- 29 Aralık 2009
- 3.409
- 1.347
-
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.181
Ebrucum onerin icin tesekkurler aklimin bi kenarina yazdim . Dugun icinse esimin ark . Kuafor acmis ist. Elemanlar getirtmis cok guzelmis sozde bakalim oraya gitcem kizimla nasi olcaksa artik .Senin de pembe far surdugun bi foton vardi cok begendim ordaki makyajini mesela benim elimden gelmez oyle maalesef elim hic yatkin degil
Zaten elim yatkındı ve hiç kuaföre makyaj yaptırmadım.Kendi nişan ve dügünümde hariç tabi.Egitimini aldım ve 7 aylık en son çantalar elimde evlere dükkanlara taşındım.Ve sonrası dogumdu ocuktu malum ara verdim.Müşterilerimi başka arkadşlarıma yönlendirmek zorunda kaldımEn büyük hayalim kendi dükkanımı açmak ama o da çok uzak görünüyor
Anam ben kimsecikler gelmemiş.Ben o kadar koşturdum bugün uykusuzum ve ikinci kata çık bahçeye taşı eltiyi memnun etme telaşesiyle yinede geldim.EEee sizler nerdesiniz kızlar ne alemdesiniz.Hani menüler bakim
Kimin kimden çekecegi var orası meçhul canım.Daaha aileye girmeden bana ve eşimin ailesine saygısızlıgıyla ismimizle bizlere hitap şekliyle ve daha önceden onu tanıdıgımız zamnlarda samimiyken sonradan sanki etilerden alıyomuşz gbi bi tanımamazlık bi naz bi burnu havada haller........vs..... uzar gider anlycan mevzu.Bu beni sinir etsede bi yandan da iyi oluyor beni yükseltiyor herkesin gözündeKiz eltinin senden cekcegi var heee elticik elticik deyip duruyonBenim de 2 eltim var.İstemeye geldikleri gun buyuk eltim bi sarildi bana ayyy elti olduk diye pek sevindi Sen de saril elticigine gicik degilse eger kizkardes arkadas gibi olur iste ne guzel
Konumuza geri donersek kayinvalidem bendeydi 10 gibi gitti ben de yarin anneme gitcem orucluyken yapamam diye temizlik yapayim dedim bittim resmen daha uyumadim sahur ysptim kizim uyandi onu salliyorum yatirip hemen uyucam coooookk yorgunum aliskanlik bi girip bakayim dedim kizlar gelmismi diye ebru nolcak bizim bu halimiz temizlik sevdasi yuzunden dustugumuz hallere bak
eskisigibiyazamıyorum benim ufaklık hastalandı su çiçeğine benzer bişiler çıkmıştı bütün vücudu isilik gibibişiler olmuştu doktora götürdük suçiçeği gibi olanlar sivrisinek ısırığımış diğerleride sıcaktan isilik olmuş krem ve alerji şurubu verdi şimdi iyi o gün 2 gün üstüsüte ateşlenince korktuk şimdi iyi çok şükür azaldı isilikleri 2 gündürde hava güzel burda serin serin birde çok düşkün oldu bana ayağımda sallıyorum kıpırdatmadan olduğum yere koyuyorum kalkıyone bende doğru düzgün uyku nede onda bu böyle 1 sene daha sürücek sanırım bu hafta bide koşuşturmalı geciyo üstüne bide dün regli oldum ben kendimi çok suçluyorum ben çok kötü bi anneyim regliyken çok sinirli oluyorum dün büyük oğlumla oyun oynuyoduk birden yüzüme tükürdü çok sinirlendim tokat attım ona bidaha yapmıycaksın diye ama sonra içten içe çok kötü oldum hemen gülmedim yüzüne yüz bulmasın diye koştum lavoboya ağladım ağladım niye vurdum diye kendimiçokkötü hisseettim çocuğu arayıop olmayanlarda var dedimkendi kendime niye dözdün diye suçladım kendimi neyseki 10 dakika sonra kendi geldi yanıma annecimözür dilerim öpeyim barışalım dedibana barıştık öpüştük koklaştık oğlumla dünden beri brni çokiyi dinliyo regliyken insan niye sinirli olur ki???
benden bu kadar menüler gayet iyi kızlar ama bne bu hafta tartılamam haftaya salı çıkıyoruz artık tatile eşyalarımı hazırlıycam alışveriş listesi hazırlıycam giremeyebilirim yine kendinize iyi bakın...