Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Yine ben hep ben sadece benBu akşam 38 beden saks mavisi dizüstü çok cici bi elbise aldım bayram içinZayıflamanın verdigi güvenle bi sürü 38 benden elbiseleri giyip aynada kendimi izledim:115:Tabii ki göbüşte benleydi ama o da terk edecek bedenimi ve bedenim tamamen özgür kalacakayıflayınca kollarım incelince ellbiseler ne de güzel oldu üzerimeDaha da hırs yaptım ve 36 beden 50 kilo ve dümdüz karnım olacak inş.:81:Ütü yaptım ve az önce 100 mekik çektim mekik aletiyle ve şimdi sahurumu yapıcam.İftar ve sahur menülerimide yazayım.Sizlerde sadece okuyup aman sakın ha menü yazayım demeyin 2 kelam etmeyin

Son düzenleme:
Valla nedesen haklisin ebrucum ama suan ne cennetteyim ne cehennem de arafta kaldim icimden bisi yapmak bigun geliyobbirgun gelmiyo cok halsiz hissediyorum kendimi umidim var ramazandan sonrasi icin ve senide tebrik ediyorum canim eminim cok yakismistir elbisen

Zor oluyor oruç ve çocuk ama az kaldı.Bayramdan sonra coşar inş. burasıEşim üçüncüye izin verirse inş. geçen sene bayram ve bu seneki bayram fotosunu koyup aradaki farkı gözlemleriz hep beraber

Evet canim ben ilk defa bu derece zorlandim. 2 senedir hamilelikte logusaliktinderken tutamamistim bu sene nasip oldu zor da olsa iftar huzurlu oluyo insan tutunca.
Eet canim farki goruruz koyabilirsin ben kurban bayraminda hamile pantolonumu giymistimNapim rahat diye onu giydim Ama o gunlere donmem de yakin dun 38 beden pantolon giydim cok sıkmadi ama gobus hoopp firladi yaaa

Aman diyim canım zor düştük 38 e bi daha çıkmayalım 40lara:18:

İFTAR MENÜM:

burger ve ayran(patates yokeşim yedi 2 paketide)

SAHUR MENÜM:

3dl.ekmekten minik minik sucuklu tostlar yaptım.Bir çimdik yaglar koydum üzerlerine.Çay ve 1 top maraş donsurma tadımlık cancagızlarım

kızlar merhaba;
canım çok sıkılıyor artık. aranıza kilo vermek için katıldım. ama ben yapamadım. bu nedenle de son zamanlarda özellikle yazmadım. aman kızların motivasyonunu bozmayayım dedim kendi kendime. kilo vermem gerek dedikçe daha da yedim. yedim de yedim. şimdi tabiri caizse öküz gibi oldum. 1 aydır izin kullanıyorum. bu arada kilo aldım. çünkü evde neredeyse minimum derecede hareket ediyoruım. 1-2 kıyafet alayım dedim baktım olmuyor. heryerim fışkırıyor. bu son yarın başlıyorum, bu gece son kez yiyorum derken kendime ne yaptığımın farkına vardım. önümde koca bir göbek. bugüne dek kendim için yaptığım en iyi şey si,garayı bırakmak oldu. aynı iradeyi yiyecekleri bırakmakta gösteremedim. zaman zaman sizin de motivasyonunuzu düşürdüm belki de...sizler kilo verirken ben iki ileri bir geri şeklinde devam ettim. spora başladım. çalışma hayatımın yoğunluğundan devam ettiremedim. velhasıl ben şimdi kütük gibi olan belimi gördükçe kendime ne yapıyorum diyorum, ama gaziantep baklavacısından aldığımız fıstıklı baklavaları gidiş geliş yemekten kendimi alamıyorum. bunu da yiyeiyim ondan sonra yemem diyorum. ya sizinle yada kendi başıma 60 olana kadar yılmadan devam edeceğim . aynada bir ayı görmek istemiyorum artık. gözönünde olduğum bir işim var. ve ben ay nasıl kilo aalmış diye arkamdan konuşmalarını istemiyorum artık. 10 eylülde işe başlayacağım. o zamana dek vermem lazım bu kiloları. yarın iftara yakın tartılacağım. spor konusunda hala bir sözüm yok. spora devam etmek gerek. ben hafytada iki gece eve 22 sularında gelen birisi olarak ne kadar devam ettirebilirim bilmem. eğer sizleri olumsuz etkiliyorsam yeni bir topik açabilirim. sizlerden ricam önemsiz gibi görülen ama kilo vermeye engel olan ne gibi durumlar var. örneğin mutfakta iki arad bir derede atıştırılan 2 kurabiye gibi. nelere dikkat etmeliyim. ayrıca diğer topikleri takip ediyormusunuz. motive olmamı sağlayacak başka topikler biliyor musunuz. yorumlarınız, düşüncelerinizi dört gözle bekliyorum. teşekkürler.....
şişko ben.....

Canim benim bu duygularin aynisini ben de yasadim. Bir yere gidelim dediginde esim can atan ben burun kivirir oldum cunku ustume ne giysem oram buram portluyodu bi gun kıstı esimin kazagini giymistim bol diye
Sonra bi kez denedim yok beceremedim gene abur cubura yenik dustum . Baktim sonu kotuye gidiyo kesin karar verdim ve de mutlu sona ulastim . Gercekten aklimda fikrimde attigim adimda zayiflama fikri vardi.
Nacizane sana onerim

Beyaz ekmegin lokmasini yeme ve beyaz pilavi hafta da 1 filan ye
Cavdar ekmegini gunde 3 4 dilim yiyebilirsin. Ben saatle yemek yiyodum her 2 satte bir yiyodum sabah kahvaltisi zaten 2 dilim csvdar recel peynir zeytin yumurta ye yani bisicik olmaz
Aksam az yemen onemli.tatli krizine gelince ben kendi yontemime gore zayifladim 5 yulafli 2 bitter
Sende sadece 1 arada ye miktari asmadan istedigin minimum kalorili bisi oyle gofret serbetli tatlilara hic bulasma .
Meyveyi sevmencok buyuk avantaj gunde 1 arada meyve ye sonra sekersiz cay icersin bitki caylari icersin.
Ve 7 den sonra bisi yeme ee gec geldin migden kaziniyo at agzina 1 2,lokma peynir bisicik olmaz
Spora gelince ben hergun 40 45 dklik spor yapsmicagimi biliyordum ee iyinozsman spor olmasin demedim hergun 300 ip atladim ise yaradimi eet hemde cok az ama duzenliydi sonucta
Hic vakit bulup diyet gunlugu takip edemedim ama faal olan bir topik varsa cok faydasi olcaktir izindeyken goz at derin
Son oneri SU tabisi okadar su icmesem zayiflaysmazdim bu kadar ben 5 ayda 63 ten 50 kiloya dustum kilo farkim azdi diye son 2 ay yavad gitti ama gidiyo oyle ya da boyle istikrarli git mesela kendine sure tani deki yilbasina kadar hadi hayirlisinolsun hic stres etme gule oynaya ver kilolari

Bakıp çıkıcaktım sahurda yazacaktım ama yazdıklarını okuyunca uykum kaçtıBaşka topigi unut sen bizimsn başka yere vermeyizÖzgenin gibi eşimin tişörtlerini giydim bi kaç kez utana sıkılaBinadakiler aaa bu emrenin degilmiydi dediklerinde utancımdan yerin dibine giriyordum.Oglum 6 aylık kilolar gidiyor az az ama 66 takılı kaldım.Herkes ikinciey mi hamilesin,içinde bi tane unutmuşlar gibi salak salak basitçe espiri yapıyolardı kendinceBi daha eski haline dönemezsin çünkü sen busun sen balıketlisin diyolardı ve ben o hırsla buraya üye olup çıtırcıgı buldumBu akşam eşimin yegeninde yemekteydik ve onun dügünün izledik ve ben 6 aylık evliydim.Aaaa balon gibi şişmişsin ne kadr zayıfladın diyolar.Zamanında bana veremezsin senin yapın bu dieyenler.Bende hani vermezdim dedim.Şimdide o göbek kalır benim kızım gibi(2 ay arayla dogum yaptık dal gibi dümdüz oldu kızı 44 kilo kaldı)olamazsın o zaten bünyesi zayıtı.Bende dedim ant içiyorum bu göbegim kızının gibi dümdüz olacak ve gögüslerim popomda yanıma kar kalacakŞimdi duş aldım ve klimayı açtım mekik çekicem mekik aletiyle.Sende aynalara bak kendini begenmedigin yerlerini gör ve hırslan.Seni ne hırslandıracaksa onu yap.Ben hep göbegime baıyorum mesela

Yapacakların:
bol bol su
meyveyi gündüz yiyceksin.
7 en geç 8 de kapanış
günde 3 fincan yeşilçay
aç karınla ılık su
beyaz ekmek asla(digerleinden günde 4 dl. bile yiyebilirsin)
asitli içecekler cipsler asla(eşim almış ve daha paket eçmadım istesem şimdi yerim ama istemiyorum)
canın tatlı isteginde bitter stik ve ya piko veya diyet bisküvilerde güzel
Geç geldigin için acıkabilirsin 1 -2 lokma ekmek ydaa peynir at agzına

Özgecim, ebrucum çok teşekür ederim. cidden depresyona girdim galiba. şimdi bilgisayarda çalışıyorum. bir proje yüklemem gerek. bir elim mause'da diğer elim belimdeki yağlarda. ben çalışırken zaten sabah 07:30 da kahvaltı ediyorum. çocuğumda okula gidiyor. meyveyi çok seviyorum. suyu inanılmaz tüketiyorum. oruçken su su diye deliriyorum resmen. pilavı seviyorum. ondan vazgeçmeli. ekmek akşamları pek yemem ama sabah kahvaltısı için çavdar alıyorum artık. spor için söz veremiyorum. geçen yıl çocuk uyuduktan sonra yapıyordum. ama düzenli olmayaınca pek faydasını da göremedim. yeşil çayı tüketiyorum ama günde 1 fincan falan izinli olduğum bu dönemde hiç içemedim. evde düzen şaştı iyice. bir de ramazan girince.
benim asıl problemim bu zayıflama işini beynime yerleştirememiş olmam. mesela akşam yemeğini yiyorum .kapatmışım saat 19:00 da yeme işini. dışarı çıkıyoruz. ben unutuyorum ve eşimin teklif ettiği ilk şeye dondurma, mısır vs. atlıyorum. yiyince kendime geliyorum. aç gözlüyüm aç....ama artık gözümü açıcam verecem bu kiloları. ebrucum teşekkür ederim topikteki bu yüz karasını yine de bırakmam dediğin için. ikinizi de cidden tebrik ediyorum. ben kör olmayasıca 5 kiloyu veremedim 10 küsür kilolar vermişsiniz.
bu saatte vakir ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim. iyi geceler. öpüldünüz.

Ebrucum valla okurken pek keyiflendim yazini ohh dedim aferin ebru nasilda dedikleriyle kalmislar ve de o gobek dumduz olacak bundan suphem yok
Cokseymiistedim rica ederim canim ben topikten gitmeni istemiyorum o ayri hatirlarsan seninle baslarda cok yazistik ama senin acindan iyi olmasibadina gunluk takip et dedim yoksa neden gidesin bak ben nasipse gene baslamayi dusunuyorum burdayim yani gene
Her zaman destegiz sevincini paylas aklina bisi tskilirsa sor yoldas oluruz sana ebruyla ozellikle sonra diger kizcelerde gelir ins. Gene topigimiz senlenir

çok teşekür ederim. ben yapı olarak kolay kilo alan ve zor veren biriyim. boğa burcuyum. yani yemek yemeyi seviyorum. burcumun malesef ki en bariz özelliği. vücudumun ön kısmında 3 katlı bir apartman var. göğüs, mide ve göbek. ben sizden çok şey öğrendim aslında. mesela akşam yemekten sonra meyve de olsa bir şey yememek gerektiğini, pirinç pilavının kilo yaptığını, beyaz ekmeğin zararlarını. ama yemekten alamıyorum kendimi. 15 yıllık sigara tiryakisi olarak üstelik eşim evde içerken sigarayı bırak. minicik pirinç tanelerine yenil olcak iş mi? pirinç zararlı da bulgurun durumu nedir acaba.

evet başlarda ben de hergün menümü paylaşıyordum. hatta sizin sayenizde işe giderken meyve götürmeye başlamıştım. bakalım artık. bu sefer olmalı artık. öküz gibiyim öküz...
gerçekten de benim ilk geldiğim dönemlerde topikte yazan kişi sayısı oldukça fazlaydı. belki ramazdan sonra yeniden şenlenir.

iyi geceler, hayırlı sahurlar...

Menülerin çok iyiydi.Ama kendin de diosun dışarı çıkınca herşey bitiyor.Sen en zor olanı sigarayı bırakmışsın ve karşında devamlı için eşine ragmen.Şu abur cuburları mı bırakamayacaksın.İlk başlarda bardakta mısır örnegin canın ekti eşinde aldı.Kendikini ogluşa ver ve sen 1-2 kaşık kocişinkinden yeÖrnegin burger de artık kola yerine ayran ve kendi patateslerimi eşime veriyorum.Küçük beden kıyafetler al ve o kıyafetin içinde ne kadr zarif olacagını düşün.Ben 42 giyerken 38 aldım ve şimdi giyioym.Nişanlıyken 52 kilo oldugum dönem sakladıgım kıyafetlerimi çıkardım ve dün akşam giydim ve eşim dahil herkes şaşırdı ve tebrik etti.Bunun verdigi hazzı o mutllugu anlatamam.Hadi sende mutluluktan mahrum kalma 1 paket cips için

Yemek yerken bişiler atıştırıken hep aklımda burası var.Yiyorum ama bunları nasıl yazıcam kızlara die.Hep bi çekine çekine yemeye başladım burayla tanıştıktan sonra.Yoksa kimene deyip yerdim.Buranın bana en büyük katkısı bu oldu.Yiyemem kızlar kızar diyorum hangi kızlar diyolar sofradaDigerlerinin aklında böyle bi düüşünce olmadan habire yerlerken benim aklımda burası ve sizler oldugu için yediklerimi dikkat ediyorum işte

İFTAR MENÜM:

1 kase çorba
1 minik karnıyaık
1 kaşık püre
1 kaşık tavuk sote
(pilava dokunmadım)
2 mink parça pide
1 bardak kola
salata

çay,1 dl.kendi yaptıgım muahllebili hafif tatlı
2 kalburabastı
diger tatlıdan yemedim

Spor:100 mekik

SAHUR MENÜM:yukarıya hala çagırdı ee kalabalıkla yedim valla

3 dl. ekmek
salatalık,domates,biber
2 kk peynir
3 çatal patates kızartması(Sofrada bişi kalmayınca son lokmalarımı patates yiyerek bitirdim)
çay

biz geldik 3-4 gün derken tatilimizi 7 güne uzattık ananemiz salmadı bizi güzel bi tatildi bahadır berkay denizden çok havuzu sevdiler berkayın bu kadar çok sevebileceğini tahmin etmemiştim ben gün boyu sudan çıkmadı gibi bişey beni hiç üzmedi giderkende gelirkende son 1 saat hiç geçmez oldu berkay ağlamadı ama sürekli mıkır mıkır allahtan fazla yolcu yoktu otobüste çoğğunluk uyudu zaten bide sürekli meme emdi :)) annemlerde küçük bi süs köpeği var adı fıstık berkayı çok kıskandı sürekli kucağımdan indirmedim berkayı çünkü parçalıcakmış gibi üstüne geliyodu fıstık bu arada bana da çok alıştı ben nereye o oraya yanıma geldi koltuğa oturuyorum kucağıma geliy şekerdi ama bide berkayı kıskanmasaydı daha iyi olurdu :)) yanız bi daha uzun bir yolculuk yaparmıyım otobüsle ve berkayla kesinlikle hayırrrr :)))
kilo bildirimimi yapaym
başlangıç 68
geçen hafta 60.4
bu hafta 59.7
giden 700
gelen yok
hedef 55
boğazıma sahip çıktım orda sanırım bol bol yüzmek verdirdi o kalorileri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…