- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
Huuu meliscim naber?Şu mapıs olayına anlayamadım
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:yarım yumurta sarısı,2 dilm ekmek,3 çatal çokokrem,kk peynir,3 zeytin,2 bardak açık çay.
Ara:türk kahvesi,bir barçacık çikolata,1 muz.
Ögle:Yalancı samsa 2 dilimcik,4 tane tutku.(misafirlerim vardı ama:26:)bolca çay içtim.
Ara:yeşil çay.
Akşam:1 tas çorba,1 kırmızı biber dolması,1 dilm ekmek,yeşil mercimk yemegi,1 tas yogurt.
Spor:400 mekikçektikçe çekesim geliyor Pantolonlar düşmeye başladı bu yüzden hep meik çekmek istiyorum hoba 1 2
2.5 lt su yatana kadar 3 ü geçer.
JOJOP canım küçüklügümden beri süt içememBüyüdü keretalar tabi sütlerde azalmaya başladı sanırım.
oh ohh bayada menü geniş :)))
Yok be canımAyrıntılı yazıyorum örn:1 dolma yerine 1 kırmızı biber dolması yazdıgım için uzuyor.He birde bahanerimide yazıyorum çıtırcıga
hataların bunlar canım(yeşille işaretlenenler)menüm
sabah yarım dlm çavdar kemegi 1 dlm kaşar 1 salam domates biber çay
ara tarçınlı bitki çayı çeyrek pogaça
öglen 1kivi 3 ceviz
akşam 1 tas şehriye çorbası 3 ymk kaşıgı pilav 1 baget
kabak tatlısı yaptım yiycem
seninde hatalarını işaretledim canım,inan misafirlerin yanındada kendini tutmayı bilmelisin artıkBUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:yarım yumurta sarısı,2 dilm ekmek,3 çatal çokokrem,kk peynir,3 zeytin,2 bardak açık çay.
Ara:türk kahvesi,bir barçacık çikolata,1 muz.
Ögle:Yalancı samsa 2 dilimcik,4 tane tutku.(misafirlerim vardı ama:26:)bolca çay içtim.
Ara:yeşil çay.
Akşam:1 tas çorba,1 kırmızı biber dolması,1 dilm ekmek,yeşil mercimk yemegi,1 tas yogurt.
Spor:400 mekikçektikçe çekesim geliyor Pantolonlar düşmeye başladı bu yüzden hep meik çekmek istiyorum hoba 1 2
2.5 lt su yatana kadar 3 ü geçer.
JOJOP canım küçüklügümden beri süt içememBüyüdü keretalar tabi sütlerde azalmaya başladı sanırım.
Eki Görüntüle 321634 Eki Görüntüle 321633 Eki Görüntüle 321635
kızlar bugün çok talihsiz şeyler yaşadım,,ama herşeye sıfırdan ve moralli olarak başlıyorum,,sizlerin yanındayım artık,,başlıyoruz,,herkez yarın dilediği gibi yemekte özgür,,cumaları ödül günümüz unutmayın,,tabi ölçüye dikkat ederseniz çokta iyi olur genedehadi kızlar,,geri döndüm tekrar kilo vermeye son hız devaaaaaamm varmısınııızzz
yarın çok güzel bi gün olucak ve sıfırdan tertemiz bi şekilde devam edicez....