- 27 Haziran 2008
- 1.257
- 306
- 37
- Konu Sahibi puccakanka
kızlar bugün yılbaşı diye har vurup harman savurmayın yani abur cubur çok yemeyin asitli gazlı içecekler çok içmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok sağol canım,,bizde yeni yla pekte iyi giremeyenlerdeniz,,eğlenerek girdikte,,kız uyuduğu için ışığı söndürdük oğlan açcam dedi biz söndürdük pğlan açcam diye inatlaştık,,eşimde şuna bak yeni yıla karanlıktamı girilir diye hayıflandı,,açtım genede ışığıama yılbaşı günü karakolluk olunca insan hemde k.peder yüzünden çıkan kavgada hemde ne yüzünden bi sagar zıkkımının..neyse uzun lafın kısası seneye yılbaşında derim artık iyi geçerse tabi,,eheuhe geçen sene bugün karakolluk olmuştuk şu saatlerde ifade veriyoduk falan diye güleriz inşallahgeçmiş olsun hepinize menüleri sorun etme yapcak bişey yok,,iyileşmenize bakınKızlar yeni yılınız kutlu olsun.Saglık ve mutlulukla sevdiklerimizle birlikte nice senlere...
Biz bu sene hasta girdik:2:Eşim grip,ben ısıtmalandım,oglumu sormayın gitsin(2 tane diş çıkardı,ishal kusuyor,igenler agır gelmiş,salgın dedi bi doktor offf)
DÜN:1 tane zeytinli poça,1 bardk çay(hastanedeydik)
Ögle:1 paket çubk kraker,1 ayran
Akşam 1 paket çubk kraker.
Hastalandım,hem migdem bulandıgı için bişey yiyemedim hemde ısıtmalandım.
Süt olsun diye gece 1 tas yogrt yedim.
Buügn:2 bardk ılık su.
Sabah:1 buçk dlm çokokremli ekmek,1 fincan çay
Ögle:3 minik dilim börek,1bardak gazoz.
Akşam:3 dilim pizza ,1 bardak kola.
Bahane degil ama hepimiz hastayız yemek yapmak yerine oglm uyuyunca bizde uydk eşimle.Dşnlen sen dışrdn pizza söleriz dedi.İnanın oglum kustugu için habire çamaşır yıkayıp kurutuyrm.Hasta oldugu için bana süşkn oldu.Tualete zor gidiyrm kapını orda aglıyor.Bizden haberler böyle.Menümü begenmeyecegini biliyrm çıtrck.Çok iyi menü yapmasamda yine senin sayende 3 kilo vermişim.
kaptanlık bişey yok burda canım,,burası benim başarı öykümü anlattığım bi topikti,,arkadaşlarda benden faydalanmak için menülerini yazıylar bende yanlışları varsa düzeltiyorum,,sağlıkl beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum onları,,sende yazabilirsin tabikiiAzminize hayranım...
Bende bildirmek isterim menumu?? Kaptan felan varmıydı?
ebrucum geçmiş olsunn hepinizee
menüm çıtırıck :)
sabh 1 dlm beyaz ekmek 4 zeytin 2 salam 1 dlm kaşar çay
ara biberiye çayı 2 adet çigköfte
öglen şehriye çorbası
akşam ıspanak kavurması tavuk pirzola fırında havuçla
nescafe olcak
[COLOR="#A52A2A" .!.:kaptanlık bişey yok burda canım,,burası benim başarı öykümü anlattığım bi topikti,,arkadaşlarda benden faydalanmak için menülerini yazıylar bende yanlışları varsa düzeltiyorum,,sağlıkl beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum onları,,sende yazabilirsin tabikii[/COLOR]
menünde akşam güzel olmuş,,sabahki beyaz ekmeği buğday ekemeğin kalmadığı için yediğinin sanıyorum neyse,,çiğ köfte olmamaış,,bide yine hiç meyve yok menündee,,öğlen tek çorbayla geçmiş oda eksik,,daha sayıyımmı,,sende bi düzeltiyon bi bozuyon niye yaaaaww
Çıtıcıgın bana kazandırdıkları:
Ç.Ö.(çıtırcıktan önce):Sabah ılık su içmazdim.
Ç.S.(çıtırcıktan sonra):Sabah aç karınla 2 bardak su içiyorum.
Ç.Ö.:Beyaz ekmek
Ç.S.:Tam bugday veya çok tahıllı.
Ç.Ö.:Her ögün tıka basa yeme.
Ç.S.:saglıklı ve düzenli beslenme.
Ç.Ö.:Bitki çayı içmezdim.
Ç.S.:Bitki çayı içiyorum.
Ç.Ö.:Ara ögün yoktu.
Ç.S. ara ögünüm oldu.
Ç.Ö.:Yatana kadar yemek.
Ç.S.:7 den sonra sadcee meyve,çay ve yogurt.
Ç.Ö.:Spor yok.
Ç.S.:250 mekik ve mezdeke oynamaca
Ç.Ö.:Meyve aklıma gelmezdi.
Ç.S.:Meyve yeme alışkanlıgı.
Ç.Ö.:Bi tek hamileyken 3.5 lt su içerdim.
Ç.S.:Hergün 3-3.5lt su içme alışkanlıgı.
Ç.Ö.:Abur cubur yemek.
Ç.S.:diyet bisküvi,çerez(badem,ceviz,fındık)k.incir,k.kayısı
Ç.Ö.:hantal ben.
Ç.S.:Hareketli,vücudu hafiflemiş ben
İşte böyle çıtırcık bana neler katmışsın megersem.Bunun için sana çok teşekkür ediyprum.
kızlar merhaba ben yeniyim burda ama çıtırcık kim topik sahibi mi. yazmayacak mı artık çok merak ettim.