- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
Kilo bildirimi
Başlangıç:63
Bugün52:
İnanamıyorummmm.Tartım dogru mu gösteriyor.4 kilo vermiş olabilirmiyim?Çıtırcık ne diosun bu duruma?
Aaaaa bugün kimsecikler ugramamışKilo bildirimi ve menüleride yazmamışsınız Meliscik,çıtırcık,sehra,jojop nerdesiniz heyooooo
Ben iyi bir ögrenci olarak menümü yazayım:
Bugün:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sbah:2 minik parça beyaz ekmek,kk peynir,5 zeytin,1 tane sahanda ymurta,2 fincan açık çay.
Ara:türk kahvesi,muz.
Ögle:ıspanak yemegi,1 tas yogurt,2 mink dilm kepek ekmegi.
Akşam:kuru fasulye,1 turp,1 salata turşusu.
Ara:1 gofret,1 dilim pasta(kaynanam kendi yapmış yemesem ayıp olurdu dimi ama)
Bugün dışardaydık kaynanamla su içemedim pek(2lt)
Spor olarak bol bol yürüdüm bugün.Mekik çekemedim
gösterdiğklerim hatalr canım,,muza hayret ettin dimii,ama meyvelerin en fazla kb içerenlerden bitaneside muz,,ondan uzak dursan,,çünkü bide aynı gün içinde yine kb si yüksek olan gofret pasta falan yemişsin aklında tut bunu emiAaaaa bugün kimsecikler ugramamışKilo bildirimi ve menüleride yazmamışsınız Meliscik,çıtırcık,sehra,jojop nerdesiniz heyooooo
Ben iyi bir ögrenci olarak menümü yazayım:
Bugün:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sbah:2 minik parça beyaz ekmek,kk peynir,5 zeytin,1 tane sahanda ymurta,2 fincan açık çay.
Ara:türk kahvesi,muz.
Ögle:ıspanak yemegi,1 tas yogurt,2 mink dilm kepek ekmegi.
Akşam:kuru fasulye,1 turp,1 salata turşusu.
Ara:1 gofret,1 dilim pasta(kaynanam kendi yapmış yemesem ayıp olurdu dimi ama)
Bugün dışardaydık kaynanamla su içemedim pek(2lt)
Spor olarak bol bol yürüdüm bugün.Mekik çekemedim
süperdün sabah kalkınca 2 bardak ılık su 2 dilim ç.ekmeği 1 tatlı k. reçel 3kk peynir yağsız 5 bardak şekersiz çay
ara çubuk kraker bi kaçtane mandalina nescafe
öğlen 3 tane kabağım vardı değerlendireyim dedim ve fırında kabak mücver yaptım öğlende 4 dilim ondan ve 1 bardak ayran içtiim
ara sadece türk kahvesi ve 2 fındık
akşam yemiycem demiştim yemek lerden yemedim ama 3dilim mücverden yedim ve yanıjnnda erik suyu evde yapılmış
ara yapmadım saat 18 civarı bişeydi çünkü ondan spor olarakta görümcen taşınıyodu dün akşam 2 araba eşya taşıdık kutular çoktu ve merdiven inip çıktım spordan sayılır herhalde
busabah tartı günümdü ve o kafdar yememe rağmen tartıda 65.700çktım mutluyum iddayı kazanıcam hehe
evet canım şişer normaldir,fakat aç kalarak zayıflanmaz,,ben birazdan zayıflamak için yapılması gerekenleri paylaşıcam,,bu şekilde beslenirsen çok kolay kilo vericeksin,,kızlar ben 1 haftadır diyet yapıyorum..
Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su 1 kayısı kurusu ile ve arkasından 1 bardak ılık limonlu su içiyorum
Günde 2 öğün yiyorum tercihim hep salatadan yana, çok beğendiğim yemek olursa 1 tabak yiyorum haftada 2 kez haşlanmış yumurta yiyorum ve haftada 2 kez uzun yürüyüş ve hergün yarım mekik ve ip atlar gibi zıplıyorum.. son olarakta yemeklerden bikaç saat sonra yeşil çay içiyorum..Ekmekte tercihim ise kepek ve tam tahıllı ekmekten yana ama bir hafta önce girdiğim taytıma bugün girmekte zorlandımAcaba zayıflamadan önce insan şişer mi böyle birşey olabilir mi? Kilo almış olamam çünkü akşamları sofradan çoğu zaman aç kalkıyorum..
menüm çıtırıcık ebru kızlarrrrr
sabah 1 dlm çavdar ekemgi 1 karper peyniri balı süt 1 salam
ara elma çayı türk kahvesi
öglen 2 sarma soda
akşam 1 pirzola biber tarhana çorbası ekmeksizzz 1 parça un helvası
evde sıktıgım meyve suyu
sabah 2 bardak ılıktan biraz sıcak su türk kahvesi
kahvaltıda 1d.çavdar ekmek 1 zeyin 3kkpeynir 1 tatlı kaşığı reçel 3 bardak şekersiz çay
ara 2 küçük sarı elma nescafe sekersiz
öğle yulaf ezmesi sütlü ve kuş üzümü eşliğinde sper lezzetli oldu vallaa
ara 1 k. elma
akşam 6 da balık ve bol salata ekmek yemedim normolda de sadece 1 kere yerim oda kalhvaltıda ekmek
akşam yemeğinden sonra 4 tane çıtır gofret yedim şekersiz çayla berbaer bu kadar birazdan görümcemler gelicek kalmaya bugünlük bi kahve içeriz herhalde bilmiyorum bakalımmm:))
Meliscim sende 4 kilo verdin dimi?
Çıtırcık nerdesin yahuu
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:1dilim ekmk,kk peynir,5 zeytin,yarım yumurta sarısı, 2 fincan açık çay.
Ara:Türk kahvesi,2 ısırık çikolata,1 muz.
Ögleeynirli erişte,1 bardak meyve suyu.
Ara:1 elma,4 formk kraker
Akşam:fırında patates mücver,közlenmiş sirkeli kırmızı biber,havuçlu kabaklı cevizli yogurtlu salata,1 dilim ekmk.
Ara:yeşil çay,4 tane form bisküvi.
Su:3lt.
Spor:400 mekik.
evet canım şişer normaldir,fakat aç kalarak zayıflanmaz,,ben birazdan zayıflamak için yapılması gerekenleri paylaşıcam,,bu şekilde beslenirsen çok kolay kilo vericeksin,,
tamam canım aşağıda veriyorum şimdiiCevabını esirgemediğin için çok teşekkür ederim :Dün gerçekten çok mutsuzdum bu sene sonbahara düğünüm var ve benim 4 kilo fazlam var ama hersene 1 kilo alıyorum ve napsam o kiloyu geri veremiyorum geçen sene 59 dum bu sene 60 boyum 1.67 ama 1 kilo ne kadar fark etti vücudumda acayip bir gerginlik hissediyorum çatlamamak için bebeyağları kremler bu durumdan gına geldim..Şu zayıflamak için yapılması gerekenleri adlı mesajını merakla bekliyorum :) Şu ara az yiyorum ama evde olduğum için çok oturuyorum (vermem gereken dersler varda) :) Tekrar teşekkürler takipteyim :)
Çıtırcık kızına çok geçmiş olsun.Onlara olacagına bize olsun razıyız dimi.Onlara hiç kıyılmıyorMuz yemiyeyim artık madem öle diosun. Bende ogluşa diş partisi yapıcam.24 ünde sabah günüm var akşamınada diş partisi.O gün izin alıcam senden 59 oldum bilio musun çıtırcık çOK mutluyum ve herkes zayıfladıgımı fark ediyor.Diyet yaptıgımı bilmeyenler bu fark edenlerde 12 ocak 58 hedef demiştim ama o güne kadar baya sıkmam gerekir dimi?
selam kızlarr ilk okuduğum zamanlar aklıma geliyor bu topiği her zaman motive olarak kalktım başından malesef lanet sınav döneminde sadece okuyabliyorum bitince düzenli olarak yazmak istiyorum şimdilik küçük bi iyilik olarak bugün yediklerimi değerlendirebilir misiniz çook sevinirim :)
sabah
elma sirkeli ballı limonlu sy
2 çay-her biri birer şeker (şekerden vazgeçemiyorum bu yüzden az çay içiyorum)
2 dilim tam tahıllı ekmek
ekmeğin üzerine yetecek kadar peynir ( bir kibrit kutusu kadardır, biraz da tereyağı sürdüm)
2 zeytin
ara
yağsız sütle nesfit
muz üstü çok az ceviz ve bal (çok tatlı yedim bugün farkındayım sanırım regl dönemim geliyor kesemedim tatlı isteğimi
öğlen
kereviz yemeği 1dilim tam tahllı
ara
sütlü kahve(1 şeker)
akşam
etli kereviz
2 kaşık yoğurt
1.5 dilim ekmek
biraz fazla bir menü sanırım ne dersiniz
canım hoşgeldin,şöyle diyim aralarda meyve yemeliyiz nesfit güzel seçim olmuş ama,akşam yeseydin çok daha faydasını görürdün,öğünlerine salata eklemelisin,,ekmeğide akşam yemeği devama bağlama,,1d. yiyorum ben ama ekmeksiz yenmicek şeyler oluncayoksa yemiyorum yukarıda kilo vermeye başladığımda yaptığım uygulamalar var onlara uyarsan çok kolay gider kilon,,en çokta işe yarayan formülüm tatlı canım istediğinde yaptığım şeydi,,bi dene bence