- 19 Aralık 2011
- 1.513
- 161
- 39
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.881
yarin yaptiklarindan olcukuce ye canim yada hakkini cumartesiye sskla yarin dikkatli ol.ben cuma gunleri hic affetmiyorum vala canim ne istese yiyorum...sanki bir gun yediklerim yagmi depolucak..onemli olan genel durum alti gun dikkat edip bir gun yapikan kacamaklar bence vucudu sairtir bile yag depolamayi engeller tabi bu sadece benim mantigim azcikin fenciysem azcikin metabolizma okaylarindan neyim anlayorsam budur yani..mesela ben 53olunca yani hedefime ulasinca hep boylemi beslencem tabikide hayir...mesela asiri su icmem artik bitki caylarina yonelmem yine yerim cavdarimi ama balikla beyaz ekmek yerim mesela borek yerim mesela h.sonu..yada tatli..ama kesinlikle ne yapmam biliyormusun insallah yediden sonra yemek yemek biseyler yemek bende kesin kilo yapiyor nerdyse eminim buna...nerden mi vardim bu kaniya subat ayimi neydi yaw pur dikkat ettim spor yaptim bir ay boyunca insan bir kilo vermezmi yaaa..iste o zman yediden sonra acikiyordum cok yiyordum portakal elma mandalina falan kesinlikle ona bagliyorum ben meyve yiceksem artik altidan evel yemeye gayret ediyorum ve bu bundan sonraki yasantimdada boyle olcek..ogun atlamicam bide..ben onceden okulda kahvalti falan goturmezdim acma simit sacma sapan seyler yerdim kantinin igrenc yagli tostunu falan..simdi cok sirin dortlu bi kapakli sefer tasinin yatay hali bisey aldim kendime bir kabina domates bir kabina slatalik biber bir kabina yesillik bir kabina peynir ceviz kayisi zeytin koyup ustunu strecliyorum iki dilimde cavdar koyup uste kapagini kapatiyoruj mis gibi cayimla iciyorum..bunu emekli olana kadar yapabilirim birde haslanmis yumurtayi kucuk saklama kabina ayrica koyuyorum cunku sefer tasimda yer kalmiyor benden bu kadar iste kizlar..kahvaltiyi aksamdan hazirlayip dolaba koyuyorum cunku sabah 7.10da ders basliyor ancak yetisiyorum.alti ogun yerim yine..birde aburcubur gunu yaparim kendime o gun yerim diger gunler yemem...yiyerek mutlu olunmayacagini ogrenmemiz lazim..ve bu sagligin olmazsa olmazi...triendyyyy sagol iyiki acmissin bu topigi yaa sagolun kizlar sagolun kk
ebrucum çok geçmiş olsun. stres hayatımızın en büyük düşmaı aslında da biz farkında değiliz. benimde inanılmaz stresli bir işim var. bazen damarlarımdaki kanın çekildiğini hissediyorum. bence de sen iyi ol. zaten bunca zaman emzirmişdsin. sakın üzülme. ben sütten kesince oğlumun beni artık sevmeyeceğini düşünürdüm. hiç bile öyle olmuyormuş. rabbim yardımcın olsun.Hawar ve papatya , menüleriniz gayet iyi arkadaşlar aynen devam
Hawar ,canım saol bende ürtiker çıktı 4 yıl önceHiç bişi çıkmıyor tesatlerde dr. zamanında yaşadıgım stresli günlerin bi patlaması oldgunu söylüyor ve bu hastalıgı stres tetikliyor zaten. Rabbim düşmanımn başına bile vermesin çaresi yok sadece ilaçlarla azaltılıyor ve tek çare Allah a dua etmek.Beter bi hastalık olmasına ragmen kanseri felan düşünüp beterin beteri var halime çok şükür diyorum.Tam tedavş olcaktım hamile oldugumu ögrendm.İlaçlarımı hiç içmedim ve Allah tarafından hamileligmde 1-2 çok haifif kabarmıştım.Sonra emzirdigim için içemedim ama kış geliyor ve ben sogukta atak bile geçirebiliyorum.Bu yüzden ben iyi olayım ki ogluma iyi bakayım die kendimi teselli ediyorum.
baslama 67.7
gecen hafta 57.6
bu hafta 56.6
gelen yok
giden1000gram
beklemiyordum desem yalan olur gecen hafta ikiyuzgram vermeme cok sasirmistim zati.simdi kendime hamburger yapip yicem bi tane ketcapli mayonezli bir hamburger ekmegine kendi yaptigim kofteden yanindada bir bardak limonata icicem.aksamda balik ekmek bir bardakta kola icicem bide dondurma yicem :26:cokmu oldu ne olsun bugun odul gunum diger gunler ozgemin dedigi gibi leblebi bile fazladan yemek yok.metaboizmami bi sasirtayim bakaim bugun
Ebruuuu benim bugun dunya kadar isim vardi anca utu yaptim biraz mutfak dolaplarini bosaltip sildim bravo sen heryere yetismissin okurken yoruldumKilo verenleri tebrik ediyorum kızlar..Sabahtan beri koşturmaktan ter su içinde kaldım inanın.Sabah eşimin yegeninin yarın nişanı var bugünde dış mekanda foto. çekimi.Makyajını yaptım.Ogluşu besledim ve uyuttum.Cam sil perde as,kıl tüy al,banyo tualet cifle,çamaşır as topla,bulaşıklardı derken bu saat oldu.Şimdi yeşilçayımı içerken bi bakayım sizlere dedm.Su hazırladım yerleri silicem şimdi ve sonra tırnaklarımı menükür ama tabii zaman kalırsa ogluş uyanmak üere ben kaçar....
hemencecik menümü yazayım;
07:30 bir dilim ekmek, domates, salatalık, biber, 2-3 çatal peynir, 4-5 adet badem, 1 adet şeftali, yeşil çay
ara yok. hiç acıkmadım
12:00 az ezogelin çorba, bir porsiyon şiş köfte yanında nasıl anlatsam. hani gelir ya restaurantlarda köftenin yanında. dilimlenmiş pide. onlardan bir tane, ayran
15:00 türk kahvesi
17:00 3-4 adet badem
18:30 bir küçük karnıyarık, 3-4 yk bulgur pilavı, yoğurt
19:00 kocaman bir muzun 1/3'ü. pastayı yaparken kalanı attım ağzıma.
ebrucum valla maşallah diyeyim. ne çok iş yapmışsın. ben anca işe gidip geliyom.
menün çok güzel. abur cubur yememiş olman da gayet iyi olmuş. zamanla alışırsın yememeye. ben size göre kilo verme konusunda başarısızım ama benim bile ara yapılacak zamanda karnım acıkmıyor.Menum
***09.15
Yarim gevrek
Kk peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
2 catal domates, salatalik
1 banim recel
3 catal helva
Yesilcay***
13.00
2 malta erigi
15.00