- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.821
Niye 56cikmadimki ben tatiller falan girmeseydi araya hedefimdeydim simdi yedimde yedimbugun dahada yicem iste balikta yicem kizartma yaninada kola missss:18:
herkese merhaba
dünkü moral bozukluğundan sonra dün akşam hamburgeri mideye indirdim. arkasından mısır da yedim. bu sabah ta tartıldım. aynı çıktım. 62,8. tabiki devam edicem diyete ama zaten az yiyorum. kilo verebilmek için daha da az yersem ileride hemen kilo alırım ben. nasıl olacak bilmiyorum. inşallah bu hafta kilo verebilirim. 4 haftadır tam anlamıyla sizle birlikteyim. 1. hafta 1,2 kilo verdim. 2. hafta 800 gram. 3. hafta gelen de giden de yoktu. 4. hafta ise 400 gram aldım. yani bir ayda 1,6 kilo verebilmiş oldum.
kızlarrrr nerelerdesiniz, pek uğrayan olmamış bu gün
ben biraz kışlık hazırladım bu gün acı domates sosu ve, turşu yaptım ilk defa yapıyom bakalım nasıl olacak, umarım emeklerim boşa gitmez
yarında sabahtan genel temizlik yaparım sonrada yemek falan il dışından misafirim var 2 gün kalacak
Papatya bencede bir kan testi yaptır, troidin az çalışıyor olabilirmi acaba, mesela benimki hiç çalışmıyor ben ilaç kullanıyorum, ve durduğu zaman acayip kilo almıştım halada veremedim, bu kiloların bir kısmı hastalıktan, bide spor yapmanı öneririm fırsat buldukça yürüyüş falan olabilir mesela
Sehraa, Ebrulii, Zuzu, Ösgee nerelerdesiniz yaw
neyse ben kaçar kendinize iyi bakınnn
herkese merhaba
menü paylaşma konusunda eskisi gibi hevesli değilim. 2 hafta üstüste kilo verememek beni çok üzdü. spor yapsam iyi olacak tabi ki ama bende o vakit nerde. bu sabah 2 dili ekmekle kahvaltı ettim. sonrasında üzüm yedim. az önce de 3-4 adet dünden kalma mücver. akşama da saç kavurma yapıcam. şimdi ise yeşilçay içiyorum. artık cumaları kilo almamış olsam bari diye bekliyorum. tiroid testi için dahiliyeye mi gitmem gerek kızlar.