Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

merhaba kızlar..acil işim var yazayım hemen
kalkınca iki bardak sirkeli ılık su 1kaşık pekmez
sabah:iki çavdar arası 1kk peynir üç zeytin dereotumaydonoz biberiye
ara:1kıtırlı domates çorbası hazır
öğle 1dilim ekmek az tavuk hiçiştahım yok hastayım
ara yeşilçay burçak yerim 4tane bide meyva yerim belki elma.muz var ama yemediyituğba:)
akşam yoğurtlu ıspanak yerim ekmek yemem.salata belki birazda..dahada yemem bişey..beşi bi yerdeler biberiyeler ve kalan sağlar benimdir:)
ama sorularımı cevapla emi tuğba bekliyorum merakla..kızlarr..
ebruli senbaşarcaksınbu işi benim gibi ama az ısırık helvaları kes yaw bol su içki sütünolsun
melis deniz süper tam gazz başta öyle değilmişsin ama şimdilerde mikemmelll
serap bilbey çok kararlı gördümseni:)
hadiöpüldünüz bu arada 1saatde spor yapcam inşaallah hastayım ama yapcam yinede sağlıklı olanlar hiçdurmasın yapsın..
yatarkende 1tatlıkaşığı çöreotu ve 2bardak sirkeli ılık su..

azmin elinden kurtulmuyor bişey:)sizde sağ tuşun gösterdiği sayı ve sembollerle yapıyorsunuz demi kolay yolu varsa bileyim yanii:)dimi ama

haklısınnn çıtıtrıcık bitane bile deil 3 tane yedimmm bideee

ebrucum biz az gidiyoruzzz benceee çünküü kaçamak yapıyoruzz ondan şundan 1 ,1 derken haftada kaç kalori eder onlarıda keselim artık yakışmıyorr bizee hadiiiii kaçamak yok

ben hasta olunca şuara fena üşütüm çünkü herğün balı süt içiyorum oda kalorisi yüksek kilo aldım galibaa 68 olmuşumm genee (( napımkiii balı kessemikii cigerlerime iy geliyodu oa:)

dünkü menüm

sabh 2 dlm çavdar ekemgi 1 karper peyniri 3 zeytin yumurta çay

ara ıhlamır çayı 2 beypazarı kurusu

öglen 4 kabak mücveri yogurt

akşam 5 pazı sarması ekmeksiz 2 kabak mücveri salataaa

sıktıgım meyve suyu 3 portakal draje:26:

buğün

sabah 2dlm çavdar ekmegi beyaz peynir 4 zeytin 2 salam

ara biberiye çayı 1 kivi

öglen bir tas ezogelin çorba

akşam kuru köfte yapcam patesle fırında bakalım ne yiycem

bi bakayım dedim okudum yazdıklarını ya biliyormusun o beypazarı kurusuna bayılırımben ama sana bieşy diyimmi ben onun yapılışınıgördüm tvde inannekadar un koyuyorlarsa onun tam ii katıhatta 3katı görüntüde TEREYAĞ VINCIK VINCIK koyuyorlar!!!!!!!o kuru şeyiniçinde milyonkalorivar yarebbim bi okadarda güsellll ama haram banaaa:)demi tuğbaaademi meliss

sahraa suss kıssss çıtrıcık duymasınnn :))) çayla süper gidiyorr ye ye msii ama 2 tane yedim ara yaptım ekmek yemedim ğün içinde dengeleyim diye amaa

herzamn yersem kilo laırım zaten bu hafta kaçamk yaptım cezerye beypazarı kurusu draje balı süt derken 68 çıktımm53:

çıtırım tuğbamda diyorya arada olacak ama genel manada devam etmeye engel değil gidecek bu fazlalıklar ve bize lazım gelen kalacak...diğerleri fazlalık adı bilekötü fazlalık gereksiz yaniii at gitsin...ben artık ne diyorum biliyormusun aman tadını bilmiyormuyum sanki bak gerçekten işeyarıyor bunu de dilinle söyle kalbinlede tasdiket yiyice ne olcak üstelik tadını bildiğin bişey yani.evet güzel ama zayıflayıncadaaz miktarda yiyebilirz işte o zman dengelerizzzzzz denge işi o zman biz şimdi dengesiziz azcık:)beypazarısilinmiyorya haritadan:)dimi amaa

Son düzenleme:
bu sabah 9:30 da kalktım çay suyunu koyarken kendime bi su kaynattım ballı su içtim kooca bir fincan kahvaltıda çift tost yedim arasında peyni cnm çekmişti 6 zeytin,1 tatlı kaşığı reçel, ara açıktan süt almıştım bzim buraya her hafta salı günleri gelir hem bebişimin doktoruda önerdi ve yoğurt yapıp verebilirsin dedi herneyse lafı uzatmıyım sütü kaynattım ve ara olarak 5-6 tatlı kaşığı sütün kaymağını yedimmçok severim nabimm
öğle 1 tabak ekmeksiz tarhana çorbası arkasından sütlü nescafe şekersiz sonra bi cırcır oldum ki sormayın sütten olduğunu düşünüyorum
ara yapmadım spor olarak benim ufaklığın giysileri vardı ufak olanları ayırdım çamaşır makinaya koy bılaşık makinaya koy yerleştir evi süpür sil derken akşam olduu
akşam yemeğim ekmeksiz 1 tabak kara şimşekk ve 1 tabak bulgur pilavıı yanında da soğann hımmm nefiss ve 1 litre su şimdiye kadar birazdan meyvemi yerim suyumu içerim yinee sanki göbeğim erimiş birazz bana öyle geldiii

naptın canım yaa..valla menünü yorumlamadan geçemed,m..tam bi kaçamak günü olmuş..tuba çıtır duymasın

beypazarı gevreği dimii..tadı tereyağından geliyo zaten..bence her zaman yeme:26:

kelin merhemi olsa..

bugünü menüm kızlar..

sabah. 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 3 küçük dilim kaşar peyniri, bir kaç çatal krem peynir, 1 küp kavrulmuş kıyma, şekersiz çay

ara. 1 avuç leblebi, 3 4 erik kurusu, az kuru üzüm

öğlen:yarım kase çorba, 3 köfte, yoğurt

ara: 1 kaseden biraz az müsli

akşam: 1 tabak kuru fasülye, 5 kaşık bulgur pilavı, 2 küçük parça turşu, yoğurt

gerçi bugünü kaçamaksız bitirdim..haftasonu felaketti ama..evdeysem pek kaçamk yapmıyorum ama..dışardaysam felaket..

evet canım bizat ogevrek mis tereyaglı yok 2 ay oldu başlayalı sadece dün 2 adet yedim çayanın yanında oda misafirlikteydim ben aldım gtürdüm:)

ebruu çıtırırrrr nerdesiniz hepmiz geldik yazdık ayol:)

akşam menümüde yazımyım 3 köfte 5 adet patates kızartması yogurt evde sıktıgım meyve suyu

nescafe

uçmuş bu menüüü canım yaaaa yandın ayarı çeker sana çıtırıcık

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:kk peynir,2 zeytin,yarm yumrta sarısı,1 dilm çavdar ekmegi,çay.
Ögle:gündeydim ilk defa tabagım boşalmadı.Bu da bişi dimi ama çıtırcık
Türk kahvesi.
Akşam:4 köfte(barbeküde yaptım yagları akıp gitti)1 dlm ç.ekmegi,2 kaşık pilavbol salata,1 bardak ayran
Dip not :kaynanamlar yemege gelecegini sölemeseydi eşim geç gelecegi için bişi yemiycektim.Ama onlala sofraya oturmamak olmazdı dimi ama çıtırcık:26:
Ayyy dip notlar,parantez içinde bahaneler nolcek benim halimSen fırçalmadan kendim önce fırçalayayım.Ama çıtırcıgımmmmm geçende sen mutluydu bugün ödül verin dedin.Bende salı günü günüm de ben hakkımı kullanayım diye senden izin aldım unutmadın dimeeee

Haklısın canım.Sadece balık yedigim zamn bir minik dilim yeme kararı aldım helva konusunda.

Evet melisim ya haklısın.Düşün hergün bi ısırık bi dilim bişi kaçamak yapınca 1 haftada ne kadar çok yapmış oluyoruzTabi tartıda eksilmiyor buyüzdenBide ben şunu farkettim.Evde olunca ögünlerim düzenli suyumu çok içiyorum bardak hep elimde.Yemeklerimi sebze yapıyorum ve az yiyorum.Ama dışarda yada birinde olunca yada bi misafirim gelince kalabalıkla çok yiyorum ve su içmeyi unutuyorm.Bu hatalarımı düzeltmem lazım:18:Bugün günde herkes bacakların popon gitmiş dediler.Ztaen benim üst bölgem yani karnım ve kollarım kaldı dogumdan sonra.64 ile hamile kalmıştım.Şuan 59 ama göbegim simit gibi yaygın ve jölemsi.Mekikle sıkılşmam lazım.Kollarım var birde

Kızlar şu diyet yemekleri satan yerler ve yemekler hakkında ne düşünüyosunuz?Mesut yar'ın programında şimdi oyuncu ordaki yemek ile 5 kilo vermiş 1 ayda.Netten araştırdım biçok ünlü ordan yiyerek baya bi kilolar vermişler:44:

kızlaaaaarryalnızca okumakla bile 1 saatim gidiyoo çocuklar sağolsunkaldıki cevap yazcak olsam fırsat kalmıyoo

kızım şükür dün akşamda iyiydi ilaçta vermedim artık,,bugünde iyi maşallah,,ama nazlı bişey oldu çıktııı:18:biran ayrılmıyo kıyımdan,onla yatcakmışım yanında durcakmışım,,pcye oturduğumu görünce basıyo çığlığııı:84:bakalım napcaz,,ya bide kış sendromu başladı bendeyaa,gündüzleri kapkaranlık hava kalkasımız gelmiyo,,zaten gece mama saati var hep ben kalkıyorum,,eşim öküz gibi uyuyo bide sabah üstümde ağırlık var kafam kalksa kalkcam diyogıcık nolcak,,ben napayım senin yaptığının yanındaabide ben iddayıda kazanamıycam sanırım kilom durdumu ne,ona psikolojim bozuldu15i sondu ben 1 haftada nerde 3 kilo vercembana 3 gün müdlet daha verdi 18i son olsun dedi,,ama onada ümidim yok,,anlıycanız karabahtım kör talihim,,canım hiç bişey istemiyoo:113:

ben menülerimi paylaşayım en iyisi artık

dünkü menüm ama bu son kötü menüydü

sabah=12.304gündür 12den önce kalkamıyoruz yaa,ama yarın alarm kurucam yeter artık

2 d. kızarmış tam b. ekmeğine çok ince tereyağ sürdüm
4 zeytin
2 kk peynir
yeşil salata(marul,havuç,mor kelem)
4 kaşık yoğurt
az şekerli çay

15 dk sonra karışımdan 2 bardak

ara

yeşil elma
yeşil çay

akşam

malesefki annem geldi altkatta ablamın evinde kabaklı kabartma yaptık,annem yoğurdu beraber bastırıp şekil verdik,ablam kızarttı
ve ben 3 tane kabartma yedim o anda
sonra evime çıktım 1 poşette kabartma aldım tabi,,evdede salatayla beraber 3 tane daha yedim
arkasından karışımımı içtim 2 bardak

ara

neyse yeşil çayımı içtim

saat 22 gibi maden suyumu içtim

şuana kadar 2 lt suyumu içtim
yatana kadar son 1 ltreyi tamamlarım inş..

Son düzenleme:

çıtırcık bu menü ne böyleeeee sen bizim hocamızsın kıs yapma böylee senin bize ayar çekmen lazım bizim sana değil kuzum bu son olsunn tamammı

Serap haklı valla çıtırcık salmışsın kendini
Kahvaltı9-10 arası
Ögle13:00-14:00arası
Akşam:18:30-19:00 arası.
Hayatım emirle erken kalkıp erken kahvaltı ederek ve çıtırcıkla ögle ve akşamımı uygun saatle yiyerek dedişti
Yaaa kızlar ibrahim saraçoglu bugün saba tüberle bugün programındaydı.İ,zleyen var mı?Zayıflama kürü verdiiiiiiiiii
Yeşil yapraklı lahana(3-4 yaprak)
Yarım lt su.
Kaynayan suya yapraklaerı atıp demlendiriyor ve bardaga koyup ılıyınca 1-2 limon damlası sıkıp(şişlik ve gaz yapmasın diyemiş) gün içinde bu yarım lt. yi bitiriyoruz.Hiç bişey yapmadan sadece bu lahana suyuyla ayda kesin1 buçuk-2 kilo garanti gidiyor dedi.Üstüne diyette yapılırsa ohhh ne alaAç karınla sirkeli suymuş limonlu suymuş yok dedi.Aç karınla ılık su içmek iyidir ama kilo verdirmez dedi.Yorumlarınızı bekliyorum kızçelerrrrrrrr.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…