Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Hosgeldin canim özledik seni ozlemezmiyizBiz de cok farkli sayilmayiz hani tatlilari goturuyoruz.hergun az yicem desem de fazlasiyla tok karinla kalkiyorum masadan emzirdigim icin de gerci cok az da yesem olmaz butun gun cokur cokur gidiyo sutler icim kaziniyo resmen oyle iste ramazam bitsin bskalim nasil beslencez

busu oşgeldin cnm aramıza özletti,n kendini valla akrabadanda öte olduk burda ne yalan söyliyim
biz yarın sabah 07:30 da yola çıkıyorum kızlar allaha emanet olun hafta sonuna kadar marmarise gidiyorum anamın yanına sizleri çok seviyorum iyiki varsınız artık orda kilo verirmiyim alırmıyım bilemiyorum annemin o leziz yemeklerini özlemişim benden bu kadar kendinize bebişlerinize iyi baakın hoşçakalın

Ohhh yolun acik olsun tatlim annenle hasret gidercen İyi tatiller sen de kendine iyi bak dengeli gidersin sen cok abartmazsin yemeyi okadar da sorun etme zaten

Misafilerin en son postası 2 de gitti ve bende pil bittiBugün hep ter döktüm ve ter döktükçe dilim damagım kurudu resmenHemn duş aldım az önce ve sizlere koşup geldimYtsam şimdi uyur kalırım die korkuyorum.Eşime ütü yapmam lazım offf.Bu akşam herkes tatlı getirmiş maşşallah yemektn çok tatlı vardı.Kaynanam ilk kez 'bak kıızım o kadar ugraş verdin galiba bu gidişle hepsini ramzanda şu tatlı yemenle geri alıcan 'dediDogru söze ne denir.Ama O kadr çok almılarkiben napim.Eşim zaten tatlı sevmez ee onca tatlıyı çöpe mi atayım.Binaya dagıttım ama hala baya bi var.
İFTAR MENÜM:
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1dl.pide
2 tane patlıcan pohça
1 kaşık pilav
1 kaşık fırında kremalı kaşarlı patates
1 bardak kola
1 kaşık havuçlu kabaklı meze

Tatlılar:

baklava(yemedim)
dondurma(yemedim)
burgu baklava(yemedim)
1 şekerpare(ben yaptım yedim)
1dl. limon muhallebili bisküvili haiff bi tatlı(yedim)
1 çatal(kadayıf(yedim)

İşte durum bundan ibaret halim vahim kızlar:18:Hep sizi gaza getirip motive ederdim ama atık biri beni durdursunnnnn

Misafilerin en son postası 2 de gitti ve bende pil bittiBugün hep ter döktüm ve ter döktükçe dilim damagım kurudu resmenHemn duş aldım az önce ve sizlere koşup geldimYtsam şimdi uyur kalırım die korkuyorum.Eşime ütü yapmam lazım offf.Bu akşam herkes tatlı getirmiş maşşallah yemektn çok tatlı vardı.Kaynanam ilk kez 'bak kıızım o kadar ugraş verdin galiba bu gidişle hepsini ramzanda şu tatlı yemenle geri alıcan 'dediDogru söze ne denir.Ama O kadr çok almılarkiben napim.Eşim zaten tatlı sevmez ee onca tatlıyı çöpe mi atayım.Binaya dagıttım ama hala baya bi var.
İFTAR MENÜM:
2 kepçe kırmızı mercimek çorbası
1dl.pide
2 tane patlıcan pohça
1 kaşık pilav
1 kaşık fırında kremalı kaşarlı patates
1 bardak kola
1 kaşık havuçlu kabaklı meze

Tatlılar:

baklava(yemedim)
dondurma(yemedim)
burgu baklava(yemedim)
1 şekerpare(ben yaptım yedim)
1dl. limon muhallebili bisküvili haiff bi tatlı(yedim)
1 çatal(kadayıf(yedim)

İşte durum bundan ibaret halim vahim kızlar:18:Hep sizi gaza getirip motive ederdim ama atık biri beni durdursunnnnn

Ya canim kolay mi bu sicakta ben de utu temizlik yemek derken iftara sofrayi zor yetistirdim normalde 1 bardak su icerdim 1 lt su ictim hele ki sen nolmusdundur Allah kabul etsin davetini canim.
Tatliya gelince kelin ilaci misali stokladugim abur cuburlari gidip gelip actim yedim kalaninida birazdan yicem Kendime hayrim yokki sana nedim bilemedim onca emegi cope atiyoruz resmen ya kisa bastan baslicaz bu gidisle ramazanda az yemek zor demistim
Ama bukadarini beklemiyodum dur bakalim 2 hafta var sonra belki aklimiz basimiza gelir

Amin canım.Rabbim veriyor kolaylıgını bi şekilde.Millet kilo veriyor ve senelerce dikkat ediyor koruyor ama biz nie böyle saldık şımardık anamdım gitti

BUSUUUUU,benim minik kardeşim sana fırça çekmeye yüzüm bile yokÇünkü bende şu tatlı konusunda zıvanadan çıktımMekik aleti bana ben ona bakıyorum
ZUZUUM,hayırlı yolculuklar canım.güle güle git kilo almadan gel inş.
SEHRA, seni çok merak ediyorum canım en azından bi iki kelam yazsanda rahatltsan bizleri

Kılzar eylülse arkadaşmızın iftar saur menülerine baktım az önce ve şok oldumBi göz atın da belki aklımız başımıza gelir

ÖSGEM EBRUŞUUMM bakın siz emziren annelersiniz vücüttaki suyu gün içinde bebişler alıyo. afiyet bal olsun onlara tabii. dee sizde dikkat edn kendinizi kilo milo dert etmeyen.
ben emininm ikinizde çok güzel ve çıtır bayanlarsınız. hedef kiloya 1 2 kilo var çokta sıkmaya gerek yok kendinizii..

EBRUŞUM menünde hepimizin gibi. ne çok mükemmel ne aşırı..
ama o kadar tatlıya hyr demem de güzel benceee

ZUZUUM evet valla bi aile gibi olduk.. hepimizi aynı oratama koysalar sanki kırk yıllık dost gibi oluruz heralde.. sizer olmasaydınız bn bu 7 kilou bırakın vermek üstüne bi 7 kilo daha alırdımm..
tatilin inş ii geçer bol bol hasret giderirsin anacığınlaa..

ahh sobelendmm bendeee
şok şok şokk sosyetk hemşire zayıflama stelernde dolaşırken yakalandıı..
yoksa selülütlerine çare mi arıyooorrr
(nasılda hmn sosyetik yaptım ama kendimi )

Ebrucum o da cok az degil mi ya 4 kayisi ve yogurt ile iftar 1 kofte corba ben boyle yesem bayilirim valla gunduz kolumu kipirdatdmam

vııyy
o ne yaaa o kadar da yüklenemem ben kendme yaa.. sizde sakınn öle bişi yapım demeyin çok kızarım sizeeee

Ebrucum o da cok az degil mi ya 4 kayisi ve yogurt ile iftar 1 kofte corba ben boyle yesem bayilirim valla gunduz kolumu kipirdatdmam
Bize göre az tabiiBende aynen halsiz düşerim çocukla bide daha fena.Ama ben iradesine ve kilo vermesine ragmen korumaya devam etmesine hayranım şahsen
vııyy
o ne yaaa o kadar da yüklenemem ben kendme yaa.. sizde sakınn öle bişi yapım demeyin çok kızarım sizeeee
Sen zaten az yesek kızarsın,çok yiyince yiyin yiyin emziriyosun yok kaymak olsunmuş yok bal olsnmuş yok yag selülit olsunmuşBu ne hoşgörü canım

ahh sobelendmm bendeee
şok şok şokk sosyetk hemşire zayıflama stelernde dolaşırken yakalandıı..
yoksa selülütlerine çare mi arıyooorrr
(nasılda hmn sosyetik yaptım ama kendimi )

Hamilelikte selülitlenen ben şuan maşşallah bi tane bil kalmadı.Bunu çok su içmeme baglıyorum kendimce:44:

Ben yatar kızlar yorgun olunca şu yastık çok tatlı oluyorİyi geceler kilo alma topik arkadaşlarım

ilahiiiiiiiii EBRUUUUŞŞ =)=)
kopardın valla bniii
napayım kıızz kıyamıyorum sizeee suç muuuu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…