- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.101
Duzenli yazamadigim icin menu Paylasmiyorum canim az da yesem duzenli beslenemiyorum nedense surekli kizimin pesindeyim ya da yer siliyom mutfak siliyom hic oturmuyomsenin menuleri okuyorum cok iyi gidiyosun Harekette ediyosun zaten Emir saolsun kilo verirsin baya bu hizla. Ramazani bu sekilde degerlendirirsen hem saglikli olursun hem de hedef kilona ulasirsin bence.
Kızlar bu kadar gitmesine hem çok şaşarıdm hemde çok sevidnim.Ama üzüldügüm şey kimsenin menü paylaşmaması ve burayı boşlayıp kilo bildirimi bile yapmayışıHadi toparlanın hemen koyveriyosunuz Eskiden cuma günleri heyecanla pc açıp kiim ne kadr vermiş die merak ederdim.Sizdeki bu heyecan bitti mi yoksa:44:
Çocuklardan desem başladıgımızdan beri çocukluyuz koşturmacadayız.Onları bahane ediyorz bazen canım.Evet sen yeşilçaysız ve yulaflısız menü çıkrmazdın.Ama baya bi tatlıya düşmüşsün.Gerçi bende oruçluyum die mi bilmiyorum ama her akşam mutlaka bi çeşit tatlı yiyorum.Kaynanama geldim az önce hemen bi kek çırptım.Dedim akşama çayın yanına yeriz.Kaynanamda o tatlı sayılmaz alırım ben sana istedigin şerbetli bi tatlı dedi:18:Oruçluyken en çok buz gibi kola ve şerbetli tatlının haylini kuruyorum nedenseEbrucm öncelikle cok sevindim kilo vermene 700 gr iyi bu menulere ve senin kosturmana 1.500 bile gitse sasirmazdim inan.Sitem etmekte haklisin canim ben de eskiden sabahinkorunde tartilir hemen tlf bakardim kim ne vermis diye simdiyse dun yarin kilo bildirimi yazmana ragmen siteye girip senin bildirimini okuyunca aaa kilo bildirimi vardi bugun diyorumkendi adima cvp vercek olursam da bazen keske hedefe ulasmasaydim diyorum bi turlu toparlanamadim tam ramazan geldi mecbur gunduz tutcam bogazimi alisirim diyodum 2 gun tuttum regl oldum bugun bitiyor nasipse yarin baslicam tekrar daha iyi bi yandan basta olmak sonuna kadar gotururum ins bak mesela bugun yedigim nescafe benimo halley 2 tane serbetli tatli bana hic uymayan bi beslenme demi ayni eski osge gibi Ne zaman duzelirim aldigim 36 38 beden pantolanlara sigmadigim zaman offf yol yakinken don iste demi yokk illa bi uzulcem iste boyle hergun mutlaka asagiya inip abur cubur aliyorum aksamlari da dondurma tabi yesilcay bile istemiyo canim Ki ben icmesem eksikligini hissderdim hemen krizim tutardi dusun yani hep o cikolatalar yuzunden esir aldilar tekrar beni pis katkili sagliksiz sisko yapan cikolar
kilo bildirimim
geçen hafta 60.4
bu hafta dün düz 60.0 çıkmıştım ama bugün 60.1 neyse buna da şükür demekten başka bişi diyemiycem he bu arda ben 2 gündür şekersiz ve süt ve süttozsuz nescafe içmeye başladım yani kola ve asitli şeylerden sonra sıfır şekker kullanmaya karar verdim ama ramazan diye böyle hafif sütlü tatlılar yapıyoruz 1 er kase ondan yiyorum sadecee .... dün gelen misafirlerim serap sen çok vermişsin kilo dediler
hedef 55
Busuummmmmm:80:
hadiiiiiiiii kızlarr canlandırım buraaaayıııııı..
birbirimiz olmazsa kilo vermelerde dururrr.. ben buraya girmeynce veremyyoorumm..
hadi geliinn..
sahraa nerde bu arada kayınvaldesi nasıl acaba haberi olan var mıı ?
kızlarr az önceki sahur menüüm
1.5 dilim pide içinde sucuk vardıı
1 bardak şeftali suyu
domates
azcık peynir
2 zeytin
slm kızlarr..
keyifler nasıl bakalıımm..
EBRUŞŞUUMM menülerin harika gerçekten böle devam edersen bayrama kadar en çıtır hatun sen olacaksıınn
700 gram vermende bunu kanıtlıyo zatenn..
ÖSGEE kilo bildirimi yapılmamışşşdikkat de edilmiyo artıkk.. sen kal şişko şişko biz çıtır olalım sende çatlaaaaa
ZUZUU 400 400 dür valla hiç yoktan iyidir.. ama farkedilmek gerçekten inanılmaz güzelmiş yaa. bu hazzıhiç bi tatlıya değişmemm
bana gelincee ben kilo verememişim bu hafta yaa(
ayın 12 sinde 57,240 mışım
bugün yani 27 sindee 57.140
gide gide 100 gram gtmiş.. dikkat de ediyorum ama neden böle oldu anlamadım
(millete at tut kendim 100 gram vermişim)
ayrıca dün geceki iftar menüm de şöyle bayaanlarr
1 tabak şehrihe çorbası
1 tabak barbun yemeği
1 dlm ekmeğin kenarının çeyreği
bi kaç kaçık pilav
üstüne bi tabak pudng
yarım lt suu
sahurda ne yedim hatrlamıyom uyku sersemine yalan yanlış yazcama hiç yazmıyyıımm :))
güsel miş ebruşuumm..
sahuru da hafif kapatmışssıın.
sporlar desen harika özellikle mekikk..
bnmde acayip ihtiyacım var mekiğe ama hiç çekmiyooruumm zor geliyoo..
bide bende 1 avuç çekirdek bi tane max yediimm 2 bardakda ş.siz çayy tabii :) unutmuşum onlarıı ..
taksit taksit oldu biraz ama kusuruma bakmayın artıkkk..
Bende yarım mekik çekebiliyordum.Kaynanam saolsun mekik aletini verdi.Kolaylıkla tam mekik çekiyorum.Sende koltuga ayakalrını kaldırıp yarım mekik çek sabah akşam 50 şer tane.
sanırım çekmem lazım o kadar diyet boşa giedecek yoksa ..
bel ve karından incelmek istiyorum çünküü.. arada biberiye yağı sürüp streçle sarıyorum ama aradaa:)