- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.861
sehracım inşallah kayınvaliden iyileşir. daha önce de söylemiştim onunla olan ilişkine imrendiğimi. geliniyle bu kadar iyi bir ilişki kurabilen kişi eminim çok iyi bir insandır. görmüş geçirmiş. allah yardımcınız olsun. rabbim size ve çocuklarına bağışlar inşallah.
benim diyete gelince dikkat ediyorum. ama farkettim ki cumadan beri menü paylaşmamışım.
07:30 bir dilim ekmekle her zaman ki kahvaltım
10:30 bir fincan yeşilçay, 7 adet fındık
12:00 bir porsiyon makarna
15:30 türk kahvesi
17:00 bir elma
18:30 4 yk faze fasülye, 3 yk pilav, salata
yemekten sonra da yeşilçay. kızlar bu yeşilçay bağımlılık yapar mı. sanki sigara gibi akşam yemeğinden sonra canım istiyor.
sehracım inşallah kayınvaliden iyileşir. daha önce de söylemiştim onunla olan ilişkine imrendiğimi. geliniyle bu kadar iyi bir ilişki kurabilen kişi eminim çok iyi bir insandır. görmüş geçirmiş. allah yardımcınız olsun. rabbim size ve çocuklarına bağışlar inşallah.
benim diyete gelince dikkat ediyorum. ama farkettim ki cumadan beri menü paylaşmamışım.
07:30 bir dilim ekmekle her zaman ki kahvaltım
10:30 bir fincan yeşilçay, 7 adet fındık
12:00 bir porsiyon makarna
15:30 türk kahvesi
17:00 bir elma
18:30 4 yk faze fasülye, 3 yk pilav, salata
yemekten sonra da yeşilçay. kızlar bu yeşilçay bağımlılık yapar mı. sanki sigara gibi akşam yemeğinden sonra canım istiyor.
menunu acayip begendim teprik eer basarilarinin devamini bir omur boyu allahtan niyazcederimdun tekrardan nisantasinda unlu bir onkolog varmis esim kaynim falan bide ona danisalim dediler ama oda digerlerinden farkli bisey dememis malesef.agri poliklinigine iyi bir doktira yonlendirmis bugunde oraya gittiler basksehir tarafinda.gitmisler ilac verip gondermisler.dunku doktor kucuk bir ihtimal ama agrilari iyilessin belki dirayet gelirse kemoterapiye devam edilebilir ama umutlanmayin demis..allahtan umit kesilmez dua halindeyiz..menulerim iyi gidiyor ama yazmaya mecalim yok sanki yogunlasip yazmaya cuma tartidan sonra cumartesi itibariyle yazarim insallah dik durmaliyim esim kotu cunku.
ben yinede begendim menunu canim.persembe olmasaydi dahada cok begenirdim umarim irmik tatlisi metabolizmani hizlandirir.bende merak ediyorum yarini genel olarak dikkat ettim sadece sabahlari sekerli cay ictim tatlandiricimi hep evde unuttum bu hafta.cantam icin ayri tatlandirici alcam ve hic cikarmicam onu cantamdan.inceldigimi hissediyorum ama tarti ne dicek bakem.gen hafta ikiyuz gramcik vermistim hayalkirikligiydi bakalim yarin nolcek 57.6idim en son yarin 56..6olma umidi tasiyorum daha azda olsa kabul ederim yani sorun diil