- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.161
Aaa çizelgem olmuş.Yine senin sayende canım arkadaşım emegine saglıkHakkını helal et ugraştırıyroum seni becerksizligim yüzünden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa çizelgem olmuş.Yine senin sayende canım arkadaşım emegine saglıkHakkını helal et ugraştırıyroum seni becerksizligim yüzünden
slm kızlar uzun zamandır yazamıyordum. tatile falan gittik hiç dikkat etmedim ondan önce de etmiyordum zaten tartılmaya korkuyordum en az 5 kilo almışımdır derken 1 kilo falan aldığımı gördüm bebek de 8 aylık oldu üstelik şimdi iftar yapınca karnım çok ağrıyo çorbayla falan geçiştirip aç yatmam lazım ama yapamıyorum inşallah öyle yapıp rahat ederim biraz yoksa sancıdan kıvranıyorum.
neyse dünkü iftar menüm:
1tabak çorba
2 dolma
yoğurt
bu sabah sahurda:
1.5 dolma
yoğurt
bol bol da su içiyorum ama feci ter yapıyor resmen ıslanıyorum
slm kızlar uzun zamandır yazamıyordum. tatile falan gittik hiç dikkat etmedim ondan önce de etmiyordum zaten tartılmaya korkuyordum en az 5 kilo almışımdır derken 1 kilo falan aldığımı gördüm bebek de 8 aylık oldu üstelik şimdi iftar yapınca karnım çok ağrıyo çorbayla falan geçiştirip aç yatmam lazım ama yapamıyorum inşallah öyle yapıp rahat ederim biraz yoksa sancıdan kıvranıyorum.
neyse dünkü iftar menüm:
1tabak çorba
2 dolma
yoğurt
bu sabah sahurda:
1.5 dolma
yoğurt
bol bol da su içiyorum ama feci ter yapıyor resmen ıslanıyorum
canım resimlerini gördüm inanılmaz değişmişsin ama işin doğrusu zaten çok güzelmişsin güzelliğine güzellik katılmış anlıycan :) neyse sana çıtır bi hayat diliyorum güzel arkadaşım darısı benim başıma artık
Ohh tatiller yapılmış.Hemide 3 çocuk ve hamile halde.Bravo canım sana ben emirle tatil mi yaptım ne yaptım anlamadım.Resimleri görmene ve begenmene sevindimİnş. dogumdan snra sende çıtır olursunAma sana kızıcam çünkü son aylar ben 2 yumurta sarısı yedim hep ve 4 kilo dogdu oglum.Sen yemiyosun ve oruç tutuyosunTöbe haşa tutma diyerek benide günaha sokacaksın ama sna farz degil bitanem ya.Şurda kalmış 1 ayın.Ben zorlanıyorum sen nasıl aç dayanıyosunBu kadar fırça yeter sanırım gel üzme beni şu diyetide orucuda (töbe töbe)bırak.canım resimlerini gördüm inanılmaz değişmişsin ama işin doğrusu zaten çok güzelmişsin güzelliğine güzellik katılmış anlıycan :) neyse sana çıtır bi hayat diliyorum güzel arkadaşım darısı benim başıma artık
ben resimleri göremiyorum çok merak ediyorum profil bilgisine giriyorum yine çıkmıyo nerden giriyosunuz yazarmısınız
Vermek kadar korumakta çok önemli ve dikkat isteyen bi süreç.İnsanogluyuz işte istedigimize ulaşınca hemen şımarıp gevşiyoruz.inş.dogum günümde 52 yi görürüm ve korumaya geçerimEbrucum onemli olan dengeliyebilmek 2 gun sadece dikkat etsen telafiedersin uzulme dar gelen birseyin bol gelmesi mucize gibi geliyodu bana diyodum ben nasil bunun icine sigmiyomusum:26:Buguzel duyguyu yasamayi en cok hakeden sensin tek basina yola devam ediyon bi de koruma doneminde de soyle 4 5 ay fazla degil duzeni bozmadan gidersen tam tebrik etcem seni ben bu zamana kadar iyiydim geriye donunce kendime hayret ediyom fena tutuyodum bogazimi ama koruma donemin de sinifta kaldim suan cokmu kiloluyum hayir 52 yim ve her kiyafetim de oluyo ama gidisat kotu sorun orda aman ebrum sen ayni hataya dusme zayifladim rehavetine kapilip sagliksiz beslenme
3 hafta sonra kardesimin dugunu var ve bian once kendimi toplamam lazim. Zaten gunduz bisi yemiyorum iftarda da asiri kacmazsam sorun olmaz ama gel gorki su icemiyorum ezan okundu yarim bardak su ictim gecti susuzlugum biraz daha suya agirlik vereyim saglik icin de icmem gerek zaten.Dugundeki kiyafetim belden bollasiyo gobegim belli olmuyo kina gecesine alcam onda cikmamasi gerek ama ablasi olarak cok guzel olmam sart 1 tane kardesim var zaten
Aynen onu ye cay ic falan derken su icmek aklima bile gelmiyo. Dun iftardan sonra biraz is yaptim susamisim oyle su ictim
Dugun icin de sacim makyajim icime sinsin de cok onemli sac hele ki kiyafetim de fena sayilmaz ( kolay kolay begenemiyorumcunku )bakalim ins.zaten ceyiz sermede baya iltifat aldim.Bir arkadasi var kardesimin abartisiz 10 aydir gormemisti beni cok zayiflamissin yuzun kasik kadar kalmis naptin diyo kiz tabi o beni gordugunde yeni dogum yapmistim 1 2 ay olmustu.
Sen de 52 yi gorursun bence canim ne kaldi ki zaten