- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
canım her akşam olmasada en azından haftanın 3 günü akşam nesfit yiyebilirsin,,tartılmana 3 gün kala yaparsan çok daha iyi olurcanımm bi de nesfiti akşam öğünü olarak mı öneriyorsun çok az geldi birden
evet canım burası çok motive ediyo insanı,,bende öncede burdan kopunca dikkat edemezdim,,inş.kopmazsınselam canlarım..menü falan yazamam utanıyorum:26:haftasonu kayınvalidemdeydik..zaten ne yediğimi de hatırlamıyorum ama sütüm azaldı gibi geldiği için biraz da yedim..yarın tekrar sağlıklı beslenme menülerimi gözden geçircem ve uygulucam inşallah..bide her gittiğim yerde 6 öğün uygulayamıyorum ama bana en kilo verdiren yöntemin bu olduğunu gördüm..aç kalmadan düzenli yemek süper..ananem ve dedem gibi3 öğün yemek çıkartıom evde..normalde olsa sabah bi yerim akşama kadar meyveydi kuruyemişti aburcuburdu geçiştirirm akşam da tıkınırım ama böle süper oluo çıtırcığın bana kazandırdığı en önemli şey buydu..
burası süper giremeyince motive olamıyorum..
öpüyorum herkese bol iradeli haftalar...
memümü ebru çıtrıcık kızlarr:)))))
sabah 1 tane haşhaşlı çörek çay
ara ıhlamur çayı limonlu 1 kivi
öglen ekmeksiz ezogelin çorbası
akşam altıda yedik 1 tas çorba 7 tane kıymalı pazı sarması yogurtla
siyah çay 3 cezerye
hadi bakalım başla yarın,,dikkat et yediklerine ve sabret olurmuubaşlıyorum bırakıyorum başlıyorum bırakıyorummmm
yeter artıkkkk çok kilo aldım boyum 160 ve ben 68 kiloyum 50 kilo olmam lazım ben 55 e de razıyım
tam 13 kilo vermem lazım motiveye ihityacım var lütfen trendy yardım et bana
sana hayranım yarın sabah tartılıyoum ve başlıyorum kendimi durduruyoum artıkkk
Meliscim ya biz az mı verdik neMillete bakıyorum haftada 1-2 kilo veriyorlar.Biz 1.5 ayda 3-4 kilo verebildik
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:2 dlm ekmk,kk peynir,2 zeytin,1 ymurta sarısı,3 dilim sucuk,3 bardak açık çay.
Ara:türk kahvesi,yeşil çay(sonrası migde bulantısı)
Ögle:2 kaşık yogurlu havuç kabak salatası,1 dilm ekmk(bunu zor yedim)
Ara:elma.
Akşam:1 tas çorba,fırında tavuklu bezelye,5 hamsi,bol salata,3 ısırık helva
Ara:sahlep:126:
Kaynanamdaydık bu akşam.10:30 da mantı yaptı ve herkes yerken ben 'hayır ben zayıf bir gelin olucam'dedimİşte irade Artık kendimi kontrol edbiliyorum
Su:2.5lt.bi yerdeyken az içiyorum ama evdeyken bardak hep yanımda nedense?
Spor:200mekik
hadi bakalım başla yarın,,dikkat et yediklerine ve sabret olurmuuarkandayımmm
evet canım bencede çok yavaş ve az vermişsiniz,,sebebinide ben söyliyim bende ilk başladığım haftalarda en az 1 kilo veriyodum,bir haftda 2.4oogr verdiğimi bilirim:))ama sıfır kaçamakla yapılırsa gider kilolar,,nitekim haftada 1-2 kilo verenlerde kaçamaksız kilo vermeye çalışıyorlar,,siz bunlara dikkat ediyomusunuz bakıyımm
olmuş canımsabah aç karnına 1 bardak sıcak suu türk kahvesi nedense motobolizmam hızlanıyo onu kahvaltıdan önce içince hayret bişineysse
kahvaltıda salamlı yumurta 4 zeytin 3kk peynir 2 dilim ekmek
ara elma
öğlende kahvaltıyı geç yaptığım iin gerek duymadım acıkmadım ama 4 gibi midem kazılınca 2 dilim ç.ekmeği ve zeytinle eraber öyle güzel gittiki hiç sorma tuğbacım çok severim zeytini ve yanında 1 bardak has meyve suyu erik suyu yani bu arda buda akşam yememği olarak sonlandırdım akşam yemeğinde patates yemeği yaptım üşendim bugün kolaya kaçtım da 16:30 son yedimm yanimm
ara türk kahvesi 1 saat sonra çay 2 bardak arkasına meyve o kaaaa 1 lt suu spor yapamıyorum bu aralara aa çocukla çok zor tam odapte olucam diyorum başlıyorum haydii çocuk uyanı veriyo 5 dakika içinde
trendy bugün abarttım resmen yeme konusunda sabah kahvaltıyı atlayıp tolore edebilir miyim sadece süt içsem
olmuş canımama suyu artırmalısın bencee
olmaz canım abartıysan bile sabahtan kesme,,gün içinde yada akşam az tersin olur biter,kahvaltıyı boş geçirme sakın
iyi geceler ben kaçtım eşim gelicek birazdan yarın görüşürüz
tamam canım aşağıda veriyorum şimdiibu arada bende 168 boyunda,60 kilodayım ve gitmedi bitürlü son 1 kaç kilo 57 bi olsam dahada aşağı inmek için bukadarda çabalamıycam,,sonuçta 15 ocakta 57 olma iddam vardı eşimle,,ama 20sine uzattık bakalım nasıl verceksem 3 kiloo
kızlar işte yeni listemiz,,azda olsa değişiklik yaptım eski listenin üzerinden,,en azından benim kilo vermemdeki faydalı olan şeyleri ekledim vede yaptığım uygulamaları gösterdim
Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler
1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
2-Günde 2.5-3 litre su içilecek
3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..
4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.
5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..
6-Ara öğün tekrar yapılacak
7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..
8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..
9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..
10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..
11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim
BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
KAPTAN TUĞBA
Meliscim ya biz az mı verdik neMillete bakıyorum haftada 1-2 kilo veriyorlar.Biz 1.5 ayda 3-4 kilo verebildik
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:2 dlm ekmk,kk peynir,2 zeytin,1 ymurta sarısı,3 dilim sucuk,3 bardak açık çay.
Ara:türk kahvesi,yeşil çay(sonrası migde bulantısı)
Ögle:2 kaşık yogurlu havuç kabak salatası,1 dilm ekmk(bunu zor yedim)
Ara:elma.
Akşam:1 tas çorba,fırında tavuklu bezelye,5 hamsi,bol salata,3 ısırık helva
Ara:sahlep:126:
Kaynanamdaydık bu akşam.10:30 da mantı yaptı ve herkes yerken ben 'hayır ben zayıf bir gelin olucam'dedimİşte irade Artık kendimi kontrol edbiliyorum
Su:2.5lt.bi yerdeyken az içiyorum ama evdeyken bardak hep yanımda nedense?
Spor:200mekik
Haklısın canım.Önce bebeklerimiz dimi amacanım bence yavaş vermen normal zaten..sen emziriosun ya..bırak yavaş olsun ama sütün de kaliteli dursun
bugünkü menümmm
selam arkadaşlar..menümü yazayım:
sabah: 2 dilim ekmek, 1 yumurta, 2 küp kavrulmuş kıyma, yarım muz, büyük bir bardak süt
ara: 1 avuç leblebi, kuru erik ve kuru üzüm karışımı, 1 portakal
öğlen: 1 poğaça, 1 kase müsli
ara: 1 dilim ekmek, 3 küçük parça kaşar peyniri
akşam: 5 tane fırında köfte( pek küçük değillerdi) 2 küçük parça patates, yoğurt
ara. yok artık...