- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.081
Canım benim tanımadıgın halde üzüntümü paylaşmışsın İyi dileklein için çok saol canımcanım seni tanımıyorum ama şimdi görünce yazmadan edemedim, okuyunca çok üzüldüm Allah güzel yavruna şifalar versin, ne kadar değerliler bizim için parmaklarına bişey batsa bizim kalbimiz daha çok acıyor, inşAllah ürtiker değildir, Allah ım şifalar versin görünmezinden minik paşana, sevgiler
Saol özgecim çok şükür tekrarlamadı.Öglen hem onu konrtole hemde kendim için dr. randevu aldım.İnş. iyi haberlerle dönerim.İnanın bunu canı gönülden istiyorum.Sabah 5 buçukta yattım 7 buçkta kalktım.İçim o kadar korku içindeki uykusuzlugumu bile hissetmiyorum.Ebrucum ne demek sıkmak burada sadece kilo muhabbeti yapacagiz diye bir kaide yok bizler arkadasiz aile gibi olduk burada sevinclerimizi uzuntulerimizi paylasacagiz tabiki de. Senin uzuntunu de cok iyi anliyorum canim soz konusu evlatlarimiz olunca en ufacik dertleri bile olsa bizi kahrediyo. Oglusun ins. alerjiden dolayi oyle olmustur. Sen de adet gormuste olabilirsin ya da cok stres yaptin ondan olabilir. Yarin iyi haberlerle gel ins. canim sıkma guzel canini Allah beterinden korusun Allah'in izniyle sifa bulur oglun ins.
geçmiş olsun hem paşama hem sana üzüldüm okuyunca inşallah ürtüker değildir delü tabiki burda herşeyimizi (kilodan başka ) başka dertlerimizide ankatıcaz biz 8 aydır akraa gibi olduk hepimiz emir şuan 17-18 aylık zaten sanırım artık emzirmesende olur oruçlu oruçlu sana yazık o koşuşturmacada benimkinide o kadarlıkken bıraktırıcam yksa seneye ramazana adar zor bırakır vbeni tam bi meme canavarı valla merak ettiğim bi konu daha ( sütlerimin geri gitmesi için iğne yaptırıcam) demişsin ya ne iğnesi bu özeldemi yapılıyo yoksa sağlık ocağındamı paraylamı merak ettim aklımda olsun da bide kolladn yaıyolar demi o iğneyi merak ettim canım ya kusuruma bakma lütfenn tekrardann geçmiş olsun yavrucum size...
Zuzuum benim 16.ayını dolduracak.İgne hakkında etrfımdakilerden kulakdaan dolmaa bir ilgim var.Şimdi neti bu igneyi araştırmak için açtım.Sütlerr giderken ısıtmalanmıyormuşsun igne vurulunca.Araştıraym ve bugn dr. gideyim blgilerimi paylaşırım canım