Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

yarin yaptiklarindan olcukuce ye canim yada hakkini cumartesiye sskla yarin dikkatli ol.ben cuma gunleri hic affetmiyorum vala canim ne istese yiyorum...sanki bir gun yediklerim yagmi depolucak..onemli olan genel durum alti gun dikkat edip bir gun yapikan kacamaklar bence vucudu sairtir bile yag depolamayi engeller tabi bu sadece benim mantigim azcikin fenciysem azcikin metabolizma okaylarindan neyim anlayorsam budur yani..mesela ben 53olunca yani hedefime ulasinca hep boylemi beslencem tabikide hayir...mesela asiri su icmem artik bitki caylarina yonelmem yine yerim cavdarimi ama balikla beyaz ekmek yerim mesela borek yerim mesela h.sonu..yada tatli..ama kesinlikle ne yapmam biliyormusun insallah yediden sonra yemek yemek biseyler yemek bende kesin kilo yapiyor nerdyse eminim buna...nerden mi vardim bu kaniya subat ayimi neydi yaw pur dikkat ettim spor yaptim bir ay boyunca insan bir kilo vermezmi yaaa..iste o zman yediden sonra acikiyordum cok yiyordum portakal elma mandalina falan kesinlikle ona bagliyorum ben meyve yiceksem artik altidan evel yemeye gayret ediyorum ve bu bundan sonraki yasantimdada boyle olcek..ogun atlamicam bide..ben onceden okulda kahvalti falan goturmezdim acma simit sacma sapan seyler yerdim kantinin igrenc yagli tostunu falan..simdi cok sirin dortlu bi kapakli sefer tasinin yatay hali bisey aldim kendime bir kabina domates bir kabina slatalik biber bir kabina yesillik bir kabina peynir ceviz kayisi zeytin koyup ustunu strecliyorum iki dilimde cavdar koyup uste kapagini kapatiyoruj mis gibi cayimla iciyorum..bunu emekli olana kadar yapabilirim birde haslanmis yumurtayi kucuk saklama kabina ayrica koyuyorum cunku sefer tasimda yer kalmiyor benden bu kadar iste kizlar..kahvaltiyi aksamdan hazirlayip dolaba koyuyorum cunku sabah 7.10da ders basliyor ancak yetisiyorum.alti ogun yerim yine..birde aburcubur gunu yaparim kendime o gun yerim diger gunler yemem...yiyerek mutlu olunmayacagini ogrenmemiz lazim..ve bu sagligin olmazsa olmazi...triendyyyy sagol iyiki acmissin bu topigi yaa sagolun kizlar sagolun kk

ben eskiden çok kahvaltı etmezdim. oğlum kreşe gidiyordu. kahvaltısını orada ediyordu. ben de okulda simit vs yiyordum. bu arad çok özledim simit ve peyniri. geçen sene 1'e başladık. her akşam kahvaltıyı hazırlıyorum masaya. sabah kalkınca oğluma yumurta haşlayıp hemen başlıyoruz. benim mesai açısından rahat bir işim var. okula gitmesem kimse nerdesin demez. ama ben alışmışım. eskiden bende akşam yemeğinden sonra mutlaka meyve yerdim. şimdi sayenizde bıraktım. dedim ya kilo veremesem de üzülmüyorum artık. şu mekik aletini tam düzene oturtabilseydim. sen mekik çekiyordun değil mi.
artık canım da çok şey yemek istemiyor. çünkü çok yediğimde sonradam mideme oturuyor resmen beni rahatsız ediyor. yarın şehir dışına gidiyorum. öğleyin şiş köfte yicem.
cumartesi de yaptıklarımdan yiyip akşam yemek yemem diye düşünüyorum. menümde yaprak sarma, biber dolma, peynirli börek ve muzlu rulo pasta olacak. yarın akşam börekle pastayı yapacağım. börek bir gece bekleyecek dolapta. cumartesi sabahta sarma ve dolmayı pişireceğim. inşallah güzel olurlar.
bence de trendy iyi ki açmış bu topiği.

BUGÜN:
10:30 =karışık tost,çay,1çokoprens.
15:00 =potleşka,2dl.ekmek
17:00 =yeşilçay,2 ceviz
19:30 =1tabak bamya,1.5dl.ekmek,2 bardak ayran,1 salata.
20:30 =çay,1 gofret,1 ısırık şekerpare(kaynanama yaptım şerbetine bakmak için tattım)

Şimdi yeşilçayımı içiyorum kızlar.Kv hala eşim geç geliyor bildiginiz üzere.Bu sbah 8 de kalktım ve kv ogluşla düştük hastane yollarına.Aç karınla tathliller yapıldı ve çok acıkıp ve kan verdigim için tatlı bişi yemem gerekiyordu bende çokoprens yedim.Hastane kantininde kahvaltı ettik.Hastane ve tren arası baya vardı ve yine trenle evim arası da baya vardı ve evim bayırda oldugu için arabacıgı ite ite zor çıktık.Kv tombiş zaten o kendini zor çıkadı cancazım sabahtan beri beni ve ogluşu hastanelerde koşturdu saolsunTam eve geldik acele yemek yeyip ogluşu dr. götürdük.Ordan kv geçtik.Biliyosunuz kv gelince bolca yürüyorum.Yine burda 3 kere dışarı çıktım markete avm ye felan hep yürüdüm.Çok yorgun ve uykusuzum.Dr. ogluşu emzirmemi bırakıp agır ilaçlr içmemei yoksa atak geçirebilecegimi söyledi kızlarŞimdiden ogluşla ayrılacagım üzüntüsü taaaa yüregimin içini sardı göz yaşlarım gözlerimin ucunda ha aktı ha akacak.Sakın dokunmayın banaaaaaaaaa

sehraa iyi yapıyorsun şu kahvaltı olayını beğendim bayağı, ben bazen evde yapıyom bazende okulda tostla geçiştiriyorum mesela yarın sabah tost yiyecem nöbetçiyim çünkü erken gitmem lazım, bide doğru diyon bir gün yemek lazım her istediğinden ben genelşde bnu haftanın 2-3 günü yapıyorum salı yada çarşamba olunca dikkat ermeyye başlıyorum tabi o zamanda kilo gitmiyor

papatya günü için kolay gelsin şimdiden, menünü beğendimm

ebru öncelikle geçmiş olsun, bayağıdır soracam gidip geliyon hastaneye nen var diye, ama unutuyorum, kıyamam üzülme süt işi için sanırım bebeğin bir yaşından büyük, biliyorsun süt 6 aydan sonra besin değerini kaybediyor, yani bebek sadece pisikolojik yönden rahatlamak için emiyor bir nevi tiryakilik gibi bişey, benim kızım 13 aylık ben azatmaya başladım aslında yazın azaltacaktım ama evde olmayınca düzen oturtamadım şimdi bayağı azatltık gündüzleri, bide işe gidince mecburen azatlıyorönümüzdeki 2 ay içinde emzirme olayını bitirmeyi düşünüyorujm azalta azalta, yoksa büyüdükçe zor oluyor

menüme gelince bu gün evdeydim geç kahvaltı yaptım
12:00 da 8 zeytin, 2 dilim kepek ekmek, 1kk peynir, yarım domates, 4 banım pekmez

ara bie elma, bir erik, beyaz leblebi

akşam 18:30 4yk kabakyemeği,
2 köfte, 4 dilim patates fında 3 kaşık yoğurt, yarım ekmek

su az içtim evde olunca az su içiyorum anca 1 litre olmuştur
2 fincan yeşilçay bolca şekersiz çayy, 3 mil lesli yaptım biraz önce ve duşumu aldım bniraz sonrada gidip yatacam

herkese iyi geceler

Kizlar bugun kardesimi yemege aldim annem babam anneannem de vardi.pasta yapmistim 1 koca dilim yedim butun haftada hic dikkat etmedim zaten yarin aklim basima gelir zaten
Simdi sehracim ben de kilo verirken ya aslinda cok basitmis 1 2 puf noktasi azcik irade tsmsm diyodum kilo korumakta boyle basit olcak. 7 den sonra birsey yenmicek bol su ekmek azaltilcak haftada 1 gun odul gunu ee super iste cok basit duzenim tamam diyodum. Ama en onemli sey bence motivasyon ben okadar hedefe kitlemistim ki kendimi pastaymis borekmis hic ilgimi cekmiyodu ben tartida 4 lu rakam gorcektim inat etmistim resmen 49 olmayali cook uzun zaman olmustu( en son lise 1 de)ee sonra gordum zaten basta edim yok hic yakismadi cok zayifsin ben baliketi halini bdgeniyorum en cok kucuk eltim biraz kilo al bidi bidi bidi bidi bende noldum ee "biraz" yiyim bari nasilsa verdim dedim tartilmadim hic azar azar ipin ucu kacti ve motivasyonumda gitti.
O yuzden en azindan ben buna kanaat getirdim motivasyonumu geri kazandigim an gozum gene birsey gormez kilo da veririm ama ben korumak istiyorum iste dengelemeyibbilmek istiyorum bunun icinde odul gunleri belirlicem haftada 1 2 ogun serbest olcak suda bol bol icersem ins olcak bu is.
Ben senin kilonu korucagina inaniyorum bak yaza kadar hep beraber kilolari vermis ve kilo korumayi ogrenmis oluruz

Hawar ayni sekilde sende odul koy onun harici cok kati ol bir leblebi bile fazla yeme ben o derece dikkat ediodum hep beraber verelim kilolari artik

Papatya cok yedim dedigin menu bumuBunu sevdim sen de 2 catal tatlidan vicdan azabi duyar olmussun budur iste

Ebru kiyamam canim ya ben de kizim emerken nasil ayrilcam senden diyommsanki gelin etcem her meme biraktiran anne gibi bizde geccez o yoldan malesef sonra hatirlayip gulumsucez cok dusunup uzme kendini bir sekilde gelcek geccek buda.
Bu arada gecmis olsun ins. Tedavi olunca daha iyi olursun canim

Benden bukadar kizlar gene menu yok ama duzene gircem az kaldi motivasyonumu geri kazaniyorum yavas yavas sizin menuleriniz insnin beni gaza getiriyo ozellikle papatya sen var yaaaa cok yemismis hihhhh

Hepinize günaydin , hayirli cumalar kizlar
Acilisi ben yapayim bakalim
Kilo bildirimi
Baslangic 53
Gecen hafta 53.200
Bu hafta 54.700
Gelen 1.5
Hedef 51
Kac kere cikip indim sonuc ayni 7 gunde 1.5 kilo almisim motivasyondan bahsediyordum ya galiba motive oldum kizlar

herkese günaydın;
hemen geliyor kilo bildirimi
başlangıç: 64,4
geçen hafta: 62,8
bu hafta: 62,4
giden: 400 gram
gelen: yok
hedef: 60
normalde ben de cumaları biraz ödül veriyordum kendime. ama bu hafta yarına sakladım. gün için arkadaşlarıma yapacaklarımdan yiyeceğim.
özgecim ya ne diyeyim. bundan sonra biraz daha dikkaet edersin. ben 50'li kiloları en son ne zaman gördüğümü hatırlamıyorum bile. hemen motivasyonunu kazan, ve yola devam et.

Özge biz senle kilolar nasıl geri alınır diye bi topik açıp kilo almya orda devam edelim ne dersinMenülerimizi yedigim tatlıları ve alldıgım kioları bury yazmaya çok utanıyorum özür dilerim kızlar

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:52.8
Bu hafta:53.0
Gelen :200
Giden :yok
Hedef :52

Hawar ve papatya , menüleriniz gayet iyi arkadaşlar aynen devam

Hawar ,canım saol bende ürtiker çıktı 4 yıl önceHiç bişi çıkmıyor tesatlerde dr. zamanında yaşadıgım stresli günlerin bi patlaması oldgunu söylüyor ve bu hastalıgı stres tetikliyor zaten.Rabbim düşmanımn başına bile vermesin çaresi yok sadece ilaçlarla azaltılıyor ve tek çare Allah a dua etmek.Beter bi hastalık olmasına ragmen kanseri felan düşünüp beterin beteri var halime çok şükür diyorum.Tam tedavş olcaktım hamile oldugumu ögrendm.İlaçlarımı hiç içmedim ve Allah tarafından hamileligmde 1-2 çok haifif kabarmıştım.Sonra emzirdigim için içemedim ama kış geliyor ve ben sogukta atak bile geçirebiliyorum.Bu yüzden ben iyi olayım ki ogluma iyi bakayım die kendimi teselli ediyorum.

arkidişler anca yazıyorum

başlangıç 78.5
geçen hafta 69.8
bu hafta 69.2
giden 600
toplam giden 9.3
hedef 57

geçmişe bakamadım umarım akşambakabilirim
kilo veren ve koruyan herkesi tebrik ederim

baslama 67.7
gecen hafta 57.6
bu hafta 56.6
gelen yok
giden1000gram
beklemiyordum desem yalan olur gecen hafta ikiyuzgram vermeme cok sasirmistim zati.simdi kendime hamburger yapip yicem bi tane ketcapli mayonezli bir hamburger ekmegine kendi yaptigim kofteden yanindada bir bardak limonata icicem.aksamda balik ekmek bir bardakta kola icicem bide dondurma yicem :26:cokmu oldu ne olsun bugun odul gunum diger gunler ozgemin dedigi gibi leblebi bile fazladan yemek yok.metaboizmami bi sasirtayim bakaim bugun

Papatya hawar ve sehraa bravo kizlar iyi menuler cikarmaya devam sehra giden kismini okudum 1 kiloyu gorunce erkekler tuttugu takim macta gol atar ya 90. dk hemde ayni oyle huhhh diye bi tepki verdim Bugun ye ic zaten sen zaten hemen doyarsin
Ama haftaici super otesi menuler cikar ki cumaya gene yuzun gulsun
Ebrucum hadi artik gecmisi unutuyoruz bu hafta sadece 1 gun serbest 6 gun iyi menu cikarip 7 den sonra birsey yemiyoruz cumaya nasil yansicak bakalim sana inaniyorum arkadasim

Son düzenleme:
ebrucum çok geçmiş olsun. stres hayatımızın en büyük düşmaı aslında da biz farkında değiliz. benimde inanılmaz stresli bir işim var. bazen damarlarımdaki kanın çekildiğini hissediyorum. bence de sen iyi ol. zaten bunca zaman emzirmişdsin. sakın üzülme. ben sütten kesince oğlumun beni artık sevmeyeceğini düşünürdüm. hiç bile öyle olmuyormuş. rabbim yardımcın olsun.

süper sahra ne diyeyim. tebrik ederim. 1 kilo vermişsin. benim 1 kilo vermem için sanırım hiç yemek yememem gerek. anca 400 gram gitmiş. ben de yarın ödül vericem kendime. bir dilim börek, ince bir dilim muzlu rulo pasta yiyeceğim.

Kilo verenleri tebrik ediyorum kızlar..Sabahtan beri koşturmaktan ter su içinde kaldım inanın.Sabah eşimin yegeninin yarın nişanı var bugünde dış mekanda foto. çekimi.Makyajını yaptım.Ogluşu besledim ve uyuttum.Cam sil perde as,kıl tüy al,banyo tualet cifle,çamaşır as topla,bulaşıklardı derken bu saat oldu.Şimdi yeşilçayımı içerken bi bakayım sizlere dedm.Su hazırladım yerleri silicem şimdi ve sonra tırnaklarımı menükür ama tabii zaman kalırsa ogluş uyanmak üere ben kaçar....

canim senin yazdiklarini okurken ben yoruldim..nasil yetidiyorsun herbiseye masallah diyorum sana ya..titiz gocmen kizcesiii seniii..citayi yuksek tutuyosun de bana simdi ben bu camlarimla nasil seni evime davet edim de bana de dogruyuuu

hemencecik menümü yazayım;
07:30 bir dilim ekmek, domates, salatalık, biber, 2-3 çatal peynir, 4-5 adet badem, 1 adet şeftali, yeşil çay
ara yok. hiç acıkmadım
12:00 az ezogelin çorba, bir porsiyon şiş köfte yanında nasıl anlatsam. hani gelir ya restaurantlarda köftenin yanında. dilimlenmiş pide. onlardan bir tane, ayran
15:00 türk kahvesi
17:00 3-4 adet badem
18:30 bir küçük karnıyarık, 3-4 yk bulgur pilavı, yoğurt
19:00 kocaman bir muzun 1/3'ü. pastayı yaparken kalanı attım ağzıma.

ebrucum valla maşallah diyeyim. ne çok iş yapmışsın. ben anca işe gidip geliyom.

Ebruuuu benim bugun dunya kadar isim vardi anca utu yaptim biraz mutfak dolaplarini bosaltip sildim bravo sen heryere yetismissin okurken yoruldum

Her zaman ki gibi cok guzel menun

Menum
***09.15
Yarim gevrek
Kk peynir
3 zeytin
1 haslanmis yumurta
2 catal domates, salatalik
1 banim recel
3 catal helva
Yesilcay***
13.00
2 malta erigi
15.00
1 tabak mercimek corbasi
1 lokma ekmek
17.30
Yarim elma***
Yogurt
19.00
Yarim tabak makarna
1 kase corba
Yogurt
1 mandalina
Birazdan da yesilcay iccem bugun hic abur cubur yemedim

menün çok güzel. abur cubur yememiş olman da gayet iyi olmuş. zamanla alışırsın yememeye. ben size göre kilo verme konusunda başarısızım ama benim bile ara yapılacak zamanda karnım acıkmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…