Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Çıtırcık ben pazar günü kendime ödül veriyorum.Eger o hafta günüm varsa salı günü günümüzde kendime ödül veriyrum.Ayarlıyorum kendimce yani.

slmmmm tubişimmmm masallah canımm yaaa ayakta alkışlıyorum seni incecik olmuşsunn kuzumm
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
çıtır anne senii çok öptüm inşş bende veririmde bende çıtır anne olur inşşşş :KK30::KK30:

Aaaaa bugün kimsecikler ugramamış:KK53:Kilo bildirimi ve menüleride yazmamışsınız:KK20:Meliscik,çıtırcık,sehra,jojop nerdesiniz heyooooo:KK55:
Ben iyi bir ögrenci olarak menümü yazayım::KK42:
Bugün:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sbah:2 minik parça beyaz ekmek,kk peynir,5 zeytin,1 tane sahanda ymurta,2 fincan açık çay.
Ara:türk kahvesi,muz.
Ögle:ıspanak yemegi,1 tas yogurt,2 mink dilm kepek ekmegi.
Akşam:kuru fasulye,1 turp,1 salata turşusu.
Ara:1 gofret,1 dilim pasta(kaynanam kendi yapmış yemesem ayıp olurdu dimi ama:KK31:)
Bugün dışardaydık kaynanamla su içemedim pek(2lt)
Spor olarak bol bol yürüdüm bugün.Mekik çekemedim:KK19:

dün sabah kalkınca 2 bardak ılık su 2 dilim ç.ekmeği 1 tatlı k. reçel 3kk peynir yağsız 5 bardak şekersiz çay
ara çubuk kraker bi kaçtane mandalina nescafe
öğlen 3 tane kabağım vardı değerlendireyim dedim ve fırında kabak mücver yaptım öğlende 4 dilim ondan ve 1 bardak ayran içtiim :KK56:
ara sadece türk kahvesi ve 2 fındık
akşam yemiycem demiştim yemek lerden yemedim ama 3dilim mücverden yedim ve yanıjnnda erik suyu evde yapılmış
ara yapmadım saat 18 civarı bişeydi çünkü ondan spor olarakta görümcen taşınıyodu dün akşam 2 araba eşya taşıdık kutular çoktu ve merdiven inip çıktım spordan sayılır herhalde:KK1:
busabah tartı günümdü ve o kafdar yememe rağmen tartıda 65.700:KK9: çktım mutluyum iddayı kazanıcam hehe:KK1:

kızlar ben 1 haftadır diyet yapıyorum..

Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su 1 kayısı kurusu ile ve arkasından 1 bardak ılık limonlu su içiyorum

Günde 2 öğün yiyorum tercihim hep salatadan yana, çok beğendiğim yemek olursa 1 tabak yiyorum haftada 2 kez haşlanmış yumurta yiyorum ve haftada 2 kez uzun yürüyüş ve hergün yarım mekik ve ip atlar gibi zıplıyorum.. son olarakta yemeklerden bikaç saat sonra yeşil çay içiyorum..Ekmekte tercihim ise kepek ve tam tahıllı ekmekten yana ama bir hafta önce girdiğim taytıma bugün girmekte zorlandım :KK43: Acaba zayıflamadan önce insan şişer mi böyle birşey olabilir mi? Kilo almış olamam çünkü akşamları sofradan çoğu zaman aç kalkıyorum..

:KK22:
Kilo bildirimi:KK52:
Başlangıç:63
Bugün:KK59:52::KK53::KK76:
İnanamıyorummmm.Tartım dogru mu gösteriyor.4 kilo vermiş olabilirmiyim?Çıtırcık ne diosun bu duruma?

Aaaaa bugün kimsecikler ugramamış:KK53:Kilo bildirimi ve menüleride yazmamışsınız:KK20:Meliscik,çıtırcık,sehra,jojop nerdesiniz heyooooo:KK55:
Sbah:2 minik parça beyaz ekmek,kk peynir,5 zeytin,1 tane sahanda ymurta,2 fincan açık çay.
Ara:1 gofret,1 dilim pasta(kaynanam kendi yapmış yemesem ayıp olurdu dimi ama:KK31:)

canımm seni teebrik ederimmm süperr kilo vermsinnnnnn:KK9:

menüm çıtırıcık ebru kızlarrrrr

sabah 1 dlm çavdar ekemgi 1 karper peyniri balı süt 1 salam

ara elma çayı türk kahvesi

öglen 2 sarma soda

akşam 1 pirzola biber tarhana çorbası ekmeksizzz 1 parça un helvası

evde sıktıgım meyve suyu

sabah 2 bardak ılıktan biraz sıcak su türk kahvesi
kahvaltıda 1d.çavdar ekmek 1 zeyin 3kkpeynir 1 tatlı kaşığı reçel 3 bardak şekersiz çay
ara 2 küçük sarı elma nescafe sekersiz
öğle yulaf ezmesi sütlü ve kuş üzümü eşliğinde sper lezzetli oldu vallaa
ara 1 k. elma
akşam 6 da balık ve bol salata ekmek yemedim normolda de sadece 1 kere yerim oda kalhvaltıda ekmek
akşam yemeğinden sonra 4 tane çıtır gofret yedim şekersiz çayla berbaer bu kadar birazdan görümcemler gelicek kalmaya bugünlük bi kahve içeriz herhalde bilmiyorum bakalımmm:)):KK68:

Meliscim sende 4 kilo verdin dimi?
Çıtırcık nerdesin yahuu:KK31:
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:1dilim ekmk,kk peynir,5 zeytin,yarım yumurta sarısı, 2 fincan açık çay.
Ara:Türk kahvesi,2 ısırık çikolata,1 muz.
Ögle:peynirli erişte,1 bardak meyve suyu.
Ara:1 elma,4 formk kraker
Akşam:fırında patates mücver,közlenmiş sirkeli kırmızı biber,havuçlu kabaklı cevizli yogurtlu salata,1 dilim ekmk.
Ara:yeşil çay,4 tane form bisküvi.
Su:3lt.
Spor:400 mekik.

gösterdiğklerim hatalr canım,,muza hayret ettin dimii,ama meyvelerin en fazla kb içerenlerden bitaneside muz,,ondan uzak dursan,,çünkü bide aynı gün içinde yine kb si yüksek olan gofret pasta falan yemişsin aklında tut bunu emi:KK34:
dün sabah kalkınca 2 bardak ılık su 2 dilim ç.ekmeği 1 tatlı k. reçel 3kk peynir yağsız 5 bardak şekersiz çay
ara çubuk kraker bi kaçtane mandalina nescafe
öğlen 3 tane kabağım vardı değerlendireyim dedim ve fırında kabak mücver yaptım öğlende 4 dilim ondan ve 1 bardak ayran içtiim :KK56:
ara sadece türk kahvesi ve 2 fındık
akşam yemiycem demiştim yemek lerden yemedim ama 3dilim mücverden yedim ve yanıjnnda erik suyu evde yapılmış
ara yapmadım saat 18 civarı bişeydi çünkü ondan spor olarakta görümcen taşınıyodu dün akşam 2 araba eşya taşıdık kutular çoktu ve merdiven inip çıktım spordan sayılır herhalde:KK1:
busabah tartı günümdü ve o kafdar yememe rağmen tartıda 65.700:KK9: çktım mutluyum iddayı kazanıcam hehe:KK1:
süper:KK9::KK9::KK9:
kızlar ben 1 haftadır diyet yapıyorum..

Sabah kalkar kalkmaz 2 bardak su 1 kayısı kurusu ile ve arkasından 1 bardak ılık limonlu su içiyorum

Günde 2 öğün yiyorum tercihim hep salatadan yana, çok beğendiğim yemek olursa 1 tabak yiyorum haftada 2 kez haşlanmış yumurta yiyorum ve haftada 2 kez uzun yürüyüş ve hergün yarım mekik ve ip atlar gibi zıplıyorum.. son olarakta yemeklerden bikaç saat sonra yeşil çay içiyorum..Ekmekte tercihim ise kepek ve tam tahıllı ekmekten yana ama bir hafta önce girdiğim taytıma bugün girmekte zorlandım :KK43: Acaba zayıflamadan önce insan şişer mi böyle birşey olabilir mi? Kilo almış olamam çünkü akşamları sofradan çoğu zaman aç kalkıyorum..
evet canım şişer normaldir,fakat aç kalarak zayıflanmaz,,ben birazdan zayıflamak için yapılması gerekenleri paylaşıcam,,bu şekilde beslenirsen çok kolay kilo vericeksin,,:KK34:
menüm çıtırıcık ebru kızlarrrrr

sabah 1 dlm çavdar ekemgi 1 karper peyniri balı süt 1 salam

ara elma çayı türk kahvesi

öglen 2 sarma soda

akşam 1 pirzola biber tarhana çorbası ekmeksizzz 1 parça un helvası

evde sıktıgım meyve suyu
:KK56:öğlen pek bi az olmuş sanki:KK31:ama gerisi güzel:KK9::KK9:
sabah 2 bardak ılıktan biraz sıcak su türk kahvesi
kahvaltıda 1d.çavdar ekmek 1 zeyin 3kkpeynir 1 tatlı kaşığı reçel 3 bardak şekersiz çay
ara 2 küçük sarı elma nescafe sekersiz
öğle yulaf ezmesi sütlü ve kuş üzümü eşliğinde sper lezzetli oldu vallaa
ara 1 k. elma
akşam 6 da balık ve bol salata ekmek yemedim normolda de sadece 1 kere yerim oda kalhvaltıda ekmek
akşam yemeğinden sonra 4 tane çıtır gofret yedim şekersiz çayla berbaer bu kadar birazdan görümcemler gelicek kalmaya bugünlük bi kahve içeriz herhalde bilmiyorum bakalımmm:)):KK68:
:KK9::KK9:sen baya güzel devam ettiriyorsun bravoo:KK16::KK16:ama çıtır gofretleri görmedim sanmaa:KK47::KK47::KK1:
Meliscim sende 4 kilo verdin dimi?
Çıtırcık nerdesin yahuu:KK31:
BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:1dilim ekmk,kk peynir,5 zeytin,yarım yumurta sarısı, 2 fincan açık çay.
Ara:Türk kahvesi,2 ısırık çikolata,1 muz.
Ögle:peynirli erişte,1 bardak meyve suyu.
Ara:1 elma,4 formk kraker
Akşam:fırında patates mücver,közlenmiş sirkeli kırmızı biber,havuçlu kabaklı cevizli yogurtlu salata,1 dilim ekmk.
Ara:yeşil çay,4 tane form bisküvi.
Su:3lt.
Spor:400 mekik.

canım burdayımda,,diğer topiğe kaptan oldum,,orayla uğraşıyorum bikaçgündür,,bide bütün bu talihsiz olayların yanında kızım ateşlendi,,kaçgündür düşüremedik ateşini,,onla birlikte bende yandım,,bişeyde istemiyo yavrumu öyle görünce,,ama işte bu akşam düştü ateşi inşallah bidaha çıkmazda,,rahatlarız kuzucumda bendee:emir_bebek::KK48::nazar:

menün harika olmuş:KK9::KK9:işaretlenen yer hariç:KK23:

Son düzenleme:
evet canım şişer normaldir,fakat aç kalarak zayıflanmaz,,ben birazdan zayıflamak için yapılması gerekenleri paylaşıcam,,bu şekilde beslenirsen çok kolay kilo vericeksin,,:KK34:

Cevabını esirgemediğin için çok teşekkür ederim ::KK19: Dün gerçekten çok mutsuzdum bu sene sonbahara düğünüm var ve benim 4 kilo fazlam var ama hersene 1 kilo alıyorum ve napsam o kiloyu geri veremiyorum geçen sene 59 dum bu sene 60 boyum 1.67 ama 1 kilo ne kadar fark etti vücudumda acayip bir gerginlik hissediyorum çatlamamak için bebeyağları kremler bu durumdan gına geldim..Şu zayıflamak için yapılması gerekenleri adlı mesajını merakla bekliyorum :) Şu ara az yiyorum ama evde olduğum için çok oturuyorum (vermem gereken dersler varda) :) Tekrar teşekkürler takipteyim :)

Çıtırcık kızına çok geçmiş olsun.Onlara olacagına bize olsun razıyız dimi.Onlara hiç kıyılmıyor:KK16:Muz yemiyeyim artık madem öle diosun.:KK42:Bende ogluşa diş partisi yapıcam.24 ünde sabah günüm var akşamınada diş partisi.O gün izin alıcam senden:21:59 oldum bilio musun çıtırcık:KK76:çOK mutluyum ve herkes zayıfladıgımı fark ediyor.Diyet yaptıgımı bilmeyenler bu fark edenlerde:KK53:12 ocak 58 hedef demiştim ama o güne kadar baya sıkmam gerekir dimi?:KK14:

Cevabını esirgemediğin için çok teşekkür ederim ::KK19: Dün gerçekten çok mutsuzdum bu sene sonbahara düğünüm var ve benim 4 kilo fazlam var ama hersene 1 kilo alıyorum ve napsam o kiloyu geri veremiyorum geçen sene 59 dum bu sene 60 boyum 1.67 ama 1 kilo ne kadar fark etti vücudumda acayip bir gerginlik hissediyorum çatlamamak için bebeyağları kremler bu durumdan gına geldim..Şu zayıflamak için yapılması gerekenleri adlı mesajını merakla bekliyorum :) Şu ara az yiyorum ama evde olduğum için çok oturuyorum (vermem gereken dersler varda) :) Tekrar teşekkürler takipteyim :)
tamam canım aşağıda veriyorum şimdii:KK16::KK16:bu arada bende 168 boyunda,60 kilodayım ve gitmedi bitürlü son 1 kaç kilo:KK25:57 bi olsam dahada aşağı inmek için bukadarda çabalamıycam,,sonuçta 15 ocakta 57 olma iddam vardı eşimle,,ama 20sine uzattık bakalım nasıl verceksem 3 kiloo:KK31::KK1:
Çıtırcık kızına çok geçmiş olsun.Onlara olacagına bize olsun razıyız dimi.Onlara hiç kıyılmıyor:KK16:Muz yemiyeyim artık madem öle diosun.:KK42:Bende ogluşa diş partisi yapıcam.24 ünde sabah günüm var akşamınada diş partisi.O gün izin alıcam senden:21:59 oldum bilio musun çıtırcık:KK76:çOK mutluyum ve herkes zayıfladıgımı fark ediyor.Diyet yaptıgımı bilmeyenler bu fark edenlerde:KK53:12 ocak 58 hedef demiştim ama o güne kadar baya sıkmam gerekir dimi?:KK14:

canım çok az zamanın kalmış,,1 kilo diyipte geçme valla,çok zor gidiyo dibe indikçe:KK25:oyüzden dikkat et sık sıkabildiğin kadar ,ama aç kalma sakın,,akşamları erken ye yemeğini ve hafif geçir yeter,,ve 3 lt suyuda aksatmaki yağlar gitsin biran evvel:KK76::KK19:

kızlar işte yeni listemiz,,azda olsa değişiklik yaptım eski listenin üzerinden,,en azından benim kilo vermemdeki faydalı olan şeyleri ekledim vede yaptığım uygulamaları gösterdim:KK16:

Yeni Gelen arkadaşların Yapması Gerekenler

1-Kilo çizelgesi yapılacak burdan yapabilirsiniz Weight Loss - diet Ticker yapamazsanız burda yol gösteriliyo http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

2-Günde 2.5-3 litre su içilecek

3-Kahvaltıda 2 dilim ,öğle ve akşam 1dilim olmak üzere (tam tahıllı/tam buğday/çavdar)bu ekmeklerden yenecek kepek ekmeği kansızlık yaptığı için listemizde yok , eğer börek çörek gibi unlu gıdalar canımız isterse sabah veya öğlen 2dilim ekmeğin yerine 1 dilim börek vs. yenecek kahvaltılarımızda peynir zeytin domates salatalık yumurta salam sucuk sosis pastırma menemen gibi besinler serbest..abartmadan tabiki..

4-Günde 2 defa ara öğün yapılacak ara öğünlerde 1 tane meyve yada 1 bardak süt(şekersiz) i yada bunlar gibi hafif şeyler tüketilecek.

5-Eğer pilav makarna dolma gibi karbonhidratlı ürünler yiyeceksek kesinlikle öğle öğününde çok az porsiyon yenecek akşam öğününde bunlar olmayacak klasik öğlen menümüz çorba+sebze veya et yemeği+salata+yoğurt ürünleridir..

6-Ara öğün tekrar yapılacak

7-Akşam öğünü en geç 6-7 de yenecek ve çok hafif geçirilecek öğlen ne yediysek ona göre dengelicez öğlen et yediysek akşam çorba+salata yada sebze+yoğurt gibi yiyeceğiz akşam tek çeşit yemek yemeğe gayret edicez yanında salata yada yoğurt veya ayran olabilir..

8-Günde 3 bardak bitki çayı içilecek yeşil çay ,biberiye,7 otlu çay ve form çayı önerilir..

9-Tatlı yemek istediğimizde haftada 1 küçük bir kaçamak yapılabilir onun dışında çok fazla tatlı yemek istersek 1 bardak sütün içine 1-2 tatlı kaşığı pekmez katıp içilecek ve iananın tatlı isteğiniz hemen ortadan kalkıcak,,2. seçenek ise sütün veya bitki çayının içine çubuk tarçın atarak içicez yarım saat içinde tatlı isteğimiz ortadan kalkıcak..

10-Çaylarımıza kesinlikle şeker yada tatlandırıcı katılmayacak..

11-Sabah öğle akşam şeklinde menülerinizi paylaşmanız gerekiyor ki yanlışları görelim :KK34:

BOL İRADELERRR ARKADAŞLAR
KAPTAN TUĞBA :KK16:

selam kızlarr ilk okuduğum zamanlar aklıma geliyor bu topiği her zaman motive olarak kalktım başından malesef lanet sınav döneminde sadece okuyabliyorum bitince düzenli olarak yazmak istiyorum şimdilik küçük bi iyilik olarak bugün yediklerimi değerlendirebilir misiniz çook sevinirim :)

sabah
elma sirkeli ballı limonlu sy
2 çay-her biri birer şeker (şekerden vazgeçemiyorum bu yüzden az çay içiyorum)
2 dilim tam tahıllı ekmek
ekmeğin üzerine yetecek kadar peynir ( bir kibrit kutusu kadardır, biraz da tereyağı sürdüm)
2 zeytin
ara
yağsız sütle nesfit
muz üstü çok az ceviz ve bal (çok tatlı yedim bugün farkındayım sanırım regl dönemim geliyor kesemedim tatlı isteğimi:KK43:
öğlen
kereviz yemeği 1dilim tam tahllı
ara
sütlü kahve(1 şeker)
akşam
etli kereviz
2 kaşık yoğurt
1.5 dilim ekmek

biraz fazla bir menü sanırım ne dersiniz :KK43:

selam kızlarr ilk okuduğum zamanlar aklıma geliyor bu topiği her zaman motive olarak kalktım başından malesef lanet sınav döneminde sadece okuyabliyorum bitince düzenli olarak yazmak istiyorum şimdilik küçük bi iyilik olarak bugün yediklerimi değerlendirebilir misiniz çook sevinirim :)

sabah
elma sirkeli ballı limonlu sy
2 çay-her biri birer şeker (şekerden vazgeçemiyorum bu yüzden az çay içiyorum)
2 dilim tam tahıllı ekmek
ekmeğin üzerine yetecek kadar peynir ( bir kibrit kutusu kadardır, biraz da tereyağı sürdüm)
2 zeytin
ara
yağsız sütle nesfit
muz üstü çok az ceviz ve bal (çok tatlı yedim bugün farkındayım sanırım regl dönemim geliyor kesemedim tatlı isteğimi:KK43:
öğlen
kereviz yemeği 1dilim tam tahllı
ara
sütlü kahve(1 şeker)
akşam
etli kereviz
2 kaşık yoğurt
1.5 dilim ekmek

biraz fazla bir menü sanırım ne dersiniz :KK43:

canım hoşgeldin,şöyle diyim aralarda meyve yemeliyiz nesfit güzel seçim olmuş ama,akşam yeseydin çok daha faydasını görürdün,öğünlerine salata eklemelisin,,ekmeğide akşam yemeği devama bağlama,,1d. yiyorum ben ama ekmeksiz yenmicek şeyler olunca:KK23:yoksa yemiyorum:KK56:yukarıda kilo vermeye başladığımda yaptığım uygulamalar var onlara uyarsan çok kolay gider kilon,,en çokta işe yarayan formülüm tatlı canım istediğinde yaptığım şeydi,,bi dene bence:KK34:

Son düzenleme:
canım hoşgeldin,şöyle diyim aralarda meyve yemeliyiz nesfit güzel seçim olmuş ama,akşam yeseydin çok daha faydasını görürdün,öğünlerine salata eklemelisin,,ekmeğide akşam yemeği devama bağlama,,1d. yiyorum ben ama ekmeksiz yenmicek şeyler olunca:KK23:yoksa yemiyorum:KK56:yukarıda kilo vermeye başladığımda yaptığım uygulamalar var onlara uyarsan çok kolay gider kilon,,en çokta işe yarayan formülüm tatlı canım istediğinde yaptığım şeydi,,bi dene bence:KK34:

çok sağol canımmm hepsine tekrar bakıp ona göre düzenliycem öğünlerimi :):):):)

selam canlarım..menü falan yazamam utanıyorum:26:haftasonu kayınvalidemdeydik..zaten ne yediğimi de hatırlamıyorum ama sütüm azaldı gibi geldiği için biraz da yedim..yarın tekrar sağlıklı beslenme menülerimi gözden geçircem ve uygulucam inşallah..bide her gittiğim yerde 6 öğün uygulayamıyorum ama bana en kilo verdiren yöntemin bu olduğunu gördüm..aç kalmadan düzenli yemek süper..ananem ve dedem gibi:KK1:3 öğün yemek çıkartıom evde..normalde olsa sabah bi yerim akşama kadar meyveydi kuruyemişti aburcuburdu geçiştirirm akşam da tıkınırım:KK37:ama böle süper oluo çıtırcığın bana kazandırdığı en önemli şey buydu..

burası süper giremeyince motive olamıyorum..

öpüyorum herkese bol iradeli haftalar...

X