- 27 Mayıs 2010
- 956
- 2
- 30
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.241
hehee
sana ii uykular canım ebruş ablam bnmm
tatlı rüyalarr =)
sana ii uykular canım ebruş ablam bnmm
tatlı rüyalarr =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar slm pek giremiyorum bu aralar bütün gün yatıyorum nerdeyse. kızım fırlamanın teki oldu 5dk rahat durduğu yok sürekli ilgi oyun istiyordu baş edemedim oruçlu halimle annemden rica ettim o bakıyor. büyük oğlumu da kendi istedi kızımla ilgilensin die sadece ortanca bende allah razı olsun annecimden. göremeyince de çok özlüyorum ama napim zaten 10dk var arada gidip görüyorum isteyince.
bu arada tatilde aldığım 1kilo da gitti 82.4tüm bu akşam. doktora gittim bebeğin kilosu iyiymiş. ama hamileleik boyu 8 ayda 2.5 kilo aldığımı söylemedim.
ebrum sakın kızma oruç tutuyorum ama ne yemek yapıyorum ne temizlik kadın çağırıp temizleticem evi doğuma yakın. çocuklarda yok zaten rahat rahat tututyorum orucu hiiiç yormuyorum kendimi. ösgeye sana ve iftar yaptıran herrkese rabbim kolaylık versin çok zor oluyordur bebekle.
hepinizi öptümm kızlar
kızlar slm pek giremiyorum bu aralar bütün gün yatıyorum nerdeyse. kızım fırlamanın teki oldu 5dk rahat durduğu yok sürekli ilgi oyun istiyordu baş edemedim oruçlu halimle annemden rica ettim o bakıyor. büyük oğlumu da kendi istedi kızımla ilgilensin die sadece ortanca bende allah razı olsun annecimden. göremeyince de çok özlüyorum ama napim zaten 10dk var arada gidip görüyorum isteyince.
bu arada tatilde aldığım 1kilo da gitti 82.4tüm bu akşam. doktora gittim bebeğin kilosu iyiymiş. ama hamileleik boyu 8 ayda 2.5 kilo aldığımı söylemedim. ve
ebrum sakın kızma oruç tutuyorum ama ne yemek yapıyorum ne temizlik kadın çağırıp temizleticem evi doğuma yakın. çocuklarda yok zaten rahat rahat tututyorum orucu hiiiç yormuyorum kendimi. ösgeye sana ve iftar yaptıran herrkese rabbim kolaylık versin çok zor oluyordur bebekle.
hepinizi öptümm kızlar
İcim yaniyo okadar sU ictim hala da iciyom:26:
Kız ne suyu bu saatte:44:Hoca 4:15 Allahu ekber diyor ve niyet ediliyor
Ehliyette lysede hayırlı olsun canım.Senin 3 çocukla nete zaman bulmana oruç tutmana 4.ye hamile kalmana sınavlara girmene hayran kaldım.Kazanma kapasiten oldugnu göre okursun ben ünanıyorum sanaemzirirken de böyle abur cuburu bırakırsam kilo veririm inşallah . benim de hedefim 75le doğuma gitmekti ama olmadı işte. ödem falan yok galiba bende çünkü sadece karnım şiş kendimi zayıf bile hissediyorum zaten gören zayıflamışsın hamile değilmiydin dio. bu arada ehliyet sınavlarından geçtim kızlar lysde de 30bin küsürüncü oldum istediğim yer 70bindeydi. girebiliyorum inşallah. ama asıl bundan sonrası zor 4 çocukla üniversite mi okunur bana dua edin hayırlısı olsun inşallah.
Yoo burda 04:35 te okundu ezan :44:
Canım benim geçmiş olsun.Dişler ateş yapyor ne yazıkki.Allah yardımcın olsun canım zor zamnalar ama bu gğnlerde geçicek ve çocuklrımızla sinamaya tiyatrolara gidecegimiz günlerde olacak inş.Yarınıda kolaylıkla atlarım inş.Kizlarr nasilsiniz iyice dagildik degil mi? Ramazan tatil derken herkese bi rehavet coktu. Ben de kizimla ugrasiyorum bu saat oldu yeni uyuyor. 3 gundur cok atesi var ve inanilmaz huysuz kucagimdan inmiyor yemek yemiyor uyumak bilmiyor kayinvalidemlere gittim orda da hic durmadi fazla oturamadim bile cok yoruluyorum biraz daha buyuse daha kolay olur kiyamam diste cikarcak herhalde hic keyfi yok bende durumlar boyle iste. Ebrucum sen de yarin cok yorma kendini oruclu oruclu Kolay gelsin simdiden
ben de ayaktayım hala. az önce arkadaşlarla dışarı da ekmek arası köfte yedik. benim sahurum oldu. çay içeceğim. ayrıca çalışmama gereken şeyler var. güye izindeyim ama. bir saat falan bakıp yatıcam. yarın kilo bildirimini iftara doğru mu yapıcaz.