- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
-
- Konu Sahibi puccakanka
off yaa bi türlü baslayamıyorum rejime bu aksam çok fazla yedim şiştim yaa nefret ediyorum kendimden bu sabah tartıldım 70 kilo olmusum 5 kilo almısım 15 kilo vermiştim 5ini aldım ama ben 58 yada 60 olmak istiyorum erteliyorum hep rejime baslamayı
offff çokk bende 70.9 dum bakk şimdii 67,8 oldum çıtırcıkla davam edeliiii başla mutlaka alışcaksın bakk
bu hafta geçsin artık haftaya baslıycam insallah 68,69,70 bu kilolarda gidip geliyorum anlamadım nası bi bünyem var nası bi yağlarım var bi çıkıyom tartıya 69 bi çıkıyom 68 bi çıkıyo 70 dün yetmiş çıktım 1,2 gün sonra bakalım kaç çıkıcam yoksa benim tartımmı yanlış anlamadım diyete baslıyım anlarım diyeti bırakınca ben çok çabuk kilo alıyorum süreklide yediklerime dikkat edemiyorum sıkılıyorum tabi biraz eşimin yüzündende yemeğe ve hamur işine hele çok düşkün bayılıyo çok sık hamur işi yaptırıyo abur cubur hiç eksik olmaz onun yüzünden bi türlü istediğim kiloya gelemiyorum bende dayanamıyorum yiyorum
[kızzlarr çıtırıcık mapıstaa gelirrrr az dilini tutamdı kendisi:)))
aa evet kapsama alanı dışında ama nedenki naptı ne dedi acaba
mellisdenizdoğrumudiyorsun çıtır konusunda gerçekten birproblemmivar ya
bence bugün gelecek içimde bir his var
ben yazayım
kalkınca sirkeli ılıksu 2bardak, 1kaşık pekmez.
9da iki dilim çavdar arası 4zeytin 2kkpeynir biberiye
ara 2kesme şekerli hazır kapiçino
öğle 2sucukluyumurta 1yk zeytinyağlı 2buçukbardak ayran
arada menengiç kahvesi içerim şimdi
5i biyerdelerimi içerim akşamda ıspanak ve yoğurt yerim ekmeksiz
sonra hep bitki çayları yatmadan evelde çörek otu ve 21bardak sirkelisu içiyorum
45dkda spor yapcam inş