- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.901
Saol canim yorumun icin ama neden bizden daha basarisiz olasin ki az veriyo olman senin sucun mu ? Onemli olan irade bogazini tutabilmek o konuda da benden daha basarilisin
Yüksek tuttugum yok canım ogluşla bayram seyran dügün derneklerde derine giriyorum yoksa hep üsten üsten.Yarın kayynanamın tarafı trakyadan gelecekler evime çıkarlarsa rezil olamyayım demü amacanim senin yazdiklarini okurken ben yoruldim..nasil yetidiyorsun herbiseye masallah diyorum sana ya..titiz gocmen kizcesiii seniii..citayi yuksek tutuyosun de bana simdi ben bu camlarimla nasil seni evime davet edim de bana de dogru yuuu
Canım öncelikle menün yine çok güzel yoruma ihtiyacın yok ama nasıl veremedigin konusu beni bile sinir etmeye başladıhemencecik menümü yazayım;
07:30 bir dilim ekmek, domates, salatalık, biber, 2-3 çatal peynir, 4-5 adet badem, 1 adet şeftali, yeşil çay
ara yok. hiç acıkmadım
12:00 az ezogelin çorba, bir porsiyon şiş köfte yanında nasıl anlatsam. hani gelir ya restaurantlarda köftenin yanında. dilimlenmiş pide. onlardan bir tane, ayran
15:00 türk kahvesi
17:00 3-4 adet badem
18:30 bir küçük karnıyarık, 3-4 yk bulgur pilavı, yoğurt
19:00 kocaman bir muzun 1/3'ü. pastayı yaparken kalanı attım ağzıma.
ebrucum valla maşallah diyeyim. ne çok iş yapmışsın. ben anca işe gidip geliyom.
Ebruuuu benim bugun dunya kadar isim vardi anca utu yaptim biraz mutfak dolaplarini bosaltip sildim bravo sen heryere yetismissin okurken yoruldum
Bende yoruldum canım.Bacaklarım top oynamışım gibi agrıyor ve boyunlarım daAnnecigime gittim bu akşam oynadı oglua bende biraaz dinlendim.Yarın bi sürü makyajım var daha da yorulacagım.İnş. oynamaya halim kalır.Baş çekicem kimse benden başı alamaz
Her zaman ki gibi cok guzel menun
Canım eski özge geri dönmüşMenum
***09.15
Yarim gevrek
Kk peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
2 catal domates, salatalik
1 banim recel
3 catal helva
Yesilcay***
13.00
2 malta erigi
15.00
1 tabak mercimek corbasi
1 lokma ekmek
17.30
Yarim elma***
Yogurt
19.00
Yarim tabak makarna
1 kase corba
Yogurt
1 mandalina
Birazdan da yesilcay iccem bugun hic abur cubur yemedim
ben iznizile bu gün menü paylaşmıyayım çünkü o kadar çok yedim ki nasıl sindireceğimi bilmiyorum şitim kaldım
ebru gerçekten çok çalışkan kızsın helal olsun sana
kızım hasta bu gün biraz ya daha yeni iyleşmişti tekrar hasta oldu üşüttükmü ne çocuğu ateşlendi bu gün biraz önce ateş düşürücü verip yatırdım, eşimde yok bu gece inşallah ateşlenmez yoksa gece gece ne yaparım bilmiyorumm:44:
ösge menün çok iyi motive olmuşsun
busu hoşgeldin. bizler hala buradayız. hangi bölümde okuyordun sen. bekliyoruz seni de menülerinle. her ne kadar ben pek başarılı olamasam da kilo verme konusunda hala buradayım.
bugün misafirim vardı. onlarla beraber yedim birşeyler.
sabah 10:30 da kahvaltı ettim ama hafta içinden daha az şey yedim. misafirim gelecek diye acelem vardı. bir sürü iş beni bekliyordu. 15:30 da misafirlerimle beraber bir dilim peynirli börek, 5-6 adet sarma, 2 adet tek lokmalık biber dolması, bir dilim muzlu rulo pasta yedim. az önce yine 2 adet biber dolması ve bir ince dilim pasta yedim akşam yemeği niyetine. verdiğim 400 gramı da almışımdır bugün. miktar olarak çok olmasa da oldukça kalorili şeyler yemişim.
Canimkızlar bugün az önce de yazdığım gibi oğlumun ödev konusu çok canımı sıktı. canım sıkkın olduğunda lokmalar ağzımda büyür, canım birşey yemek istemez. bugünüm dünden kalan sarmalarla geçti. akşam da papates kızarttım ama 4-5 çatal yedim sanırım. az önce çilek yedim. dediğim gibi bugün tam bir menü yazamıyorum. yarın düzene girerim inşallah.
Canim
Bu topikte abla kardes arkadas gibiyiz hepimiz sirf diyet muhabbeti yapmiyoruz ki ask olsun ozur dilemek ne demek
Ayrica sorununa yardimci olamasam da( kizim daha 15 aylik tecrubesizim okul konusunda)ogretmenine dsnismak mantikli geldi isbirli yap ogretmeninle o seni dogru yonlendirebilir. Odevini yap diye israrci olmak malesef ise yaramaz ya da gececi cozum olur. Buyudukce dertleri de buyuyor anne olmak zor zanaat.hele calisan anne olmak Allah yardimcin olsun gecici donemler bunlar ufak krizler olcak elbet cok takili kalma derim ben