb...şeyler yaptım.Çünkü tüm gece oglumu emziriyordum.Yavaş yavaş uzun zaman diliminde kalıcı kilo verdim.Geçen sene aralık ayında başladım şimdi bu kilodayım.İnş. sende az az ama kalıcı kilo verirsin.Sevgiyle kal.İyi bayramlar

ve yüz karası bildirimim

başlangıç: 78.5
geçen hafta : 68.7
bu hafta : 68.9
gelen: 200
toplam giden: 9.6
hedef: 57

valla ne yalan söyliyeyim daha fazla bekliyordum, iki ileri bir geri, bakalım bu gidişle hedefe ulaşa bilecekmiyim

gerçi bayram diye takmıyom ama

Kilo bildirimi
Baslangic 63
Gecen hafta 54.600
Bu hafta 54.500
Giden 100
Gelen 0
Hedef 51
Kizlar baslangica tekrar eski kilomu yazdim 53 yazmam ugursuz geldi ne bilim oyle inandim belki de hem kilo vermeye 63 ile baslzmistim zaten
Hawarcim bayramdan dolayi tatlilardan aldin bu hafta pur dikkat et haftaya - cikarsin

sabah çıktım tartıya ve oradaki rakamı görünce resmen gözlerim yuvalarından fırladı. kızlar ben bu hafta tam 1400 gram almışım. yanlış okumadınız. 1400 gram. sonra düşündüm. bu hafta neler yaptım diye. akşam yemeklerinden sonra da birşeyler yedim. yeşilçayımı ihmal ettim. cuma akşamı bol ekmekle patlıcan kebap, çarşamba akşamı güveç yedim. yine bol pide ile. çarşamba günü regl oldum. dün akşam tatlı yedim. bu sabah tuvalete çıkamadım. o şekilde tartıldım. belki wc ve regl biraz fazla çıkmama sebeb olsada sonuç olarak kilo almışım işte. bu akşam bayram ziyaretlerim var. mecburen yiyeceğim tatlı falan. ama yarından itibaren ciddi anlamda başlıcam tekrar. vericem ben bu kiloları vericem....
kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum.

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:52.6
Bu hafta:52.7
Gelen:100
Giden:yok
Hedef:52.0

Kızlar dün gece 3 baklava yedim sabah tartılacagımı unuttumm bayram diye.Kilo verenleri ve koruyanları tebrik ediyorum.Veremeyip alanlarda üzülmesinler haftaya daha iyi olacagız inş.

kızlar bu sabah tekrar tartıldım. dün akşam da gittiğim yerde 2 dilim baklava,4-5 sıkım çiğ köfte yemiştim. buna rağmen düne göre 400 gram düşük çıktım. bugün dikkat ediyorum artık. akşam yemeğinden sonra menü paylaşıcam.

uzun zamandır menü paylaşmıyorum sanırım.
11:30 2 kare dilim su böreği, domates, salatalık, peynir, ceviz, çay
15:30 1 ader erik, 1 adet cennet elması
18:30 3-4 yk taze fasülye, 3-4 yk erişte, bir adet baklava, yoğurt
şu anda yeşilçay

pek kimse uğramıyor topiğe.

merhaba kızlar,

dün öğleden sonra evden çıktık bir saat önce döndük eve, eşdost gezip geldik, kızım için alışverişte yapacaktık ama hava yağmurlu olunca gezemedik bir dükkana girdim 2 parça bişey alıp çıktımm

papatya üzülme canım, şiştir bence ooo regl olduğunu söylemişsin, ondandır yoksa bir haftada o kadar kilo imkansız bence
sıkma canını sen çabuk toparlarsın,

ben deli gibi yemek ve tatlı yiyorum ama çok tuhaf pişman değilimm bende dün regl oldummsanırım ondan bu deli gibi yemeler

bugünkü menüm;
09:00 bir dilim ekmekle normal bir kahvaltı
11:00 bir avuç badem ve ceviz
15:00 bir adet erik, bir paket eti form bisküvi U(dışarıdaydık, çok acıkmıştım)
17:30 6 adet köfte, 1 avuç içi lavaş, biber ve soğan közlemesi ayran, 2 adet küçük baklava
şu anda bir adet mandalina
az sonra yeşil çay

Bakıyorum herkes baklava çikolata yemekten buraya ugramamışHepinizi özledim.Bende yarın iyi menülerle çıkıcam inş. karşınıza.Mekik ve 15 dk.göbek eritme videosundaki hareketleri yapıcam hergün.Bu kararımı uygularım inş.İnş. maş. demeyip yapıcam yapmak zorudayım.Zayıflarken çok spor yapmakadıgım için göbegim buruştu ve toparlanıp sıkılaşmam lzım acilen

Hey kızlar bayram bitti nerdesiniz bakimYeşilçayımı yudumluyorum keyifle bi yandan sizinle sohbeti özledim gelin hadi:126: :116:

ben buralardayım ebrucum. yazlık ayakkabılarımı kaldırdım. çizmelerimi çıkardım bugün. yarın okul var. tatil bitti ne yazık ki...
benim bugün canım sıkkın. bu ülkede cumhuriyet kutlamalarını yasaklanmasına bir türlü anlam veremiyorum. insanlar anıtkabire gitmek istiyor. sanki suç işlemişler gibi biber gazı sıkılıyor. allahım ne günlere kaldık.

Ohh kışlıklar çıkmış dışarı.Ben daha düzenleyemedim.Aynen benimde canım sıkkın.Haberleri sinirlenerek izledim.Eşim erken gelseydi ortaköye bogaza kutlamaya gitmek istiyorduk ama geç gelcekmişEllerinde silah yok,molotof kokteyi yok,taş ateş yok...vb..ellerinde şehitlerimizin kanını simgeleyen ay yıldızlı bayragımız var diye bu muameleyi gördü cumhuriyet insanları.Yazıkki bu günleride gördük

Ohh kışlıklar çıkmış dışarı.Ben daha düzenleyemedim.Aynen benimde canım sıkkın.Haberleri sinirlenerek izledim.Eşim erken gelseydi ortaköye bogaza kutlamaya gitmek istiyorduk ama geç gelcekmişEllerinde silah yok,molotof kokteyi yok,taş ateş yok...vb..ellerinde şehitlerimizin kanını simgeleyen ay yıldızlı bayragımız var diye bu muameleyi gördü cumhuriyet insanları.Yazıkki bu günleride gördük

bence de çok yazık ebrucum. kutlamaları tv'den izledik. hatta oğlumla karar verdik. seneye 29 ekim de istanbula gideceğiz. ne hale geldik. gerçekten dehşetle izliyorum. cumhuriyetimiz sanki kötü birşeymiş gibi lanse ediliyor ya gerçekten çok yazık.
gelelim diyete.
10:30 bir adet cennet elması (oğlum uyuyordu. ben de çok acıkmıştım)
11:00 2 kare dilim su böreği, domates, salatalık, biber, peynir
12:30 yarım elma, küçük bir muz
15:30 bir adet elma
17:30 bir kepçe tarhana çorba, 3-4 yk taze fasülye,
bu ana kadar iyi de yarım saat önce mutfakta 2 dilim baklavayı yuvarladım gitti.

ben motivasyonumu nasıl kazanıcam yeniden. yavaş yavaş ta olsa gidiyordu. verdiklerimin bir kısmını da aldım geri. canım sıkılıyor.

Kizlar ben geldim cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun. Sizlerle ayni duygulari paylasiyorum ve cok uzgunum yasananlardan oturu.
Bayram bitti tatllilar yendi ama osge hala toparlanamiyo icimden gelmiyo bilmiyorum kizlar hic keyfim yok o yuzden ne yedigimin farkinda bile olmuyorum cogu zaman. Umarim bi sebep bulurum toparlanmak icin

kızlar bayram ile ilgili düşüncelerinize katılıyorum, yıllardır bayram kutlarız okulda, bu bayram en sönük bayramdı

papatya ve ösge bende sizin gibiyim kızlar bu hafta o kadar yedimki anlatamam, ve evet nasıl toparlanacağız, ben kendim için söyleyeyim bu hafta güme gider, ama toparlanmak lazımmmmm, yeniden resimleremi bakayım ne yapayımm, önce, şimdi şeklinde reimler varyaaa

BUGÜN:Aç karınla 3 bardak normal su.
09:00 =1 lavaş tavada ısıtp içine peynir koyup çayla yedim.
12:00 =türk kahvesi
15:30 =2 mandalina,yeşilçay,4 kare bitter
18:00 =2 zeytinyaglı biber dolma,1dl.ekmek,1 kase yogurt.
20:00 =çay,4 bisküvi,2 kaşık ogluşun pudinginden

Şimdide yeşilçayımı içtim.Daha bişiler yemeden yatayım en iyisi.Menüm güzel degi ama buraya yazmazsam daha kötü olurum.Burayı okuyanlar bu menülerimi okuyup ktü örnek teşkil etmeyeyim ama yazmazsamda motive olamam hep yerim.Burayı okuyan arkadaşlar benim menüleri es geçin lütfen:26:

Hawarcim eet o resimler etkili oluyo bakabilirsin basari oykularini de okumani tavsiye ederim
Ebrucum ben git gel git gel yiyorum onceden 1 paket bitter cikolata 1 hafta giderdi simdi 1 gunde bitiyor dur diyemiyorum kendime malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…