- 16 Eylül 2009
- 14.383
- 24.221
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.261
bende kilo bildirimi yapayım. gerçi ben pek kilo veremediğimden, kendimi böyle kabullendim artık. 167 boya iyidir diyorum ne yapayım. züğürt tesellisi.
geçen hafta: 63,4
bugün: 63,4 yine. hedefim aslında 60 ama kenarıundan bile geçemedim henüz.
kızlar bir de birşey dicem size. bugün ben gün için de 2 kere tartıldım. 12 gibi 63.6 olan ben 5 gibi 64,4 idim. 8 de ise 63,4. benim tartı bozukmu ki acaba. birşey yemeden içmeden bu kadar hem + hem - oynaması normal mi? suç tartıda mı acep????
Kilo bildirimim
2 hafta once 51.800
Bu hafta 51.400
Ne careki bogazimi tutmam gerek artil rsmazandan sonra bakalim nasil olcak hepimiz de toparlanalim simdi gucsuz halsiz kaliyoz haliyle iftarda aman ye gitsin diyoz hatta ben vicdan azabi dahi duymadan goturuyom
Ebrucum sen de durumlar ne?
Bende vijdanen zaten oglumun rızkını kestim deyip habire iyorum iftar sahur demeden.Yeşilçayım demlenirken dondurma yiyorum şimdi mesela.Gündüz oglum geliyor anne meme ama gösülerim bomboşİftardan sonra bi geliyor yüzü gülüyor yavrumun süt geliyor agzın die Bugün tartılayı unuttum die çok üzüldm.Çünkü bu hafta hiç tartılmamıştım meraklar içindeyim.
Ellerine saglik ebrucum marifetlisin belli kiElticigin yaninda yemeklerini ovmeleri iyi olmus
Valla topige girenler diyet topigimi diye birdaha basliga bakabilirler verilen kilolari gorunce ama senin fotolar olsa ikna olurlardi diyet topigi olduguna
OhhhSuper olmus bu yaaa saygisizlik bilmislik yspacagi kadar aklini iyi seylere kullansinda senin gibi ovgu alsin.
Ben de (esim cooookkk zor yemek begenir iyi restorantlara dahi gidip ac kalmisligi vardir.) simdi simdi guzel yemek yapmaya basladim int de bakiyorum hep varsa puf noktan paylas cok makbule gecer
Saka mi yapiyosun yok artikEdep yahu sen yeni gelin olcan insan bi kaynasmaya calisir bir el atar birseylere ordaki yasli insanlardandami utanip cekinmedi Nese enteresan bir kisiligi varmis
Benim esimin de annesi super yemek yapar ve kendi yorelerinin yemeklerini yapar genelde acili ve bol salcali. Ben ilklerde cok zorlandim oksurmekten corba icemiyodum kaynanamlarda okadar aci geliyoduSimdi ben de acisiz yemek yiyemiyom kardesim diyo gene mi acili yaptin kendi aileme tuhaf geliyo bu sefer. Yapa yapa alisiyo insan iste el becerisi gelisiyo ovgu toplayan tarifleri paylas valla bir iki tane iyi olur. Ebru topigi okuyanlar boyle olcak bi de yemek tarifi veriyolar dicek