- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.941
Aramıza hoşgeldin öncelikle.İsteyince herşey oluyor.İsteyince kiloda veriliyor gerde alınıyor.Sen bunu yaşamışsın bak 14 kilo verdiysen demekki yine verebilirsin.Önemli olan kararlı olmak.Kilolu hamile kalmaktansa kilo verip kaldıgın zaman dogumdan sonra kilo vermen kolaylaşır canım.Sormak istedigin bişiler olursa çekinme elbet birimiz cevaplarız
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz oncelikle. Menu paylasarak daha rahat kilo verebilirsiniz.
Ebrucum benim de bildigim birden kesmemek.bence psikolojik olarak etkilenenir oglun. Super dadi diye bir program var demistim orda da gunduz verdirtmedi gece ver dedi 4 5 gunde biraktirmisti. MasTit ne arastirmadim birsey diyemem ama gece o uyrken vermek msntikli olmaz mi cocugun hakkiymis sutten keserken gece olani ver istersen. İyice dusun tasin en dogrusu ne geliyosa onu yap tabi oglunu en iyi sen taniyosun canim
yeni gelen arkadaşlar olmuş, hoşgeldinizzz kızzlarrr
Saolun kızlar.Gece 2tane hastane gezdik eşimle cerrah yoktu.Bende sabaha krşı dayanamayıp ılık duşta sagdım biraz rahatlayana kadar.Sonra 2 saat uyumuşum.Ögle saglık ocagına gittim.Dr. ben sana birden kesme gögsünde mastit oluşup ameliyat olmak zorunda kalırsın demedim mi die kızdı.Ama dedim kv ve binadakiler herkes birden kes yoksa çocuk için zor olur bırakmaz dediler dedimAma sen acı çekiyosun onlara bişi olmuyor dedi Neyse olan oldu deyip bi hap verdi ve çok acıyınca rahtlatmka için biraz duşta boşalt dedi.İlaçtn bütün gün migdem çok aşırı bulandı bişi yiyemedim Ogluş hep sevgi istiyor üzerime yatıyor.Ama gögsüm taş gibi oldugundan canım çok acısada gögsüme yaslayıp tüm sevgim hisettirmeye çalışıyorm.Ama kendimde sevgi eksikligi hissediyorum.Sanki koptu benden kv çok sevidigi halde ona gitmezdi hiç ama dün geceden beri kv gidiyor beraber oynadılar uyuttu onu(kimse uyutamazdı beni beklerdi önceden ben uyuturdum )
ah be ebrucum çok geçmiş olsun. dedim ya benim sütüm azdı zaten. birden kestim.hiç öyle acı çektiğimi hatırlamıyorum. anladığım kadarıyla sen bebeğinden daha hassassın. emin ol kopmayacak senden. sakın üzülme. herşey yoluna girecek . meraklanma...haberdar et bizi. allah yardımcın olsun.
ya kızlar ben sanki motivasyonumu kaybettim. aslında eskisi gibi yiyorum amakarnım sürekli şiş gibi. bi de geçen haftaya kadar sabah mutlaka tuvalete çıkardım. şimdi çıkamıyorum. mesela şu ana dek bugün hiç çıkmadım. bu hafta şiştim de şiştim.
Ebrucum keske doktoru dinleseydin Allahtan kotu birsey olmamis. Bence hassas oldugun icin oglunun davranislarini farkli yorumluyosun. Yaptigi seyin sebebi seni sevmemek degil ki. Ona da tuhaf geliyodur meme emmemek ama aliscak zamanla
Kolay degil tabi zor bir surec ama huysuz bir cocuk degil sanirim oglun daha kolay atlatirsiniz bu nedenle ins.
Kizlar ben bu aksam ipin ucunu kacirdim misafirlige gittim butun gun dazla birsey de yiyememistim acisi cikti. Yarin da gitcem :18:
Bayram temizligine kalkistim maf oldum resmen 3 gundur kuzim uyudukca yspiyorum dip temel girdim halilari da yikamaya gonderdim soyle islerim bitsin mutlu mutlu ins. Keyif kahvesi icicem tek basima kucuk cocukla koca evi temizliyorum valla. Haydin siz de temizlige bakalim teftise gelcem.
İste boyle bu hafta son 2 gun kala cozuttum ama motivasyonum yerimde salmadim keyif yaptim acelem yok 2 3 kiloyu veririm
Pspatya bir donem durur kilonvermem gr oynamaz tarti aldanma sen devam et 60 a odaklan tartida gorcem o rakaminer gec de 1 2 hafta aksasada sorun etme