Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

bende kilo bildirimi yapayım. gerçi ben pek kilo veremediğimden, kendimi böyle kabullendim artık. 167 boya iyidir diyorum ne yapayım. züğürt tesellisi.
geçen hafta: 63,4
bugün: 63,4 yine. hedefim aslında 60 ama kenarıundan bile geçemedim henüz.
kızlar bir de birşey dicem size. bugün ben gün için de 2 kere tartıldım. 12 gibi 63.6 olan ben 5 gibi 64,4 idim. 8 de ise 63,4. benim tartı bozukmu ki acaba. birşey yemeden içmeden bu kadar hem + hem - oynaması normal mi? suç tartıda mı acep????

:26:
Valla canim farkeder tuvalete cikmak cok etkiliyo hele o yuzden 8 de tartildigin dogru gibime geldi

Kilo bildirimim
2 hafta once 51.800
Bu hafta 51.400
Ne careki bogazimi tutmam gerek artil rsmazandan sonra bakalim nasil olcak hepimiz de toparlanalim simdi gucsuz halsiz kaliyoz haliyle iftarda aman ye gitsin diyoz hatta ben vicdan azabi dahi duymadan goturuyom
Ebrucum sen de durumlar ne?

Kızlar misafirler gttkten sonra buraya göz atınca tartı aklıma geldi malesefAklımdaydı ama 8 de son hazılrıklar derken misafilr geldi unuttumYarın alarm kurucam tel.unutmayayım die.Bacaklarımın agrısına ragmen yorgunluktn uyumuşum.Şimdi migdem bulanıyor nedense.Nazar olunca böyle oluyorum.Kendimi okuyayım nazar duası anca öle rahatlıyorum.Herkes yemeklerimi çok begendi özelliklede toprak kasede sucuklu kuru fasulyeyi

İFTAR MENÜM:

k.mercimek çorbası(1 kepçe)
sucuklu kuru fasulye(1 kase)
pilav(1kaşık)
pide(4 yudum)
fırında kremalı kaşarlı patates(2 dl.)
garnitürlü dalyan köfte(1 dl.)
havuçlu cevizli yogurtlu kabak(1 kaşık)
şekerpare( 1tane)
baklava(1 tane)
burma tatlı(yemedim)
kadayıf(yemedim)
kola(1.5 bardak)

İşte böyle kızlar.Birileri bu topige girip okusa bu ebruli maşşallah diyet degil yeme menülerini utanmadan paylaşıp durmş der

Ellerine saglik ebrucum marifetlisin belli kiElticigin yaninda yemeklerini ovmeleri iyi olmus
Valla topige girenler diyet topigimi diye birdaha basliga bakabilirler verilen kilolari gorunce ama senin fotolar olsa ikna olurlardi diyet topigi olduguna

Bende vijdanen zaten oglumun rızkını kestim deyip habire iyorum iftar sahur demeden.Yeşilçayım demlenirken dondurma yiyorum şimdi mesela.Gündüz oglum geliyor anne meme ama gösülerim bomboşİftardan sonra bi geliyor yüzü gülüyor yavrumun süt geliyor agzın dieBugün tartılayı unuttum die çok üzüldm.Çünkü bu hafta hiç tartılmamıştım meraklar içindeyim.

Bzde iftari yapip buyuk eltime caya gittik esimin abisinin dogumgunuydu bugun. Hediye alirken cok oyalandik gece 11 di gittigimizde muhabbet derken sahuru ysptik simdi nescafe iciyorum canim cok cekti tabisi yaninda da cikolata vs var Ben zor akillanarim bu gidisle

Eet aynen ben de kizimi da dusunuyorum cunku yemekte dogru durust yemiyo resmen ac geziyo yavrum ee sutte icmezse hasta olur Allah korusun o yuzden canlari sagolsun birdaha veririz yeter ki isteyelim ebrucum

Ellerine saglik ebrucum marifetlisin belli kiElticigin yaninda yemeklerini ovmeleri iyi olmus
Valla topige girenler diyet topigimi diye birdaha basliga bakabilirler verilen kilolari gorunce ama senin fotolar olsa ikna olurlardi diyet topigi olduguna

Saol canım estagfirullahEşimin dedesi çok dobradır ve temiz kalplidir neyse onu söyler.Ve nenesinin(eşinin)yemeklerinden başka yemekleri çok ndir begenir.Bi kere börek yapmıştım ve börek delisi dedecik herkesin içinde yemem bunu çok yaglı olmuş nenenin ki daha güzel deyip herkesin içinde yemeyip nenenin böregini yemişti.Ama bu akşam beni meshettiTam 4 kere yemekler harika hatta nene kızma ama seninkilerden bile güzel olmuş.Bizim gelin kapmış bu işi nene bak senin gibi lezzetli yapmış yemekleri deyip durdu.Ve karşımda 5 karış suratla oturan elticigimin suratı 5 karış daha olunca eee eltimin suratı oldu 10 karış:90:

Son düzenleme:
Ohhh Super olmus bu yaaa saygisizlik bilmislik yspacagi kadar aklini iyi seylere kullansinda senin gibi ovgu alsin.
Ben de (esim cooookkk zor yemek begenir iyi restorantlara dahi gidip ac kalmisligi vardir.) simdi simdi guzel yemek yapmaya basladim int de bakiyorum hep varsa puf noktan paylas cok makbule gecer

Ezan okunurken geldi.Sadece kaynımla konuştu ve bizlerle tek kelime etmeden erkenden de dittiBenimde eşim ilk evlendigimiz zamanlar ama annem şöyle yapardı ama annemn yemekleri böyle..........deli ederdi beni.Ama internet saolsun şimdi severek yiyor.Emir oldu olalaı sanki daha marifetlendin diyorPüf noktam yok canım ama istedigin bi tarif varsa seve seve paylaşırım.Salça sogan birazda el lezzeti

Saka mi yapiyosun yok artik Edep yahu sen yeni gelin olcan insan bi kaynasmaya calisir bir el atar birseylere ordaki yasli insanlardandami utanip cekinmedi Nese enteresan bir kisiligi varmis
Benim esimin de annesi super yemek yapar ve kendi yorelerinin yemeklerini yapar genelde acili ve bol salcali. Ben ilklerde cok zorlandim oksurmekten corba icemiyodum kaynanamlarda okadar aci geliyoduSimdi ben de acisiz yemek yiyemiyom kardesim diyo gene mi acili yaptin kendi aileme tuhaf geliyo bu sefer. Yapa yapa alisiyo insan iste el becerisi gelisiyo ovgu toplayan tarifleri paylas valla bir iki tane iyi olur. Ebru topigi okuyanlar boyle olcak bi de yemek tarifi veriyolar dicek

Son düzenleme:

Ve kaynanamları tanıyıp ellerinde büyümüş.Kyananamla annesi kızken aynı mahallede arkadaşlarmış.Ama kız sözlenince sanki ilk kez bizlerle tanışıyomuş gibi oldu nedense:44:Ben evlendigimde mahallede ebru ebru abla küçücük bişidiŞimdi benim snein yaşşında arkadaşlarım var nie abla dieymki hem o zaman küçüktüm dedi telefonda banaÇok aglayıp üzülmüştüm.O günden beri kalbim sogudu ve bitti benim için.Büyüklügümün gerektirdiklerii yapar ve kenara çekilirimValla topigi okuyanlar özellikle benim menülere debu şekilde şoke oluyolardırHazırlanmadan dur tartılıp geleyim çok merak ediyorummmmm

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr...........3 kere 52.6 çıktımSonra 52.9 çıktımBunada sevindim ama yuppi

Kilo bildirimi:1 gün geç olarak
Başlangıç:63
2 hafta önce:53.5
Bu hafta:52.9
Gelen:yok
Giden:600
Hedef10:

DÜNKÜ SAHUR:

1 tabak çorba
2 dl.ekmek
3 kaşık yogurt
1 şekerpare
2 kayısı
yeşilçay

spor:iftardan önce 125 tam mekik(mekik aleti ile)

BUGÜN İFTAR:

1 kepe çorba
1 kaşık pilav
1 kaşık saç kavurma
2 kaşık yogurtlu biberli kabak
2 dl.ekmek
1dl. baklava
2 çatal kadayıf

çay ve 2 kurabiye

Son düzenleme:
BUGÜN SAHUR:

1dl.kızamış kıtır kıtır ekmek
1 domates
1 zeytin
2kk peynir
1 kaşık yogurt
2 şekerpare
çay
1 erik

Canım seni çoook tebrik ediyorum maşallah negüzel kilo vermişsin azmine hayran kaldım
göbişin tamamen gitmiş negüzel yaa bende bi göbişim bide alt bacaklarım gitse yetecek ama
işte irademe sahip çıkıp veremiyorum tm baslıyorum biyere gidiyosun bozuluyo sonra hevesim kaçıyo
birdaha sil baştan yapıyorum öyle işte neyse canım darısı hepimizin basına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…