Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Menün güzel canım.Yeşilçayda bilimsel olarak bagımlılık yaparmı bilmiyorum ama ben olmayınca eksikligini hissediyorum ve karnıma he taş oturmuş gibi hissed,yorum içince ise rahatlamış

teşekkür ederim kızlar. artık diyetteyim modunda değilim. aaa bunu yemeyeyim demiyorum. içimden ne yemek geliyorsa onu yiyorum. bu akşam pilavı yerken hiç huzursuz olmadım. umarım yavaş yavaşta olsa 60 kiloya ulaşabilirim. hatta bugün bölüm başkanımız bile sen zayıfladın mı dedi.

bu günkü menüm
kahvaltıda azcık yumurta 1 kk peynir 1 ç.kaşığı bal şekersiz çay
ara sütlü türk kahvesi
öğle günüm vardı günde 1 kase nohutlu pilac 1 dilim kek 1 küçük cevizli lokum sınırsız çay
ara türk kahvesi
akşam 1 tabak şehriye çorbası bol limonlu ve yeşillik salatası
birazdan yeşilçay içicem
kızlar bugün güne gittiğim yerdekiler kızdı yeter artık başka verme kilo dediler yakışmaz dedil
r bu kilonu koru artık dediler çünkü yüzüm küçücük kaldı totonun maşallahı var:) o yüzden eğer verebilirsem ben yine verririm 2-3 kilo kadar ama ondan aşağı vermem herhalde
spor baya bi yürüdk kv le

Sehraa çok geçmiş olsunn, allahtan umut kesilmez derler, umudu yitirmemek lazım, bide moral lazım en önemlisi, tabi nasıl moral olacak insanda o ayrı bir konu ama,moralinizi yüksek tutarsanız kayın validende daha umutlu olur,

ben bu akşam çok kaçırdım kızlar makarna yaptım mı böyle oluyor yiyorum yiyorum sonra gözümü açamıyorum, acayip bir uyku çöküyor, sanırım makarnayıda uzun bir süre yapmaman gerekecek

yüz karası menümü yazayım

sabah 2 kayısı bir bardak su
2 dilim kepek ekmeği ,1 kk kaşay peyniri, 3 dilim domates, bir bardak tek şekerli çay

ara yarım elma, 3 yulaflu , 1 şeker

öğlen 5k kabak yemeği 3 kaşık yoğurt

ara bir 1 elma şeker, 3 ceviz, 2 erik, 1 kelek( ara ara atıştırdım hepsini aynı anda yemed,im)

akşam, fırında patatesli köfte3 tane, bir tabak peynirli makarna, salata

2lt su, 2 fincan yeişl çay 3 gündür leslie yapıyordum bugün yapamadım, genelde uymadan yapıyordum ama bugün çok yorgunum birazdan gidip uyuyacam,

akşam çok barttım, ama gözüm döndü resmen, bende yedim

Bu menuyle nasil kilo verilmez anlamiyorum ben bu kadar iyi beslencem mankem gibi olurum cidden iyi bir menu benim istahim cok acik hic doymam bu kadarcik yesem

Özge bu saatte senle benden başka kimse olmuyor b urdaGece mudavinleri olduk valla kuzucuklarımız saolsunlar.Şimdi uyuttm anca menümü yazıcam.Ne ara uyuyacaksam

BUGÜN:
11:30 =kk peynir,3 zeytin,3 çatal çokokrem,3 dl.kaşar,2dl.kepek ekmek,çay.
14:30 =menemen,yogurtlu biber,2dl.t.b.ekmek.
17:00 =türk kahvesi
19:00 =1 kepçe çorba,2 minik karnıyarık içi,2 kaşık yogurt,2dl.tb.ekmek
20:30 =çay,1 çokoprens,1 albeni

Spor:2.5 saat yürüyüş

Az öncede yeşilçayımı içtim.Ekmek fazla olmuş ama inanın hazır incecik dilim ekmekler varya onlardan.Çok inceler zaten Ben nie doymuyom özge ya tatlılı bişiler yemeden günüm geçmiyorÖrnek menüler çıkartayım diyom ama illa bi yerde patlak veriyor tatlı krizim.Bu duruma bi dur diyelim özgeeeeeeee

Ebrucum hic sorma hiccccmenunpsylasamayacak kadar zivanadan ciktim gene ne oluyor bana anlamiyorum bugun markete bi gittim hazir tatlilar var ondan gelmis cok severim spunglacaldim hemen kavala kurabiyesi de gelmis ama onu sonra denerim dedim. Sebze sut vs. Almaya iniyom mutlaka ama mutlaka birsey atiyorum gene torbaya
Bak mesela bu persembe kizkardesim dvlendi ya yemege alcam pasta yapcam dusun tarti gunu oncesi hergun yeterince yiyorum zaten ha mesela nescafenin yanina gunduz az bisi yesem gene ehh hadi dicem kilo vermem yavaslar ee ben yatana kadar git gel git gel birsey atiyom agzima kilo aliyorum cok belli
Benim neden iradem yok anlamiyorum her defasinda pisman olup duzene gircem diyorum yok olmuyor olmuyor.gene olcam 58 60 aklim basima gelcek
Cok dertliyim inan ki bak bugun yedigim aburcuburlar
İlk olarak kahvaltidan hemen sonra 2 kare bitter
Aksam ustu 1 spungle
Git gel git gel 8 tane biscolata pia (buna da fena taktim sakin denemeyin)
Kizimin supriz yumurtasinin yarisi yuhhh cocugunkini bile yedim
1 kucuk kase dondurma
Gece finali gene 2 kare bitterle kapattim
Resmen bagimli gibi olmusum git gel agzim bos dursun istemiyorum persembe dayanamayip yicem pastayi butun haftada yedim herseyi zaten sonuc belli
Oneri motive edicek bir cumle istiyorum 7 den sonra birsey yememem gerek artik bu okadar zor mu sanki kac ay midem kazinsada yemedim ben simdi ne oluyo anlamiyorum

kizlar ben sizi ornek alip gaza geliyorum sizin yaptiginiza bakin hic yakisiyormu kendinize gelin cokoprensler albeniler yok alti dilimekmekler biscolatalar yuh diyorum toparlanin artik gobekelrinizin kac kat olmasini istiyorsunuz tripleks villaya donceksiniz vallahi..yok boyle sey yaa.onca gun kimdi guzel menuler cikartan bu isi sizlerden ogrendik biz...osge 50kilo olmalisin epru sende53hadi allah yardimciniz olsun ama once sunlardan siyrikin artik cuma gunu yiyin ne yicekseniz yaallah beni linc etceksiniz kactim

hemencecik menümü yazıyorum
07:30 bir dilim ekmekle domates, salatalık, 2-3 çatal peynir
10:30 7 adet fındık
12:00 bir kepçe çorba ekmeğin en ucundaki dilimle, 1 adet köfte, yarım milföy, 2 yk kadar haydari
15:00 bir mandalina
17:00 2 adet badem
18:00 1 adet erik
19:00 4 yk taze fasülye, 3 yk pilav, 2-3 lokma karpuz
az önce yeşil çay

yazınca gördüm. hiç ara vermeden amma yemişim ha.bir de şu mekik aletini kullanmaya başlayabilseydim. 2 gün yapıyorum sonra kalıyor. sabah 06:30 da kalkıyorum. akşam çok yorgun hissediyorum kendimi.
sehracım kayınvaliden nasıl oldu. umarım olumlu bir gelişme vardır.

menunu acayip begendim teprik eer basarilarinin devamini bir omur boyu allahtan niyazcederimdun tekrardan nisantasinda unlu bir onkolog varmis esim kaynim falan bide ona danisalim dediler ama oda digerlerinden farkli bisey dememis malesef.agri poliklinigine iyi bir doktira yonlendirmis bugunde oraya gittiler basksehir tarafinda.gitmisler ilac verip gondermisler.dunku doktor kucuk bir ihtimal ama agrilari iyilessin belki dirayet gelirse kemoterapiye devam edilebilir ama umutlanmayin demis..allahtan umit kesilmez dua halindeyiz..menulerim iyi gidiyor ama yazmaya mecalim yok sanki yogunlasip yazmaya cuma tartidan sonra cumartesi itibariyle yazarim insallah dik durmaliyim esim kotu cunku.

sehracım allah yardımcın olsun. aslında sağlık ne kadar önemli. en değerli hazinemiz de biz farkında değiliz. rabbim bol şifa verir inşallah.

sabah, 3 kayısı su
2 dilim kepek ekmek, 1kk peynir, 4 zeytin,
yarım domates, bir haşlanmış yumurta
3 banım pekmez

öğlen, 4 köfte,5 dilim patates,4 yk makarna

ara 1 elma, beyaz leblebi, 2 erik

akşam 5yk etli bamya, 1dilim kepekli ekmek, 3 kaşık yığurt

ara bir salkım üzüm , yulaflı yoğurt

sabah 3mil lesli yaptım
ay hala düzgün menüler oturtamıyorum, çok yiyorum önceki hafta akşamları azlatmıştım, ama bu hafta yine çoştum

BUGÜN:2 bardak normal su.
11:30 =1.5dl ekmek(içi ogluma),kk peynir,4 zeytin,3 çatal reçel,ıhlamur.
12:30 =türk khvesi.
15:30 =1 tabak spagetti,1dl.peynir.
17:00 =yeşilçay,1 elma
19:00 =2 parça balık,1dl.ekmek,çoban salata.
21:00 _yeşilçay,4 antep fısık,1 avuç içibisküvi dışı biiter kaplamalı toplardan

Çok yorgunum spor mupor yok anacım.Bugün bi yıgın ütü yaptımMutfagı sildim halıları silip fırçalaım çamaşır as toplaaaaaaaaaaaa

Mümkün oldugunca bakkal ugramıyorum ve ekmegi hep fırnından alıyorum.Ama ogluşa kek meyve suyu almay gidince başladım kendime çikolata almaya.Olmayınca evde yenmiyor.En iyisi çekmeceye bolca yulaflı koymak.Yoksa halimiz harap çünkü bugün tartılayım dedim ve nutkum tutuldu.1 albeni 1 onu bunu yemek kaç grama maal olmuş vücuduma pis bogaz benÖzge kendimizi tutalım artık yoksa çizelge geri sayım yapacak:18:

dünkü menüm
sabah aç karnına su
kahvaltıda 1 ince ve küçük dilim ekmek 3 zeytin yarım kk peynir şekersiz çay
ara nescafe 2 yemiş
öğle 1 tabak makarna bol yoğurtlu
ara kavun
akşam kv dem börek yaptı misafirlerimizde vardı 2 dilim börek yedim ayran içtim
çay ama bugün gün boyu gelen tek tük komşumlarla her birinle nescafe içtim kızlar artık azaltmanın zamanı geldi ama nasıl tam 5 tane nesacafe çmişim bugün

merhaba kıslarrrr

ösge salma kendini yaw zaten hedefine gelmiş sayılırsın, tabiki insanıncanı istiyor abur cubur bende çokk severin ama ebrunun dediği gibi mümkün olduğunca almamaya çalış insan alınca yiyor, ben bide hepsini bitirimeyiliyim yani çekmecede durusa huzursuz oluyorum sanki

Ebru ve Ösge bizsizleri örnek alıp azimlendik, şimdi hedefe az kalmışken bırakmayın kendinizi

Bugün abarttım sanıyorum biraz. Yarın tartıda ne göreceğim çok ama çok merakediyorum.
07:30 bir dilim ekmek, her zamanki kahvaltım, bir küçük salkım üzüm
10:30 yeşil çay, 7 adet fındık
12:00 ekmeğin en ucundan bir dilim, 3-4 yk tas kebab, 2 yk irmik helvası, salata, 1 çatal pilav
16:00 bir muz
18:30 bir küçük karnıyarık, 2-3 yk makarna, yoğurt,
az sonra yeşil çay içeceğim.

Sizde durum nasıl, menüler nasıl.

ben yinede begendim menunu canim.persembe olmasaydi dahada cok begenirdim umarim irmik tatlisi metabolizmani hizlandirir.bende merak ediyorum yarini genel olarak dikkat ettim sadece sabahlari sekerli cay ictim tatlandiricimi hep evde unuttum bu hafta.cantam icin ayri tatlandirici alcam ve hic cikarmicam onu cantamdan.inceldigimi hissediyorum ama tarti ne dicek bakem.gen hafta ikiyuz gramcik vermistim hayalkirikligiydi bakalim yarin nolcek 57.6idim en son yarin 56..6olma umidi tasiyorum daha azda olsa kabul ederim yani sorun diil

bakalım yarın göreceğiz hep beraber. ben eskisi gibi değilim. versem de olur vermesem de modundayım. menümü oluşturuken de kendimi zorlamıyorum artık. 60 olmak istiyorum ama olmuyor. bu hafta doktora da gidemedim. bir de grip olmuşum kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. cumartesi de günüm var. yarın pasta börek yapacağım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…