Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Aaa çizelgem olmuş.Yine senin sayende canım arkadaşım emegine saglıkHakkını helal et ugraştırıyroum seni becerksizligim yüzünden

Bu gece yatıp kalkıcam kızlar.Çünkü çok kötü alışkanlık oldu.4 buuktn aşagı yatamıyrom.Eee kaynanamda dinleniyom ya gecede uyuyamıyrm.Kociş yoldaymış.Gelene kadar 100 mekik daha çekeyimSahurda teyzesi yine çagırdı 2 gecedir kibarca saol hazırladm bişiler ben diyorum ama bu gece çıkaym ayıp olmasın

bugün arkadaşlarla dışarda iftar yaptık. pide yaptırdık. çorbamız salatamız mesirelik bir yere gittik. 1 kase çorba, 1 kıymalı yarım kuşbaşılı pide yedim. 2 plastik bardak fanta içtim, bol salata yedim. tabi bol su. iftardan önce tartılmıştım. eve gelince tekrar tartıldım. arada tam 2,8 kilo vardı. yuhh dedim. ama fazla birşeyde yemedim ki. çayla beraberde ortada kayısı vardı. ondan yedim bayağı. az sonra da sahuru yapıp yatıcam.

Off dön saga dön sola uyuyamadım.Fena alışkanlık olmuş.Gündüz kaynanam ilgilenirken 1 saat uyuyorum bununda etkisi büyük sanırım.Ayaklarım bakım suyunda şuanda

Aaa çizelgem olmuş.Yine senin sayende canım arkadaşım emegine saglıkHakkını helal et ugraştırıyroum seni becerksizligim yüzünden

Estagfurullah canim gule gule kullan ben bilgisayar mezunuyum biraz biraz anliyorum karisik gercekten ben de ilk basta cok zorlanmistim

SAHUR MENÜM:

salata(3 çatal)
domates(2 çatal)
menemen(3 çatal)
ekmek(kızarmış 3 ince dl.)
kk peynir
2 zeytin
çay

Az öncede ananaslı activia yedim.Yukarıda teyzedeydim.Balkonda çay keyfi yaptık.Kimsecikler gelmemiş bu gece.İyi geceler çıtır adayları

slm kızlar uzun zamandır yazamıyordum. tatile falan gittik hiç dikkat etmedim ondan önce de etmiyordum zaten tartılmaya korkuyordum en az 5 kilo almışımdır derken 1 kilo falan aldığımı gördüm bebek de 8 aylık oldu üstelik şimdi iftar yapınca karnım çok ağrıyo çorbayla falan geçiştirip aç yatmam lazım ama yapamıyorum inşallah öyle yapıp rahat ederim biraz yoksa sancıdan kıvranıyorum.
neyse dünkü iftar menüm:
1tabak çorba
2 dolma
yoğurt
bu sabah sahurda:
1.5 dolma
yoğurt
bol bol da su içiyorum ama feci ter yapıyor resmen ıslanıyorum

canım resimlerini gördüm inanılmaz değişmişsin ama işin doğrusu zaten çok güzelmişsin güzelliğine güzellik katılmış anlıycan :) neyse sana çıtır bi hayat diliyorum güzel arkadaşım darısı benim başıma artık

Hosgeldin tekrardan bebegin buyumusDoguma az kalmis Neden oruc tutuyorsun ki hele de sancim oluyo diyosun kaza yapabilirsin sonra senin mazaretin var canim bu sicaklar da kendini zorlama bence

açken rahatım canım yaa sorun yemek yiyince başlıyor 10 gün tuttum iyiyim çok şükür kendimi rahatsız hissedersem bırakırım iyiyken bırakmak istemiyorum sonra tutmak daha zor geliyor

merhaba
bence sen oruç tutmamalısın. sen kendini iyi hissedebilirsin ama bebeğinin besine ihtiyacı var. üstelik zaman çok uzun. biz tekken zorlanıyoruz ki sen iki kişisin. Nacizane fikrim.

ben resimleri göremiyorum çok merak ediyorum profil bilgisine giriyorum yine çıkmıyo nerden giriyosunuz yazarmısınız

Ohh tatiller yapılmış.Hemide 3 çocuk ve hamile halde.Bravo canım sana ben emirle tatil mi yaptım ne yaptım anlamadım.Resimleri görmene ve begenmene sevindimİnş. dogumdan snra sende çıtır olursunAma sana kızıcam çünkü son aylar ben 2 yumurta sarısı yedim hep ve 4 kilo dogdu oglum.Sen yemiyosun ve oruç tutuyosunTöbe haşa tutma diyerek benide günaha sokacaksın ama sna farz degil bitanem ya.Şurda kalmış 1 ayın.Ben zorlanıyorum sen nasıl aç dayanıyosunBu kadar fırça yeter sanırım gel üzme beni şu diyetide orucuda (töbe töbe)bırak.
ben resimleri göremiyorum çok merak ediyorum profil bilgisine giriyorum yine çıkmıyo nerden giriyosunuz yazarmısınız

Canım sildim çünküEşim böyle şeylere çok kızıdıgı halde tüm gün ısrarlarıma dayanamayıp 1 günlügüne albüm yapıp sizlere göstermem izin verdi.52 yi göreyim beki yine ikna edebilrim:44:

Kızlar bu sabah tartıda yine ilke imza attım.Ve 53.4 gördümVe yazlık bi elbisemi dap dar fermuar zorla kapanırdı.İçinde fır dönüyordum.Herkes görsün die kaynanama giderken bol bol onu giydim.İşte bunların verdigi şımarıklıgıyla iftarda neler yedim nelerSahura kadr uyumuyorum ve yatmam 4 buçugu buluyor.Bu sab ahta oglum 6 da kalktımı uyukladım öglen uyududa bende uyumuşum onunla.Artık sahur menümü yazarım.

Ebrucum onemli olan dengeliyebilmek 2 gun sadece dikkat etsen telafiedersin uzulme dar gelen birseyin bol gelmesi mucize gibi geliyodu bana diyodum ben nasil bunun icine sigmiyomusum:26:Buguzel duyguyu yasamayi en cok hakeden sensin tek basina yola devam ediyon bi de koruma doneminde de soyle 4 5 ay fazla degil duzeni bozmadan gidersen tam tebrik etcem seni ben bu zamana kadar iyiydim geriye donunce kendime hayret ediyom fena tutuyodum bogazimi ama koruma donemin de sinifta kaldim suan cokmu kiloluyum hayir 52 yim ve her kiyafetim de oluyo ama gidisat kotu sorun orda aman ebrum sen ayni hataya dusme zayifladim rehavetine kapilip sagliksiz beslenme

3 hafta sonra kardesimin dugunu var ve bian once kendimi toplamam lazim. Zaten gunduz bisi yemiyorum iftarda da asiri kacmazsam sorun olmaz ama gel gorki su icemiyorum ezan okundu yarim bardak su ictim gecti susuzlugum biraz daha suya agirlik vereyim saglik icin de icmem gerek zaten.Dugundeki kiyafetim belden bollasiyo gobegim belli olmuyo kina gecesine alcam onda cikmamasi gerek ama ablasi olarak cok guzel olmam sart 1 tane kardesim var zaten

Vermek kadar korumakta çok önemli ve dikkat isteyen bi süreç.İnsanogluyuz işte istedigimize ulaşınca hemen şımarıp gevşiyoruz.inş.dogum günümde 52 yi görürüm ve korumaya geçerim

Ben suyu çok içeridm ama iftardn sonra 2 bardak içiyorum o kadar.Onu ye bunu ye çay iç suyu unutuyorum.Ablası olarak farklı ve en şık olman gerekiyor.Hem seni uzun zamandır görmeyen akrabalarında hem zayıf hem şık görünce itifat yagmuruna tutacaklardır seni

Aynen onu ye cay ic falan derken su icmek aklima bile gelmiyo. Dun iftardan sonra biraz is yaptim susamisim oyle su ictim
Dugun icin de sacim makyajim icime sinsin de cok onemli sac hele ki kiyafetim de fena sayilmaz ( kolay kolay begenemiyorumcunku )bakalim ins.zaten ceyiz sermede baya iltifat aldim.Bir arkadasi var kardesimin abartisiz 10 aydir gormemisti beni cok zayiflamissin yuzun kasik kadar kalmis naptin diyo kiz tabi o beni gordugunde yeni dogum yapmistim 1 2 ay olmustu.
Sen de 52 yi gorursun bence canim ne kaldi ki zaten

ama benim 3 hamileliğimde ramazana denk geldi bırakmadım çocuklarda 3.5 kilo civarı doğdu şimdi de bırakmak istemiyorum zaten nerdeyse bütün gün yatıyorum. 2 yumurtamı da yedim bu sabah zorlandığım yerde bırakıcam suyumu da bolca içiyorum 2-2.5 lt kadar bu arada kimse hamile olduğumu fark etmiyor 8 aylık diyince şok oluyorlar herhalde feraceden belli olmuyor bi de boyum uzun die göstermiyorum yoksa karnım kocaman dr a gittim bebek için sağlıklıymış elhamdülillah girmişken dünkü iftar menüm
5 hurma
yoğurt
bolca karpuz
biraz da sarelle
sahurda:
2 yumurta
2dl ekmek
peynir domates
biraz karpuz

Canım ben makyözüm ist. olsan yapardım makyajını.Eşimin ablası(küçük halası yani)İzmir bornova özkaynaklarda makyöz.Ama Sosyeteye otele nereye çagırıssan gdiyor.Eger profesyonel makyaj düşünürsen öneririmFace te var istersen özelden face adını yazayım bi resimlere bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…