- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.881
yarin yaptiklarindan olcukuce ye canim yada hakkini cumartesiye sskla yarin dikkatli ol.ben cuma gunleri hic affetmiyorum vala canim ne istese yiyorum...sanki bir gun yediklerim yagmi depolucak..onemli olan genel durum alti gun dikkat edip bir gun yapikan kacamaklar bence vucudu sairtir bile yag depolamayi engeller tabi bu sadece benim mantigim azcikin fenciysem azcikin metabolizma okaylarindan neyim anlayorsam budur yani..mesela ben 53olunca yani hedefime ulasinca hep boylemi beslencem tabikide hayir...mesela asiri su icmem artik bitki caylarina yonelmem yine yerim cavdarimi ama balikla beyaz ekmek yerim mesela borek yerim mesela h.sonu..yada tatli..ama kesinlikle ne yapmam biliyormusun insallah yediden sonra yemek yemek biseyler yemek bende kesin kilo yapiyor nerdyse eminim buna...nerden mi vardim bu kaniya subat ayimi neydi yaw pur dikkat ettim spor yaptim bir ay boyunca insan bir kilo vermezmi yaaa..iste o zman yediden sonra acikiyordum cok yiyordum portakal elma mandalina falan kesinlikle ona bagliyorum ben meyve yiceksem artik altidan evel yemeye gayret ediyorum ve bu bundan sonraki yasantimdada boyle olcek..ogun atlamicam bide..ben onceden okulda kahvalti falan goturmezdim acma simit sacma sapan seyler yerdim kantinin igrenc yagli tostunu falan..simdi cok sirin dortlu bi kapakli sefer tasinin yatay hali bisey aldim kendime bir kabina domates bir kabina slatalik biber bir kabina yesillik bir kabina peynir ceviz kayisi zeytin koyup ustunu strecliyorum iki dilimde cavdar koyup uste kapagini kapatiyoruj mis gibi cayimla iciyorum..bunu emekli olana kadar yapabilirim birde haslanmis yumurtayi kucuk saklama kabina ayrica koyuyorum cunku sefer tasimda yer kalmiyor benden bu kadar iste kizlar..kahvaltiyi aksamdan hazirlayip dolaba koyuyorum cunku sabah 7.10da ders basliyor ancak yetisiyorum.alti ogun yerim yine..birde aburcubur gunu yaparim kendime o gun yerim diger gunler yemem...yiyerek mutlu olunmayacagini ogrenmemiz lazim..ve bu sagligin olmazsa olmazi...triendyyyy sagol iyiki acmissin bu topigi yaa sagolun kizlar sagolun kk