- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.221
busu oşgeldin cnm aramıza özletti,n kendini valla akrabadanda öte olduk burda ne yalan söyliyim
biz yarın sabah 07:30 da yola çıkıyorum kızlar allaha emanet olun hafta sonuna kadar marmarise gidiyorum anamın yanınasizleri çok seviyorum iyiki varsınız artık orda kilo verirmiyim alırmıyım bilemiyorum annemin o leziz yemeklerini özlemişim benden bu kadar kendinize bebişlerinize iyi baakın hoşçakalın
Misafilerin en son postası 2 de gitti ve bende pil bittiBugün hep ter döktüm ve ter döktükçe dilim damagım kurudu resmen Hemn duş aldım az önce ve sizlere koşup geldim Ytsam şimdi uyur kalırım die korkuyorum.Eşime ütü yapmam lazım offf.Bu akşam herkes tatlı getirmiş maşşallah yemektn çok tatlı vardı.Kaynanam ilk kez 'bak kıızım o kadar ugraş verdin galiba bu gidişle hepsini ramzanda şu tatlı yemenle geri alıcan 'dedi Dogru söze ne denir.Ama O kadr çok almılarkiben napim.Eşim zaten tatlı sevmez ee onca tatlıyı çöpe mi atayım.Binaya dagıttım ama hala baya bi var.
İFTAR MENÜM:
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1dl.pide
2 tane patlıcan pohça
1 kaşık pilav
1 kaşık fırında kremalı kaşarlı patates
1 bardak kola
1 kaşık havuçlu kabaklı meze
Tatlılar:
baklava(yemedim)
dondurma(yemedim)
burgu baklava(yemedim)
1 şekerpare(ben yaptım yedim)
1dl. limon muhallebili bisküvili haiff bi tatlı(yedim)
1 çatal(kadayıf(yedim)
İşte durum bundan ibaret halim vahim kızlar:18:Hep sizi gaza getirip motive ederdim ama atık biri beni durdursunnnnn
vııyy
o ne yaaa o kadar da yüklenemem ben kendme yaa.. sizde sakınn öle bişi yapım demeyin çok kızarım sizeeee
İstesem de yapamam ki
Bize göre az tabiiEbrucum o da cok az degil mi ya 4 kayisi ve yogurt ile iftar 1 kofte corbaben boyle yesem bayilirim valla gunduz kolumu kipirdatdmam
Sen zaten az yesek kızarsın,çok yiyince yiyin yiyin emziriyosun yok kaymak olsunmuş yok bal olsnmuş yok yag selülit olsunmuşvııyy
o ne yaaa o kadar da yüklenemem ben kendme yaa.. sizde sakınn öle bişi yapım demeyin çok kızarım sizeeee
ahh sobelendmm bendeee
şok şok şokksosyetk hemşire zayıflama stelernde dolaşırken yakalandıı..
yoksa selülütlerine çare mi arıyooorrr
(nasılda hmn sosyetik yaptım ama kendimi)