Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar slm pek giremiyorum bu aralar bütün gün yatıyorum nerdeyse. kızım fırlamanın teki oldu 5dk rahat durduğu yok sürekli ilgi oyun istiyordu baş edemedim oruçlu halimle annemden rica ettim o bakıyor. büyük oğlumu da kendi istedi kızımla ilgilensin die sadece ortanca bende allah razı olsun annecimden. göremeyince de çok özlüyorum ama napim zaten 10dk var arada gidip görüyorum isteyince.
bu arada tatilde aldığım 1kilo da gitti 82.4tüm bu akşam. doktora gittim bebeğin kilosu iyiymiş. ama hamileleik boyu 8 ayda 2.5 kilo aldığımı söylemedim.
ebrum sakın kızma oruç tutuyorum ama ne yemek yapıyorum ne temizlik kadın çağırıp temizleticem evi doğuma yakın. çocuklarda yok zaten rahat rahat tututyorum orucu hiiiç yormuyorum kendimi. ösgeye sana ve iftar yaptıran herrkese rabbim kolaylık versin çok zor oluyordur bebekle.
hepinizi öptümm kızlar

Canim hosgeldin az kalmis doguma valla 3 cocuk hamilelik ve oruc zor olsa gerek. Annenden Allah razi olsun onlarda olmasa halimiz harap. Sen simdi hamilelik boyunca 2.5 kilomu aldin yalnizca ödem falandami olmadi cidden sasirdim ebru salli bile 6 7 kilo almisti kiz Bebegin saglikli ise gerisi teferruat ama mantigim almadi. Kdndine ve bebise iyi bak ve lutfen emzirme doneminde diyet falan yapma cok guzel saglikli beslen kilo almazsin zaten bebis herseyden once gelir o buyuyunce yaparsin ben oyle yaptim annesi sensin bebis icin en iyisini bilir ve yaparsin zaten 1 bebis 3 cocuk o tempoda insan istesede kilo alamaz

Tamam kızmıyorum canımMadem sen kendini iyi hissediyorsun sorun yok o zaman.Kızıpta boşuna ben günaha giriyom2.5 kilo çok iyi.Benim arkadaşım 100 kilo ile hamile kalıp 90 kilo ile dogum yaptı.10 verdi hiç almadı.Çok zayıflar kilo alıyor nasıl kilolular ayda daha çok kilo verip zayflar az veriyorsa onun gibi bişi.İnş. anlatabilmişimdir.Özgennde dedgi gibi bebeginin anne sütüne ihtiyacı var.Yersen süt gelir bunu unutma.Benim 1.5 ay gelmemişti.Eşimin halası yersen gelir sen koşturmaca temzlikk derken aç geziyon demişti.Hakikaten başladım yemeye ve bugüne kadr maşşallah bolca geldi sütüm.Öncelik bebeginin rızkı sonra zayflarız beraber.Beraber diyorum çünkü senin bebiş 6 aylık olana kadr biz bu gevşeklikle verdiklerimizi alacagmız için sil baştan beraber zayıflarız artık:18:

emzirirken de böyle abur cuburu bırakırsam kilo veririm inşallah . benim de hedefim 75le doğuma gitmekti ama olmadı işte. ödem falan yok galiba bende çünkü sadece karnım şiş kendimi zayıf bile hissediyorum zaten gören zayıflamışsın hamile değilmiydin dio. bu arada ehliyet sınavlarından geçtim kızlar lysde de 30bin küsürüncü oldum istediğim yer 70bindeydi. girebiliyorum inşallah. ama asıl bundan sonrası zor 4 çocukla üniversite mi okunur bana dua edin hayırlısı olsun inşallah.

Ehliyette lysede hayırlı olsun canım.Senin 3 çocukla nete zaman bulmana oruç tutmana 4.ye hamile kalmana sınavlara girmene hayran kaldım.Kazanma kapasiten oldugnu göre okursun ben ünanıyorum sana
Yoo burda 04:35 te okundu ezan :44:

Ayy sen izmirdeydin dimi

Akşama avm de arkadaşımla iftar yapıcaz.Bu yüzden evdeyim kaynanama 2 gündür gitmedim.Alıştırdn bizi şimdi garip geliyor diyor.Cuma akşamıda kaynanamları neneyle dedeyi ve elticigimi alacagım.Öyle böyle ramazanda bitiyor.Allahım veriyor bi şekilde sabrını.Tutamayız edemeyiz dedik bakın 10 gün kaldı.dogum günümede 12 gün kaldı ama benim verdigim 52 sözü de havada asılı kaldıKendime ve iradesizligime artık çok daha kızıyorum.Yazmıyorum buraya utancmdan menülerimi ama sahura yarm saat varken bide yatarken mekik çekiyorum kızlar.Göbegim iyice jöle gibi löp löp kalacak yoksa.Her gün açıp göbegime bakıyorum ve hırslanıp mekik altyle çekyorum.Bu gece titreşim kemerimi takmaya başlıycam.

Bu akşam arkadaşımla iftar açtık dışarda.Sonra diger arkadaşla buluşup hep beraber arkadaşın çeyizini görmeye evine gittik.Sonra hep beraber kahve içemye gittik.Açık alanda ogluşda koşturdu.Bu bile benim için büyük degişiklik.

İFTAR MENÜM:

1 kase çorba
1incecik dl.ekmek
2 kaşık akdeniz yeşillikleri
3 kaşık soslu erişte
2 kaşık soslu tavuk
1 kase sakızlı muhallebi
çay

snra:türk kahvesi ve soda

Snra:kocişle meyve tabagı

Spor:10 dk. titreşim kemeri
Oguşun arabasıyla bu akşam gittigimiz yerlere yürüdük hep.

SAHUR MENÜM:

3 dl. ekmek
1 salata
1 domates
1 zeytin
1 dl.salam
2 çatal çokokrem
1 probis
çay

Alışkanlık oldu iyiyce hiç uyuyamadım.Kalktım bi duş aldım soguk ve eşime yarın için ütü yaptım.Şimdi yatıcam uyku bastırmya başladı.Sizler kayıplardasınız,nerdesiniz bakimmmm

Kizlarr nasilsiniz iyice dagildik degil mi? Ramazan tatil derken herkese bi rehavet coktu. Ben de kizimla ugrasiyorum bu saat oldu yeni uyuyor. 3 gundur cok atesi var ve inanilmaz huysuz kucagimdan inmiyor yemek yemiyor uyumak bilmiyor kayinvalidemlere gittim orda da hic durmadi fazla oturamadim bile cok yoruluyorum biraz daha buyuse daha kolay olur kiyamam diste cikarcak herhalde hic keyfi yok bende durumlar boyle iste. Ebrucum sen de yarin cok yorma kendini oruclu oruclu Kolay gelsin simdiden

ben de ayaktayım hala. az önce arkadaşlarla dışarı da ekmek arası köfte yedik. benim sahurum oldu. çay içeceğim. ayrıca çalışmama gereken şeyler var. güye izindeyim ama. bir saat falan bakıp yatıcam. yarın kilo bildirimini iftara doğru mu yapıcaz.

Canım benim geçmiş olsun.Dişler ateş yapyor ne yazıkki.Allah yardımcın olsun canım zor zamnalar ama bu gğnlerde geçicek ve çocuklrımızla sinamaya tiyatrolara gidecegimiz günlerde olacak inş.Yarınıda kolaylıkla atlarım inş.

Yat kalk dön saga dön sola salak gibi oldum.Ogluş emmeye kalktı ve kalkayım en iyisi dedim.Kilo bildirimini iftara çok yakın zamanda yapalım.Çünkü herkes öyle yapıyor.

Bu akşa alışverişti derken yürüyüş yapmış oldum.Eve gelince 12 gibi karın hareketleri yaptım.

SAHUR MENÜM:

2dl.tam bugday ekmek
1 bardak meyve suyu
1 domaes
1 salata
3 zeytin
2 kk peynir
2 ısırık kek
1 şekerpare(nasıl olmuş tadı die tattım)

Saol ebrucum. Canim o gunleri de gorcez ins. Yarin iftara yakin tartilayim telastan unutmazsam aci gercekle yuzlesyim artik kilo aldigimi gormek icin tartiya cikmama gerek yok aynaya bakmam yeterli gerci

merhaba arkadaşlar çok uzun bir aradan sonra merhaba tekrar
kilo bildirimi yapayım

başlangıç: 78,5
bir buçuk ay önce : 69.9
bu hafta : 68.8
giden: 1.1
topam giden: 9.7
hedef: 57
bildirimde bulunayım dedim bir buçuk aydır tatildeyim eve haftaya dönecem tartılmışken ve internet bulmuşkn yazayım dedim.
eve gidience düzenli takibe başlarım ve umarım düzenli kilo vermeyed başlarım çünkü bir buçuk ayda anca bu kadar vermişim, gerçi pek d,kkat ettiğimde söylenemez
kendinize iyi bakın herkese bol bol kilo vermeler dilerim

Tam 4 buçukta yattım oglum agayark uyandı.6 da zor uyudu ve 7:30 aglayarak yine uyandı.Kaynanam geldi saolsun baktı ve ben deliksiz 3 saat uyumuşum.Ogluş meme isteyince uyandım ve onu uyuttm ve hala uyuyor.Bende bazı yemeklerimi yaptım ve temzlk yaptım.Unutmazsam telaştan 8 gibi tartılıcam.Öpüyorum sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…