Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

çıtırıcık begenmdiğinee memenun oldum :)) valaa az ama tutuyor artık benii bu öğünler iradeli olmak lazım iştee yoksa hemen geri alıyoz kiloyu

geçmiş olsunn bu arada cnm

ebru 4 kilo gitmedi benden 3 kilo sanırım daha ama sen çok daha iy gitmiş kiloalrın cnm :)))

memümü ebru çıtrıcık kızlarr:)))))

sabah 1 tane haşhaşlı çörek çay

ara ıhlamur çayı limonlu 1 kivi

öglen ekmeksiz ezogelin çorbası

akşam altıda yedik 1 tas çorba 7 tane kıymalı pazı sarması yogurtla

siyah çay 3 cezerye

canımm bi de nesfiti akşam öğünü olarak mı öneriyorsun çok az geldi birden
canım her akşam olmasada en azından haftanın 3 günü akşam nesfit yiyebilirsin,,tartılmana 3 gün kala yaparsan çok daha iyi olurçünkü sabah öğle olsun yediklerimiz akşama kadar eritebiliyo vücut ,,en kritik zaman akşam,,heleki geç yersen vücut yatana kadar yakamadığı gibi bide uyuyunca sabah kadar vucutta kalıyo yemekler ,öyle oluncada birike birike yağa dönüşüyo,,oyüzden akşamları hafif beslenmek ve erken yemek şart
evet canım burası çok motive ediyo insanı,,bende öncede burdan kopunca dikkat edemezdim,,inş.kopmazsın

çok güzel gitmişte o cezeryenaptıın akşam akşam

başlıyorum bırakıyorum başlıyorum bırakıyorummmm
yeter artıkkkk çok kilo aldım boyum 160 ve ben 68 kiloyum 50 kilo olmam lazım ben 55 e de razıyım
tam 13 kilo vermem lazım motiveye ihityacım var lütfen trendy yardım et bana
sana hayranım yarın sabah tartılıyoum ve başlıyorum kendimi durduruyoum artıkkk

Meliscim ya biz az mı verdik neMillete bakıyorum haftada 1-2 kilo veriyorlar.Biz 1.5 ayda 3-4 kilo verebildik
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:2 dlm ekmk,kk peynir,2 zeytin,1 ymurta sarısı,3 dilim sucuk,3 bardak açık çay.
Ara:türk kahvesi,yeşil çay(sonrası migde bulantısı)
Ögle:2 kaşık yogurlu havuç kabak salatası,1 dilm ekmk(bunu zor yedim)
Ara:elma.
Akşam:1 tas çorba,fırında tavuklu bezelye,5 hamsi,bol salata,3 ısırık helva
Ara:sahlep:126:
Kaynanamdaydık bu akşam.10:30 da mantı yaptı ve herkes yerken ben 'hayır ben zayıf bir gelin olucam'dedimİşte iradeArtık kendimi kontrol edbiliyorum
Su:2.5lt.bi yerdeyken az içiyorum ama evdeyken bardak hep yanımda nedense?
Spor:200mekik

hadi bakalım başla yarın,,dikkat et yediklerine ve sabret olurmuuarkandayımmm

evet canım bencede çok yavaş ve az vermişsiniz,,sebebinide ben söyliyim bende ilk başladığım haftalarda en az 1 kilo veriyodum,bir haftda 2.4oogr verdiğimi bilirim:))ama sıfır kaçamakla yapılırsa gider kilolar,,nitekim haftada 1-2 kilo verenlerde kaçamaksız kilo vermeye çalışıyorlar,,siz bunlara dikkat ediyomusunuz bakıyımm

yaından itibaren paylaşıyorum menülerimi inş.

bu sefer iddalıyım. bakalım neler olacak

sabah aç karnına 1 bardak sıcak suu türk kahvesi nedense motobolizmam hızlanıyo onu kahvaltıdan önce içince hayret bişineysse
kahvaltıda salamlı yumurta 4 zeytin 3kk peynir 2 dilim ekmek
ara elma
öğlende kahvaltıyı geç yaptığım iin gerek duymadım acıkmadım ama 4 gibi midem kazılınca 2 dilim ç.ekmeği ve zeytinle eraber öyle güzel gittiki hiç sorma tuğbacım çok severim zeytini ve yanında 1 bardak has meyve suyu erik suyu yani bu arda buda akşam yememği olarak sonlandırdım akşam yemeğinde patates yemeği yaptım üşendim bugün kolaya kaçtım da 16:30 son yedimm yanimm
ara türk kahvesi 1 saat sonra çay 2 bardak arkasına meyve o kaaaa 1 lt suu spor yapamıyorum bu aralara aa çocukla çok zor tam odapte olucam diyorum başlıyorum haydii çocuk uyanı veriyo 5 dakika içinde

trendy bugün abarttım resmen yeme konusunda sabah kahvaltıyı atlayıp tolore edebilir miyim sadece süt içsem

olmuş canımama suyu artırmalısın bencee
trendy bugün abarttım resmen yeme konusunda sabah kahvaltıyı atlayıp tolore edebilir miyim sadece süt içsem

olmaz canım abartıysan bile sabahtan kesme,,gün içinde yada akşam az tersin olur biter,kahvaltıyı boş geçirme sakın

iyi geceler ben kaçtım eşim gelicek birazdan yarın görüşürüz

teşekkü ederim çok sağol trendy
bakalım nasıl geçecek günler azmim bitmesin ne olur bu sefer

Ne güzel en azından kilo verebiliyorsun ve bugünlere gelmişsin ben bugüne kadar kendi irademle kilo verdiğimi hiç hatırlamıyorum valla geçen sene çalışıyordum bir tek onun sayesine çıta gibiydim ama işten çıkınca kilo son hız, bu sene abarttım tabi :) Listeni hemen defterime not ediyorum mutlaka uyacağım bu listeye :) Bu ara birşeyin farkına vardım 2 lokmada doyuyorum nasıl oluyor anlamadım dün nişanlımla dışarda yemek yedik gözüm aç olduğu için tepsimi doldurdum ama ekmeğin ucundan ve yemeğimden aldığım 2 lokma sonucu doymuş buldum kendimi..Bu sabah kahvaltımda da aynı şey dünden kalan sarma vardı sabah görünce dayanamadım 2 tane attım doydum ama ben doymuş olamam diye biraz daha zorladım.. Midem küçülmeye başladı galiba neyse ben birdaha zorlamıycam kendimi midem daha da küçülsün :) Eşinin destek çıkması çok güzel birşey Allah bozmasın :) Ben de nişanlıma söylüyorum hafta sonları dışarda bana sadece salata al diyorum "saçmalama" diyor zorla yediriyor..

öncelikle şunu söylemek istiyorum gerçekten iyiki varsınız kızlar....samimiyetle oralarda tanımasamda birilerinin varlığı ve noktası virgülüne kadar samimiyetle bişeylerini paylaşan çıtır olmaya namzet arkadaşalarım var..bu paylaşım çok güzel dediğim gibi haftasonu şehirdışındaydım ablam doğum yapmıştı,aklımhepsizde evet yedim bişeyler keşkekler işkembe çorbaları ekmek kadayıfları ama kendimifrenlemesini bildim önceden tıkabasa miğdeme işkence yapan ben sizlere hesap verme güdü ve dürtüsü ile ondan i çatal ondan bi ısırık derkennnnnnn ölmedimmmmm yaşıyorum..yani hayat doyumluk yemeden daha güzel..tıka basa yedikten sonraki pişmanlık ne berbat bişeymiş önceleri meğer bir kısır döngü..haftasonu azar azar mecburi yemeklerden sonra bile ben nasıl olsa süper diyet yapıyorum 2gün herzaman ablamın ikizleri olmayacakya herzaman hastanede refakatçi olmayacağımya..hayat bu değilki diyebildimve tam gaz sizlerleyim...ve inanın kızlar 1gün bile aslında küçük kaçamaklar için deymez..hedefimize kilitlenelim bence çünkü şöyle düşünün 1gün demek ne demek biliyor musunuz ?yani mesela yaza incecik girmek istiyorsunuz ya dediğiniz şey(işim dolayısıyla benim için 1 temmuzla 1eylül arasından ibaret yani 60gün)hep geriye atıyor yani 1günlük kaçamak 59gün incecik gezmek 2günlük kaçamak 58gün incecik derkennnn...sıfırlanıyor zman ve şimdiye kadarolduğu gibi yaza yine kalınca giriyorsunuz sonrada ben şişmanım yazında dondurma yemeyimmi yani bu sıcaktada karpuz ekmek peynir üçlüsünü yemicemde ne zman yicemm vesaire...değermi değmez..hayat biçimi haline getirmeklazım bu olayı..çıtırım tuğbamın dediği gibi ben önceden inanın cips bisküvü açma simitpatates kızartmasıyla çiğköfte dönerle yaşayan bir insandım..yüzümden sivilce azda olsa ve sağlıksızbir görünüm eksik olmazdı hayatımda ilk kez kendimi sağlıklı hissediyorum..güzelbesleniyorum

diyeceğim o ki...tuğba sen de yaw:)sen daha iyi diyosun:)bu arada biyerdekaptanım falan dedinya seni paylaşamıyorum galiba ben bi kıskançlık oluştu yalan yok:)yani bizi ihmal etmede:)eşimin halini siz düşünün böyle bi karısı var:)neyse deşmeyim yaramı şimdi durduk yerde:)

kalkınca:2bardak sirkeli ılık su 1kaşık pekmez
9da:2dilim çavdar arası 2kkpeynir4zeytinyağlı yani zeytinyağıdonmuş oluyor zeytini öylece koyuyorumetrafıyağlıca oluyor yapmıyımmıöyle?dereotu ve maydonoz vardı içinde biberiye çayı
ara:yok
öğle:1tabak kanatyapmıcam ama bidaha sadece dolaptaydı eşimhaftasonu ben yokken almış difrize koymak zararlı olur bakteriürer diye yaptım yoksa yağlı tabi
2kaşıkyoğurt salata ekmeksiz...
ara:büyük bardak sütlü menengiç kahvesi şekerli ama sana 2gündür hesap vermedimya kızmadınya bana bide araya senin ayrılığın girdi şekeri kesmiştim yoksa,yarın etmem öyle şey.
akşam:4kaşık yoğurt 4ceviz 4kayısı tarçın....spor yaptım 1saat...
dahada yemem bişey yeşil çay içerim..daha evel sormuştum ama araya senin ayrılığın girdibir kaç sorum var tuğba cevaplarsan çoksevinirim
1.ben okuldayımya sabahçıyım 9da kahvaltım 12.15 de ders bitiyor 1de sofraya oturuyorum yani4saat var arada..bu arada ben 1bardak hazır çorba içebilir miyim kıtırlı domates durbi bakayım arkasına kaç kalori..yani hergünolmasadaolur arada bir onun dışında kurukayısı hurma yada leblebide götürebilrim yada ceviz hangisini tercih edeyim ne dersin
2.akşam ben en geç 7buçukta kapatıyorum yemek olayını sonra ara öğünyapmıyorumhiç acıkmıyorumda doğrumuyapıyorum yiyiyimmi bişey atayımmı ağzıma?
3.ben biberiye beşi biyerde yeşilçay derken çok tüketiyorumyani 2litreyi geçiyor ayrıca 3 bardaktan fazla suiçmiyorum ben 3bardak bitki çayı 3litre suyamı döneyim?
4

yatmadan evelde 2bardak sirkeli ılık su ve 1tatlı kaşığı çörekotuçiğneyip yatıyorum şifa niyetine haberiniz olsun.
bu arada hazır çorba 84 kalori çtırım tuğbam ne dersin yap bi güzellik hacı:)

canım bence yavaş vermen normal zaten..sen emziriosun ya..bırak yavaş olsun ama sütün de kaliteli dursun

bugünkü menümmm

selam arkadaşlar..menümü yazayım:

sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 küp kavrulmuş kıyma, yarım muz, büyük bir bardak süt

ara: 1 avuç leblebi, kuru erik ve kuru üzüm karışımı, 1 portakal

öğlen: 1 poğaça, 1 kase müsli

ara: 1 dilim ekmek, 3 küçük parça kaşar peyniri

akşam: 5 tane fırında köfte( pek küçük değillerdi) 2 küçük parça patates, yoğurt

ara. yok artık...

Haklısın canım.Önce bebeklerimiz dimi amaAma biz bu işi başarıcaz gibi geliyor.Bu akşam misafirlikte zayıfladıgımı yine duymak azimlendiriyor beni yuppi

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:2 dilim beyaz ekmek(bitmiş)yarım yumurta sarısı,2 kk peynir,3 zeytin,2 açık fincanda çay.
Ara:Türk kahvesi, elma.
Ögle:yogurtlu kaçamak,3 çatal kabak tatlısı.(gezmedeydik)
Ara:yeşil çay, 2kuru kayısı.
Akşamatates yemegi,2 dilim çavdar ekmegi,yagsız makarna biraz,1 tas yogurt,1 bardak meyve suyu.
Ara:ince bir dilim bisküvi tatlısı,2 bardak çay.(gezmedeydik)
Spor:100 mekik,ogluşun peşinde tüm gün koşturmaca
Su:2.5 lt.

Dün mekik aleti ısmarladım :) Gelirse kilolar benden korksun günde 300-400 çekerim diye umudum var :))

Bende hazır gelmişken dün ki menümü yazayım

Sabah

3 bardak su

1 tabak sarma

Öğlen

kaynanamın elleriyle benim için yaptığı fasulye turşusu kavurması (Trşu kilo aldırır mı hiç bilmiyorum
2 bardak çok az şekerli çay
çeyrek ekmek

Akşam
patates salatası
az şekerli 3-4 bardak sohbetle beraber içilen çay :9
çeyrek ekmek

1 bardak yeşil çay

eve gitmek için yaptığım 15-20 dk lık yürüyüş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…