Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Depoluyosun yani:))Kaç bark su oldu saymadım ama migdem patlıycek gibi ooldu.Yattım ama rahatsız oldum ama su depoluyorum bende napimİyi geceler canım

oh oh herkes coşmuş kızlar ben akşam giremedim misafirlerim vardı geç gittiler bide eşim çift vardiye çalışıyo 4-12-12-8 birazdan gelicek para lazım haftaya pazar gününden sonra tatile çıkıyoruz hiç sevmiyorum ramazan da izin vermelerini ama 3 senedir hep ramazanın son 2 haftasına denk getiriyolar eşim 11 de işie gidince etrafı toparlayıp yattık oğluşlarla
iftar menüm küçük pide
2 kepçe kuru fasulye
1 köfte 2 dilim pattis
çok az salata 1 küçük kase sütlaç yedim o kadar.

kızlar ben sahurda biraz fazla kaçırdım sanırım. iftardan sonra 10 gibi biraz üzüm yedim, 12 de de komşularımla türk kahvesi içtim. sahura kadar acıkmıştım bile. domates, salatalık, azıcık peynir, ve zeytin yedim. ama yerken de 3dilim pide vardı yanında. ısıttım pideleri içine krem peynir sürüp domates, maydanoz koyup yedim bir güzel. iftarı çok hafif geçireceğim inşallah.

kızlar akşama tavuk kanadı yapmak istiyorum. pikniğe falan götürürüz diye taaa ne zaman almıştım. ama kısmet olmadı. ben salcalı yoğurtlu sosla yapılan kanadı pek sevmiyorum. başka türlüsünü bilen var mı aranızda.

Yaaa olmadı yine.Kociş ugraştı o kadar ama site yönetiminden uygun degil diye yazı çıkıyor.

Yaaa olmadı yine.Kociş ugraştı o kadar ama site yönetiminden uygun degil diye yazı çıkıyor.

Ben senin sevmedigin g,ibi salçalı sos yapıyorum.Ama madem başka sos istiyosun söyleyeyim.Sıvı yag(zeytin yag),kekik,nane,toz kırmızı biber,pul biber,köri,tuz karıştır ve ohh miss gibi.Çünkü az önce kaynanamla yaptık bu sosu tavucuklara ve pişiricez bu akşamAfiyet olsun canım

Canım şimdi sütlaç çektiSahurda muhabbet çok güzel oluyor.Senide bekleriz canım

evett sahura bekleriizz :))
ama bu akşam yokum ben yarın erken kalkıcam son staj günüm kıslarrrrrrrrr
7 haftayı bitiriyorum sonundaaaaaaa

Ebrucum ozelden msj attim tickerini yapmistim msj kutun dolu diyoo

Canım benim ugraşmışsın benim içinMsj sildim.Tekrar müsait oldugunda gönderirsin ve herkesin ticker yapıp motive olmasını istiyorum.Hadi kızlar yaz devam ediyor noldu saldınız kendinizi

Kaynanamdaydım ogluş uyudu ve geldim evime.Yeşilçay için suyu ocaga koydum.Klimayı açtım ve karşısına mekik aletimi koydum.Bu akşam yediklerimi anca yakarım mekikle herldeKadıncagız hergün gittigime sevincene döktürüyor bende tatlıları döktürüyorum sonrada karşılıklı lüpletiyoruz:18:Sahurda aslında çok yiyip iftarda az yemem gerekiyor.Ama kaynanamın orası bahçe açık alan püfür püfür gelde yemeNeyse uzatmayayım yedigim içtigim benim olsun yaglar benm olsunŞimdide mekik çekeyim.Sahurda görüşmek üzere çıtır arkadaşlarım:13:

5 kez göndermişsinSaolasun canım ama ben iyice kendimi beceriksiz hissetmeye başladım.Şimdi ikinci linkten mi yapıcam off ya anlama kıtlıgı oluştu bende

Bugun ben de kayinvalideme gittim. Helva yapti benim icin cok guzel yapiyor nasi dua ettim valla baya zahmet edip yemekler yapmis azar azar yedim ben de . Sansliyiz bi yandan ebrucum bizi dusunuyorlar saolsunlar. Ohhh bahcede de pufur pufur superr olur valla biz de esimle balkonda sahur iftar yapiyoruz evin ici coooookkk sicak maalesef

Yeşilçayımı içtim ve klima karşısında 250 mekik çektim ohhh Kocişi beklerkende artık bakım dogal maskelere kürlere sardım bu ara.Zayıflarken bi yandan da güzellşemek lazım dimi ama

5 kez göndermişsinSaolasun canım ama ben iyice kendimi beceriksiz hissetmeye başladım.Şimdi ikinci linkten mi yapıcam off ya anlama kıtlıgı oluştu bende

Canim bunu cizelge kismina yapistircan yaziyo en alttaki onu kopyala kullanici kontrol panelinden cizelge kismina yapistir degisikligi kaydet de canim

Yeşilçayımı içtim ve klima karşısında 250 mekik çektim ohhh Kocişi beklerkende artık bakım dogal maskelere kürlere sardım bu ara.Zayıflarken bi yandan da güzellşemek lazım dimi ama

Guzel biseye rastlarsan linkini at ben de deneyim severim iyle seyleri

Evet şanslıyız canım.Kadın ne yapacagını şaşaıryr.Bende yalancı kumpir yaptım ve çok begendi.H.sonu kaynanamları ve yeni eltimi iftara almayı düşünüyrom.Anne kız gibiyiz çok şükür
Guzel biseye rastlarsan linkini at ben de deneyim severim iyle seyleri

Atarım canım.Kaşlarıma kirpiklerime yaglar sürdüm.1 gece arayla ogluş nedeniyle bebeksi topuklarım sert ve çatlamış topuklarıma bakım yapıyorum.Çatlaklara malesef yapılcak bişi pek yok gibi.Araştırmalarım devam ediyor:115:Emzirdigim için ve kilo verdigim için gögüslerim eskisi gibi degil haliyle.Onlar için bakınıyrom şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…