Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

menüm
sabah yarım dlm çavdar kemegi 1 dlm kaşar 1 salam domates biber çay

ara tarçınlı bitki çayı çeyrek pogaça:KK53:

öglen 1kivi 3 ceviz

akşam 1 tas şehriye çorbası 3 ymk kaşıgı pilav 1 baget

kabak tatlısı yaptım yiycem :KK37:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:yarım yumurta sarısı,2 dilm ekmek,3 çatal çokokrem,kk peynir,3 zeytin,2 bardak açık çay.
Ara:türk kahvesi,bir barçacık çikolata,1 muz.
Ögle:Yalancı samsa 2 dilimcik:KK30:,4 tane tutku.(misafirlerim vardı ama:26:)bolca çay içtim.:nazar:
Ara:yeşil çay.
Akşam:1 tas çorba,1 kırmızı biber dolması,1 dilm ekmek,yeşil mercimk yemegi,1 tas yogurt.
Spor:400 mekik:KK8:çektikçe çekesim geliyor:KK9:Pantolonlar düşmeye başladı:21:bu yüzden hep meik çekmek istiyorum hoba 1 2:KK8:
2.5 lt su yatana kadar 3 ü geçer.

JOJOP canım küçüklügümden beri süt içemem:KK25:Büyüdü keretalar tabi sütlerde azalmaya başladı sanırım.:KK55:

Sabah:yarım yumurta sarısı,2 dilm ekmek,3 çatal çokokrem,kk peynir,3 zeytin,2 bardak açık çay.
Ögle:Yalancı samsa 2 dilimcik:KK30:,4 tane tutku.(misafirlerim vardı ama:26:)bolca çay içtim.:nazar:
Akşam:1 tas çorba,1 kırmızı biber dolması,1 dilm ekmek,yeşil mercimk yemegi,1 tas yogurt.
Spor:400 mekik:KK8:çektikçe çekesim geliyor:KK9:Pantolonlar düşmeye başladı:21:bu yüzden hep meik çekmek istiyorum hoba 1 2:KK8:

JOJOP canım küçüklügümden beri süt içemem:KK25:Büyüdü keretalar tabi sütlerde azalmaya başladı sanırım.:KK55:

oh ohh bayada menü geniş :)))

Akşamki menümde yogurt yemedim digerleri dogru.Ara olarak salep içtim ve 1 elma yedim.

Bu arada bu akşam komşum gördü.Nolmuş ebru sana ne yaptın zayıflamışsın gıdı mıdı kalmamış hamileligin öncesinden bile zayıf bu halin dedi:KK12::21::KK16:

ben geldiiiim,,:KK3::KK3::KK3:aslında dün bitti cezam ama,buraya pek uğrayamadım,,:26:bide şimdi son sayfayı okudum geçmişe bakcam inşallah,,:nazar::KK15:

menüm
sabah yarım dlm çavdar kemegi 1 dlm kaşar 1 salam domates biber çay

ara tarçınlı bitki çayı çeyrek pogaça:KK53:

öglen 1kivi 3 ceviz

akşam 1 tas şehriye çorbası 3 ymk kaşıgı pilav 1 baget

kabak tatlısı yaptım yiycem :KK37:
hataların bunlar canım(yeşille işaretlenenler):KK20:madem 3 öğün yapıyosun öğlen meyve değil yemek yemen gerek,,gerisini söylememe gerek yok biliyosun çünkü,,:KK30:

seninde hatalarını işaretledim canım,inan misafirlerin yanındada kendini tutmayı bilmelisin artık:KK4:

çıtırcık sen burda yokken hiç y6azmaya fırsatım olmadı ama yediklerime çok dikkat ettim ayrıca senin sayende geçen cumartesi tartıldım 1 kilo daha vermiştim bu haftada çok dikkat ediyorum yediklerime 6 dan sonra bişey yemiyorum ama suuyu azalttığğım sanki 1 litre olmuyo bile içtiklerim bu rada tekrar hoşgeldin:KK76:

dogruuu eksik ve hamur işi var demii çıtırıcıkkk neysee sen olnyıncaaa salıyozz kendimizidee bir ayar çek bakalımm:)))

hoşgeldinn ayrıyetenn heycanla bizii hırpalamnı bekliyoss:):KK53:

hakketen bize bi ayar çek..ama ben gelceğini tahmin etmiştim bugün yarın gelir dedimdi geldin işte yaşasınnnnn
kalkınca:2bardak sirkeli ılık su 1kaşık pekmez(kan yapsın diye kansızımda ben biraz)
sabah 9da:2dilim çavdar arası 2kk peynir 4zeytin domates dereotu maydonoz biberiye vallahada şekersizzz:)alıştım galiba
ara bişey yok sırf biberiye 5i biyerde ama acayip kıyıldı miğdem okula bişeyler götürmem lazım domates çprbası olurmu kıtılı 85 kalori civarında
öğle:8yk kıymalıpatlıcan yemeği 2bardak ayran dereotu maydonoz 2kaşık bulgur pilavı 1dilim ekmek
ara hep yeşil çay içtim birazdan 4burçk yiyeyim çok mu az mı?
akşam:ıspanak pişiriyorum portakal sulu kıymasız ekmeksizyicem yanındada yoğurt yerim iki kaşım
dahada yemem bişey 5i bi yerdeler yeşil çaylar biberiyler benin hayat bana güzell....
ya ben yemiyorumya gece hiçbişey dayanıyorum yani gurldamıyor benimki iyimi ediyorum kötümüye diyorsan yerim yani no proplem:)
bu arada

HOŞGELDİNN...

Son düzenleme:
birde sporda yaparımkariyerde1saatde spor yapcam inşaallahdün 45dk demiştimyapmadımmmmmmm
çünküüüüü
tam 1buçuk saat yaptımmm
ama abarttım ya bügün ağrıyodu her bi tarafım
1saat iyidir yapcam yine bugün emi

tubacım hoş geldin ...hakkaten toparla bizi artık ya...bu arada 70 79 grubu listesi için teşekkürler gene de yapmışsın..3. olmuşum:KK9:kupa nerde yav bulamadım...dün akşam balığı fazlka kaçırdım ekmeksizdi ama gene de baya yedim..bide akşam 9 da eşim ağzıma zorla küçücük bi kare çikolata tıktı sinir oldum:KK47:çok huzursuz oldum..bugünü bari ii kapatsam..şimdilik ii gibi ama..

sabah: çeyrek kaşarlı yağsız tost, 1 çay kaşığı kadar reçel, rezene çayı

ara: yarım avuç badem fındık üzüm üçlüsü, küçük bi muzun yarısı

öğlen: balık ama bu sefer az, salata, 1 dilim ekmek

ara: 1 portakal, 1 elma

akiama da tavuk salata yicem aslında öğlen balık yedim sebze yemem lazımdı ama malzeme eksikliğinden yemek böle oldu..

bugün spor yok..şu mekik olayına bi giremedim.ebrucum sen nası çekiosun yarım mekik taM? ben tam çekemiom zaten..bi seferde kaç çekion da 250 oluo günde?

Çıtırcık hoşgeldin.Gelir gelmez yedim fırçayı:KK53:Fırçalamanı bile özlemişim:KK1:
Jojop canım yarım çekebiliyorum.Gün içinde emiri ayaklarımda sallarken çekiyorum.Yatana kadar 250 fazlasını bile.Baya fark etti.Neden bugüne kadar çekmemişim:KK50:
Bugün:2 bardak normal su.
Sabah :sucuklu tost(2 dlm beyz ekmekle.çünkü ekmegim bitmiş:KK5:)1 bardk portakal suyu.
Ara:türk kahvesi,1 muz.
Ögle:yeşil mercimek yemegi, 1dilm beyaz ekmek,1 tas yogurt,1 gofret.
Akşam:1 avuç kavrulmuş kıyma,yarım bardk portakal suyu,üzüm.
Bugün uyudum yeşil çay içemedim.Bu akşam yeşil çay içicem.
100 mekik çektim.Yatana kadar 150 çekicem.

Eki Görüntüle 321634 Eki Görüntüle 321633 Eki Görüntüle 321635
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar bugün çok talihsiz şeyler yaşadım,,ama herşeye sıfırdan ve moralli olarak başlıyorum,,sizlerin yanındayım artık,,başlıyoruz,,herkez yarın dilediği gibi yemekte özgür,,cumaları ödül günümüz unutmayın,,tabi ölçüye dikkat ederseniz çokta iyi olur genede:KK1:hadi kızlar,,geri döndüm tekrar kilo vermeye son hız devaaaaaamm:KK9::KK9::KK9:varmısınııızzz:KK16::KK16::KK16::KK19:

yarın çok güzel bi gün olucak ve sıfırdan tertemiz bi şekilde devam edicez....

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 321634 Eki Görüntüle 321633 Eki Görüntüle 321635
:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

kızlar bugün çok talihsiz şeyler yaşadım,,ama herşeye sıfırdan ve moralli olarak başlıyorum,,sizlerin yanındayım artık,,başlıyoruz,,herkez yarın dilediği gibi yemekte özgür,,cumaları ödül günümüz unutmayın,,tabi ölçüye dikkat ederseniz çokta iyi olur genede:KK1:hadi kızlar,,geri döndüm tekrar kilo vermeye son hız devaaaaaamm:KK9::KK9::KK9:varmısınııızzz:KK16::KK16::KK16::KK19:

yarın çok güzel bi gün olucak ve sıfırdan tertemiz bi şekilde devam edicez....

bende istanbuldan afyona geldim bu gece ablamın doğumu oldu pazara kadar burdayım ama sizinle mezara kadaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pardonnnnnnnnnnnnnnnn zayıflayana kadar kilomda demir atana kadarrrrrrrrrrrrr:)

Kilo bildirimi:KK52:
Başlangıç:63
Bugün:KK59:52::KK53::KK76:
İnanamıyorummmm.Tartım dogru mu gösteriyor.4 kilo vermiş olabilirmiyim?Çıtırcık ne diosun bu duruma?

X