- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.061
Merhaba herkese Kızlaaar..burayı cok özledim selam vermek istedim..uzun zamandır diyetle falan alakam olmayınca yazmadım ama sizleri de özledim..gerçi yazacak zaman fırsat bulsaydım daha once yazacaktım..seminer donemi okula basladim..3 hafta o bitti ondan sonra kızım hastalandı enfeksiyon kaptiyavrum hastane de falan yattık onunla gecti..daha sonra tatile gittim 1o Gün Perşembe aksam donduk..ve oruç bakalım Allah'ın izniyle başladık..inşallah devam ettirebilirim kızım üstüme yapışıyor resmen bu sekilde tutmak baya zormus bı de iki sene ara verince..kizim emdigi için mı burkadan susuyorum yoksa herkes mı böyle..açlık halsizlik falanyok ama susuzluk cok zor..Allah kimseyi açlıkla susuzluklar imtihan etmesin..
Umarım herkes iyidir söyle bı baktım ama okuyamadık pek..yeni katılanlar var..eskilerden kim var..
Hhaaaa kilo mü sorarsanız bu donemde 2 kilo da aldimBen kaçar bana kizmayin
Kendinize iyi bakın yazarım insallah
Hoşgeldin canım ama pekte hoş degil 2 kilo ile geldigin içinKızına çok geçmiş olsun atlatmış çok şükür.Ohh tatilde yapılmış.Evet çok zor oluyor çocukla.Süt gelmiyor diye dahada yapışıypr ve ısırıyor kızıyor.Ter içinde kalıyorum.Ve hep dışarı istiyor günde kaç adım atıyorum kimbilir.Allah hepimizin yardımcısı olsun.