Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Canım tam diycektim çizelgeni 53 yap ki görüp mtive olasın ama sen önce davranmışsın:KK76:

gerçekten bu seferde kilo veremezsem kendimi kilo almaya adayacağım. bakalım onu başarabilecek miyim. şaka bir yana o zaman bir doktora görünmem gerekecek. ben de kahvaltımı ettim. öğleden sonra arkadaşa gideceğim. kısır yapacak. akşam yemem artık. kısır çok mu kalorili bir şeydir. ne kadar yesem ki. çok da severim kendisini.

gerçekten bu seferde kilo veremezsem kendimi kilo almaya adayacağım. bakalım onu başarabilecek miyim. şaka bir yana o zaman bir doktora görünmem gerekecek. ben de kahvaltımı ettim. öğleden sonra arkadaşa gideceğim. kısır yapacak. akşam yemem artık. kısır çok mu kalorili bir şeydir. ne kadar yesem ki. çok da severim kendisini.

Canım senin için araştırdım.2 yemek kaşıgı kısır 125 kaloriymiş.Bence 1 tabak ye akşama yogurtlu semzotu gibi yada 1 tas çorba gibi hafif kapaıtrsın:KK34:

Canım senin için araştırdım.2 yemek kaşıgı kısır 125 kaloriymiş.Bence 1 tabak ye akşama yogurtlu semzotu gibi yada 1 tas çorba gibi hafif kapaıtrsın:KK34:

Çok tesekkur ederim. Mümkün olduğunca az yicem. Aksamda yemek falan yemem. Eve dönünce yazarim

12.30
2 dilim ekmek
Kk peynir
4 5 catal menemenVİRÜS
Sekersiz cay
Kahvalti gec oldu sabah 10.30 gibi kalktim disarda islerimiz vardi esimle anca yapabildim
15.30
1 armut
19.30
1 tabak kisir
Yarim tabak etli patates yemegi
Ve bile bile yaptigim hata 1 dilim ekmek( cok ac olunca farkinda olmadan bi baktim yemisim:KK17:)Sekersiz cayVİRÜS
Bugun hic abur cubur yemedim simdi kvdedeyim diye nescafe bitter pek firsatim olmuyo belki gene yulaflima da donerim:KK16:

10:30 =1dl.ekmek,yarm yumurta saırısı,4 zeytin,kk peynir,reçel ve çay.
12:30 =türk kahvesi,1 erik
14:30 =3 incecik salam,1 dl.ekmek,1 bardak vişne suyu.
17:30 =yeşilçay,1 avuç leblebi
18:30 =1 tabak çorba,1 dl.ekmek(içi ogluşa),2 salata

Arkadaşlarımı çagırdım.Özgeye verdigim tavuk gögüslü hafif tatlıdan yaptım.1 dl.yedim ve kuru pasta yedim.Şimdide yeşilçayımı içtim.Bu akşam mekik yok çok geç oldu.Yatıccam iyi geceler arkadaşlar:KK54:

10:30 =1dl.ekmek,yarm yumurta saırısı,4 zeytin,kk peynir,reçel ve çay.
12:30 =türk kahvesi,1 erik
14:30 =3 incecik salam,1 dl.ekmek,1 bardak vişne suyu.
17:30 =yeşilçay,1 avuç leblebi
18:30 =1 tabak çorba,1 dl.ekmek(içi ogluşa),2 salata

Arkadaşlarımı çagırdım.Özgeye verdigim tavuk gögüslü hafif tatlıdan yaptım.1 dl.yedim ve kuru pasta yedim.Şimdide yeşilçayımı içtim.Bu akşam mekik yok çok geç oldu.Yatıccam iyi geceler arkadaşlar:KK54:

Az Az sık sık beslenmissin ben cok begendim menunu yeni baslamis olsan tatli ve kurupasta icin biraz sozum olurdu ama artik cok sıkı beslenmene gerek yok ara da yesen bisi olmaz afiyet olsun canim:KK56:

Son düzenleme:
herkese günaydın,
izinli olmama rağmen işe gitmem gerekti. bu saaatte ayaktayım. ama hemen döneceğim evime, çocuğuma.
dün orada bürük bir yemek tabağının yarısı kadar kısır yedim. akşam da 22 gibi bir kaç parça marul, 1-2 adet sarma yedim. sarma olmadı biliyorum ama dayanamadım. bugün inşallah kaçamaksız bir şekilde devam edicem.

günaydınnnnn
dünkü menüm
sabah aç karnına su ve nescafe
kahvaltıda 2 dilim ekmek arası nutella sadece ve yeşilçay
ara çok az çubuk kraker
öğle dışardaydım yemeğe vaktim olmadı büyük oğluşum anaokuluna başlıycak haftaya sabahcıyız onun okuluna gitmiştim çekiliş için çünkü çoğu veli öğlenci istiyomuş bende dhişl ama sabahcı daha iyiyimiş ordan teyzeme oturmaya gittim ve çok aç olmama rağmen sadece tabağın yarısını yiyebildim ve bolca şekersiz cay tabikiisi
akşam 1 tabak kkuru fasulye 1 yemek kaşığı pilav 3 küçük köfte o kadar şekersiz çay yine
eve geldim spor olarak ağlama :)) öyle bi geçer zamankiyi izledim ve bolca ağladım :)) hastayım ben yaa:) herneyse ben dün baya bi efor sarfettim brkayla :))

malum pazartesi okul basladi bi yogunlugun icine girdik o toplanti senin bu toplanti benim muduruyle ayru zumreler ayri muud yard ayri oglum bi yanda goturup getiriyorum yani ankicaniz kafayi siyirdim uc gunde.ablam katara yurt disina gitti kizini ve hizmetcisini gonderdi bana bugunden sonra cumata jadar en azindan rahat gibi sayilirim tamda degil ama napalim artikin simdi gelelim sizkereee.yazilanlari hep okudum ama yazmayabfirsatim yok haftaya ancak olur h.sonuda gelmetebilir abkam cunku.ben ha menumu yazayim diye oturuyorum bilgusayar basina cocuklar kavga ediyor boluk porcuk olsunda ustemedim ama dikkat ettim.kizlar ben itiraf ediyorum tatil koyune gittimya gecen hafta okuzler gibi yedim cok afedersiniz ailemde vardi girgirmuhabbet derken gecelere kadar tedim ve eee cuma bi baktim titredimmmm sizede demedim bisey ama59.1ciktim :KK53:resmen dumura ugradim gecen gafta 56.7idim oysaki yuh oha cuss ne derseniz deyin ondan oldum oyle bi utandimki size demeye bile ne pis bogazmis besgunde bukadar kilo alinirmi deyi.bide kabizdimda.korkumdan o gunden bugune tartilmadim ama dikkat ettim yememe hep..simdii cuma gunu nolcak bilmiyorum ama58gorsemde moralim bozuk olcak biliyorum cunku 56.7idim ben yaaa.simdi sizlere soylencem

eprru kizz eltinin kollari katlanmis kaynin ic gecirsin emi ay cok gulmustum okudugumda yaa oyle olur gun olur devran doner buyuk konusmamali insan aman diyim sende kinama gobuslerin katlanir mazallah issallah oda saglikli kilosuna kavusur deeeemuuu:KK24:
osge kizzz kafayimi yedinsen yenirmi uc magnum ama minikmiste totomuzda gobemizde buyuk boy yemisiz gibin duruyor allah esinin usini gucunu rast getirsin bol bereketli kazanclar versinki senide mutlu etsin issaallaahh
zuzucummm iki dilimekmek arasi nutellla goturrr ama menulerini genel olarak begeniyorum tereyagli ekmegin yarusini saymaz isekkk
cokseymi istedim senin menuler gayet uyi ama veremezsem kilo alcam falan diyip tehdit etme bizi yas bak en psikopatim arizayim atlarim dalarim ustunee saka buyana verceksin insallah ustelik60cok rahat olursun sen yaa aksami hafuf kapat tuz disinda.kisurin yaglisini severim ben eprunun dedugi 125kalori ikki jasi yagsizdur ben soye bol sakcali tagli acilivseverim onun iki kasigi 500kaloridir diyim
busraaa sen otur ders calis bakim
hawarrr sen isallah jafana gore burini bulmussundur.dya et cok onemli bude aylik oarasinun disinda ufak tefek jadina hediyeler alip gonlunu hos tyt kalpte yao ama samimiyetsiz yapma oda bir insan sonucta olumlu karsiigini gorursun kul bilmese allah bilir..
yardim isteyen arkadas gelde sen bizecyardimm ettt bizde sana edelim emmiiii oyle girip cikmak yok ihmal etme burayi ihmal edince icine dert okup oturmasilaximmm
jojopuummmm melisimmmm nirdesinizzzz dogurcanuzdami gelcenuz kizzz:KK49:

Sehracim özlemisim senin yazilarini.İyi dikleklerin icin tesekkur ederim canim benim Allah Eslerimizin emegini bosa cikartmasin ins. Yeni isimizde Allah utandirmasin

Sehraa Allah iyiligini versin.Yine döktürmüşsün:KK1:Eltime mana bulmuyorum ama üzülmüyorumda:KK19::KK33:Ne fenayım yaw:KK17:
Özgecim Allah işinizi gücünüzü(hepimizin)rast getirsin.Helal rızıklar geçsin evlatlarımızın bogazından AMİN.

Ogluş geç yatıyor geç kalkıyor ve öglen uykusunada haiyle geç yatıyr.İnş. bu düzende gider.Sevdim bu düzeni:KK1:Sözde ütü yapacaktım takılı kaldım buraya.Fırında nefis kapama pişiyor ve ben yeşilçyımı içiyorum akşamki tatlı eşliginde:KK30:

benim menüm gelsin:
07:00 3 adet limonlu kepeki bisküvi, 1 şeftali (işe gidecektim ya)
10:30 da eve geldim. kahvaltıda 2 dilim kızrmış ekmek, domates, salatalık, peynir, ceviz
13:00 de oğlumla beraber bir dilim kavun, bir armut yedik
15:30 2adet sarma
19:00 4 yk taze fasülye, 1 adet biber dolma, yoğurt domates
arkasından türk kahvesi,
mekik aletiyle 50 mekik çektim.

şimdi de şeftalili form çayımı içiyorum. bu hafta 400-500 gram versem bile çok sevineceğim. çünkü motivasyona ihtiyacım var. merakla bekliyorum cumayı.

cidden acayip begendim menunu yivrummm inanki eger bu hafta regl falan olmayacaksan kesin en az 400gram verirsin yok eger veremezsen bak dost aci soyler gercekten doktora giderdim ben ama insallah geek kalmaz verirsin canim..epruuu osge kislarr inanin helal lokma kazanmak zor bu zamanda..allah hepimize eslerimze helal hayirli bol riziklar versin bizde huzur icinde yuvalarimizda yavrularimizla yasayalim insalah topikcenek:KK34:en buyuk nimet saglik bazen dusunuyorumda o kadar az sukrediyorumki yani bizi insan yaratsa valla ucuncu gun bi lokma daha vermezdi bu nankorlugumuze..allahtan allah yaratmis bizi yaa..paarlar marketler dolup tasiyor yemek begenmiyoruz yani..atilan seyler yapilan israflar...allahim seni cok seviyorum,sen bizi biliyorsun bizi affet..gafikiz ya..herbiseyden...

sabah bir sucuklu yumurta bir dilim ekmek cay
ara birbucuk avuc findik
ogle birtabak yesilfasulye bir kase yogurt
ara iki kalin dilim kavun
aksam gec sekizde iki el kadar tavuk az yagli salata
aksami gec yapmasaydim iyiydi bol su ve bitki caylari yarin mekik aletim gelir issallah kizlar bide pedometre aldirdim mekik aletiyle beraber esime adim sayar yani..sinifta ders anlatirken hep gezincem siralarin arasinda hem ogrencilerin drse katilimi daha yuksek oluyor oturup popo buyuten ogretmen olmak kolay tabi ama ben hem aralarda dolasip kastircam yavrucaklarimi hemde kalori yakcam yazarim hergun adim sayimi..mekik aletinide nasil kullancami bilmiyorum ama basaram insallah hergun artirarakmi yapim ne dersin epru basta kac adetle baslayim

X