Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

kızlar bugün yılbaşı diye har vurup harman savurmayın yani abur cubur çok yemeyin asitli gazlı içecekler çok içmeyin:KK66:

Kızlar yeni yılınız kutlu olsun.Saglık ve mutlulukla sevdiklerimizle birlikte nice senlere...
Biz bu sene hasta girdik:2:Eşim grip,ben ısıtmalandım,oglumu sormayın gitsin(2 tane diş çıkardı,ishal kusuyor,igenler agır gelmiş,salgın dedi bi doktor offf:KK14:)
DÜN:1 tane zeytinli poça,1 bardk çay(hastanedeydik)
Ögle:1 paket çubk kraker,1 ayran
Akşam 1 paket çubk kraker.
Hastalandım,hem migdem bulandıgı için bişey yiyemedim hemde ısıtmalandım.
Süt olsun diye gece 1 tas yogrt yedim.
Buügn:2 bardk ılık su.
Sabah:1 buçk dlm çokokremli ekmek,1 fincan çay
Ögle:3 minik dilim börek,1bardak gazoz.
Akşam:3 dilim pizza ,1 bardak kola.
Bahane degil ama hepimiz hastayız yemek yapmak yerine oglm uyuyunca bizde uydk eşimle.Dşnlen sen dışrdn pizza söleriz dedi.İnanın oglum kustugu için habire çamaşır yıkayıp kurutuyrm.Hasta oldugu için bana süşkn oldu.Tualete zor gidiyrm kapını orda aglıyor.Bizden haberler böyle.Menümü begenmeyecegini biliyrm çıtrck.Çok iyi menü yapmasamda yine senin sayende 3 kilo vermişim.

Azminize hayranım...

Bende bildirmek isterim menumu?? Kaptan felan varmıydı?

ebrucum geçmiş olsunn hepinizee

menüm çıtırıck :)

sabh 1 dlm beyaz ekmek 4 zeytin 2 salam 1 dlm kaşar çay

ara biberiye çayı 2 adet çigköfte

öglen şehriye çorbası

akşam ıspanak kavurması tavuk pirzola fırında havuçla

nescafe olcak

Kızlar yeni yılınız kutlu olsun.Saglık ve mutlulukla sevdiklerimizle birlikte nice senlere...
Biz bu sene hasta girdik:2:Eşim grip,ben ısıtmalandım,oglumu sormayın gitsin(2 tane diş çıkardı,ishal kusuyor,igenler agır gelmiş,salgın dedi bi doktor offf:KK14:)
DÜN:1 tane zeytinli poça,1 bardk çay(hastanedeydik)
Ögle:1 paket çubk kraker,1 ayran
Akşam 1 paket çubk kraker.
Hastalandım,hem migdem bulandıgı için bişey yiyemedim hemde ısıtmalandım.
Süt olsun diye gece 1 tas yogrt yedim.
Buügn:2 bardk ılık su.
Sabah:1 buçk dlm çokokremli ekmek,1 fincan çay
Ögle:3 minik dilim börek,1bardak gazoz.
Akşam:3 dilim pizza ,1 bardak kola.
Bahane degil ama hepimiz hastayız yemek yapmak yerine oglm uyuyunca bizde uydk eşimle.Dşnlen sen dışrdn pizza söleriz dedi.İnanın oglum kustugu için habire çamaşır yıkayıp kurutuyrm.Hasta oldugu için bana süşkn oldu.Tualete zor gidiyrm kapını orda aglıyor.Bizden haberler böyle.Menümü begenmeyecegini biliyrm çıtrck.Çok iyi menü yapmasamda yine senin sayende 3 kilo vermişim.
çok sağol canım,,bizde yeni yla pekte iyi giremeyenlerdeniz,,eğlenerek girdikte,,kız uyuduğu için ışığı söndürdük oğlan açcam dedi biz söndürdük pğlan açcam diye inatlaştık,,eşimde şuna bak yeni yıla karanlıktamı girilir diye hayıflandı,,açtım genede ışığı:KK1:ama yılbaşı günü karakolluk olunca insan hemde k.peder yüzünden çıkan kavgada hemde ne yüzünden bi sagar zıkkımının..neyse uzun lafın kısası seneye yılbaşında derim artık iyi geçerse tabi,,eheuhe geçen sene bugün karakolluk olmuştuk şu saatlerde ifade veriyoduk falan diye güleriz inşallah:KK9:geçmiş olsun hepinize menüleri sorun etme yapcak bişey yok,,iyileşmenize bakın:KK34:
Azminize hayranım...

Bende bildirmek isterim menumu?? Kaptan felan varmıydı?
kaptanlık bişey yok burda canım,,burası benim başarı öykümü anlattığım bi topikti,,arkadaşlarda benden faydalanmak için menülerini yazıylar bende yanlışları varsa düzeltiyorum,,sağlıkl beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum onları,,sende yazabilirsin tabikii:KK34:
ebrucum geçmiş olsunn hepinizee

menüm çıtırıck :)

sabh 1 dlm beyaz ekmek 4 zeytin 2 salam 1 dlm kaşar çay

ara biberiye çayı 2 adet çigköfte

öglen şehriye çorbası

akşam ıspanak kavurması tavuk pirzola fırında havuçla

nescafe olcak

menünde akşam güzel olmuş,,sabahki beyaz ekmeği buğday ekemeğin kalmadığı için yediğinin sanıyorum neyse,,çiğ köfte olmamaış,,bide yine hiç meyve yok menündee,,öğlen tek çorbayla geçmiş oda eksik,,daha sayıyımmı,,sende bi düzeltiyon bi bozuyon niye yaaaaww:KK31::KK15::KK1:

[COLOR="#A52A2A" .!.:
kaptanlık bişey yok burda canım,,burası benim başarı öykümü anlattığım bi topikti,,arkadaşlarda benden faydalanmak için menülerini yazıylar bende yanlışları varsa düzeltiyorum,,sağlıkl beslenmeye alıştırmaya çalışıyorum onları,,sende yazabilirsin tabikii:KK34:[/COLOR]

menünde akşam güzel olmuş,,sabahki beyaz ekmeği buğday ekemeğin kalmadığı için yediğinin sanıyorum neyse,,çiğ köfte olmamaış,,bide yine hiç meyve yok menündee,,öğlen tek çorbayla geçmiş oda eksik,,daha sayıyımmı,,sende bi düzeltiyon bi bozuyon niye yaaaaww:KK31::KK15::KK1:

evet öyle oldu çıtırıcık çavdar ekmegim bitii pazar diyede taze bulmadım ondan:) çigköfte 1 tane yedim marulaaa iy bence :) napım yeniyıl ertesii yaa sendee birazz torpil yapp :):KK1:

[akşam evde taze sıktıgım meyve suları nıo içicem içinde gryfurt portkal kivi havuş ama akşam 6tıda içcem ondan meyve yemiyorum öglen:KK53:

Kızlar geçmiş olsn dilekleriniz ,için teşekkür ederim.
Bugün:aç karınla 2 bardak ılık su.
Sabah:2 poça,2 bardak çay.(yine hastanedeydik)
Ögle:1 poça,1 bardak gazoz.
Ara:yeşil çay,yarım muz.
Akşam:1 tas ezo gelin çorba,1 minik haşlanmış patates.
Ara:yogurt ve meyve yiycem.Migdem bulanmazsa yeşil çay içerim.

oğlum bilgiayarımın ekranını kırdı laptop ekran gidipgidip geliyor çok zor şartlar altında yazmaya ayret edeceğim yinede yeni bir tabe alaba kadar acil almalıyım noteboomu alsam şu miniklerden hemdaha uygunmuş fiyatları tavsiyeleri oumak isterdim forumda ama nerdeeee gidipeliyor poffffffff 6tabede tuşu kırmışş ne sinirbozucu yaaa hp üstel,k ay ağlıcam şimdi allahtan tuş yokkende parmağı algılıyor bastırınca
sabah 2bar sirkeli ılık su
9da kahvaltı 2dilimekmek tahıllı arasına 3zeytin 2kkpeyniryeşillik
ara 1 kupa hazır çorba tek içimlik kıtırlı domtes çorbası binneriye çayı2bardak şekersiz 1buçuk kare bisküi pasta:KK43: adetliydim dayananadımmmmmmmmm:KK43:((pişmanım
öğle 6yk pırasa 1kase salata 1buçukdilim ekmek 1bardak ayran
ara şimdi beşbiyere 3burçak yerim
spor yapcam45dk
akşam pırasa yerim yine ayranla ekmek yemem
akşam bol su yeşil çay..çıtırı tuğbam kendide eşimde başkalarıda farkediyor vallahi veriyorum ama hastalığı bitince deyim kilomu normalde 2vaslüm var biri dijital öteki normal normalibde hergün tartılıyorum dijidekini adetim bitip tartlınnca haftaya cuma deyim emi

akşam ben yemek yiyorumya 6buçuk gibi sonra ağzıma bitki çayı dışında bişey koymuyorum iyimi ediyorum kötümü dahamı çabuk veririm yoksa ne bileyim süt meyva falan yesemmi daha iyi çıtır yavruuuuuu yoksa az miğdem eziliyor ama olsun durabiliyoruö yemeden yani..napimmmmmmm?

Çıtıcıgın bana kazandırdıkları:

Ç.Ö.(çıtırcıktan önce):Sabah ılık su içmazdim.
Ç.S.(çıtırcıktan sonra):Sabah aç karınla 2 bardak su içiyorum.
Ç.Ö.:Beyaz ekmek
Ç.S.:Tam bugday veya çok tahıllı.
Ç.Ö.:Her ögün tıka basa yeme.
Ç.S.:saglıklı ve düzenli beslenme.
Ç.Ö.:Bitki çayı içmezdim.
Ç.S.:Bitki çayı içiyorum.
Ç.Ö.:Ara ögün yoktu.
Ç.S. ara ögünüm oldu.
Ç.Ö.:Yatana kadar yemek.
Ç.S.:7 den sonra sadcee meyve,çay ve yogurt.
Ç.Ö.:Spor yok.
Ç.S.:250 mekik ve mezdeke oynamaca:KK1:
Ç.Ö.:Meyve aklıma gelmezdi.
Ç.S.:Meyve yeme alışkanlıgı.
Ç.Ö.:Bi tek hamileyken 3.5 lt su içerdim.
Ç.S.:Hergün 3-3.5lt su içme alışkanlıgı.
Ç.Ö.:Abur cubur yemek.
Ç.S.:diyet bisküvi,çerez(badem,ceviz,fındık)k.incir,k.kayısı
Ç.Ö.:hantal ben.
Ç.S.:Hareketli,vücudu hafiflemiş ben:KK8:

İşte böyle çıtırcık bana neler katmışsın megersem.Bunun için sana çok teşekkür ediyprum.:KK16:

çıtırıcık topiğin öksüz kaldı dilini tutamadın dimiii :KK37: bizd eceremesini çekcezz kimmm bakcak artık buryaa yorumlucakk bekliyıoruzz sneiiiii

bende 2 aya yakın burdayımm hayatıma çok şey kazandırdın çıtıtrcıkkk :KK16:

Çıtıcıgın bana kazandırdıkları:

Ç.Ö.(çıtırcıktan önce):Sabah ılık su içmazdim.
Ç.S.(çıtırcıktan sonra):Sabah aç karınla 2 bardak su içiyorum.
Ç.Ö.:Beyaz ekmek
Ç.S.:Tam bugday veya çok tahıllı.
Ç.Ö.:Her ögün tıka basa yeme.
Ç.S.:saglıklı ve düzenli beslenme.
Ç.Ö.:Bitki çayı içmezdim.
Ç.S.:Bitki çayı içiyorum.
Ç.Ö.:Ara ögün yoktu.
Ç.S. ara ögünüm oldu.
Ç.Ö.:Yatana kadar yemek.
Ç.S.:7 den sonra sadcee meyve,çay ve yogurt.
Ç.Ö.:Spor yok.
Ç.S.:250 mekik ve mezdeke oynamaca:KK1:
Ç.Ö.:Meyve aklıma gelmezdi.
Ç.S.:Meyve yeme alışkanlıgı.
Ç.Ö.:Bi tek hamileyken 3.5 lt su içerdim.
Ç.S.:Hergün 3-3.5lt su içme alışkanlıgı.
Ç.Ö.:Abur cubur yemek.
Ç.S.:diyet bisküvi,çerez(badem,ceviz,fındık)k.incir,k.kayısı
Ç.Ö.:hantal ben.
Ç.S.:Hareketli,vücudu hafiflemiş ben:KK8:

İşte böyle çıtırcık bana neler katmışsın megersem.Bunun için sana çok teşekkür ediyprum.:KK16:

kesinlikle ebruu katılıyorumm yaaa:KK1:

[menümm:KK43: çıtırcıksızz

sabah 2 dlm çavdar ekemgi 1 dlm kaşar 2 salam 1 yumurta bir domates

ara ayvalı bitki .çayı 1 tane patlıcankurusu

öglen muz biberiye çayım

akşam pırasa yogurtla

kızlar merhaba ben yeniyim burda ama çıtırcık kim topik sahibi mi. yazmayacak mı artık çok merak ettim.

off yaa bi türlü baslayamıyorum rejime bu aksam çok fazla yedim şiştim yaa nefret ediyorum kendimden bu sabah tartıldım 70 kilo olmusum 5 kilo almısım 15 kilo vermiştim 5ini aldım ama ben 58 yada 60 olmak istiyorum erteliyorum hep rejime baslamayı:KK43::KK43::KK43:

X