Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar çok teşekür ederim. 3 gündür pek dikat etmiyorum. ama gerçekten kurtulmak istiyorum kilolardan hoş aslında çokda kötü görünmüyorum. 165 boyum var. 62,8 kiloyum. tabi ki ideal değil ama 34 yaşındaki bir kadın için çok da sayılmaz. fakat ben daha da zayıf olmak istiyorum. bu hafta fırsat bulabilirsem gidip yaptıracağım testlerimi.

arkadaşlar merhaba.
uzun zamandır giremiyorum kusuruma bakmayın. çok özledm sizlerle olmayı. ama yavaştan gelmeye çalışıcm artık aranıza. şu an aydındayım üniversteme başladım hayatım kökten değiştii :)) hatta en yakın zammanda da tartı alcaam. ve menülerimle aranızda olucam :)) geçmişede bir göz atayım bakalım hala kimler varr :))

arkadaşlar merhaba.
uzun zamandır giremiyorum kusuruma bakmayın. çok özledm sizlerle olmayı. ama yavaştan gelmeye çalışıcm artık aranıza. şu an aydındayım üniversteme başladım hayatım kökten değiştii :)) hatta en yakın zammanda da tartı alcaam. ve menülerimle aranızda olucam :)) geçmişede bir göz atayım bakalım hala kimler varr :))

busu hoşgeldin. bizler hala buradayız. hangi bölümde okuyordun sen. bekliyoruz seni de menülerinle. her ne kadar ben pek başarılı olamasam da kilo verme konusunda hala buradayım.

selam kızlar merak ediyorum bu konun sahibi triendy ne yapıyosun kilo aldınmı verdiğin kiloları nasıl koruyosun cevap yazarsan çok sevinirim

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
12:00 =kk peynir,3 zeytin,2dl.ekmek,2 çatal biberli yumurta,çay.
14:00 =türk kahvesi.
15:30 =yeşilçay,4 yulaflı
17:30 =1dl.ekmek,kk peynir,2 yulaflı
20:00 =2 kepçe çorba,4 minnak köfte,2 parça tavuk,2 kaşık pilav,2 lokma ekmek,1 bardak kola.
21:00 =çay,2dl.irmikli muhallebi tatlısı.

Akşam geç oldu ama kaynanam mangal ancak yakabildi.Tatlı sevdigimi bildigi için ve diyet yaptıgımı da bilip destek oldugu için hafif oldugunu düşünerek şerbetli tatlı yerine sütlü tatlı yapmış saolsun.:21:1dl.yeterli olurdu ama aç gözlülük yaptım kızlar:KK5:

arkadaşlar merhaba.
Küçük kardeşim bizde sseni özledik:KK19:Derslerinide bizleride ihmal etme
selam kızlar merak ediyorum bu konun sahibi triendy ne yapıyosun kilo aldınmı verdiğin kiloları nasıl koruyosun cevap yazarsan çok sevinirim

Konu sahibi bayadır buraya ugramıyor ne yazıkki:KK50:

Papatya sıkma canını çok fazlalığın yok bazen olur böyle durumlar, ben 6-7 yıl önce biraz k,lo almıştım ayni o zamanlar 56 dımnormalde ama 60 lomuştum ( ahh ahh şimdi o günleri çok araıyorum ) bir ay spor yaptım akşamlarıda az yiyordumm ama bir ay gram oymamadı çıldıracaktım niye kilo vermiyom diye, sonra yavaş yavaş verdim o kiloları

busuu hoş geldin, üniversiteli olmanın keyfini çıkar insan çok özlüyor okul zamanlarını sonradan, yani en azından ben özlüyorumm

Ebruli neyse yarından itibaren akşam tatlı yemezsin

ösge saol canım iyi dileklerin için umarım dediğin gibi emeklerim boşa gitmez

sehraa nerelerdesin

neyse ben bu günde menü yazmayayım, bende akşam tatlı yedim canım çok istedi bende kuru incir hurma ve ceviz yedim bide kuru kayısı hepsinden 2 şer tane

ama 3 mil lesli yaptım gündüz yavaş yavaş düzen girmeye başlıyorum umarım kilolarda gider

ben kaçar yarın mesi var herkese iyi gecelerrr

arkadaşlar merhaba.

Bizlerde seni ozledik ayricaSenin adina cok sevindim canim gercekten gencliginin tadini cikar iyi arkadaslar edin ama asla dersleri boslama meslegini iyi yapabilmek icin egitimini iyi al. Bizleri de ihmal etme ogrenciyken beslenmeni ihmal edip kilo alabilirsin aman dikkat et

Menum
12.00
1 gevrek
Kk peynir
3 zeytin
3 banim recel
1 bardak meyvesuyu
14.30
Nescafe
5 biscolata
18.00
1 tabak kabak yemegi
3 kasik pilav
Yogurt
1 Bardak kola
20.00
4 hosbes yedilcay
Aburcubursuz gecen gunum yok :KK22:

sabah 2 kayısı
1 dilim tb ekmeği, 1kk peynir, 3 zeytin, 2 banım pekmez

ara 5 yulaflı

öğlen 5k türlü 4k bulgur pilavı, yoğurt, 2 lokma ekmek

ara bir elma bir salkım üzüm

akşam 4yk türlü, 2k bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt

1 müdüm eriği 2 kuuru kayısı 3 ceviz, 1 avuç beyaz leblebi

şimdide yeşil çay içiyorum ha bide okulda öğle yemeğinden sonra mevlana şekerleri varya ondan 3-4 tane yemişim çayın yanında şimdi yazınca baktımda amma abartmışım güya bugün toparlıyacaktım, ama akşam iyice çoşmuşum gidip gelip bişeyler atıştırdım halada midem kazınıyor

slm hanımlar
pazar günkü menüm
sabah aç karnına kahve su
kahvaltıda 3 küçük krep 2 zeytin 1kk peynir 1 dilim salam şekersiz çay
ara kahve
öğle dışardaydık baya bi gezdik hayvanatbahçesine ordan yemeğe gittik 1 porsiyon karışık ızgara 1 bardak kola bol salata
akşam sadece 2 kaşık pilav
dünkü menüm
sabah aç karnına kahve
kahvaltıda 2 zeytin 1 dilim ekmek 1 kk peynir 1 sürümlük nutella şekersiz çay
ara kv le nescafe içtik beraber
öğle günümüz vardı 2 küçük zeytin pohça 1 taak bol yoğurtlu ve acılı makarna tatlı yemedin şekersiz çay ve nescafe
akşam bi kaçtane ekmeksiz balık bol yeşilllik salata

moralim cok bozuk o yuzden sizi okuyorum ama hic dermanim yoktu bugune kadar yazmaya.yazin buyuk bir ameliyat gecirmisti kayinvalidem kemoterapi goruyordu ama simdi temizlenen o tumorun yerinde yine 10cmlik bir tumor cikmis ve doktorlari uc aylik bir omur bictiler ve kemoteapi yada isin tedavisine bile gerek omadigini soyluyorlar allaha sukur paramiz pulumuz var ama insanin caresiz kalmasi elinin kolunun baglanmasi inanin vok aci bisey...goz gore gore eriyip gidiyor benim canim..oyle iyi kaliteli bir insanki bir insan indan yana uzulmemis kirilmamistir o kadar diyim siz.ebakin ben el kiziyim sonucta ama ben bile bunu diyebikiyorum ki bikirsiniz gelin kaynana genelde turk toplumunda pek anlasamaz ama o benim annem gibi ya...ama alahtan umit kesilmez ben cok dua ediyorum duymuyor muyuz nice mucizeler oluyor degil mi...canim benim ya.agri polikinligine yatircaklar en azindan agri sizisi olmayavak diye...hayat pamuk ipligine bagli kizlar..sagliginiza cok dikkat edin..en degerli seyimiz sermayemiz o. .trilyonlarla olculmez degeri...birde kendinizi hicbisey icin cok uzup paralamayin lutfen..kayinvalidem herkesin derdini sikintisini cekerdi kendini feda etti sonunda..rabbim onu cok sevsin insaallah..yazarim yine alaha emanet oun..menulerim iyi birakmadim tabi.ama bugun oglen ani bi tpolanti vardi okulda iki kuru pasta yedim onun disinda iyi.gzliba en son 57.6idim bakalim cuma nolcak..

Sehcim canim benim Allah acil sifa versin. Doktorlarin da bilgisi bir yere kadar onlar genel yorum yapiyor hersey Allah'in elinde Rabbim nederse o. Bol bol dua edelim. Cok dogru soyluyosun olmaya Devlet cihanda bir nefes sihhat gibi bosuna dememisler parasal bir karsiligi yok malesef. İns. Allah size bagislar sagligina kavusur kayinvaliden

canim..insan hakikaten acisini paylasan bir insani gorunce mutlu oluyor..sagol tekrar:KK19:

Bugün hastaneye cildiyeye tahlillerimi yaptırmaya gidicektik kaynanamla ama bi akrabası vefat edince gidemedik.Perşembe nasipse gidicez.Kaynanamdyaım bugün çok yürüdüm haliyle.

DÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:1dl.ekmek,kk peynir,3 zeytn,ıhlamur.
Ara:türk kahvesi
Ögle:1 kepçe barbunya,1 kaşık kesme,1 dl ekmek,çoban salata.
Ara:çay,yarım açma
Ara:yeşilçay,2 top dondurma
Akşam:1 tabak karnıbhar,2dl.ekmek,2 kaşık yogurt.

Spor:2 cam silmece
130 mekik çekmece:KK8:

Kociş yok die ogluşla sebze yemenin tadını çıkarıyorz.Ama akşamları binadan biri çagırıyr.Yine çagırdılar ve 1 bardak kola,5 tombi yedim.:KK30:Şu ekmek yemeye çok alıştım eskiden her ögün 1dl. yerdim.offf yeşilçayım bitti.Unutmazsam bu akşam alıcam.

moralim cok bozuk o yuzden sizi okuyorum ama hic dermanim yoktu bugune kadar yazmaya.yazin buyuk bir ameliyat gecirmisti kayinvalidem kemoterapi goruyordu ama simdi temizlenen o tumorun yerinde yine 10cmlik bir tumor cikmis ve doktorlari uc aylik bir omur bictiler ve kemoteapi yada isin tedavisine bile gerek omadigini soyluyorlar allaha sukur paramiz pulumuz var ama insanin caresiz kalmasi elinin kolunun baglanmasi inanin vok aci bisey...goz gore gore eriyip gidiyor benim canim..oyle iyi kaliteli bir insanki bir insan indan yana uzulmemis kirilmamistir o kadar diyim siz.ebakin ben el kiziyim sonucta ama ben bile bunu diyebikiyorum ki bikirsiniz gelin kaynana genelde turk toplumunda pek anlasamaz ama o benim annem gibi ya...ama alahtan umit kesilmez ben cok dua ediyorum duymuyor muyuz nice mucizeler oluyor degil mi...canim benim ya.agri polikinligine yatircaklar en azindan agri sizisi olmayavak diye...hayat pamuk ipligine bagli kizlar..sagliginiza cok dikkat edin..en degerli seyimiz sermayemiz o. .trilyonlarla olculmez degeri...birde kendinizi hicbisey icin cok uzup paralamayin lutfen..kayinvalidem herkesin derdini sikintisini cekerdi kendini feda etti sonunda..rabbim onu cok sevsin insaallah..yazarim yine alaha emanet oun..menulerim iyi birakmadim tabi.ama bugun oglen ani bi tpolanti vardi okulda iki kuru pasta yedim onun disinda iyi.gzliba en son 57.6idim bakalim cuma nolcak..

sehracım çok geçmiş olsun allahtan ümit kesilmez bi mucize olur belki inmşllah doktorlar yanılıyodur çok üzüldüm:KK43: benim kayınvalidemde aynı seninki gibi çok iyixz kendi annemden de daha iyi anlaşıyoruz allahım onu size bağışlasın inşallah:KK43:

sagolun hepiniz kizlar..umarim bir mucize olur ve allah onu cocuklarina kayinbabama ve bize bagislar..biraz foruma bakimde kafam dagilsin.akliniza gelirse dua eerseniz sevinirim.ismi emine

sehracım inşallah kayınvaliden iyileşir. daha önce de söylemiştim onunla olan ilişkine imrendiğimi. geliniyle bu kadar iyi bir ilişki kurabilen kişi eminim çok iyi bir insandır. görmüş geçirmiş. allah yardımcınız olsun. rabbim size ve çocuklarına bağışlar inşallah.
benim diyete gelince dikkat ediyorum. ama farkettim ki cumadan beri menü paylaşmamışım.
07:30 bir dilim ekmekle her zaman ki kahvaltım
10:30 bir fincan yeşilçay, 7 adet fındık
12:00 bir porsiyon makarna
15:30 türk kahvesi
17:00 bir elma
18:30 4 yk faze fasülye, 3 yk pilav, salata
yemekten sonra da yeşilçay. kızlar bu yeşilçay bağımlılık yapar mı. sanki sigara gibi akşam yemeğinden sonra canım istiyor.

sagol canim.menun guzel yesilcayda kahveden fazla kafein var diye biliyorum bagimlik yapar mantikens

X