Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

off yaa bi türlü baslayamıyorum rejime bu aksam çok fazla yedim şiştim yaa nefret ediyorum kendimden bu sabah tartıldım 70 kilo olmusum 5 kilo almısım 15 kilo vermiştim 5ini aldım ama ben 58 yada 60 olmak istiyorum erteliyorum hep rejime baslamayı:KK43::KK43::KK43:

offff çokk bende 70.9 dum bakk şimdii 67,8 oldum çıtırcıkla davam edeliiii başla mutlaka alışcaksın bakk:KK76:

[evettt akşam sonrası içtiklerim listesii

karışık sıkdıgım meyve suyu

nescefae 4 tane yer fıstıgıııı ğünü kapatımmm:KK8:

ay tubacım yokmuş yeni öğrendim..bekliosss..bugünkü menüm:

sabah:1 bardak ılık su, 1 yumurta, çok az beyaz peynir,1 kaç çatal kıyma kavurma, 2 dl ekmek,domates,maydonoz,rezene çayı

ara:4-5 adet kuru erik

öğlen: haşlanmış makarna..yağsız..yoğurtlu yaptım ve üzerine çok az kıymayı kendi yağında kavurup yağını da süzüp döktüm..baharatla..

ara:1 portakal yarım muz

2. ara: ( temizlik yaptım çok yoruldum öğün aramda uzundu) yarım çay bardağı yarım yağlı sütle müsli

akşam: 3 parça peynirli fırın böreği, ayran, 1 küçük parça turşu

offff çokk bende 70.9 dum bakk şimdii 67,8 oldum çıtırcıkla davam edeliiii başla mutlaka alışcaksın bakk:KK76:

bu hafta geçsin artık haftaya baslıycam insallah 68,69,70 bu kilolarda gidip geliyorum anlamadım nası bi bünyem var nası bi yağlarım var bi çıkıyom tartıya 69 bi çıkıyom 68 bi çıkıyo 70 dün yetmiş çıktım 1,2 gün sonra bakalım kaç çıkıcam yoksa benim tartımmı yanlış anlamadım diyete baslıyım anlarım diyeti bırakınca ben çok çabuk kilo alıyorum süreklide yediklerime dikkat edemiyorum sıkılıyorum tabi biraz eşimin yüzündende yemeğe ve hamur işine hele çok düşkün bayılıyo çok sık hamur işi yaptırıyo abur cubur hiç eksik olmaz onun yüzünden bi türlü istediğim kiloya gelemiyorum bende dayanamıyorum yiyorum:KK50:

Çıtırcık çocuklardan mı giremiyorsun?Yoksa kötü bişey mi oldu?Seni merak ediyoruz:KK5:
DÜN:Aç karınla 2 bardak ılk su.
Sabah:peynir ve reçel sürülmüş 2 dilm çk tahllı ekmek,1 fincan açk çay.
Ögle:1 açma:KK17:1 bardk asiti kaçırılmış gazoz:KK1:2 ısırık helva.
Ara:yarım muz,yeşil çay.
Akşam:1 tabak köfteli havuçlu fırında bezelye yemegi,1 tas yogurt,1 dilm ekmk,2 ısırık helva.
Ara:çay içtim sadece.
Yaa 2 gündr sütüm azalır gibi oldu.Çok korkup gidip helva aldım.Arada mink ısırıklar atıyorum napim:26:

Bu arada içtigim suyu yazmayı unutyrm.Emzirdigim için çok susuyorum.En az 3 lt kesin içiyrm.250 hergün mekik çekiyorum ve 10 dk mezdeke oynamaca:KK8::KK24:

BUGÜN:Aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:3 zeytin,kk peynir,1 domates,yarım açma:KK17:2 bardk açık çay.
Ara:türk kahvesi.
Ögle:akşamdan kalma bezelye yemegi,1 tas yogurt,3 ısırık helva.
Ara:yeşil çay,4 tane form bisküvi:KK39:1 avuç çerez(fındık leblebi)
Akşam:1 tas çorba,1yeşil 2 kırmızı biber dolması,haydari.
Eşim geç gelecegi için yemegimi erkenden yedim:KK9:Ayyy ben menümü begendim bugün valla:21:Çıtırcık ya nerdesin?Yatana kadar 250 mekik çekicem:KK8:Artı bişi yersem yazarım yarın:KK33:

gerçekten inş iyisindir
sabah 2 bardakk ılıksu sirkel
kahvaltı 2diliiçavdar arası3zaytinyeşillik2kkpeynir 3bard biberiye
ara yarım bardak hazır çorba
öğle el kadar balık 1kase salata 1dilim ekmekk 1bardak yoğurt
ara 5yulajflı burçak bşberiyre mandalina
akşam 8yk pırasa 3kaşık yoğurt 1kase salata artık biberiye yada beşi bi yerde dahada yeme m bişey tuğba iyiysen vaktin yoksa en azından iyiyim de ya..duygusal bi bağ kuruluyor burda valla aklıma geliyorsun inş sorun yoktur allaha emanet olun kızlar sakın bırakmayın çıtırınız çıtırımız üzülür yokksa emeklerine emiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bu hafta geçsin artık haftaya baslıycam insallah 68,69,70 bu kilolarda gidip geliyorum anlamadım nası bi bünyem var nası bi yağlarım var bi çıkıyom tartıya 69 bi çıkıyom 68 bi çıkıyo 70 dün yetmiş çıktım 1,2 gün sonra bakalım kaç çıkıcam yoksa benim tartımmı yanlış anlamadım diyete baslıyım anlarım diyeti bırakınca ben çok çabuk kilo alıyorum süreklide yediklerime dikkat edemiyorum sıkılıyorum tabi biraz eşimin yüzündende yemeğe ve hamur işine hele çok düşkün bayılıyo çok sık hamur işi yaptırıyo abur cubur hiç eksik olmaz onun yüzünden bi türlü istediğim kiloya gelemiyorum bende dayanamıyorum yiyorum:KK50:

tartın bozukturr yada biğün az yersin oda su kaybı yaparrr kilon 70 dememki senin başlamalısın irade ve sabır bizde zorlık çektik ama oluyormuş bak:)
eşin yaptırsa bile sen yeme form biskitlerden ye ceviz badem bitki çayı çıtıtıcık gibi oldum kafayı yidimm mi nee :KK53:

:emir_bebek: menümü yazıyım ebru çıtırıcık :)

sabah yarım dlm çavdar ekemgi 1 çatal kaşar 1 salam biber çay
ara nane limon çayı 1 çigköfte

öglen biberiye çayı 2 ceviz

akşam 1 tas şehriye çorbası 2 halep dolma anem gönderdi ,tavuk baget 1 adet yeşil salata

nescafe:KK24:

ebrucum sütün için süt ve rzene tavsiye ederim..gerçi benim sütüm de artık çok deil ama rejimle alakalı değil sanırım uzun zamandır böle..emdikçe geliyo.. ses gelio ama çok dolmuyo..ben bi de ara öğün olarak müsli yiyorum.sütle..herkes kahvaltı niyetine yiyo ama ben emziriyorum die ara öğün yaptım..yarım yağlı sütle..

sabaH: aç karna 1 büyük bardk su
1 yumurta
1 kk peynir
2 dilim ekmek( ya çavdar alamıyom bizim fırında yok dek geldikçe artık)
2 küp kavrulmuş kıyma
çok az reçel, domates, şekersiz rezene çayı

ara: yok uyumuşum
öğlen: yarım kase çorba, 2 parça peynirli fırın böreği, 4 kaşık yoğurt

ara: 1 elma, 1 avuç badem fındık üzüm leblebi karışımı

2. ara: öğün aram uzun geldi..müsli yedim.yarım yağlı sütle..

akşam: 1/8 yuvarlak ekmek üzerine pizza yaptık..5 dilim sucuk kaşar ve domates:KK17:ayranla yedim.normalde olssa bunun 3 katını ketçap mayonez ve kolayla yerdim..bu da başarı..daha da yemedim.su içtim...

selam bakalım hatunlarr

kimsecikler yokk çıtırıcık daha bitmedimi mapıss gelde bir ayar çek topiğinee:)):KK51:

mellisdenizdoğrumudiyorsun çıtır konusunda gerçekten birproblemmivar ya
bence bugün gelecek içimde bir his var
ben yazayım
kalkınca sirkeli ılıksu 2bardak, 1kaşık pekmez.
9da iki dilim çavdar arası 4zeytin 2kkpeynir biberiye
ara 2kesme şekerli hazır kapiçino
öğle 2sucukluyumurta 1yk zeytinyağlı 2buçukbardak ayran
arada menengiç kahvesi içerim şimdi
5i biyerdelerimi içerim akşamda ıspanak ve yoğurt yerim ekmeksiz
sonra hep bitki çayları yatmadan evelde çörek otu ve 21bardak sirkelisu içiyorum
45dkda spor yapcam inş

en de yazayım..bugün sporumu da yaptım bakıcılı spor salonumda mutluyum:KK1:40 dk yürüdüm.

sabah: 1 bardak ılık su, 2 dilim çavdar ekmeği, 1 yumurta az peynir, bi kaç çatal kavulmuş kıyma

ara:1 muz, yarım portakal

öğlen: 8 kaşık kuru fasülye, 3 kaşık pirinç pilavı, 1 bardak ayran

ara:çeyrek avuç kadar kuruüzüm ve ceviz, kabuk tarçınlı 1 bardak süt..

annemdeyim ya bugün menü sağlam gidiyo..akşama da balık salata..

mellisdenizdoğrumudiyorsun çıtır konusunda gerçekten birproblemmivar ya
bence bugün gelecek içimde bir his var
ben yazayım
kalkınca sirkeli ılıksu 2bardak, 1kaşık pekmez.
9da iki dilim çavdar arası 4zeytin 2kkpeynir biberiye
ara 2kesme şekerli hazır kapiçino
öğle 2sucukluyumurta 1yk zeytinyağlı 2buçukbardak ayran
arada menengiç kahvesi içerim şimdi
5i biyerdelerimi içerim akşamda ıspanak ve yoğurt yerim ekmeksiz
sonra hep bitki çayları yatmadan evelde çörek otu ve 21bardak sirkelisu içiyorum
45dkda spor yapcam inş

ne demeşim sahraa :KK53: mapısta çıkar gelir bend ebekliyorumm onsuzolmuyor buralarrrr gelince kendi anlatır cnm

X