Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Kilo bildirimi
Baslangic 53
Gecen hafta 53
Bu hafta 53.100
Gelen 100 gr
Giden 0
Hedef 50

Kizlar bende de durum bu.
CokseymiistedimKendim vermis gibi cok sevindim canim ben gecen hafta demistim 1 kilo gider bu sekilde menu cikarirsan diye. Tebrik ederim:KK9:Tuz engeli de ortadan kalktigina gore hedefe dogru devam:KK55:
EbrucumAllah kolaylik versin canim yaa ins. Hepsi birbirinden guzel olur afiyetle yersiniz.
Zuzucumregl muhtemelen fazla cikartti . Artik eskisi gibi toparlanip menu cikaralim
SehracimAllah kabul etsin Oruclarini ins.ben eskiden 6 gun orucu tutuyordum fakat bu sene ramazanda bile biraz zorlandim kizimla ins. Nasipse Seneye tutarim.
Tatil bitti eski duzebe donuyoruz artik daha rahat gider kilolar duzen gibisi yok valla hele sizin gibi calistigin zaman kalkma saatin belli ne guzel bu acidan

Kızlar bildirimler ortada 100-200 gr verip haftaya 500 geri alıyoruz.Haftanın 1 günü degil maşşallah her ögün kaçamklarla dolu.Toparlanmamız lazım biran önce:KK47:Yoksa hedef kilo yerine başlangıç kilomuzda bulucaz kendimizi:18::KK31:

herkese iyi dilekleri için teşekür ederim. inşallah devamını getirebilirim.
kızlar sabahtan beri nasıl yoruldum anlatamam. akşama kardeşim gelecek. hafta sonu günlüğüne tatile gideceğiz. börek yaptım, ilk defa muzlu rulo pasta yaptım. yarına kalmasın diye mücver yaptım.
menümü yazayım hemen akşama vakit olmayabilir.
11:00 bir domates, bir salatalık, 2 dilim kızarmış çavdar ekmeği, 4-5 çatal peynir, 2 zeytin
12:30 2 küçük salkım üzüm
14:00 yeşil çay
15:30 4 yk kaşığı taze fasülye, bir dilim ekmek
16:30 yaptığım pastanın tadına bakmak istedim. parmak kalınlığında bir dilim pasta
akşam yemeğini biraz sonra yicem hemen. sonra oğluma kalem , defter falan almaya gideceğiz.
akşam yemeğinde mücver ve yoğurt yiyeceğim. kardeşim gelince belki yine yerim rulo pastadan. bir günlük kaçamak olsun artık diye vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum.

Kızlar bildirimler ortada 100-200 gr verip haftaya 500 geri alıyoruz.Haftanın 1 günü degil maşşallah her ögün kaçamklarla dolu.Toparlanmamız lazım biran önce:KK47:Yoksa hedef kilo yerine başlangıç kilomuzda bulucaz kendimizi:18::KK31:

ay dur öyle deme ne olur. ben kafaya koydum 60 olucam.

Canım çizelgeyi nasıl degiştiriyorduk:44:Çok beceriksizim dimi bi ögrenemedim gitti:KK37:Motive olurum belki diye bugünki kilomu yazayım bari:KK5:

Harika makyajlar yapan , oglusla kislik hazirligi yapan biri nasil beceriksiz olur kendine haksizlik etme
Ben sana link atmistim ozelden birinde hemharf hem sayi sifre vardi ona tikla in gir altinda 3 buton var ilkine Edit update weight data tikla Duzenle bakaLim olcakmi

Harika makyajlar yapan , oglusla kislik hazirligi yapan biri nasil beceriksiz olur kendine haksizlik etme
Ben sana link atmistim ozelden birinde hemharf hem sayi sifre vardi ona tikla in gir altinda 3 buton var ilkine Edit update weight data tikla Duzenle bakaLim olcakmi

Bunca övgü bana mı:KK17::KK16:Canım sen şu detayları yazmasaydın yapamazdım ki iyiki varsın:KK19:

BUGÜN:Aç karınla 1 bardak elma sirkesi kürü.
Sabah:1 dl. ekmek,1 zeytin,kk peynir,reçel ve çay.
Ara:türk kahvesi,2 incir
Ögle:2 minik yeşil,1 kırmızı biber dolması,3 kaşık yogurt,1 dl.ekmek
Ara:yeşilçay,2 susamlı çubuk
Akşam:3 minnacık köfte,1 minik dolma.
Ara:türk kahvesi,çay.

Ogluş babasıyla oynuyor.Uyutmaya çalışayım.Mekik çekersem girip haber ederim.Yogurt,su,yeşilçay ve mekik vazgeçilmezim oldugu sürece hayatta yag baglamam:KK1:Yogurdu yemeyi çok özlemişim.:KK16:

Hawar canım:79:

Kızlar bu hafta yarışalım mı?Ne güzel hırs yapıyorduk.Ve ben en çok verdigim kilo mu(900)semih arkadaşımla yarışırken vermiştim.Nedersiniz bacılar:nazar:

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 70.3
bu hafta : 70.5,
gelen: 200
toplam giden: 8
hedef:57
bir ay uğraşıp zorla 1 kg veriyorum sonra 2 haftda geri alıyorum, çok fenayım kızlar ağzım durmuyor, resmen doyma hissim yok olmuş gibi ne olacak bu halim bilmiyorum
umarım haftaya düzene girer, geri yaklaşık 3 haftadır bu hafta düzelecem diyorum ama hiç bir ilerleme yok başlasam sonu gelecekte, nasıl başlıyacam onu bilmiyorum,

bide bir yandan okul, bir yandan bebek bir yandanda kışlık hazırlık çok yorucu oluyor
neyse kilo veren ve kilosunu koruyan arkadaşları tebrik ederimmm

Hawar canım:79:

Kızlar bu hafta yarışalım mı?Ne güzel hırs yapıyorduk.Ve ben en çok verdigim kilo mu(900)semih arkadaşımla yarışırken vermiştim.Nedersiniz bacılar:nazar:

iyi fikir canımm belki bende bu sayede hırslanıp tekrar eski düzenime dönerim, kimler yarışıyor bakalım,
ben şimdi yatmaya gidiyorum yarın uyanınca bakarım sayfaya

iyigeceler ebruli1820

ayniyiz canim ben 100 gr aldim 53.100 oldum ; )) boyda aynin : )) ama sen mekik cekiyon benim gibi portlemis bi gobegin yoktur:KK14:

Kızlar ben yarın tatile gidiyorum. Pazar döneceğim. Telefondan pek yazamiyorum.bende yarışa varım iyi geceler.

başlangıç: 78.5
geçen hafta: 70.3
bu hafta : 70.5,
gelen: 200
toplam giden: 8
hedef:57
bir ay uğraşıp zorla 1 kg veriyorum sonra 2 haftda geri alıyorum, çok fenayım kızlar ağzım durmuyor, resmen doyma hissim yok olmuş gibi ne olacak bu halim bilmiyorum
umarım haftaya düzene girer, geri yaklaşık 3 haftadır bu hafta düzelecem diyorum ama hiç bir ilerleme yok başlasam sonu gelecekte, nasıl başlıyacam onu bilmiyorum,

bide bir yandan okul, bir yandan bebek bir yandanda kışlık hazırlık çok yorucu oluyor
neyse kilo veren ve kilosunu koruyan arkadaşları tebrik ederimmm

Canim elinden geldigince menu yaz bak ozman sende istercistemez az yiceksin ben hedef kiloma ulastim en son 49.700 dum sonra 2.5 ay menu yazmadim zayifim diye yedim sonuc 53.100 tekrardan dikkat ediyom suan eskisi gibi azimli degilim ama olcam ins.
Sen de uzulme istikrar lazim ama mesela 6 7 ay surekli dikkat etmek lazim bismullah de basla yaris fikri de super ben de cok gaza grlip vermistim o hafta

Bugun kendi evimdeydim dip kose temizlik yaptim utu yaptim yorucu bi gundu yemek yapamadim zaten vakit kalmadi ee kizimla anca o uyurken is yapabiliyorum uyanikken yer fslan sildirtmiyo neyse kacgundur evdeyiz yemekte yok bugun disarda yiyelim dedik burger yedim ben koladan 3 5 yudum aldim sadece
Sabah
2 dilim ekmek
Domates kk peynir 2 zeytin yesilcay
Ara yok
Ogle
1 tabak semizotu yemegi ( kizimla birlikte yedik)
Yogurt
2 lokma ekmek
Ara
5 cubuk kraker
Aksam
Burger

Ebrucum iltifat degil gercek yazdiklarim :KK16:Sen de iyi ki varsin topigi kimse yokken sen ayakta tuttun desteginle ins benimse dumduz bi gobegim olcak desteginle her zaman yanimda ol 50 oldugumu gorelim bitlikte hatta rskama cok takilmiyorum 50.500 51 de olur yeterki gorunumumden memnun olayim

iyi fikir canımm belki bende bu sayede hırslanıp tekrar eski düzenime dönerim, kimler yarışıyor bakalım,
ben şimdi yatmaya gidiyorum yarın uyanınca bakarım sayfaya

iyigeceler ebruli1820
Kim kiminle belirleyelim.Katıl sende azimlenirsin.Bizde de motivasyon sıfır belki bu yarış iyi gelir.İyi geceler canım:KK54:
ayniyiz canim ben 100 gr aldim 53.100 oldum ; )) boyda aynin : )) ama sen mekik cekiyon benim gibi portlemis bi gobegin yoktur:KK14:
Benim göbüşte duruyor.3 kattı şimdi kocaman bir tek kat oldu:KK43:
Kızlar ben yarın tatile gidiyorum. Pazar döneceğim. Telefondan pek yazamiyorum.bende yarışa varım iyi geceler.
Ohhh bütün kışın acısını çıkartıyon ne gzel.Gez eglen bizim yerimizide canım.Senide ekledik.Yok mu gelen yarışa 1-2 1-2:KK1:
yatiyorum ben dahada davosa gelmem :KK47::KK28:

Tebrik yolluyoz sana bütün eller havaya:KK64::KK9:Yeter mi sehracıkk:KK1:

X