Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

1 avuç üzüm yedim az önce su olsun vücudumaBacaklarım sızlıyor çok off nasıl uyuycam bakalımİyi uykular benim küçük kardeşim

yaa bende istiyorum öle aletler ama evdekiler bana almıca için çalışana kadar beklemem lazıımm..
ama bence süte etkisi olmaz ebruşum ya beline kullanacaksın ya ??
ama tabiki araştır genede seenn..
smitlerde gitti mi benden iyisi yok biliyon mu.. ama onlarda spor olmadan gitmiyoo (

Ebru busu menuleriniz cok guzel kizlar
Sahur menum
2 dilim ekmek
Kk peynir
3 dlm karpuz
1 tane hurma
3 catal recel
Domates , salatalik
Yesilcay
1 tane de kakaolu sut ictim

Kizlar 29.06 da tartilmisim en son 51.200 cikmism
Simdi tartildim nerdeyse 1 ay olmus 51.800 ciktim gercekten cok korkarak ciktim ama geceli gunduzlu yemeye iyi ciktim. Ama inanin hergun ustumden 1 kova su dokulmus gibi oluyorum surekli temizlik yemek ve canim yaramaz kizim hic durmuyorum sirf bu tempo sayesinde kilo almiyorum ahh bide dikkat etseydim heralde 47 48 olurdum
Ben de ebru gibi mekik cekebilsem keske gobegim gitse az iyi yoksa gercekten 49 kiloyken kimse begdnmedi cok zayif biraz al yskismiyo dediler suan daha iyiyim gobus haric tabi

herkese merhaba
uzun bir aradan sonra döndüm. iznimin haftasını otel, ankara ve kapadokya olarak değerlendirdim. şimdi bir süre evde olacağım. bu arada sizde ne var ne yok. telefondan takip etmeye çalıştım ama hiç yazamadım. kilo durumumu siz sormayın sakın böylece ben de yerin üstünde durabilirim bir süre....hepinizi öpüyorum...

Merhaba canim hosgeldin biraz da evinde dinlen uzat ayaklarini soyle al bi kitap eline ohhhKucuk cocugunda yok nasilsa.Kilo konusuna gelince afiyet olsun diyeyim ise dondugunde eski duzene gec olmadan dön derim yoksa devami gelirse fena oluyo tecrubeyle sabit su bogazimi durduramiyorum cünkü

Ebru busu menuleriniz cok guzel kizlar
Sahur menum
2 dilim ekmek
Kk peynir
3 dlm karpuz
1 tane hurma
3 catal recel
Domates , salatalik
Yesilcay
1 tane de kakaolu sut ictim

ösgeemm menün güsel .. ben yeşil çay içmeyeli uzun zamn oldu vallaa..
kiloya gelnceee bencede hedef 49 giye illa öle olmak zorunda değilsin. aynada kendine bakıp tamam oldum dediğin zamn bitmiştir olay. zayıf olup kimse beğenmediği zamn bi anlamı yook..
ama şu ramazanda dikkat edelm de verdiğimiz kiloları almayalııımm.. çünkü başladı mı gerisi geliyoo..
bide topikçe ramazanda koruyoruz kendimizi veremesek ble almamış kimse sen de çok fazla almamışsın sürekle yemeye rağmen..
aferin bizeeeeeeene güzeell
..

çokşeymiistedmm hoşgeldiinn.. gezdin tozdun ne güzel tatil yaptın ohh misss
şimdi bu kadar motiveden sora toplanma zamanııı.. diyete geri dön bakalım.
sakın ucunu kaçırayım deme tutamazsın vallaa
ayrııca umarım çok fazla kiloyla dönmemişsindiirrr

Son düzenleme:

hoşbulduk ozgemmm....ben de dikkat ediyorum artık. işe başlamadan kilşo vermem gerek. gerçi hep aynı şeyi söyledim de veremedim bir türlü. benim çocuğum 7 yaşında. bazı açılardan rahatım ama bazen keşke hiç büyümeseydi diyorum valla. emin olun küçükken daha rahat. boğazımı tutmaya çalışıcam. aslında ben mümkün olduğunca az yiyorsum ama kilo veremiyordum. tatilde biraz yedim. belki şimdi bünye şaşırır...ne bileyim umut işte....cuma sabahı tartıldım. ben de kalsın. söylersem sopayla kovalarsınız beni. ben sizden ayrılmak istemiyorum ki....
[
çokşeymiistedmm hoşgeldiinn.. gezdin tozdun ne güzel tatil yaptın ohh misss
şimdi bu kadar motiveden sora toplanma zamanııı.. diyete geri dön bakalım.
sakın ucunu kaçırayım deme tutamazsın vallaa
ayrııca umarım çok fazla kiloyla dönmemişsindiirrr
[/QUOTE]

Hoşbulduk canım. dikkat ediyorum dünden beri. otelde zaten rahatızdım pek yiyemedim. ama kapadokya da fazlaca pide türü şey yedik. ankara da pek abartmadım. ama yine de kilomu söylemem, söyleyemem.....

Hoşbulduk canım. dikkat ediyorum dünden beri. otelde zaten rahatızdım pek yiyemedim. ama kapadokya da fazlaca pide türü şey yedik. ankara da pek abartmadım. ama yine de kilomu söylemem, söyleyemem.....[/QUOTE]

Dogru soyluyosun bi yandan herkes der ya buyudukce dertleri de buyuyor diye bakalim bikac sene sonra bende alirim boyumun olcusunu.
Ben de 49.700 ile gittim 51.800 ile geldim 2 ayda 2 kilo aldim canim dikkat etmeyince aliniyo maalesef.sopayla kovalanmayi da ilk ben hakettim canim:18:

sahuru bekliyorum. ben yatınca sahura kalktığımda salak gibi oluyorum. o nedenle yatmadan önce yiyorum ama oruçta inanılmaz zorlanıyorum. normalde de aç kalınca başım döner benim. bayılacak gibi olurum. hep çantamda meyve yada bisküvi olur. acaba şeker falan mı var ki. acıkınca elim ayağım titremeye başlıyor. sahurda fazla yememeye özen göstericem.

Offf kociş yarım saat çizelge yapmaya ugraştı yorgun argın ama yenilenmiş mi bişi olmuş site yönetiminden msj geldi.Neyse ögrendi nasılsa bi ara yapar.Ama çizelge beni motive ediyordu

İFTAR MENÜM:

1 kepçe çorba
2 kaşık garnitrlü bezelye(fırında)
2 kaşık pilav
küçük bi parçacık pide
çoban salata
1 bardak kola
2 şekerpare

türk kahvesi ve yeşilçay.

Kaynanamdaydım.Saolsun ogluşla ilgileniyor ve eşim geç geldigi çin berber BOLCA karşılıklı iştahlı yiyoruzAma çıkmaz sokak oldugu için tüm gün başatan sona ogluşun akülü arabasıyla turladık. 1 saat alışveriş yaptım koşturmaca halinde.Şimdi uyusammı biraz sahura kadr yoksa mekik mi çeksem die düşünüyorm.Bakalım hangisi agır basacak:44:

menün fena değil ebruş ama bencee uykun da yoksa bide sahur sonrası kalk mekik çeekk.. ben çekmiyorum sen çek bariii =))

benim iftar menüümm

bir tabak çorba
1 uzun dilim ekmek
biber kavurması biraz
birazda patlıcan salatası (az ama)
yine 3 5 dilim patates (fırında)
güllaaaççç
4 bardak suu
akşaçda bi kaç avuç çekirdeekk
bugün fazla oldu biraass ama olsun kızlarr

Ebrucum ben sana cizelge yapi ozelden gonderdim ama bi baktim msj yok olmus Sayfa dolmadan cikmak zorunda kalmistim ucmus gitmis sonra da oruc derken kaldi ama kocis ogrendiyse kendi zevkine gore ysparsin canim ben de firsat bulursam yaparim kendime
İftar menum
1 tabak kurufasulye
3 dlim karpuz
1 parca pide
Evde tektim cok yiyemedim
1.5 saat Sonra
Nescafe
4 hosbes
1 dlim kek

SAHUR MENÜM:

Bir parça pide
3dl.kaşar
3 zeytin
1 salata
4 bisküvi
çay.

Az önce spor uykudan agır bastı ve nasılsa sahur yaklaşıyor deyip yatmadım ve 200 mekik çektim

ösgem hoşbeş kek aynı anda olmamışş.. ama iftarda azcık yemişssiinn..

ebruşum sen o ka sahurla nasıl dayanıyon ya çok az değiill mii??:26:

bakın görün bn neler yiidiimm:18:
3 tane milföyy
biraz yumurtayla az bişi pide
domates 2 zeytiiinn
bide m.suyum vardı ama döktüğüm için bi kaç yudum içebildiim

Ohh ne güzel stres atmışsındır.Bence kilonla yüzleş ve şu verememe olayının üstüne düş biran önceGeçende dr. kilo veremiyosa biri mutlaka dr. gidip testlerini yaptırmalı.Mutlaka altında yatan bi etken vardır dedi.Ebru uyarmadı deme sonra
Zorlanmadan hangi güzellik olur ki.Bende oglanla zorlanıyorum hemde sütlerim azaldı die kendi annelik vijdanımı sorguluyorm.Ama iki senedr hamilelk emzirme derken gitti zaten.Bak ne kadr çok çalıştın ve gece yarılarına kadr çalışmasan patron sana para verirr mi?Zorlanıcaz ki sevapları hakedelim dimi ama canım
menün fena değil ebruş ama bencee uykun da yoksa bide sahur sonrası kalk mekik çeekk.. ben çekmiyorum sen çek bariii =))
Çektim busuucuum senin adınada bi 200 çekeyim istersenSen uyu şimdi mışıl mışıl ben uykusuz bide sahurda şimdi çekeyim öle mi Sen beni demirden sandın galiba
Olsun be güzelim olsun senin canın saolsunVur patlasın çal oynasın

Ayy saol canım benim düşünüp ugraşmışsın bebeginleEşimede dedim sen sıkıldın ama arkadaşım beni tanımadan hemde bebegiyle ugraşıp yapmış.O da galyana gelip ugraşmaya başladıMenünde gayet iyi canım.Biz koca bebeişleri emziriyoruz hala o yüzden birazcık fazla yiyebiliriz dimi ama

Olmamış diyene bakın helehem milföy hem pide sanki harika olmuşkardeşim az ama yalnı canım istemio.Keşke sahurda da kaynanam karşımda olsa.105 kilo ohh hızlıda bana banada yer.Benim itah artıyor haliyleAz dedin die 1 armut yemeye başladım.Mgdem mi küçülmüş ne sanki hamurişleri dag ta yemiş gibi karnım patlıycak gibi agıyr:44:

heheeee :)
kıyamam ebruşum uğraşşmaa tabisii.. ben sordun diee söleddiimm.. ama çekersende fena olmazz haniii
ayrıca deme öle pideemm çok küçüktüü beee
üstelik acıkırım diye korkuyom ondan çok yiyoom benn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…