- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.481
cidden acayip begendim menunu yivrummm inanki eger bu hafta regl falan olmayacaksan kesin en az 400gram verirsin yok eger veremezsen bak dost aci soyler gercekten doktora giderdim ben ama insallah geek kalmaz verirsin canim..epruuu osge kislarr inanin helal lokma kazanmak zor bu zamanda..allah hepimize eslerimze helal hayirli bol riziklar versin bizde huzur icinde yuvalarimizda yavrularimizla yasayalim insalah topikceneken buyuk nimet saglik bazen dusunuyorumda o kadar az sukrediyorumki yani bizi insan yaratsa valla ucuncu gun bi lokma daha vermezdi bu nankorlugumuze..allahtan allah yaratmis bizi yaa..paarlar marketler dolup tasiyor yemek begenmiyoruz yani..atilan seyler yapilan israflar...allahim seni cok seviyorum,sen bizi biliyorsun bizi affet..gafikiz ya..herbiseyden...
inşallah sehracım verebilirim. yarın akşam bir arkadaşa bebek görmeye gideceğiz. şimdiden tasası düştü içime. yemesen ayıp oluoyr, yesem içim rahat etmiyor. inşallah hiçbirşey yapmaz da ben de kurtulurum bu gerilimden. hep ama hep şükretmeliyiz. fakat bizler bunu hep ihmal ediyoruz.