Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

Merhaba herkese Kızlaaar..burayı cok özledim selam vermek istedim..uzun zamandır diyetle falan alakam olmayınca yazmadım ama sizleri de özledim..gerçi yazacak zaman fırsat bulsaydım daha once yazacaktım..seminer donemi okula basladim..3 hafta o bitti ondan sonra kızım hastalandı enfeksiyon kaptiyavrum hastane de falan yattık onunla gecti..daha sonra tatile gittim 1o Gün Perşembe aksam donduk..ve oruç bakalım Allah'ın izniyle başladık..inşallah devam ettirebilirim kızım üstüme yapışıyor resmen bu sekilde tutmak baya zormus bı de iki sene ara verince..kizim emdigi için mı burkadan susuyorum yoksa herkes mı böyle..açlık halsizlik falanyok ama susuzluk cok zor..Allah kimseyi açlıkla susuzluklar imtihan etmesin..

Umarım herkes iyidir söyle bı baktım ama okuyamadık pek..yeni katılanlar var..eskilerden kim var..

Hhaaaa kilo mü sorarsanız bu donemde 2 kilo da aldim:KK53:Ben kaçar bana kizmayin:KK55:

Kendinize iyi bakın yazarım insallah

Hoşgeldin canım ama pekte hoş degil 2 kilo ile geldigin için:KK20:Kızına çok geçmiş olsun atlatmış çok şükür.Ohh tatilde yapılmış.Evet çok zor oluyor çocukla.Süt gelmiyor diye dahada yapışıypr ve ısırıyor kızıyor.Ter içinde kalıyorum.Ve hep dışarı istiyor günde kaç adım atıyorum kimbilir.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

İFTAR MENÜM

1 kase çorba
2 dolma(tek başıma olunc dolma bitmek bilmedi)
2 kaşık light yogurt
küçücük bi parça pide
2 dl.karpuz

Sonra sahile gittik 1 avuç çekirdek çıtladım.Arkadaşımla lunaparkta eglendik.Ogluş temiz havada uyudu ve eve döndük.Bu akşam sahilde yine yürüdüm yine:KK24:

Eşimde pazar evde diye deneyeyim dedi ve yine iştahlı bir menü ortaya çıkıverdi:KK1:

SAHUR MENÜM:

kaşarlı yumurta(6 çatal)
domates(4 çatal)
peynir(kk)
Kaşar(1dl)
zeytin(3 tane)
kurabiye(2 tane)
pide(2 küçük parça)
çay ve yeşilçay

Son düzenleme:
Kızlar bugn ciddi sınav veriyorum nefsimle.Sabah erkende anneme geldim.Eşim evdeben annemde uyudm.Annem yandaki parka götürmüş oglumu.Bi uyndım her yeri kabarmş.Hemn eşimi aradım hastaneye gittik.Böcek ısrmş dedi.Oruçlu bu sıcktahastanede ve oglumhiç durmuyor hep meme de yapışık.Başım döndü ve bozmayı bile düşündüm.Bugn çk zorlandm .Rabbim çalışanlara güç kuvvet versin.Keşke oglumu ramazandan önce memeden ayırsaydım.Ne zaman ayırmalıyım acaba?Ayrılmakta istemiyorm gerçi:KK5:

Kızlar bugn ciddi sınav veriyorum nefsimle.Sabah erkende anneme geldim.Eşim evdeben annemde uyudm.Annem yandaki parka götürmüş oglumu.Bi uyndım her yeri kabarmş.Hemn eşimi aradım hastaneye gittik.Böcek ısrmş dedi.Oruçlu bu sıcktahastanede ve oglumhiç durmuyor hep meme de yapışık.Başım döndü ve bozmayı bile düşündüm.Bugn çk zorlandm .Rabbim çalışanlara güç kuvvet versin.Keşke oglumu ramazandan önce memeden ayırsaydım.Ne zaman ayırmalıyım acaba?Ayrılmakta istemiyorm gerçi:KK5:

Canım cok gecmis olsun..eminim olgusuna da cok zor olmuştur ve sana tabi...coook iyi anlıyorum seni Cook zor bı durum.gercekten Allahım Sabri'ni verir inşallah tatlım.ben de düşünüyorum ne zaman ayırsam napsam..istiyorum da çünkü ise başlıcam bensiz uyumuyo emerek uyuyor falan seninki de öyle mı..birakinca nası olur uyur mü durur mü cok ağlar nası bıraktıracak..ben once gündüz bıraktırayim gece uykusunda vereyim diyorum..3 aylarda bıraktırilmaz kısmeti kesilir dediler..o yüzden sonbaharı bekledim ben..bu konuda bildigin var mı başka tatlım..

Bu arada ramazanda ilk defa kilo vericem galiba kızlar..pek yenmiyor sıcakta..vermiştim bile..sırf sularla kolalarla besleniyorum bı de hep meyve..cok sağlıklı degil belki ama icim boyle istiyor..

Ramazan diyetle zor olmuyor mu ramazandan sonra yaparsınız yedikleriniz de hakikaten çok az bence. gün boyu evi temizleyecek yemek hazırlayacak çocuk vs bakacak haliniz kalıyor mu

slm kızlar..
jojoop hoşgeldin ama kiloyla glmişsin olmadı bu şimdiii..:KK20: en kısa sürede geri gönder onlarıı:) bebeişine de çok geçmiş olsun..

ebruşum sanada geçmiş olsun bu sıcakta koşturup durmuşsun.. Allah dayanma gücü versin bi an önce iftar olsun da iç doya doya suyunuu ferahla..

bana gelince oruç iyi gidiyo bakalım hafta içi zorlanmadan tutabilecek miyim.. hastanede bide erken kalkıp zor oluyo ama inş tutabiliriimm..

sıra geldi menülerimee.. gayet dikkat ediyorum kızlar. sahurda değilse bile iftara çok az yiyorum üstüne bide yürüyüş yapıyoruuz ablamla. başlıyorum menülerime..
dünkü iftar menüm:
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak fasulye
4 6 çatal makarna
bi kaç çatal salata
3 4 lokmacık ekmek yemek başında ortasında sonunda olmak üzere toplam yarım litre su.

bu gece ki sahur da
1.5 krep peynir
1 bardak şekersiz çay
2 3 çatal domatas
1 2 banım çikolata
1 lt su..

Cok cok gecmis olsun canim zorlanman normal ben korkumdan evden disari cikamiyorum. Kizim da surekli emmek istedi bugun :KK5:
Ama gercekten disarda heleki klimasiz ortamda calisanlara Allah yardim etsin.oglusun kac aylik oldu canim ben de biraktirirken cok uzulcem gibime geliyo cok alisiyo insan

Jojop sen de hosgeldin canim ozlettin kendini.:KK19: İns. Bu ayin sonunda hepimiz vermis oluruz ve onemlisi oruc sayesinde saglik kazaniriz.

iftar menüm
2 yemek kaşığı kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav dünküler vardı yani 1 bardak erik komostosu salata o kadar arkasından 2 bardak çay içtim fakat cnm kola çekti 1 bardak kola içicem birazdan şöyle buzlu buzlu:):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bi taraftan evi badana yaıyoruz off küçük çok yoryo beni yaa :KK37::KK37:

iftar menüm
2 yemek kaşığı kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav dünküler vardı yani 1 bardak erik komostosu salata o kadar arkasından 2 bardak çay içtim fakat cnm kola çekti 1 bardak kola içicem birazdan şöyle buzlu buzlu:):KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bi taraftan evi badana yaıyoruz off küçük çok yoryo beni yaa :KK37::KK37:

Kolay gelsin canim seni cok iyi anliyorum benim kiz da fena bir dk oturtmuyo beni. Bi de badana diyosun ben kizimle vileda bile yapamiyorum. Zaten suan kilo almamamin tek sebebi kizim :KK55:

Canım cok gecmis olsun..eminim olgusuna da cok zor olmuştur ve sana tabi...coook iyi anlıyorum seni Cook zor bı durum.gercekten Allahım Sabri'ni verir inşallah tatlım.ben de düşünüyorum ne zaman ayırsam napsam..istiyorum da çünkü ise başlıcam bensiz uyumuyo emerek uyuyor falan seninki de öyle mı..birakinca nası olur uyur mü durur mü cok ağlar nası bıraktıracak..ben once gündüz bıraktırayim gece uykusunda vereyim diyorum..3 aylarda bıraktırilmaz kısmeti kesilir dediler..o yüzden sonbaharı bekledim ben..bu konuda bildigin var mı başka tatlım..

Bu arada ramazanda ilk defa kilo vericem galiba kızlar..pek yenmiyor sıcakta..vermiştim bile..sırf sularla kolalarla besleniyorum bı de hep meyve..cok sağlıklı degil belki ama icim boyle istiyor..
Çok şükür dayandım ve bugünüde tamamladım.Emirde hep oyun için memede ve hiç başkası uyutamaz sadece benm mememde uyuyor:KK5:Bıraktırma düşüncesi bile beni aglatmaya yetiyor.Ama ayrılıcaz elbet bigün.Hem ramazanımı raat tutarm hemde oruçluyum die sütüm az de yemeye yöneldi:nazar:iyilik yapmış olucam ogluma öyle düşünp kendimi rahatlatıyorum.
slm kızlar..
jojoop hoşgeldin ama kiloyla glmişsin olmadı bu şimdiii..:KK20: en kısa sürede geri gönder onlarıı:) bebeişine de çok geçmiş olsun..

ebruşum sanada geçmiş olsun bu sıcakta koşturup durmuşsun.. Allah dayanma gücü versin bi an önce iftar olsun da iç doya doya suyunuu ferahla..

bana gelince oruç iyi gidiyo bakalım hafta içi zorlanmadan tutabilecek miyim.. hastanede bide erken kalkıp zor oluyo ama inş tutabiliriimm..

sıra geldi menülerimee.. gayet dikkat ediyorum kızlar. sahurda değilse bile iftara çok az yiyorum üstüne bide yürüyüş yapıyoruuz ablamla. başlıyorum menülerime..
dünkü iftar menüm:
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak fasulye
4 6 çatal makarna
bi kaç çatal salata
3 4 lokmacık ekmek yemek başında ortasında sonunda olmak üzere toplam yarım litre su.

bu gece ki sahur da
1.5 krep peynir
1 bardak şekersiz çay
2 3 çatal domatas
1 2 banım çikolata
1 lt su..
Meniülerin gayet iyi:KK34: benim küçük kardeşim bayrama çıtır olucak bu gidişle:KK12:
Cok cok gecmis olsun canim zorlanman normal ben korkumdan evden disari cikamiyorum. Kizim da surekli emmek istedi bugun :KK5:
Ama gercekten disarda heleki klimasiz ortamda calisanlara Allah yardim etsin.oglusun kac aylik oldu canim ben de biraktirirken cok uzulcem gibime geliyo cok alisiyo insan
Saol canım.Rabbim dışarda çalışanlara yardım etsin gerçekten.Bende hemen aglıyorum düşünürken bile.Nasıl bıraktırıcam bilmiyorum.Ayrılcakmış sanki bi daha bana gelmeyecekmiş benden kopacakmş gibi geliyor:KK43::KK14:
iftar menüm

Menün iyi canım aynen kola bende içtim.İçim yanmış resmen.EE anca kola ferahlatır:KK1:Kız ramazanda ne badanası bu:KK1:

Kızlar moralim çok bozuk.Daha uyku uyumadım ve uykumd yok zzaten.Bugün oglumun vücudu kabardı.Dr.böcek ısırmış sanırım dedi(annem parka götürmüştü bugün)Akşama daha kötü her yeri yüzü ve bütün vüdudu kabardı.12ye kadr hastanedeydik.İgne yaptı dr. ve bu gece gözetim altında tutun.Eger geçerse ilaçlara iyi ama geçmezse ürtiker(kurdeşen)olabilir 4 gün hastanede yatması lazım dedi.Bende 2008den beri ürtiker hastasıyım malesef.Sıkıtntı ve hassas yapım beni bu hastalıkla tanıştırdı evliligimin ilk yaz tatilinde malesef:KK5:Nasıl kaşınıp yanma yaptıgını bildigim için evladıma ben mi geçirdim die bu geceden beri kendi yiyip bitirdim.Sütümden mi geçti acaba die strese girdim ve dogumdan beri ilk kez afedersiniz bi kanama geldiki sormayın.Çok korktum.Adet mi yoksa sıkıntıdan gelen bi kanama mı anlmadım.Burası yeri degil bu konuların ama sizler benim arkadşım oldunuz.Ben sizinle dertleşmeyeyimde kiminle dertleşeyim kime içimi dökeyim bu saate.Çok şükür yarım saat önce oglumun kabarcıkları yok oldu.Allahıma çok şükür.Dr.bugün kaymak verdigim için gıda alerjisi olabilir dedi.İnş. öyledir çnkü ürtikeri bu küçücük vücut nasıl kaldırsın:KK14:Ben dayanamıyorum bu illet geçsin die gitmedigm dr. kalmadı yavrum nasıl dayanır:KK14:İnş. kaymaktandır ve hiç kaymak yemesede olur.Ama ürtükerin adı bile içimn sıkılmasına yetiyor.Yarın hem oglumu kntrole.Hemde kadın doguma sütlerimin geri gitmesi için igne vurdurmya gidicektim bide bu kanama için gidicem.Oruç tuttugum için sütüm azaldı die de adet oluyor olabilirm.Bilmiyorum kızlar ama oglumun vücudu geçti ya ben önemli degilim.Birde gözümdeki arpacık ufaldı ama kaldı.Onuda göz dr gözstericem.Bu sebeplerden dolayı oruç tutamycam bugün.Dua edin arkadaşlar bu üst üste gelen hastlaıklardan kurtuluruz inş.Sizi de sıktım ama çok moralim bozuldu lütfen beni anlayın arkadaşlarım:KK14:

Kızlar moralim çok bozuk.Daha uyku uyumadım ve uykumd yok zzaten.Bugün oglumun vücudu kabardı.Dr.böcek ısırmış sanırım dedi(annem parka götürmüştü bugün)Akşama daha kötü her yeri yüzü ve bütün vüdudu kabardı.12ye kadr hastanedeydik.İgne yaptı dr. ve bu gece gözetim altında tutun.Eger geçerse ilaçlara iyi ama geçmezse ürtiker(kurdeşen)olabilir 4 gün hastanede yatması lazım dedi.Bende 2008den beri ürtiker hastasıyım malesef.Sıkıtntı ve hassas yapım beni bu hastalıkla tanıştırdı evliligimin ilk yaz tatilinde malesef:KK5:Nasıl kaşınıp yanma yaptıgını bildigim için evladıma ben mi geçirdim die bu geceden beri kendi yiyip bitirdim.Sütümden mi geçti acaba die strese girdim ve dogumdan beri ilk kez afedersiniz bi kanama geldiki sormayın.Çok korktum.Adet mi yoksa sıkıntıdan gelen bi kanama mı anlmadım.Burası yeri degil bu konuların ama sizler benim arkadşım oldunuz.Ben sizinle dertleşmeyeyimde kiminle dertleşeyim kime içimi dökeyim bu saate.Çok şükür yarım saat önce oglumun kabarcıkları yok oldu.Allahıma çok şükür.Dr.bugün kaymak verdigim için gıda alerjisi olabilir dedi.İnş. öyledir çnkü ürtikeri bu küçücük vücut nasıl kaldırsın:KK14:Ben dayanamıyorum bu illet geçsin die gitmedigm dr. kalmadı yavrum nasıl dayanır:KK14:İnş. kaymaktandır ve hiç kaymak yemesede olur.Ama ürtükerin adı bile içimn sıkılmasına yetiyor.Yarın hem oglumu kntrole.Hemde kadın doguma sütlerimin geri gitmesi için igne vurdurmya gidicektim bide bu kanama için gidicem.Oruç tuttugum için sütüm azaldı die de adet oluyor olabilirm.Bilmiyorum kızlar ama oglumun vücudu geçti ya ben önemli degilim.Birde gözümdeki arpacık ufaldı ama kaldı.Onuda göz dr gözstericem.Bu sebeplerden dolayı oruç tutamycam bugün.Dua edin arkadaşlar bu üst üste gelen hastlaıklardan kurtuluruz inş.Sizi de sıktım ama çok moralim bozuldu lütfen beni anlayın arkadaşlarım:KK14:

canım seni tanımıyorum ama şimdi görünce yazmadan edemedim, okuyunca çok üzüldüm Allah güzel yavruna şifalar versin, ne kadar değerliler bizim için parmaklarına bişey batsa bizim kalbimiz daha çok acıyor, inşAllah ürtiker değildir, Allah ım şifalar versin görünmezinden minik paşana, sevgiler

Ebrucum ne demek sıkmak burada sadece kilo muhabbeti yapacagiz diye bir kaide yok bizler arkadasiz aile gibi olduk burada sevinclerimizi uzuntulerimizi paylasacagiz tabiki de.:KK19: Senin uzuntunu de cok iyi anliyorum canim soz konusu evlatlarimiz olunca en ufacik dertleri bile olsa bizi kahrediyo. Oglusun ins. alerjiden dolayi oyle olmustur. Sen de adet gormuste olabilirsin ya da cok stres yaptin ondan olabilir. Yarin iyi haberlerle gel ins. canim sıkma guzel canini Allah beterinden korusun Allah'in izniyle sifa bulur oglun ins.

geçmiş olsun hem paşama hem sana üzüldüm okuyunca inşallah ürtüker değildir delü tabiki burda herşeyimizi (kilodan başka ) başka dertlerimizide ankatıcaz biz 8 aydır akraa gibi olduk hepimiz emir şuan 17-18 aylık zaten sanırım artık emzirmesende olur oruçlu oruçlu sana yazık o koşuşturmacada benimkinide o kadarlıkken bıraktırıcam yksa seneye ramazana adar zor bırakır vbeni tam bi meme canavarı valla:KK9::KK9: merak ettiğim bi konu daha ( sütlerimin geri gitmesi için iğne yaptırıcam) demişsin ya ne iğnesi bu özeldemi yapılıyo yoksa sağlık ocağındamı paraylamı merak ettim aklımda olsun da bide kolladn yaıyolar demi o iğneyi merak ettim canım ya kusuruma bakma lütfenn tekrardann geçmiş olsun yavrucum size...:KK16:

X