Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Sehracim hosgeldin artik ozletme kendini hadi bak ocaga kadar hedeflere ulasip citir olcaz kilo korumaya gecicez hepimiz :KK55:
Papatya sabahtan yersen okadar etkilemez zaten keyfini cikar ben iyice abartip hergun yiyorum cok sevdigimden bir de k.v varya onu bahane edip aliyorum iste
Hawar gecmisimi unut canim iyi bir baslangic yap al 36 38 beden hedefin neyse bir elbise ya da kot as yatakodasina bak nasil zayifliyon biraz pahali da olabilir okadar para verdim deyip karsisinda spor ysparsin hem:KK1:
Ben ne zaman canim abur cubur istese kendimi cok hos bir kiyafet icinde hayal edip yemiyodum ise yaramisti cidden
Zuzu sen de tarih koy kendine daha iyi oluyo rahata almazsin zaman kisaldikca daha da dikkat edersin aldigin kotlari da giyersin boylece
Ebru bugun yorulmussun spor niyetine diyelim beni dd haftasonu iyi bi temizlik bekliyo gozumde buyuyo isler cook:KK37:

Kızlar çok kötü ceyranda kaldım sanırım.Dolapları sildim balkon açıtı ve balkonda ogluşun arabacıgı yıkadım.Kendimde yıkanmıştım.Çarpıldım resmen.Birde misafir gelmezmi.Zor dayandım çay ve mısır patlatabildim.Az önce gittiler.Hastayım diye ogluşa hep pepe açıyorum.Kötü bi anne gibiyim.Mamasını yedirdim şimdi zor ayakta durdum.Eklemlerim sızlıyor üşüme geliyor ve her yanım agrıyor:KK43:Kociş gelsin die dua ediyorum.Gidip kas gevişetici bi igne vurulsam daha kolay toparlanım yada vikislensem:44::KK14:

BUGÜN:Aç karınla elma sirkeli suyum
09:30 =3 minnak akıtma(ogluşa minik ve şnce yaotım avuç içi büyükleginde)kk peynir,açai form.
12:00 =türk kahvesi,1 ısırık çikolata
15:00 =1tabak kesme,kk peynir.
17:00 =yeşilçay,2 kare bitter
1900 =1kase çorba,1dl.ekmek(içi ogluşa)1kaşık patlıcan yemegi
20:00=çayve 10 adet patlamış mısır

Şimdide yeşilçay.
spor: uyanınca 25 alt karın hareketi yapmıştım
mutfak dolaplarını silmece
kışlıkları yazlıkları yıkayıp yerleştirmece

Cok gecmis olsun ebrucum havalar serin artik dikkat et kendine.
Bugun de baya yorulmussun benim kizim bu kadar is yapmama asla musade etmez anca biriyle oynucak o da 1 saate kslmaz yanima gelir gene o yuzden ben hep gece yapip sabaha karsi uyuyorum cok zor oluyo :KK37:
Menunu de begendim az az yemissin hep bu kadar yorulsam ben aksam dayanamaz fazla yerdim galiba istahim fazla acik benim:26:

Ebrucum bu arada ben de bir kere cok fena olmustum ayni senin gibi hastanelik olmustum resmen annem havluyu utuleyip sırtima koymustu iyi geliyo soyliyim dedim

Son düzenleme:
Günaydın kizlar ilk bildirim benden olsun
Baslangic 63
Gecen hafta 54.500
Bu hafta 54.600
Gelen 100
Giden
Hedef 51
Kizlar bayramda yedik malum bu hafta cok iyi olmasada dikkat ettim yoksa gene 500 600 gr alirdim biraz bile dikkat edince farkediyo.yeniyila incecik girmek icin zaman azaliyo kizlar Ebru sen haric canim sen zaten inceciksin hııhh:KK19::KK33:

kızlar nihayet yazabiliyorum. malum çok yoğunum çocuklarla. arada girip okuyabiliyorum sadece.
ebrucum resimlerini gördüm canım 1gr bile fazlalık yok sende harika olmuşsun canım çok da güzelsin ayrıca.
bana gelince yarım yamalak diyet yapıyorum bir kaç gün çok, birkaç gün az yiyorum. arefe günü 74tüm. bayramda en az 1 kg çikolatayı tek başıma yedim (yuh artık diyebilirsiniz ) son 4 gün dikkat edebildim sabah 73.8dim. menü yazmaya vakit olmuyo kilo bildirimi yapayım:
başlangıç:87
10 gün önce:74
bugün:73.8
toplam giden:13.2
neyse kızlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

Baslama 67.7
En son 57,8
Bu sabah 58,8
Gelen bir kilom var.ama istikrarli gitcem bu sefer yeni yilda hedefim 54olmak,bizim ailede yeni yil. kutlamasi falan olmaz aslindada hani yeni yilya yeni goruntu yeni bi guzellikler bilmemneler:KK19:ben en az 56,1olmustum ve oyle guzeldimki o gun hic unutamiyorum uc kilo bukadar farkedermi ya vercem insallah yine allahim nolur ben elimden geleni yapimde.kizlar cumalari serbest gun diye abartiya kaciyordum ben abartmamaya karar verdim.ebruuu resimlerini ben gormedim yaaa yine koy bakim kaldir yine hemi

kızlar merhaba
bugün sabah tartıldım ilk iş size yazzacaktım. okula gittim bilgisayaraımda sizi açtım cevap ver dedim, ve o sayfayı az önce kapatıpeve geldim. öylesine yoğundum yani.
neyse;
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,2
bu hafta: 62,4
gelen: yok
giden: 800 gram
hedef: 60

kilo veren ve koruyanları tebrilk ederim.

Cok gecmis olsun ebrucum havalar serin artik dikkat et kendine.
Bugun de baya yorulmussun benim kizim bu kadar is yapmama asla musade etmez anca biriyle oynucak o da 1 saate kslmaz yanima gelir gene o yuzden ben hep gece yapip sabaha karsi uyuyorum cok zor oluyo :KK37:
Menunu de begendim az az yemissin hep bu kadar yorulsam ben aksam dayanamaz fazla yerdim galiba istahim fazla acik benim:26:
Saol canım.Oglum gündüz 1 kere uyur tam uyur:nazar:Senin işin çok zor ama Allah dayanma gücü veriyor annelere.
Ebrucum bu arada ben de bir kere cok fena olmustum ayni senin gibi hastanelik olmustum resmen annem havluyu utuleyip sırtima koymustu iyi geliyo soyliyim dedim
Saol canım ama görmedim neyseki igne iyi geldi.
Günaydın kizlar ilk bildirim benden olsun
Baslangic 63
Gecen hafta 54.500
Bu hafta 54.600
Gelen 100
Giden
Hedef 51
Kizlar bayramda yedik malum bu hafta cok iyi olmasada dikkat ettim yoksa gene 500 600 gr alirdim biraz bile dikkat edince farkediyo.yeniyila incecik girmek icin zaman azaliyo kizlar Ebru sen haric canim sen zaten inceciksin hııhh:KK19::KK33:
Aynen senin durumundayım birazda olsa dikkat etmekte fayda var etmesek ne olur acep:18:Kızlar incecigi bırakın ince bile degilim.Giyindiklerimle göbegimi kamufule ediyorum.çıplak görseniz bide:KK17::KK43:
kızlar nihayet yazabiliyorum. malum çok yoğunum çocuklarla. arada girip okuyabiliyorum sadece.
ebrucum resimlerini gördüm canım 1gr bile fazlalık yok sende harika olmuşsun canım çok da güzelsin ayrıca.
bana gelince yarım yamalak diyet yapıyorum bir kaç gün çok, birkaç gün az yiyorum. arefe günü 74tüm. bayramda en az 1 kg çikolatayı tek başıma yedim (yuh artık diyebilirsiniz ) son 4 gün dikkat edebildim sabah 73.8dim. menü yazmaya vakit olmuyo kilo bildirimi yapayım:
başlangıç:87
10 gün önce:74
bugün:73.8
toplam giden:13.2
neyse kızlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun
Canım özledik seni:KK16:Biz 1 taneyle haşat oluyoruz seni düşünemiyorum bile.Rabbim yardımcın olsun.Resimlerimi gördün demek teşekkürler begenmene sevindim:KK17: ama makyaj güzeliyim dogal güzelligim yoktur.:KK34:Bak kilolar tempodan sanırım gidiyor.
Baslama 67.7
En son 57,8
Bu sabah 58,8
Gelen bir kilom var.ama istikrarli gitcem bu sefer yeni yilda hedefim 54olmak,bizim ailede yeni yil. kutlamasi falan olmaz aslindada hani yeni yilya yeni goruntu yeni bi guzellikler bilmemneler:KK19:ben en az 56,1olmustum ve oyle guzeldimki o gun hic unutamiyorum uc kilo bukadar farkedermi ya vercem insallah yine allahim nolur ben elimden geleni yapimde.kizlar cumalari serbest gun diye abartiya kaciyordum ben abartmamaya karar verdim.ebruuu resimlerini ben gormedim yaaa yine koy bakim kaldir yine hemi
Dert etme sehracık verirsin.Bi düzene gir inanıyorum 53 bile olursun yılbaşında.Resimleri görmen için 1 gün süremi uzatarek 2-3 gün sanırım kaldırmadım.:KK5:
kızlar merhaba
bugün sabah tartıldım ilk iş size yazzacaktım. okula gittim bilgisayaraımda sizi açtım cevap ver dedim, ve o sayfayı az önce kapatıpeve geldim. öylesine yoğundum yani.
neyse;
başlangıç: 64,8
geçen hafta: 63,2
bu hafta: 62,4
gelen: yok
giden: 800 gram
hedef: 60

kilo veren ve koruyanları tebrilk ederim.
Canım ya çok iyi vermişsin:KK9:Hakketin zaten o güzel menülerin güzel sonucu bu olmalıydı zaten:21:

Kilo bildirimi :KK43:(
Başlangıç:63
Geçen hafta:52.7
Bu hafta:53.0
Giden :yok
Gelen:300 gr:18::KK53::KK14:
Hedef:52(bi türlü ulaşamdım şuncacık hedefe yazık bana):KK19:

Kızlar 1 ileri 3 geri 7oo gr veremedim:KK50:Verenleri tebrik ediyor veremeyenleri kararlı olmaya istikrarlı menüler çıkartmaya davet ediyorum:KK45:

merhaba kızlar kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 68.9
bu hafta: 69,5
gelen: 600
toplam giden: 9

bu gün kilo çizlegeme bakıyuordumda evde kendi yazdığım, haziran ayından beri 68.5 ile 71 arasında gelip gidiyorum yuh bana ki ne yuhhh 4 aydır resmen oyalanıp duruyorum, bir an önce kendime gelmem lazımmmmmmm

merhaba kızlar kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederimm

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 68.9
bu hafta: 69,5
gelen: 600
toplam giden: 9

bu gün kilo çizlegeme bakıyuordumda evde kendi yazdığım, haziran ayından beri 68.5 ile 71 arasında gelip gidiyorum yuh bana ki ne yuhhh 4 aydır resmen oyalanıp duruyorum, bir an önce kendime gelmem lazımmmmmmm

ayy hawar al benden de o kadar. 2 yıllık kilomu gösteren bir defterim var. Şubat 2011'de yazmaya başlamışım. bu sabah baktım. 62'nin altına inmemiş 65'in üsatüne çıkmamışım. yani 2 senedir hemen hemen aynıyım aslında. ben bu zinciri kırmak istiyorum. 60 olmak istiyorum da bakalım artık...

menüm şu şekilde. bugün pek olmadı ama...
07:30 bir elma
09:30 bir simit, bir üçgen peynir (çok özlemiştim. bilerek ve isteyerek yedim)
12:00 ekmek arası köfte
15:00 türk kahvesi
18:00 2 adet baget, 3 yk bulgur pilavı

bugün o kadar yoğundum ki ara falan yapamadım. öğlen de çok yağmur yağdığı için çıkmadım dışarı. kantinden anca bu kadar oldu. ama şu anda nasıl açım anlatamam.

BUGÜN:1 bardak elma sirkeli suyum.
Sabah :kk peynir,2 zeytin,1dl.ekmek(içi ogluşa),1 salata,1 domates,2 ısırık kek,ıhlamur,1 yumrta sarısı.
Ara :türk kahvesi,yarım muz,2 ceviz
Ögle :1 küçük pide,çay(dışarıdaydım)
Akşam:1 kepçe çorba,1 kaşık pilav,2 bardak ayran,1 kaşık(fırında tavuklu sebzeli)bezelye
Ara:yeşilçay,1 çokomilk

Spor:KK70:ışarıda işlerim vardı.Ogluş uyurken koştur koştur tempolu tam 2 saat yürüdüm.
25 alt göbek hareketi

İlaçlarımı evde unutmuşum.Kv deyim ve bacaklarım belim agrımaya başladı:KK37:

Kızlar bir dergide 4 sayfa diyetle ilgili ve koruma dönemiyle ilgili çok güzel tüyolar var.Sizlerle hazır kv deyken ogluş oyalanırken paylaşmak isteidm.

Doyum saglayacak ve sevdigi besinleri yiyerek,sosyal hayatına uygun,'yenilen yiyecegin miktarı' sonuç%99.9 kilo koruma ile sonuçlanıyor.

Çok hızlı alışveriştesiniz ve hiç vaktiniz yok.Acıktınız...Hızla girdiginiz sandiviç yapacagınız dogru seçim ile en az 260 kalori ve 14 gr yagdan kurtulabilirsiniz.

Dilimlenmiş t.b ekmek yada panini ekmek arasına beyaz peynir,domates,k.biber veya ton balıkla hazırlanış marullu ve peynrli sandiviçler tercih edilmeli.

Özell,kle çalışan insanlar kahvaltıda poça veya simitle ayaküstü kahvaltı yaparlar.Zevkli ve hızlı kahvaltı en iyi yolu simit ve peynir ikilisidir.Yanında domates ve taze biberde varsa iyi bir alternatif olur.Susamlarından korkmayın.Susam saglıklı yag asidi içeren ve antioksidan içerigi yüksek bir yaglı tohumdur.

Poça ve açma kepekli dahi olsa yaglı kalorili ve besin degeri olmayan hamur işleridir.Ayda 1 i geçmeyecek şekilde yenebilir.:KK53:

Kızlar bir dergide 4 sayfa diyetle ilgili ve koruma dönemiyle ilgili çok güzel tüyolar var.Sizlerle hazır kv deyken ogluş oyalanırken paylaşmak isteidm.

Doyum saglayacak ve sevdigi besinleri yiyerek,sosyal hayatına uygun,'yenilen yiyecegin miktarı' sonuç%99.9 kilo koruma ile sonuçlanıyor.

Çok hızlı alışveriştesiniz ve hiç vaktiniz yok.Acıktınız...Hızla girdiginiz sandiviç yapacagınız dogru seçim ile en az 260 kalori ve 14 gr yagdan kurtulabilirsiniz.

Dilimlenmiş t.b ekmek yada panini ekmek arasına beyaz peynir,domates,k.biber veya ton balıkla hazırlanış marullu ve peynrli sandiviçler tercih edilmeli.

Özell,kle çalışan insanlar kahvaltıda poça veya simitle ayaküstü kahvaltı yaparlar.Zevkli ve hızlı kahvaltı en iyi yolu simit ve peynir ikilisidir.Yanında domates ve taze biberde varsa iyi bir alternatif olur.Susamlarından korkmayın.Susam saglıklı yag asidi içeren ve antioksidan içerigi yüksek bir yaglı tohumdur.

Poça ve açma kepekli dahi olsa yaglı kalorili ve besin degeri olmayan hamur işleridir.Ayda 1 i geçmeyecek şekilde yenebilir.:KK53:

ebrucum teşekür ederiz paylaşımın için. yani ben şunu anladım bu sabah simir peynir ikilisi yemekle aslında çokda kötü birşey yapmamışım...

Menum
11.00
1 lokma ekmek
1 dilim kek
Kk peynir
3 zeytin
2 catal recel
Yesilcay
14.00
Nescafe
5 yulafli
2 bitter
17.00
1 dilim kek
3 yudum kola
19.30
Burger
Kucuk boyl milkshake
Burgerida bpatatesi bitirmedim kolaninda yarisini ictim
Menum kotu bugunluk serbest oldu artik disardaydim esimin 3 yegeninin dogumgunu var bu ay hediye almaya ciktik

88 li hosgeldin canim ozlettin kendini Vakit buldukca ugra aramiza
Sehracim hadi bakalim eski guzel menulerinle iyi bir donus yap 53 gor tartida:KK12:
Hawarcim disiplin sart az dikkat edince az kilo aliyoruz pür dikkat lazim ki cok kilo verelim toparlanalim artik birbirimize destek olalim kizlar eskiden kiziyoduk birbirimize kotu menuncikarinca gene oylemibyapsak belki utanir yemeyiz
Papatya harikasin soze gerek yok bi alkis gelsin sana:KK9::KK9::KK9:
Ebrucum Ben de hedefe yaklasirken son haftalar iskenceydi bir turlu 49 lu rakamlar gelmiyodu cunku eskisi gibi disiplin kalmamisti
Kacamak olmazsa ve spor artarsa anca olur cunku zaten zayifsin son kilolar zor gidiyo maleseF rutin duzenden cikip sıkı bi iki hafta diyet yap hemen gider

Ebru paylasim icin tesekkurler canim susamin cok faydasi var cocuklariniza yedirin diye duymustum.ama korkarak yiyordum kilo acisindan. Diyetisyenler yarim simit veriyorlar sabahlari. Antioksidan da iceriyormus ben de diyorum niye bu kadar genclestim bu aralar:KK60:

sabah bir yumurta iki cavdar onbes zeytin domtes salatalik biber
ara iki kuru incir iki avuc alic yarim avuc kuru uzum
ogle bir tabak mercimekcorbasi bir kase karnibahar bir kase et bir dilim cavdar salata
ara bir armut
aksam kunefe kaymakli
az oncede cigkofte durum yedim.sinemadan geldim forum istanbuldaydim fahriye evcen ozcan deniz vardi basrolde incecikti kizce yaaaaaa:KK14:bide guzeldiki hungur fosurt agladim zati duygusalim herkes esi sevgikisiyle gelmisti ben tektim:KK50:esim nefret eder ozcan denizden soyu sopu bilmemneymis yok hakkinda kotu bisey duymus cinsel tercihinden bananeki gerci bende sevmem ama ya sonra filmini begenmistim az biraz deniz cakirla bugunde nerak ettim gittim iste oyle oglumla esimde galatasaray istanbul macina gittiler,ilk kez boyle bisey oldu on yilik evliligimde ayri takildik biktikmi ne birbirimizden kiskanmadida sanki ya bu adam beni bosverdi yada benimle ugrasmak istemedi yada ne bikeyim mutlu olmami istedi belkide ufff..biz kadinlar tuhaf canlilariz bazen kendimi anlamiyorum.ama arabaya binince yuzu asikti birazcikin onsuz boyle bir filme gitmek uzmustu onu sanki..galiba seviyorum ben bu adami yaaa(filmin etkisiyle kafam karismus durumda az biraz benimmm:KK43:

Ben de bugun avm deydim.filmin afisini gordum ama 15 aylik kizimla giremedik tabi filme merak ettim bak simdi . Bence esin sana jest yapmis sen mutlu ol diye istemese de git demis. Ne guzel 10 yil sonra bile askiniz devam ediyo:KK19:Darisi tum ciftlerin basina

papatya o zmaan bu kısır döngüyü kırmamız lazımmmm, gerçi sen yine azimlisin bende pek bişey yok, ama bu gün koca göbeğimi görünce çok sinir oldum, bir zamanlar, 57 kiloyu beğenmiyen ben şimdi o günleri mumla arıyorum, 60 olsam dua etçem yani

bide bu aralar biraz canım sıkkın o yüzden abartıyorum yemeği duygusal boşluktanmıdır nedir onu yemekle doldurmaya çalışıyorum galibaaa

ama sizinde desteğinizle bu kilolardan kurtulacammmmm
daha doğrusu hepimiz beraber kurtulacağızzz

X