- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.841
arkadaşlar merhaba.
uzun zamandır giremiyorum kusuruma bakmayın. çok özledm sizlerle olmayı. ama yavaştan gelmeye çalışıcm artık aranıza. şu an aydındayım üniversteme başladım hayatım kökten değiştii :)) hatta en yakın zammanda da tartı alcaam. ve menülerimle aranızda olucam :)) geçmişede bir göz atayım bakalım hala kimler varr :))
Küçük kardeşim bizde sseni özledikarkadaşlar merhaba.
uzun zamandır giremiyorum kusuruma bakmayın. çok özledm sizlerle olmayı. ama yavaştan gelmeye çalışıcm artık aranıza. şu an aydındayım üniversteme başladım hayatım kökten değiştii :)) hatta en yakın zammanda da tartı alcaam. ve menülerimle aranızda olucam :)) geçmişede bir göz atayım bakalım hala kimler varr :))
selam kızlar merak ediyorum bu konun sahibi triendy ne yapıyosun kilo aldınmı verdiğin kiloları nasıl koruyosun cevap yazarsan çok sevinirim
arkadaşlar merhaba.
moralim cok bozuk o yuzden sizi okuyorum ama hic dermanim yoktu bugune kadar yazmaya.yazin buyuk bir ameliyat gecirmisti kayinvalidem kemoterapi goruyordu ama simdi temizlenen o tumorun yerinde yine 10cmlik bir tumor cikmis ve doktorlari uc aylik bir omur bictiler ve kemoteapi yada isin tedavisine bile gerek omadigini soyluyorlar allaha sukur paramiz pulumuz var ama insanin caresiz kalmasi elinin kolunun baglanmasi inanin vok aci bisey...goz gore gore eriyip gidiyor benim canim..oyle iyi kaliteli bir insanki bir insan indan yana uzulmemis kirilmamistir o kadar diyim siz.ebakin ben el kiziyim sonucta ama ben bile bunu diyebikiyorum ki bikirsiniz gelin kaynana genelde turk toplumunda pek anlasamaz ama o benim annem gibi ya...ama alahtan umit kesilmez ben cok dua ediyorum duymuyor muyuz nice mucizeler oluyor degil mi...canim benim ya.agri polikinligine yatircaklar en azindan agri sizisi olmayavak diye...hayat pamuk ipligine bagli kizlar..sagliginiza cok dikkat edin..en degerli seyimiz sermayemiz o. .trilyonlarla olculmez degeri...birde kendinizi hicbisey icin cok uzup paralamayin lutfen..kayinvalidem herkesin derdini sikintisini cekerdi kendini feda etti sonunda..rabbim onu cok sevsin insaallah..yazarim yine alaha emanet oun..menulerim iyi birakmadim tabi.ama bugun oglen ani bi tpolanti vardi okulda iki kuru pasta yedim onun disinda iyi.gzliba en son 57.6idim bakalim cuma nolcak..