Papatya menun cok guzel Ekmege takilmissin belki de kendince haklisin ama ben cok begendim oglen ekmegi yemeseydin daha mutlunolurdun heralde.sen aralari cok iyi yapiyosun findik badem meyve yiyerek
Hawar canim sende genel olarak eskiye nazaran az yemege basladin aburcuburu 1 gun ye biraz fazla ye doyumluk ye ama 1 gun ye diger gunler meyve findik falan yersin ben yulafli bitter yiyorum aslinda ama yemesem cok daha iyi bende ki teselli iste onlari yemesem cok daha asiri yiyorum cunku aburcuburu. Ekmek icin iyi birsey diyemicem maalesef pilav makarna corba yedigimizde karbonhidrat aliyoz zaten bunlar varsa ekmek yok ekmek aslinda sabah kahvalti ve oglen sebze yaninda iyi ne kadar az yersek o denli hizli kilo veriliyo
Ebru kizlar memeden kesmeye gelince oglun cokta kucuk degil artik canim hic ememeyen bebekleri dusun anne sutu almadan buyuyen bebekleri bu acidan bak bana nasip oldu oglumu bol bol emzirdim de.hepimiz bu donemden gecicez duygusal yaklasirsan ( biliyorum cok kolay degil ama)daha zor olur senin icin.belli bi zaman zorlanip ikinizde aliscaksiniz bu duruma oglanlar anneye duskun olur biz napalim babaci kizlarimizi
yeterince emdi icin rahat olsun simdi ki aliskanlik oyun olmus artik kendi sagligini da dusunerek nasil biraktircagini arastir cok zorlanmadan atlatirsin ins. Oyunlar oyna daha fazla vakit gecir bir sekilde alisip unutur. Ama sana olan bagliligi asla azalmaz gene annem der oper seni sen onun ilk askisin
memeyle ne ilgisi var sevginizin.
Hawarcim artik sutun hicbir besin degeri yok demissin:44: ama kizimin doktoru bana tam 2 yil emzir dedi besin degeri hic yok kismina katilmiyorum belki de oyle bilemiyorum tam net bir bilgim yok ama1 yasinda doktora gittik kizim 8 kiloydu
hicbirsey yemiyodu dusun dr memeden kessen yer ama birak zayif olsun( sık hastalanan bir bebek degil nasilsa
) ama anne sutu alsin hayatinin hicbir doneminde alamiycagi birsey bu dedi tam 2 yil emzir dedi.
Birde cocuga bagli yani emme refleksinin son bulmus olmasi gerek psikolojik tarafi da var bu isin erken biraktirdigimizda onun eksikligini ornegin ilerde tirnak yiyerek giderebiyorlar.ben de korkmuyorum degil evde oldugumuz icin de butun gun memede.resmen keyif yapiyor.zor birakir diye korkuyorum. Bir yandan da gecen gun gorumcem kendi cocugunu oyun parkina goturdu Bdnimde islerim vardi ilk defa verdim onlarla gitti orda oynamis sonra gorumcem evine goturdu karnini doyurup uyutmus kuzenleriyle oynayinca yorulmus cok. 7 saat falan hic gormedi beni cok uzun bi zaman bana gore birden ilk defa bu kadar ayri kaldik hic aglamamis ve meme istememis
Hem uzuldum hem sevindim.belkide cocuklar var diye huysuzlanmadi bilemiyorum.Ama beni gorur gormez memem diye sarildi doya doya emdi yaramaz kizim