Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Saol canim yorumun icin ama neden bizden daha basarisiz olasin ki az veriyo olman senin sucun mu ? Onemli olan irade bogazini tutabilmek o konuda da benden daha basarilisin

Saol canim yorumun icin ama neden bizden daha basarisiz olasin ki az veriyo olman senin sucun mu ? Onemli olan irade bogazini tutabilmek o konuda da benden daha basarilisin

sanırım bu kadar az kilo verememin sebebbi yaşım. sonuçta 34 yaşındayım. yolun yarısına bir kaldı. işimi düşününce aslında şöyle gözlüklü, saçları arkadan topuzla toplanmış, hafif de kilolu olmalıyım değil mi? tam bir prof. portresi.
ben yemek çok severim aslında. klasik bir boğayım işte. boğazımı bu kadar nasıl tutabildiğime ben de hayret ediyorum. işin iyi tarafı da acıkmıyorum artık. eskiden bu saatte karnım zil çalardı. şimdi uyurken aç olmuyorum. mide küçüldü de bir de kilolar gidip 60 olaydım iyiydi.

ben iznizile bu gün menü paylaşmıyayım çünkü o kadar çok yedim ki nasıl sindireceğimi bilmiyorum şitim kaldım

ebru gerçekten çok çalışkan kızsın helal olsun sana

kızım hasta bu gün biraz ya daha yeni iyleşmişti tekrar hasta oldu üşüttükmü ne çocuğu ateşlendi bu gün biraz önce ateş düşürücü verip yatırdım, eşimde yok bu gece inşallah ateşlenmez yoksa gece gece ne yaparım bilmiyorumm:44:

ösge menün çok iyi motive olmuşsun

canim senin yazdiklarini okurken ben yoruldim..nasil yetidiyorsun herbiseye masallah diyorum sana ya..titiz gocmen kizcesiii seniii..citayi yuksek tutuyosun de bana simdi ben bu camlarimla nasil seni evime davet edim de bana de dogruyuuu
Yüksek tuttugum yok canım ogluşla bayram seyran dügün derneklerde derine giriyorum yoksa hep üsten üsten.Yarın kayynanamın tarafı trakyadan gelecekler evime çıkarlarsa rezil olamyayım demü amaBu arada gelip senin camlarıda sileyim bi ara
Canım öncelikle menün yine çok güzel yoruma ihtiyacın yok ama nasıl veremedigin konusu beni bile sinir etmeye başladıAma inat et ve devam et elbet o kilolara galip geleceksin canı gönülden inanıyorum.Keşke bende çalışsam.Eşime diyorum hammallık yapsam daha az yorulurum.Sözde ev hanımlılıgı ama benim tabirimce ev köleligi daha zor inan.

Canım eski özge geri dönmüş ama arkadaşın hala yerinde sayıyorMenümü yazamayacak kadar az az da olsa hep bişiler yedim.Ama yarından itibaren inş. bende güzel menüler çıkartırım.İnş. maş.derken kiloları geri almayayımda:18:

Saol canım ama çalışkanlık degil ogluş uyurken ne yaptımsa o kar oluyr ve maratona baglıyorum kendimi.Kızçen için çok geçmiş olsun.Ateşi çıkarsa Buzlu suya bezi ıslayıp alnına koy ve çoraplarını sirkeli suya batırıp ayagına giydir faydasını göreceksin denenmiştir işe yaramıştırVarsa fitilde koy rahatlar uyur en azından.

hoşbuldumm canlarım. hepinizi ayrı ayrı çok özledim.
uzun zaman oldu giremeyeli o yüzden tek tek okumaya pek vaktim yok açıkcası :S ama yine tam kadro burda gibiyiz gördüğüm kadarıyla. ne güzel hala bir arada olmakk :)
üniverite farklıymış gerçkten bakalım yeni yeni alışıyorum 2. haftam bitti daha yavaş yavaş adapte oluyorum :)
menülerime gelince sabah kahvaltısı yapamıyorum hatta 1 paket krax la 3 gün sabah kahvaltımı ettim. öğlende az yiyorum. bütün gün yürüyorum nerdeyse düşünün yaniii :)
bugün neler yedm anlatayım sizee
sabah yok bişiii
10:30 gibi bi caffe latte
12:00 bir kepçe çorba
yarım tabak bulgur pilavi
3 kaşık ucuyla bezelye
2-3 lokma ekmek
17:00 gibi yolda lokma dağıtılıyodu 5 6 tek atımlık ufak lokma
ardından az bi çiğ köfte
20:30 gibi de canım yumurta istedi 2 yumurta kırdım
1 dilim ekmek az peynirle yedim
2 bardakta şekersiz çay içtiim
bugün frkettm de biraz fazla olmuş ama normalde böle olmuyo tabikiii

busu hoşgeldin. bizler hala buradayız. hangi bölümde okuyordun sen. bekliyoruz seni de menülerinle. her ne kadar ben pek başarılı olamasam da kilo verme konusunda hala buradayım.

ben aydında ebelik okuyorum :) bnde sınav zamanı bi kaç kilo geri almış olabiirim hiç tartılmadım ama inş almamışımdırr :))

Papatyacim sen genc profsun ama canim tarifteki kisi enaz 45 varBir de ben 25 yasindayim mesela metabolizma farkimiz tabi ki olacak Ama senin ki gene de az calisiyo bence bu azme coktan 60 olunurdu yani
Hawar gecmis olsun canim benim cok zor onlar hasta oldumu tadimiz tuzumuz kalmiyo kiyamam kizina en kisa surede toparlar ins.
Ebrucum benim de yiyesim var da tuttum kendimi yoksa hic farketmeden cok gidip gelip yiyorum yarindan itibaren sen de dikkat et direkt hedef kilona ulasirsin bile bence
Busucum yurumen ne guzel firsat buldukca menu paylas yurttami yoksa evdemisin yemek isini nasil halledeceksin

Son düzenleme:
slm kizlar ay trendy 21 senin resmindeki 75 kiloluk gobegini 66 kiloluk vucundada dusun ayni bennnnnnnnnnnn BIktim bu gobekden deli olucam ya aile dr gittim lipusaction diyor morelim bozuldu baska drlarada gittim hepsi aynisini soyledi 3 sezeryan o hale geldi cok morelim bozukdu senin resimleri gorunce costum yeniden acaba 55 kiloya dussem gidermi o gobusum benimde senin gibi olurmu acaba:44:yoksa dr dogrumu soyluyor bosami kurek cekiyorum esimde ikigundur dogmadi bizim bebek deyip duruyor koca gobegi gorunce

Kızlar bugün sırf meraktan tartıldım 52.4:44:İnanmadım çünkü dün açmalar kekler şekerpareler sinirden hep yedim7 kere tartıldım aralıklarla ve sonuç yine 52.4anlamadım gitti:26:Cumaya kadar hiç tartılmıycam bakalım ne olcak

Ebrucum ben de sabah tartildim 53.8 ciktim dun 54.700 dum tuvalete cikmayinca da fazla cikiyo insan Sonucta 6 gunde 1.5 kilo almam zor oyle iste ama gene de kilo almisim. Bakalim cumaya kadar ben de tartilmiycam ve 53.800 den hesaplicam
Sen de bu hafta kacamaksiz gidersen 52 olursun korumaya gecersin kilonu ne guze

bugün misafirim vardı. onlarla beraber yedim birşeyler.
sabah 10:30 da kahvaltı ettim ama hafta içinden daha az şey yedim. misafirim gelecek diye acelem vardı. bir sürü iş beni bekliyordu. 15:30 da misafirlerimle beraber bir dilim peynirli börek, 5-6 adet sarma, 2 adet tek lokmalık biber dolması, bir dilim muzlu rulo pasta yedim. az önce yine 2 adet biber dolması ve bir ince dilim pasta yedim akşam yemeği niyetine. verdiğim 400 gramı da almışımdır bugün. miktar olarak çok olmasa da oldukça kalorili şeyler yemişim.

Menüm
14.00
Gec uyandik kizimla tembel ana kiziz biz
1 gevrek
Kk peynir
4 banım recel
3 zeytin
Yesilcay
17.00
5 yulafli
Nescafe
19.00
3 y.k kiymali pırasa yemegi
3 y.k pilav
1 kase yogurt
20.00
Yesilcay
1kare bitter
Kizlar noluyi banaaaaa eski ozge geri dondu ne dersiniz

Ama odul gunun bugun senin ve cumaya kadar dikkatli gidersen sorun olmaz. Ben de pazartesi odul gunu yapcam arkadasim gelcek
Sen beni gor neler yicem

kızlar diyet topiğinde çok alakasız şeyler yazacağım için öncelikle özür dilerim. yanlış hatırlamıyorsam sehra öğretmendi. 2. sınıfa giden bir oğlum var. ama hiç ders çalışmak istemiyor ki benim işimi biliyorsunuz. ben hep çalışırım. üstelik evde boş vakit buldukça kitap ta okurum. ama oğlum hiç sevmiyor. hafta sonu için öğretmen 2 fotokopi vermiş bir de kitap okunacak. dün fotokopilerden birinin sadece bit yüzünü yaptı. gerisi hala duruyor. ve aklına gelip te benim ödevim vardı demiyor.önümde 2 seçenek var bana göre. hangisini uygulamalıyım.
1. hiç dokunmayayım diyorum, bu akşam da öğretmeni arayıp durumu anlatayım. yarın okulda öğretmen kendi yöntemine göre artık ödevi mi kontrol eder, yada okuduğunuz kitabı mı anlatın der. belki faydası olur.
2. 7 yaşındaki bir çocuktan fazla mı sorumluluk bekliyorum. şimdi hatırlatıp ödevini yapmasını mı sağlamalıyım.

lütfen cevap bekliyorum. çok üzülüyorum bu duruma.

Kızlar nasılsınız bakemNişanımız çok güzel oldu.Kapını önünde trakya tavulları güm güm 2 saat oynadık ve salonda da ayaklarımın altı su toplayacak derecede oynadım.:92:Mayıs ayında giydigim kırmızı kısa abiyeyi giyd,m.Ve herkes o zaman daha mı kiloluydun daha çok zayıflamışsın felan dediler.O zaman 55-56 bişidim sanırım.2 tane kendimle 3 makyaj yaptım.Bayıldı herkesBugün bahçede kahvaltı masaları ve ögle yemegi masaları kuruldu.Azar azar hepiciginden yedim.Ama akşam yemegi yemedim çünkü eşimin simit evi sahibi arkadaşına gidicez ilk defa.Şimdi onlar baya hazır şeylerle tabakları kalorili kalorili doldurmuşlardır:18:1-2 tane orda bişi yiyem diyom.Du bakalım öpüyom sizleri

kızlar bugün az önce de yazdığım gibi oğlumun ödev konusu çok canımı sıktı. canım sıkkın olduğunda lokmalar ağzımda büyür, canım birşey yemek istemez. bugünüm dünden kalan sarmalarla geçti. akşam da papates kızarttım ama 4-5 çatal yedim sanırım. az önce çilek yedim. dediğim gibi bugün tam bir menü yazamıyorum. yarın düzene girerim inşallah.

BUGÜN:
10:00 =kk peynir,2 çatal(salata,domates,reçel,kşar),lçay,2 inceck dl.ekmek
12:00 =türk kahvesi
14:00 =1 kepçe çorba,1 kaşık(etli patates,kuru fasulye, patlıcan oturtma),1dl.ekmek,ayran,2 şeker pare.
18:00 =yeşilçay
19:30 =1 dl.börek,1 kaşık amerikan salatası,2 çatal kek,çay
21: 00 =yeşilçay ogluşun kalan mevlei yogurdundan 2 kaşık

Öglen çok gibi görünüyor ama yemek yedigimiz kaşıklarla tadımlık yedim.Akşamda yemek yemeden gittim.Simit evi sahiplari olunca tabak dolu haliyle.Ama ben sadece yazdıklarımı yedim diyetteyim yiyemiycem dedim.

Canim
Bu topikte abla kardes arkadas gibiyiz hepimiz sirf diyet muhabbeti yapmiyoruz ki ask olsun ozur dilemek ne demek
Ayrica sorununa yardimci olamasam da( kizim daha 15 aylik tecrubesizim okul konusunda)ogretmenine dsnismak mantikli geldi isbirli yap ogretmeninle o seni dogru yonlendirebilir. Odevini yap diye israrci olmak malesef ise yaramaz ya da gececi cozum olur. Buyudukce dertleri de buyuyor anne olmak zor zanaat.hele calisan anne olmak Allah yardimcin olsun gecici donemler bunlar ufak krizler olcak elbet cok takili kalma derim ben

Ebrucum ohh bol bol oynanmis iltifatlar alinmis.Ayrica gayet iyi menun normalde insan kalabalikta farketmez baya yer.
Benim menume gelince
10.30
2 dilim ekmek
2 catal peynir
4 zeytin
3 banim recel
Yesilcay
12.30
Nescafe
4 yulafli
1 bitter
15.00
1 tabak etli patlican yemegi
2 kasik yogurtlu kofte
2 kasik pilav
2 lokma ekmek
19.00
1 tabak patlican
2 kasik pilav
2 yudum fanta

Yarin odul gunum aksamdan köstebek pasta yaptim arkadasim gelicek diye azcik kekinden kremasindan yedim Gereksiz oldu ama yedim artik

çok teşekkür ederim cevabın için. dün kötü bir gündü. hatta bir ara dedim ki keşke büyümeseydin de ben yine sabaha kadar uyumasam, yine bez değiştirsem. uykusuzluk falan olsa da gerçekten küçükken daha rahatmışım.
bugün çok dersim var. ama yarın öğlen gidicem okula. hem öğlen oğlumla yemek yiyeceğim hem de öğretmeniyle konuşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…