-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.301
Zuuzuum hoşgeldin özlettin kendinibiz geldik 3-4 gün derken tatilimizi 7 güne uzattık ananemiz salmadı bizi güzel bi tatildi bahadır berkay denizden çok havuzu sevdiler berkayın bu kadar çok sevebileceğini tahmin etmemiştim ben gün boyu sudan çıkmadı gibi bişey beni hiç üzmedi giderkende gelirkende son 1 saat hiç geçmez oldu berkay ağlamadı ama sürekli mıkır mıkır allahtan fazla yolcu yoktu otobüste çoğğunluk uyudu zaten bide sürekli meme emdi :)) annemlerde küçük bi süs köpeği var adı fıstık berkayı çok kıskandı sürekli kucağımdan indirmedim berkayı çünkü parçalıcakmış gibi üstüne geliyodu fıstık bu arada bana da çok alıştı ben nereye o oraya yanıma geldi koltuğa oturuyorum kucağıma geliy şekerdi ama bide berkayı kıskanmasaydı daha iyi olurdu :)) yanız bi daha uzun bir yolculuk yaparmıyım otobüsle ve berkayla kesinlikle hayırrrr :)))
kilo bildirimimi yapaym
başlangıç 68
geçen hafta 60.4
bu hafta 59.7
giden 700
gelen yok
hedef 55
boğazıma sahip çıktım orda sanırım bol bol yüzmek verdirdi o kalorileri:)
kızlar girmişken yazıyım dedim sonra kızıyorsunuz ben 1 kilo daha almış bulunmaktayım allahtan hamileyim kendimi pek suçlu hissetmiyorum çokseymiistedim seninle aynı duyguları paylaşıyorum boğazıma sahip çıkamıyorum eşime hayır diyemiyorum. şiştim iyice iftarda da yedikçe yiyorum sahura kadar sonra akşama kadar yatıyorum. nasıl kilo almıyım. 4 haftam kaldı doğuma inşallah sonrasında verebilirim bu gidişle zor görünüyo ama iş karar vermekte bitiyo. ikinci bebekten sonra düşmüştüm eski kiloma inşallah şimdi yine zayıflayabilirim yaşta geçti ama. o zaman 21dim aaaaaah ah.
ebrucum tebrik ediyorum menülerinden dolayı herkese ağzının payını veriyorsun işte zayıflayarak. fıstık gibi oldun zaten sıkma canını göbek die. bak benim karnım 1 metre ötemde:)
Kızlar bu arada kadir geceniz mübarek olsun.Dualarınızda banda yer ayırın.Rabbim tüm ibadet ve dualrınızı kabul etsin.Başıın agrısı hafifledi ama yatsam 1 saat için aptal gibi olucam.Saks mavisi bayram elbisemin altına hangi ren rugan ayakkabı gider????Bu akşam begendigim siyah gizli platform önü açık aldı kaynanam dogum günü hediyesi olsun bayramda giyersin dedi saolsunAma renk konusunda kararsız kaldık ikimizde.Kimisi fuşya veya narçiçegiyle patlatman lazım dedi.Ama benim bi tarzım var ve moda die istesemde onun dışına çıkamıyorum.Zıt renkler olsn mda diolar ama yapamıyorum.Hem siyahı dügünler kınalar bolca onlarda herzaman kullanırım ama renkliyi kullanamam mantıgım var hep.Abiye olsa saks mavisine gümüş giyerdim ama bu normal sade elbise rugan olur ama ne renk.Vizon yada ten rengi felanla degiştirsem mi yarın?Yorumlarınızı bekliyorum
herkese merhaba
ben bugün pek yazamadım. bugün oruç beni fena çarptı. bir de söylemesi ayıp biraz ishal olmuşum. vücutta ne kadar su varsa gitti. akşam 7 gibi bayılacaktım nerdeyse. yemeği eşim hazırladı. iftarda bir kase mercimek çorbası, 1 adet tavuk baget, ve bol patlıcanlı yoğurt yedim. 3-4 lokma kadar da pide vardı. bir bardak ta limonata içtim. iftar sonrası çayımı anca 12 de içebildim. yemekten sonra meyve falanda yemedim.
ebrucum ben açıkcası saksın altına krem yada vizon giyerdim. öyle narçiçeği falan bana ters. hatta krem daha kullanışlı bir renk. güle güle giy kıyafetlerini. ayrıca ben kayınvalidenle ilişkine imrendim. benimki bana tek topluiğne bile almaz.
Menün çok iyi canımMeyve yemeyip sadece çay içmende iyi olmuş.Kaynanamla anne kız gibiyiz çok şükür Annem çalıştıgı için hep onunla gezeriz tozarız alışveriş yapmaya bayılırız Herşey karşılıklı senin kayınvaliden sen 1 igne görmemişsin nasıl anne kız gibi olasınız.Benim kaynanam benim evimi istedigim gibi dayaıp döşedi ve 1 dedigimi 2 etmedi.Nasıl kötü olayım bu kadına.Sende bişiler görseydin böyle olurdunuz ama senin kayınvalidende sorun demek Olsun saygınızı koruyu yeter eşinin hatırı için.Ayakkabı fikrin içinde saol canım.Siyahı degiştirip vizon alabilirim [/QU
teşekkür ederim yorumların için.biz kayınvalidemle aynı şehirde oturuyoruz sayılır. 7,5 aylık doğum yaptım ben. ölümden döndüm ve yasak olduğu ikinciyi yapamıyorum. ve o doğum yaptığım günün ertesi günü ziyaret saatinde geldi, ve gitti. apandisit amliyatı oldum. ne hastaneye ne de evime geldi. oğlumu sünnet ettirdim. 1 ay sonra geldi. bunlar tamamen subjektif örnekleri benimkisi çok ilgisiz. ve o kadar terfiler ettim, işimde iyi yerlere geldim. bir kere bile hayırlı olsun demedi. ay sabah sabah sinirim bozuldu. şimdi bayramda görücem şimdiden gerilmeye başladım bile.
bence de siyahı verip vizon al. vizon aslında çok kullanışlı bir renk.
bugünkü menümü paylaşıyorum. bugün oruç tuıtmadım.
sabah 10:30 da 1 domates, 1 salatalık, 1 biber, 3 zeytin, 4-5 çatal peynir, 1 avuç içi kadar pide
12:00 de bir küçük salkım üzüm, 2 kayısı, 1 fincan bitki çayı
15:00 de 1 kase mercimek çorbası
18:00 de 1 dilim kavun
akşam iftar için arkadaşlarla dışarı çıktık.
1 kase mercimek çorba
kuzu incik, 3 yk şehriye pilavı (kaç kaloridir bu)
salata
yarım kadayıf
iftara kadar sanıyorum iyi. ama iftarda abarttım. bir de ramazan günü yemesen olmuyor sanki. yorumları bekliyorum.
Canin sabah gayet guzel hem doyurucu hem zararsiz 12 deki arada iyi ancak ayni gun hem uzum hem kavun ikiside sekerin en cok bulundugu meyveler
İftara gelirsek malum 8 gibi yemis oldun aslinda 6 gibi yesen gene iyi ama gec yiyince kadayif yarimda olsa bozmus isi yemek ustune hemen yenen tatli direkt kilo yapar 2 saat sonra yemeliyiz tatliyi
İlk gun icin kotu sayilmazsin menu paylasmaya baslaman demek yediklerini sinirlaman ve takip etmen demek bunun sonucuda kilo vermek oluyor
hemen menümü yazayım. benim pek hoşuma gitmedi yazamak için kafamda toparlarken
11:00 domates, salatalık, biber, 4 zeytin, 4-5 çatal peynir, bir kurabiye, avuç içi kadar ekmek (eskiden kahvaltıda kaşık kaşık nutella yerdim, iki gündür yemiyorum)
12:30 bir küçük salkım üzüm, bir fincan bitki çayı
15:00 marketlerde satılan hazır pizzaların (küçük boy olanlardan) birinin yarısı
16:30 bir elma
19:00 4 adet birer lokmalık biber dolması, yoğurt
şu anda yeşil çay.
Çorba içmek mesele degil mesele çorbanın yanında ekmek turşu yemekbiz dün gece eşim ve oğlumla dışarı çıktık. tam eve dönücez mısır muhabbeti geçti. yok dedim istemiyorum. ardından oğlum yokken hep yaptığımız ama 7 senedir burnumuzda tüten birşey vardı. çorbacıya gitmek. çokda açıkmıştım. ve ben gece 1 de ezogelin çorbası içtim. oruçta değilim bugün. oruç tutacak olsam sahur oldu derdim. neyse sabah tartıldım. kilşo bildirimimi yapayım.
bu hafta 64.4
hedef: 60
bu hedefe bir türlü ulaşamıyorum. ben yarın memlekete gidiyorum. laptop olmayacak yanımda. ama telefondan girer bakarım menü paylaşamam sanırım. telefonda yazmayı pek beceremiyorum.
herkese iyi bayramlar....
şimdi biz yarın sabah memlekete gideceğiz ya. akşama hemen yenip bitecek kalorisi düşük ne yapabilirim. yarına kalmamalı.
Çorba içmek mesele degil mesele çorbanın yanında ekmek turşu yemekSanada iyi bayramlar canım.
Fırında mücver yapabilirsin hem hafif hemde kolay hemde yarına kalmaz