Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Ebrucum ayni boy ayni kilo ayni tek kat gobus yaris icin daha ne bekliyoz:KK60::KK60:
Hem biz senle yarismismiydik:44:

Canım bu topik özgesiz,sehrasız,hawarsız,zuzuusuz,çokşeymiistedimsiz,jojopsuz olmaz.İnş. birbirimizden kopmadan istedigimiz göbeklere fiiziklere geliriz hepberaber:KK19:

Oncedende oldugu gibi herkes kendi rakibini secsin sonra esleri degistirerek yarisiriz herkes birbiriyle yarismis olur boylece:KK34:

merhaba arkidişlerrr

ebru ve ösgee yarışıyor, yarış sizin için başladı :KK9: sizler azimli kızlarsınız iyi sonuçlar alacağınızdan eminimm
aranızda en dobiç ve sanırım en yaşlı benim eeee şeyy varmıdır benle yarışmak isteyen

merhaba arkidişlerrr

ebru ve ösgee yarışıyor, yarış sizin için başladı :KK9: sizler azimli kızlarsınız iyi sonuçlar alacağınızdan eminimm
aranızda en dobiç ve sanırım en yaşlı benim eeee şeyy varmıdır benle yarışmak isteyen

Bende yaşlıyim. İstersen beraber yarışalım. Otele geldik. İnşallah abartmam.

Özgecim kahvaltıda bal kaymak yemişsindir inş.:KK1:Benim için kötü senin için iyi bi haberim var.Çarşamba gün başlıyormuş:18: :KK5:

Çokşeymiistedim ve hawar saglıklı beslenen kazansın:KK1:

Gazamız mübarek olsun:KK9:Diger yarışmacılar nirde bakem:KK55:

Hazır ogluş uyumuşken temzlk ypayımda efor sarfedeyim biraz:KK6:

Bende yaşlıyim. İstersen beraber yarışalım. Otele geldik. İnşallah abartmam.

tabiki isterimmm

yok yok abartmazsın, otel yemekleri çok güzel olmuyor zaten ama hazır yemek olunca insan yinede dayanamıyor, özellikle tatlılara, yani ben öyleyim en azından
bende hafta sonu pek dikkat edeceğimi zannetmiyorum zaten, evde olunca bide sürekli kışlık hazırlıyorum bu aralar, yoruluncada atıştırıyorum bol bol

yavrucaklar be malum oruc tutuyorum borclarimda vardi zatidun balik aldim hamsi birbucuk kilo esimle salatayla yedik vallahi ceyrek ekmekten biraz fazla beyaz ekmek ve fanta esliginde ik bardak canima deydi yani..ben haftaya cuma adet olcam yada cumartesi.ohaftadan sonraki hafta hawarrrrrrr seni istiyorum hem ikimizde esit sartlardayiz sabahcimisin sen oglecimi tam gunmu yoksa...haftayaadet olcak kim varsa aranizda onlada haftaya olabilirim zuzuzucummmm nirdesinnnn senide alabilirim haftaya.ama bu hafta yarismayim kizlar cunku iftarda yiyorum ben affetmiyorum pek zaten direk dpo ediliyor bikiyosunuz durumulari gun boyu ac kalan metabolizma aldigini depoluyor haftaya cuma kilo almadan cikarim tariya issllahh:26:

:2:
tabiki isterimmm

yok yok abartmazsın, otel yemekleri çok güzel olmuyor zaten ama hazır yemek olunca insan yinede dayanamıyor, özellikle tatlılara, yani ben öyleyim en azından
bende hafta sonu pek dikkat edeceğimi zannetmiyorum zaten, evde olunca bide sürekli kışlık hazırlıyorum bu aralar, yoruluncada atıştırıyorum bol bol

Tamamdir o zaman. Bu hafta ise de başlıyorum artık. İnşallah ikimizde güzel kilolar veririz.

yavrucaklar be malum oruc tutuyorum borclarimda vardi zatidun balik aldim hamsi birbucuk kilo esimle salatayla yedik vallahi ceyrek ekmekten biraz fazla beyaz ekmek ve fanta esliginde ik bardak canima deydi yani..ben haftaya cuma adet olcam yada cumartesi.ohaftadan sonraki hafta hawarrrrrrr seni istiyorum hem ikimizde esit sartlardayiz sabahcimisin sen oglecimi tam gunmu yoksa...haftayaadet olcak kim varsa aranizda onlada haftaya olabilirim zuzuzucummmm nirdesinnnn senide alabilirim haftaya.ama bu hafta yarismayim kizlar cunku iftarda yiyorum ben affetmiyorum pek zaten direk dpo ediliyor bikiyosunuz durumulari gun boyu ac kalan metabolizma aldigini depoluyor haftaya cuma kilo almadan cikarim tariya issllahh:26:

olur sehraa ne zaman istersen, yarışalım seninlee
malesef tam gün, ben yarım gün olmasını çok istiyordum, şu bakıcı olayı yüzünden ama, tam gün yaptılar okulu, senin durumun ne

sabahciyim ve gercekten cok mutluyum bu durumdan allah sninde gonlune gore versin canim her acidan:KK34:

Ebrucum balkaymak yemedim hic sevmem ikisini de:KK19:ama uzulme biraz recel yedim esim yeni almis tadina baktim. Ben de dün sorcaktim siz gun yapmiyomusunz artik diye cok sevindim bu habere:KK1:hadi sen de sevin bizde de bu aksam manti var:kk77:
Ben eskisi gibi duzenli 6 ogun beslenemiyorum ama elime ne gecerse de yemiyorum aklimin bi kosesinde yarisma var hep
Dikkat ediyorum su icmeye calisiyorum ama 1 lt bile anca iciyorum hepsi duzene gircek inaniyorum ben.
Bugun k.v ve kizim uyurken temizlik ysptim alisveris yapip geldim efor harcadim baya

Kizlar rakipler belirlenmis ne guzel bakalim cumaya kimlerin yuzü gülcek:KK19:

Menum
Sabah
2 dİlim ekmek
kk peynir
3 banim recel
Salatalik , domates
Sekersiz cay
Ara
Nescafe
3 bitter
1 etipuf:KK20:
Aksam
1 tabak manti
Kizima yemek yedirirken kalanlari cope gitmesin diye yiyorum bikac lokma ekmek yogurt kabak yemeginden 2 kasik yedim bugun disi cikcak diye istahi gene yok kalanlar annesinin gobegine gidiyo:KK5:
Ebrucum bu yaris isi beni biraz frenledi ama kendimden daha fazlasini beklerdim acikcasi

X