Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar girmişken yazıyım dedim sonra kızıyorsunuz ben 1 kilo daha almış bulunmaktayım allahtan hamileyim kendimi pek suçlu hissetmiyorum çokseymiistedim seninle aynı duyguları paylaşıyorum boğazıma sahip çıkamıyorum eşime hayır diyemiyorum. şiştim iyice iftarda da yedikçe yiyorum sahura kadar sonra akşama kadar yatıyorum. nasıl kilo almıyım. 4 haftam kaldı doğuma inşallah sonrasında verebilirim bu gidişle zor görünüyo ama iş karar vermekte bitiyo. ikinci bebekten sonra düşmüştüm eski kiloma inşallah şimdi yine zayıflayabilirim yaşta geçti ama. o zaman 21dim aaaaaah ah.
ebrucum tebrik ediyorum menülerinden dolayı herkese ağzının payını veriyorsun işte zayıflayarak. fıstık gibi oldun zaten sıkma canını göbek die. bak benim karnım 1 metre ötemde:)

Zuzu hosgeldin canim supersin valla 700 grda ustune kar kaldi. Yiyip oturmamissin tebrik ederim. Sen ogluna dua et bence okadar idare etmis sizi fazla huzursuzluk yapmamis ben istanbuldan ucakla gelirken topu topu 45 dk yani kizim ortaligi ayaga kaldirdiYolcular off poff demeye basladi nasi utandim sıcak basti anlatamam sonlara dogru bir kac bayan kizimla oyun yaptida oyle ucuz atlattik

88 li normal bence alman son ayindasin artik sen gelcek bebisi dusun neden kilo aldim verdim bu kadar takiyosun ki tamam otur her dk yemek ye demiyorum ama suan farkli seylet dusunmen gerek bence keyfini cikar aileye yeni bi uye geliyo sonra icabina bakarsin kilolarin

Son düzenleme:
Zuuzuum hoşgeldin özlettin kendiniMaşşallah kuzucuun uslu benim emirimde uslu akıllı Yzülmüş ohh ne güzel tatil yapılmış ve 700 gr.da verilmiş

Saol canımHamieyken göbegimin tadını çıkardım hep göbek degil bebek die ama şimdi bebekte yok gönekte varama gidecek inş.

Kızlar bu arada kadir geceniz mübarek olsun.Dualarınızda banda yer ayırın.Rabbim tüm ibadet ve dualrınızı kabul etsin.Başıın agrısı hafifledi ama yatsam 1 saat için aptal gibi olucam.Saks mavisi bayram elbisemin altına hangi ren rugan ayakkabı gider????Bu akşam begendigim siyah gizli platform önü açık aldı kaynanam dogum günü hediyesi olsun bayramda giyersin dedi saolsunAma renk konusunda kararsız kaldık ikimizde.Kimisi fuşya veya narçiçegiyle patlatman lazım dedi.Ama benim bi tarzım var ve moda die istesemde onun dışına çıkamıyorum.Zıt renkler olsn mda diolar ama yapamıyorum.Hem siyahı dügünler kınalar bolca onlarda herzaman kullanırım ama renkliyi kullanamam mantıgım var hep.Abiye olsa saks mavisine gümüş giyerdim ama bu normal sade elbise rugan olur ama ne renk.Vizon yada ten rengi felanla degiştirsem mi yarın?Yorumlarınızı bekliyorum

Cin Cevap: Saks Mavisi Elbiseye Uygun Çanta ve Ayakkabılar | ALIŞVERİŞ CİNİ
Sen de dualarinda bize yer ver canim. İns bu gecede Rabbim tum gunahlarimizi bagislar bizi ve ailelerimizi kotuluklerden kazalardan belalardan korur evlerimize huzur afiyet verir.Amin

Kiyafete gelince ben dugun harici topuklu ayakkabi giyen biri degilim cok begeniyorum ama giymiyorum nedense genel de spor ayakkabi babet giyiyorum
Konunu google yazdim gorsellerde saks mavi elbise deyince baya foto cikti bak bitane link attim karar senin bi goz atarsin canim

herkese merhaba
ben bugün pek yazamadım. bugün oruç beni fena çarptı. bir de söylemesi ayıp biraz ishal olmuşum. vücutta ne kadar su varsa gitti. akşam 7 gibi bayılacaktım nerdeyse. yemeği eşim hazırladı. iftarda bir kase mercimek çorbası, 1 adet tavuk baget, ve bol patlıcanlı yoğurt yedim. 3-4 lokma kadar da pide vardı. bir bardak ta limonata içtim. iftar sonrası çayımı anca 12 de içebildim. yemekten sonra meyve falanda yemedim.
ebrucum ben açıkcası saksın altına krem yada vizon giyerdim. öyle narçiçeği falan bana ters. hatta krem daha kullanışlı bir renk. güle güle giy kıyafetlerini. ayrıca ben kayınvalidenle ilişkine imrendim. benimki bana tek topluiğne bile almaz.

Menün çok iyi canımMeyve yemeyip sadece çay içmende iyi olmuş.Kaynanamla anne kız gibiyiz çok şükürAnnem çalıştıgı için hep onunla gezeriz tozarız alışveriş yapmaya bayılırızHerşey karşılıklı senin kayınvaliden sen 1 igne görmemişsin nasıl anne kız gibi olasınız.Benim kaynanam benim evimi istedigim gibi dayaıp döşedi ve 1 dedigimi 2 etmedi.Nasıl kötü olayım bu kadına.Sende bişiler görseydin böyle olurdunuz ama senin kayınvalidende sorun demekOlsun saygınızı koruyu yeter eşinin hatırı için.Ayakkabı fikrin içinde saol canım.Siyahı degiştirip vizon alabilirim

bugünkü menümü paylaşıyorum. bugün oruç tuıtmadım.
sabah 10:30 da 1 domates, 1 salatalık, 1 biber, 3 zeytin, 4-5 çatal peynir, 1 avuç içi kadar pide
12:00 de bir küçük salkım üzüm, 2 kayısı, 1 fincan bitki çayı
15:00 de 1 kase mercimek çorbası
18:00 de 1 dilim kavun
akşam iftar için arkadaşlarla dışarı çıktık.
1 kase mercimek çorba
kuzu incik, 3 yk şehriye pilavı (kaç kaloridir bu)
salata
yarım kadayıf

iftara kadar sanıyorum iyi. ama iftarda abarttım. bir de ramazan günü yemesen olmuyor sanki. yorumları bekliyorum.

Canin sabah gayet guzel hem doyurucu hem zararsiz 12 deki arada iyi ancak ayni gun hem uzum hem kavun ikiside sekerin en cok bulundugu meyveler
İftara gelirsek malum 8 gibi yemis oldun aslinda 6 gibi yesen gene iyi ama gec yiyince kadayif yarimda olsa bozmus isi yemek ustune hemen yenen tatli direkt kilo yapar 2 saat sonra yemeliyiz tatliyi
İlk gun icin kotu sayilmazsin menu paylasmaya baslaman demek yediklerini sinirlaman ve takip etmen demek bunun sonucuda kilo vermek oluyor

İftarda herşeyden azar azar yesemde,çok çeşit yemek olduğu için ve tatlıları dayanamayıp,yediğim için hiç pişman değilim çünki arkadaş çok marifetliydi;yemekleri çok lezizdi Daha uyumadım bir ton ütü yaptım şimdi sahurluğumu,yiyorum yarın akşamda kaynanamın mahallesi'nde masaları kurup hep birlikte iftar yapacağız nasipse...Özgeciğim ayakkabı konusunda yorum yapmamışsın yarın bakacağım büyük ihtimalle değiştereceğim ayakkabıyı

SAHUR MENÜM;
Bir tabak DOLU'su makarna
Kk peynir,bir dilim kaşar
Bir bardak meyvesuyu
Yeşilçay

Su renk olsun diye fikir belirtmedim ama link attimya canim sen bakmadin mi ona ama degisiklik oldun dersen vizon sik durur attigim linkte 2. Resimde var

özgecim çok teşekkür ederim. dediğim gibi dün iftara gittik arkadaşlarla. o nedenle geç oldu. ben bugünde oruç değilim. o nedenle erken yemeye çalışacağım. üzüm ve kavunun böylesine suçlu olduğunu bilmiyordum. bu akşam da menümü paylaşacağım inşallah. inşallah ben de kilo verebilirim.

hemen menümü yazayım. benim pek hoşuma gitmedi yazamak için kafamda toparlarken
11:00 domates, salatalık, biber, 4 zeytin, 4-5 çatal peynir, bir kurabiye, avuç içi kadar ekmek (eskiden kahvaltıda kaşık kaşık nutella yerdim, iki gündür yemiyorum)
12:30 bir küçük salkım üzüm, bir fincan bitki çayı
15:00 marketlerde satılan hazır pizzaların (küçük boy olanlardan) birinin yarısı
16:30 bir elma
19:00 4 adet birer lokmalık biber dolması, yoğurt
şu anda yeşil çay.

Ben cok begendim canim azcik azcik yemissin hep

biz dün gece eşim ve oğlumla dışarı çıktık. tam eve dönücez mısır muhabbeti geçti. yok dedim istemiyorum. ardından oğlum yokken hep yaptığımız ama 7 senedir burnumuzda tüten birşey vardı. çorbacıya gitmek. çokda açıkmıştım. ve ben gece 1 de ezogelin çorbası içtim. oruçta değilim bugün. oruç tutacak olsam sahur oldu derdim. neyse sabah tartıldım. kilşo bildirimimi yapayım.
bu hafta 64.4
hedef: 60

bu hedefe bir türlü ulaşamıyorum. ben yarın memlekete gidiyorum. laptop olmayacak yanımda. ama telefondan girer bakarım menü paylaşamam sanırım. telefonda yazmayı pek beceremiyorum.
herkese iyi bayramlar....

şimdi biz yarın sabah memlekete gideceğiz ya. akşama hemen yenip bitecek kalorisi düşük ne yapabilirim. yarına kalmamalı.

Çorba içmek mesele degil mesele çorbanın yanında ekmek turşu yemekSanada iyi bayramlar canım.
şimdi biz yarın sabah memlekete gideceğiz ya. akşama hemen yenip bitecek kalorisi düşük ne yapabilirim. yarına kalmamalı.

Fırında mücver yapabilirsin hem hafif hemde kolay hemde yarına kalmaz

Sahurdan önce ütü ve 250 mekik

Sahur menüm:

3 poça(2 ısırıklık kadar minicikti)
1 şeftali
çay ve yeşilçay

Tartıyı kynanama götürcem şimdi.Kardeşimi eşime bayramlık bakıcam yani hep yürüycem.Alarm kurup 8 de tartılıp kilo bildirimi yapıcam.

Çorba içmek mesele degil mesele çorbanın yanında ekmek turşu yemekSanada iyi bayramlar canım.

Fırında mücver yapabilirsin hem hafif hemde kolay hemde yarına kalmaz

çok teşekür ederim önerin için. tavuk kanat yapıcam. 10 adet falan kalmıştı buzlukta. bu arada fırında mücverinde tarifini yazar mısın bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…