Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Ayyy ebrucum sonunda gelmis buyuk bi gulumseme ile yazini okudum canim cok mutlu oldum senin adina verdigin sozu tutcan o karin dumduz olcak ins. Kiskananlar catlasin elticik:KK33:
Ebru bana bi destek ver gobegim gitgide buyuyo gene abur cuburlar yuzunden yazin beni kendime getirdi bosluktayim sanki surekli yiyorum da yiyorum :KK25:Menu paylascam catlayana kadar yesemde menu yazayim da gorun yarin dikkat etmeye caliscam
Hatalarim
Su icmiyom gunde 3 4 bardak anca
Beyaz ekmek cok yiyorum:18:
Gun icinde abur cubur yiyorum
Gece abur cubur dondurma yiyorum her gece hem de:KK20:
Offffffff boyle bicak gibi kescem aslinda abur cuburu olcak gibi degil 53 kiloyum tam 50 50.500 olsam iyidir aslinda ben de sana cok ozendim mekik aleti almak isterim hatta aynisi eltim de var ona da komsusu vermis ondan isteyim olmazsa o kullanmiyo nasilsa ebruuuu motive et beni lutfen tekrardan kilo almak istemiyorum yol yakinken doneyim derdim cok zayif olmak falan degil kimse begenmedi bile zaten cok kilo verdigim donem saglikli beslenmek ve gobeksiz olmak istiyorum abur cubur bagimlisi olmaktan kurtulmak istiyorum :KK14:

günaydın herkese;
ebrucum sabah sabah gülümseyerek okudum yazdıklarını. hem de felaket heves ettim. şu mekik aletinden bende de var. daha önceleri 1-2 kere kullanmıştım ama devam etmedim. sanki bven yanlış kullandım gibi geliyordu bana. ben o aletle tam yatamıyom. yoksa normali mi bu. netten bir bakayım dedim nasıl kullanılıyo. dakikalar süren videolar var. bugün bir daha elime alayım bakayım. sadece bu aletle mi çalışıyorsun yoksa önden ısınma falan yapıyor musun.
dün mümkün olduğunca az yemeye çalıştım. sanırım öğreniyorum ben bu işiç kola içmedim mesela. fanta da pek masum sayılmaz ama.
uzun bi izin döneminden sonra bu hafta da evdeyim. hafta ya tam gaz başlıyorum. kızlar ya evde durmak, çocuğunla beraber olmak ne büyük bir nimetmiş. bazen kariyerimi bir kalemde silmek geliyor içimden.

Ayyy ebrucum sonunda gelmis buyuk bi gulumseme ile yazini okudum canim cok mutlu oldum senin adina verdigin sozu tutcan o karin dumduz olcak ins. Kiskananlar catlasin elticik:KK33:
Ebru bana bi destek ver gobegim gitgide buyuyo gene abur cuburlar yuzunden yazin beni kendime getirdi bosluktayim sanki surekli yiyorum da yiyorum :KK25:Menu paylascam catlayana kadar yesemde menu yazayim da gorun yarin dikkat etmeye caliscam
Hatalarim
Su icmiyom gunde 3 4 bardak anca
Beyaz ekmek cok yiyorum:18:
Gun icinde abur cubur yiyorum
Gece abur cubur dondurma yiyorum her gece hem de:KK20:
Offffffff boyle bicak gibi kescem aslinda abur cuburu olcak gibi degil 53 kiloyum tam 50 50.500 olsam iyidir aslinda ben de sana cok ozendim mekik aleti almak isterim hatta aynisi eltim de var ona da komsusu vermis ondan isteyim olmazsa o kullanmiyo nasilsa ebruuuu motive et beni lutfen tekrardan kilo almak istemiyorum yol yakinken doneyim derdim cok zayif olmak falan degil kimse begenmedi bile zaten cok kilo verdigim donem saglikli beslenmek ve gobeksiz olmak istiyorum abur cubur bagimlisi olmaktan kurtulmak istiyorum :KK14:

Kilo verince insana bir rahatlık ve özgüven geliyor.Nasılsa zayıfladık diye yemeye başlıyourz.Bende ççok dikkat etmiyorum ama abur cubur yemiyorum:KK20:53 olmana çok üzüldüm çünkü sen 49 u gördün ve yine verebilirsin.O kadar kilo verdin 3 kiloyu mu veremiycen.Bugünlerde bişilere canın sıkkın sanırım.Çünkü bende canım sıkkınken abur cubur yiyorum.Eve alma abur cubur.Bak 10 lu halley almıştım ve hergün yedim ama bak şimdi yok yemiyorum:KK19:Artık benm canım cips,patates kızartması çekmiyor ve yemiyorum.Ama tatlıya dondurmaya hayır da diyemiyorum.Bütün hamur işleri ve abur cuburlar göbüşte toplanıyor malesef.:KK5:Hadi bugün başla sende menü yazmaya.Akşama yazıcaksın diye emin ol daha saglıklı şeyler yiyeceksin.Sen topigimizin örnek menü çıkartan azimli özgemizsin:KK19:

günaydın herkese;
ebrucum sabah sabah gülümseyerek okudum yazdıklarını. hem de felaket heves ettim. şu mekik aletinden bende de var. daha önceleri 1-2 kere kullanmıştım ama devam etmedim. sanki bven yanlış kullandım gibi geliyordu bana. ben o aletle tam yatamıyom. yoksa normali mi bu. netten bir bakayım dedim nasıl kullanılıyo. dakikalar süren videolar var. bugün bir daha elime alayım bakayım. sadece bu aletle mi çalışıyorsun yoksa önden ısınma falan yapıyor musun.
dün mümkün olduğunca az yemeye çalıştım. sanırım öğreniyorum ben bu işiç kola içmedim mesela. fanta da pek masum sayılmaz ama.
uzun bi izin döneminden sonra bu hafta da evdeyim. hafta ya tam gaz başlıyorum. kızlar ya evde durmak, çocuğunla beraber olmak ne büyük bir nimetmiş. bazen kariyerimi bir kalemde silmek geliyor içimden.

İşte canım sorun 1-2 kere kullanıp bırakamakta.Bende yeni evliyken titreşim kemeri aldım ve o hevesle 3-4 kez kullanıp rafa kaldırdım.Soranlarada hemen işe yaramadı dedim.Ama öyle degil işte.Isınma yapmıyorum canım.Gece yatmdan önce 50--100 başla ve 10 ar 10 ar artıır.Ama her gece aynı yap yada artırarak yap ama az yapma.Ya hep 50 çek yada artırarak 100 yap ama sakın 40 yapma.Mekikte aynı yada artırarak yapmak önemliymiş öyle okumuştum bi yerde:KK34:Göbek istemiyorsak mekik çekmek şart.Şınavda çok iyiy ama ben beceremiyorum:KK50:Haydi kolay gele canım benim dümdüz bir karın için hep beraber mekik çekmeeye SEHRAAAA hadi kız almadı mı eşin mekik aletini yoksa:KK8:

merhaba arkidişler
ben daha düzen oturtamadım o yüzden menü faşlan yazmıyorum ama umarım, önümüzdeki haftadan itibaren düzlecek herşey, bakıcı işleriyle uğraşıyorum, tatile gitmeden bir bakıcyla anlaşmıştık ama, bir haftadır gelsin diye bekliyorum gelmedi, bide sinir oldum kaç kez aradım, neyse sonunda tle bakma lütfünde bulundu ee şöyle oldu böyle oldu, insan bir der ya ben gelemiyom yapamıyacam bak başının caresine diye, neyse 2-3 gündür bakıcı bakıyorum 2 kişi buldum biri çok para istiyor bütçemizin çok üstünde, diğeride eve gelmek itemiyor, mecburen birazda eşim yüzünden, ona baktıracağız, bu gün biraz götürdüm kızımı onun evine ben olduğum için pek sorun çıkarmadı, ( gerçi bu arada kızımda hasata ateşlendi dün )
yarında o gelecek bizim eve ama pek aklıma yatmıyor ne dersem bir bahane buluyor, diyorum tatlı verme aman ne olacak diyor tv syrettirme, bişey olmaz diyor, durr bakalımm ne olacak, pazarteside seminerler başlıyorrr,
nasıl bırakıp işe gidecem bilmiyorum düşündükçe burnumun direği sızlıyorr

Geçmiş olsun canım inş. kızın iyileşmiştir.Seni anlayıyorum diyemem çünkü çalışan bir anne degilim(şimdilik)ama anlamaya çalışıyorum ve kendimi senin yerine koyup düşününce içim cızzz etti:KK5:Bende artık ogluşu bırakıp makyajlara gidicem.Ve 3-4 saat nasıl kaynanama bırakırım o bakamaz ondan yemez sadece benden yemek yiyor ve sadece ben uyutabiliyorum demeye başladım bile:KK31:Allah yardımcınız olsun ama yavrun için gelecegi için çalıştıgını hatırlayıp birazda olsa rahatlat yüregini:KK19:

Kilo verince insana bir rahatlık ve özgüven geliyor.Nasılsa zayıfladık diye yemeye başlıyourz.Bende ççok dikkat etmiyorum ama abur cubur yemiyorum:KK20:53 olmana çok üzüldüm çünkü sen 49 u gördün ve yine verebilirsin.O kadar kilo verdin 3 kiloyu mu veremiycen.Bugünlerde bişilere canın sıkkın sanırım.Çünkü bende canım sıkkınken abur cubur yiyorum.Eve alma abur cubur.Bak 10 lu halley almıştım ve hergün yedim ama bak şimdi yok yemiyorum:KK19:Artık benm canım cips,patates kızartması çekmiyor ve yemiyorum.Ama tatlıya dondurmaya hayır da diyemiyorum.Bütün hamur işleri ve abur cuburlar göbüşte toplanıyor malesef.:KK5:Hadi bugün başla sende menü yazmaya.Akşama yazıcaksın diye emin ol daha saglıklı şeyler yiyeceksin.Sen topigimizin örnek menü çıkartan azimli özgemizsin:KK19:

Canim sıkkın degil fakat bu ara esim yeni is kuruyo cok yogun ben surekli ya evdeyim ya k.v dede ramazandi oydu buydu derken bi turlu duzen tutturamadim icimden gelmedi daha dogrusu hep erteledim ama baktim ki bu yogunluk birkac ay daha surcek ve gobekte almis basiningidiyo bosuna erteleme dedim
Benim sorunum kilo vermek degil cok yedim dolayisiyla da aldim 2.5 ay oldu dikkat Etmeyeli 1 ayda en gec verilir ama kilonkorumakta sorun yasiyorum bakalim bu sefer becerebilecekmiyim
Cips sevsemde elime paketi alip yemisligim yok cikolata dondurma bi de ekmek cok yedim ki ekmek ben de direkt kilo yapiyo.
Menu yazmaya basliyorum cok sıkı bir beslenme ornegi olmucak belki ama en azindan bilincsizce beslenmiycem:KK31:

benim mekik aletinin adı goodman rocket. 50 tane yaptım. aman ne zormuş. nette videolarını izlemiştim. kolay gibi geliyordu. ebrucum sen bacakları bükerek mi yapıyorsun. yoksa düz mü hangisi daha iyi olur ki.

Canim sıkkın degil fakat bu ara esim yeni is kuruyo cok yogun ben surekli ya evdeyim ya k.v dede ramazandi oydu buydu derken bi turlu duzen tutturamadim icimden gelmedi daha dogrusu hep erteledim ama baktim ki bu yogunluk birkac ay daha surcek ve gobekte almis basiningidiyo bosuna erteleme dedim
Benim sorunum kilo vermek degil cok yedim dolayisiyla da aldim 2.5 ay oldu dikkat Etmeyeli 1 ayda en gec verilir ama kilonkorumakta sorun yasiyorum bakalim bu sefer becerebilecekmiyim
Cips sevsemde elime paketi alip yemisligim yok cikolata dondurma bi de ekmek cok yedim ki ekmek ben de direkt kilo yapiyo.
Menu yazmaya basliyorum cok sıkı bir beslenme ornegi olmucak belki ama en azindan bilincsizce beslenmiycem:KK31:
Bende ramazandan beri beyaz ekmegi bırakamadım gitti:KK47:Su çok içerdim ramazanda bu da bozuldu ve yeni yeni 2 lt anca içebiliyorum.İnş. eskisi gibi çok su içme alışkanlıgımı geri kazanırım.Zaten hedeflerimize az kaldıgı için çok sıkmamaıza gerek yok:Saglıklı ve düzenli beslensek yeter.Korumak daha zor napıcaz bakalım.:44:
benim mekik aletinin adı goodman rocket. 50 tane yaptım. aman ne zormuş. nette videolarını izlemiştim. kolay gibi geliyordu. ebrucum sen bacakları bükerek mi yapıyorsun. yoksa düz mü hangisi daha iyi olur ki.

Videolarda bükerek yapıolar ama ben düz alıştıgım için mi bilmiyorum ama bükerek beceremiyorum:KK17:Ben düz çekiyorum sen nasıl çekebiliyorsan öyle devam et canım önemli olan çekmen ama öyle ama böyle :KK8:

ben bi kaç gündür yoğundum çok çocuklarla:) dün köye gittik neredeyse yuvarlak ekmeğin yarısını yedim diye bilirim tazeydi yumuşaktı bide beyaz ekmekti tabi aferin bana bi güzel hüplettim
ama bugün çok dikkat ediyorum akşama yazarım bundan sonra yemeğimi 6 da yicem su içicem mekik gine kaloı kaç gündür çekemiyorum bu aralar bayram dolayısı ile çok açıldık maddi yönden 2 ay sonra kadar belki eşime mekik aleti aldırabliirim

Videolarda bükerek yapıolar ama ben düz alıştıgım için mi bilmiyorum ama bükerek beceremiyorum:KK17:Ben düz çekiyorum sen nasıl çekebiliyorsan öyle devam et canım önemli olan çekmen ama öyle ama böyle :KK8:[/QUOTE]

bende birazını bükerek birazını uzatarak yaptım. uzatarak sanki daha iyi gibi. sen gerçekten faydasını gördün mü? ne kadar zamanda ne oldu. biraz bakındım topiklere. hiç faydasını görmedim diyenler var.

menüm
sabah aç karnına kahve
kahvaltıda 2 dilim ekmek 2 zeytin 1 kare peynir 2 sürümlük tereyağ 1 banımlık pekmez şekersiz cay
kuruyemiş yeşilçay
öğle 2 küçük armut 1 tane salatalık ısıra osıra tuzsuz yedim
türk kahvesi
akşam 2 yemek kaşığı yoğurtlu makarna 1 tabak çorba
spor daha yapmadım ip atlamayı düşünüyorum
su 1 litre

benim menümde şöyle
11:00 de 2 dilim kızarmış ekmek, 1 domates, 1 salatalık, 2 zeytin, 4-5 çatal peynir, 3-4 adet ceviz, dünden kalan 2-3 çatal patlıcan salatası
13:00 de bir ince dilim kavun
15:00 de bir kase çorba, bol yoğurt
ardından yeşil çay
16:30 da bir küçük şeftali, bir küçük elma,
18:30 da bir küçük karnıyarık, 2 yk kaşığı pirinç pilavı, bol salata, bol yoğurt
şu anda yeşilçay içiyoum.
acıkırsam ne yiyeyim.

Utanc menum
Sabah
2 ince dilim beyaz ekmek
2 catal domatesVİRÜS
3 catal peynir
3 catal patates kizartmasi
2 zeytinVİRÜS
Sekersiz cay
AraVİRÜS
Kizima biber dolmasi VİRÜSyogurt yedirirken 2 kasik aldim iki lokmada ekmek
OgleVİRÜS
YokVİRÜS
Temizlik yapiyordum k.v dede cocuklar ( esimin yegenleri) biskuvi yerken onlardan tirtikladim
Aksam
3 kucuk lahmacun
1 bardak fanta

Sonra 1 dilim kek 1 tane eti cin
Cinler carpsin beni gene abur cubur tikindim bugun bu dikkat etmis halimdi varin gerisini siz dusunun boyle boyle duzeltcem ins.

Utanc menum
Sabah
2 ince dilim beyaz ekmek
2 catal domatesVİRÜS
3 catal peynir
3 catal patates kizartmasi
2 zeytinVİRÜS
Sekersiz cay
AraVİRÜS
Kizima biber dolmasi VİRÜSyogurt yedirirken 2 kasik aldim iki lokmada ekmek
OgleVİRÜS
YokVİRÜS
Temizlik yapiyordum k.v dede cocuklar ( esimin yegenleri) biskuvi yerken onlardan tirtikladim
Aksam
3 kucuk lahmacun
1 bardak fanta

Sonra 1 dilim kek 1 tane eti cin
Cinler carpsin beni gene abur cubur tikindim bugun bu dikkat etmis halimdi varin gerisini siz dusunun boyle boyle duzeltcem ins.

aferin ösge tabrik ederim seni :KK9::KK9: bu menü ne böyle artık birbirimizin kulaklarını çekme zamanı gelmiş anlaşılan :KK47::KK47: ben bugün kendi frenlemeyi başardım umarım devamı gelir özgecim bundan sonnra sende dikkat ett lütfen kızıyıyorum ama hee:KK47::KK47:

Kiz gece gece ruyama gircek o seytanlar:KK1:
Aman dikkat edelim artik onca emek bosa gitcek yoksa kizin bana kizin yola gelmem lazim artik menu paylasinca farkinda oluyo insan ne yediginin

Son düzenleme:
ösgecim gerçekten senin menü ağır olmuş bugün. Ben de yemekten sonra 21:00 de türk kahvesi içtim. Ya kızlar benim menüler nasıl gidiyor. Valla bu sefer de kilo veremezsem kendime kocaman bir yuh diyeceğim...

Valla canim senin menuler super gidiyor eger kilo veremezsen boyle de dr git derim yeme icmeyle alakali degil ozaman bskalim cumaya ne olacak bence 1 kilo gitmeli cok iyi cunku suyu da ihmal etme tuzlugu eline alma mekigede baslarsan ooo :KK12:
Bana gelince bu menu iyi halim dun 3 mini magnum yedim gece hem de:KK53::KK53::KK53:

Videolarda bükerek yapıolar ama ben düz alıştıgım için mi bilmiyorum ama bükerek beceremiyorum:KK17:Ben düz çekiyorum sen nasıl çekebiliyorsan öyle devam et canım önemli olan çekmen ama öyle ama böyle :KK8:

bende birazını bükerek birazını uzatarak yaptım. uzatarak sanki daha iyi gibi. sen gerçekten faydasını gördün mü? ne kadar zamanda ne oldu. biraz bakındım topiklere. hiç faydasını görmedim diyenler var.[/QUOTE]

Gördüm canım ama karnımı dümdüz görene kadar devam.mekik zor ve zaman alan bi spor ama elbet meyve verecek:KK34:Göremedim diyenler 3-5 kez yapıp yorulup sonra yapmayanlardır emin ol.Nasıl diyet yaptık yemeyince kilo verdik bırakınca aldık.Aynı şey bence emek vereceksinki karşııgnı alasın.

Çokşeymi istedim ve Zuzuuum menüleriniz çok güzel:KK9:
ÖZGEEEEE ama senin menün bugüne kadarki en kötü menündü:KK47:Nerde kusursuz menü çıkartan özge:KK55:Tamam lahmacun yede 1 tane ye,magnum yede 1 tane ye dimi ama abartmanın alemi ne 53 e çıkmak mı:KK20:.Hadi kızlarr toplyalım özgeyi:KK24:Bu kadar azar yeter herhalde:KK1:Ne yazayımda utansın dye düşünüp durdum pc başında:KK1:

X