- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.281
Ebru :80: nbr canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ebru :80: nbr canim
Valla nedesen haklisin ebrucum ama suan ne cennetteyim ne cehennem de arafta kaldim icimden bisi yapmak bigun geliyobbirgun gelmiyo cok halsiz hissediyorum kendimi umidim var ramazandan sonrasi icin ve senide tebrik ediyorum canim eminim cok yakismistir elbisen
Evet canim ben ilk defa bu derece zorlandim. 2 senedir hamilelikte logusaliktinderken tutamamistim bu sene nasip oldu zor da olsa iftar huzurlu oluyo insan tutunca.
Eet canim farki goruruz koyabilirsin ben kurban bayraminda hamile pantolonumu giymistimNapim rahat diye onu giydim Ama o gunlere donmem de yakin dun 38 beden pantolon giydim cok sıkmadi ama gobus hoopp firladi yaaa
Canım ezanı bekleyemiycem yatyorum.Sende yat dinlen iyi geceler
Kizim uyandi anca yedim ben de canim. Simdi yatiyorum sen de dinlen menulerin supper iradeli arkadasim benim
kızlar merhaba;
canım çok sıkılıyor artık. aranıza kilo vermek için katıldım. ama ben yapamadım. bu nedenle de son zamanlarda özellikle yazmadım. aman kızların motivasyonunu bozmayayım dedim kendi kendime. kilo vermem gerek dedikçe daha da yedim. yedim de yedim. şimdi tabiri caizse öküz gibi oldum. 1 aydır izin kullanıyorum. bu arada kilo aldım. çünkü evde neredeyse minimum derecede hareket ediyoruım. 1-2 kıyafet alayım dedim baktım olmuyor. heryerim fışkırıyor. bu son yarın başlıyorum, bu gece son kez yiyorum derken kendime ne yaptığımın farkına vardım. önümde koca bir göbek. bugüne dek kendim için yaptığım en iyi şey si,garayı bırakmak oldu. aynı iradeyi yiyecekleri bırakmakta gösteremedim. zaman zaman sizin de motivasyonunuzu düşürdüm belki de...sizler kilo verirken ben iki ileri bir geri şeklinde devam ettim. spora başladım. çalışma hayatımın yoğunluğundan devam ettiremedim. velhasıl ben şimdi kütük gibi olan belimi gördükçe kendime ne yapıyorum diyorum, ama gaziantep baklavacısından aldığımız fıstıklı baklavaları gidiş geliş yemekten kendimi alamıyorum. bunu da yiyeiyim ondan sonra yemem diyorum. ya sizinle yada kendi başıma 60 olana kadar yılmadan devam edeceğim . aynada bir ayı görmek istemiyorum artık. gözönünde olduğum bir işim var. ve ben ay nasıl kilo aalmış diye arkamdan konuşmalarını istemiyorum artık. 10 eylülde işe başlayacağım. o zamana dek vermem lazım bu kiloları. yarın iftara yakın tartılacağım. spor konusunda hala bir sözüm yok. spora devam etmek gerek. ben hafytada iki gece eve 22 sularında gelen birisi olarak ne kadar devam ettirebilirim bilmem. eğer sizleri olumsuz etkiliyorsam yeni bir topik açabilirim. sizlerden ricam önemsiz gibi görülen ama kilo vermeye engel olan ne gibi durumlar var. örneğin mutfakta iki arad bir derede atıştırılan 2 kurabiye gibi. nelere dikkat etmeliyim. ayrıca diğer topikleri takip ediyormusunuz. motive olmamı sağlayacak başka topikler biliyor musunuz. yorumlarınız, düşüncelerinizi dört gözle bekliyorum. teşekkürler.....
şişko ben.....
kızlar merhaba;
canım çok sıkılıyor artık. aranıza kilo vermek için katıldım. ama ben yapamadım. bu nedenle de son zamanlarda özellikle yazmadım. aman kızların motivasyonunu bozmayayım dedim kendi kendime. kilo vermem gerek dedikçe daha da yedim. yedim de yedim. şimdi tabiri caizse öküz gibi oldum. 1 aydır izin kullanıyorum. bu arada kilo aldım. çünkü evde neredeyse minimum derecede hareket ediyoruım. 1-2 kıyafet alayım dedim baktım olmuyor. heryerim fışkırıyor. bu son yarın başlıyorum, bu gece son kez yiyorum derken kendime ne yaptığımın farkına vardım. önümde koca bir göbek. bugüne dek kendim için yaptığım en iyi şey si,garayı bırakmak oldu. aynı iradeyi yiyecekleri bırakmakta gösteremedim. zaman zaman sizin de motivasyonunuzu düşürdüm belki de...sizler kilo verirken ben iki ileri bir geri şeklinde devam ettim. spora başladım. çalışma hayatımın yoğunluğundan devam ettiremedim. velhasıl ben şimdi kütük gibi olan belimi gördükçe kendime ne yapıyorum diyorum, ama gaziantep baklavacısından aldığımız fıstıklı baklavaları gidiş geliş yemekten kendimi alamıyorum. bunu da yiyeiyim ondan sonra yemem diyorum. ya sizinle yada kendi başıma 60 olana kadar yılmadan devam edeceğim . aynada bir ayı görmek istemiyorum artık. gözönünde olduğum bir işim var. ve ben ay nasıl kilo aalmış diye arkamdan konuşmalarını istemiyorum artık. 10 eylülde işe başlayacağım. o zamana dek vermem lazım bu kiloları. yarın iftara yakın tartılacağım. spor konusunda hala bir sözüm yok. spora devam etmek gerek. ben hafytada iki gece eve 22 sularında gelen birisi olarak ne kadar devam ettirebilirim bilmem. eğer sizleri olumsuz etkiliyorsam yeni bir topik açabilirim. sizlerden ricam önemsiz gibi görülen ama kilo vermeye engel olan ne gibi durumlar var. örneğin mutfakta iki arad bir derede atıştırılan 2 kurabiye gibi. nelere dikkat etmeliyim. ayrıca diğer topikleri takip ediyormusunuz. motive olmamı sağlayacak başka topikler biliyor musunuz. yorumlarınız, düşüncelerinizi dört gözle bekliyorum. teşekkürler.....
şişko ben.....
Ebrucum valla okurken pek keyiflendim yazini ohh dedim aferin ebru nasilda dedikleriyle kalmislar ve de o gobek dumduz olacak bundan suphem yok
Cokseymiistedim rica ederim canim ben topikten gitmeni istemiyorum o ayri hatirlarsan seninle baslarda cok yazistik ama senin acindan iyi olmasibadina gunluk takip et dedim yoksa neden gidesin bak ben nasipse gene baslamayi dusunuyorum burdayim yani gene
Her zaman destegiz sevincini paylas aklina bisi tskilirsa sor yoldas oluruz sana ebruyla ozellikle sonra diger kizcelerde gelir ins. Gene topigimiz senlenir
Menülerin çok iyiydi.Ama kendin de diosun dışarı çıkınca herşey bitiyor.Sen en zor olanı sigarayı bırakmışsın ve karşında devamlı için eşine ragmen.Şu abur cuburları mı bırakamayacaksın.İlk başlarda bardakta mısır örnegin canın ekti eşinde aldı.Kendikini ogluşa ver ve sen 1-2 kaşık kocişinkinden yeÖrnegin burger de artık kola yerine ayran ve kendi patateslerimi eşime veriyorum.Küçük beden kıyafetler al ve o kıyafetin içinde ne kadr zarif olacagını düşün.Ben 42 giyerken 38 aldım ve şimdi giyioym.Nişanlıyken 52 kilo oldugum dönem sakladıgım kıyafetlerimi çıkardım ve dün akşam giydim ve eşim dahil herkes şaşırdı ve tebrik etti.Bunun verdigi hazzı o mutllugu anlatamam.Hadi sende mutluluktan mahrum kalma 1 paket cips içinÖzgecim, ebrucum çok teşekür ederim. cidden depresyona girdim galiba. şimdi bilgisayarda çalışıyorum. bir proje yüklemem gerek. bir elim mause'da diğer elim belimdeki yağlarda. ben çalışırken zaten sabah 07:30 da kahvaltı ediyorum. çocuğumda okula gidiyor. meyveyi çok seviyorum. suyu inanılmaz tüketiyorum. oruçken su su diye deliriyorum resmen. pilavı seviyorum. ondan vazgeçmeli. ekmek akşamları pek yemem ama sabah kahvaltısı için çavdar alıyorum artık. spor için söz veremiyorum. geçen yıl çocuk uyuduktan sonra yapıyordum. ama düzenli olmayaınca pek faydasını da göremedim. yeşil çayı tüketiyorum ama günde 1 fincan falan izinli olduğum bu dönemde hiç içemedim. evde düzen şaştı iyice. bir de ramazan girince.
benim asıl problemim bu zayıflama işini beynime yerleştirememiş olmam. mesela akşam yemeğini yiyorum .kapatmışım saat 19:00 da yeme işini. dışarı çıkıyoruz. ben unutuyorum ve eşimin teklif ettiği ilk şeye dondurma, mısır vs. atlıyorum. yiyince kendime geliyorum. aç gözlüyüm aç....ama artık gözümü açıcam verecem bu kiloları. ebrucum teşekkür ederim topikteki bu yüz karasını yine de bırakmam dediğin için. ikinizi de cidden tebrik ediyorum. ben kör olmayasıca 5 kiloyu veremedim 10 küsür kilolar vermişsiniz.
bu saatte vakir ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim. iyi geceler. öpüldünüz.
Ebrucum valla okurken pek keyiflendim yazini ohh dedim aferin ebru nasilda dedikleriyle kalmislar ve de o gobek dumduz olacak bundan suphem yok
Cokseymiistedim rica ederim canim ben topikten gitmeni istemiyorum o ayri hatirlarsan seninle baslarda cok yazistik ama senin acindan iyi olmasibadina gunluk takip et dedim yoksa neden gidesin bak ben nasipse gene baslamayi dusunuyorum burdayim yani gene
Her zaman destegiz sevincini paylas aklina bisi tskilirsa sor yoldas oluruz sana ebruyla ozellikle sonra diger kizcelerde gelir ins. Gene topigimiz senlenir