- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.141
heheeee :)
kıyamam ebruşum uğraşşmaa tabisii.. ben sordun diee söleddiimm.. ama çekersende fena olmazz haniii
ayrıca deme öle pideemm çok küçüktüü beee
üstelik acıkırım diye korkuyom ondan çok yiyoom benn
kızlar akşama tavuk kanadı yapmak istiyorum. pikniğe falan götürürüz diye taaa ne zaman almıştım. ama kısmet olmadı. ben salcalı yoğurtlu sosla yapılan kanadı pek sevmiyorum. başka türlüsünü bilen var mı aranızda.
oh oh herkes coşmuş kızlar ben akşam giremedim misafirlerim vardı geç gittiler bide eşim çift vardiye çalışıyo 4-12-12-8 birazdan gelicek para lazım haftaya pazar gününden sonra tatile çıkıyoruz hiç sevmiyorum ramazan da izin vermelerini ama 3 senedir hep ramazanın son 2 haftasına denk getiriyolar eşim 11 de işie gidince etrafı toparlayıp yattık oğluşlarla
iftar menüm küçük pide
2 kepçe kuru fasulye
1 köfte 2 dilim pattis
çok az salata 1 küçük kase sütlaç yedim o kadar.
Ebrucum ozelden msj attim tickerini yapmistim msj kutun dolu diyoo
Kaynanamdaydım ogluş uyudu ve geldim evime.Yeşilçay için suyu ocaga koydum.Klimayı açtım ve karşısına mekik aletimi koydum.Bu akşam yediklerimi anca yakarım mekikle herldeKadıncagız hergün gittigime sevincene döktürüyor bende tatlıları döktürüyorum sonrada karşılıklı lüpletiyoruz :18:Sahurda aslında çok yiyip iftarda az yemem gerekiyor.Ama kaynanamın orası bahçe açık alan püfür püfür gelde yeme Neyse uzatmayayım yedigim içtigim benim olsun yaglar benm olsun Şimdide mekik çekeyim.Sahurda görüşmek üzere çıtır arkadaşlarım:13:
5 kez göndermişsinSaolasun canım ama ben iyice kendimi beceriksiz hissetmeye başladım. Şimdi ikinci linkten mi yapıcam off ya anlama kıtlıgı oluştu bende
Yeşilçayımı içtim ve klima karşısında 250 mekik çektim ohhhKocişi beklerkende artık bakım dogal maskelere kürlere sardım bu ara.Zayıflarken bi yandan da güzellşemek lazım dimi ama
Evet şanslıyız canım.Kadın ne yapacagını şaşaıryr.Bende yalancı kumpir yaptım ve çok begendi.H.sonu kaynanamları ve yeni eltimi iftara almayı düşünüyrom.Anne kız gibiyiz çok şükürBugun ben de kayinvalideme gittim. Helva yapti benim icin cok guzel yapiyor nasi dua ettim valla baya zahmet edip yemekler yapmis azar azar yedim ben de . Sansliyiz bi yandan ebrucum bizi dusunuyorlar saolsunlar. Ohhh bahcede de pufur pufur superr olur valla biz de esimle balkonda sahur iftar yapiyoruz evin ici coooookkk sicak maalesef
Guzel biseye rastlarsan linkini at ben de deneyim severim iyle seyleri