- 24 Şubat 2012
- 256
- 0
- Konu Sahibi puccakanka
- #5.041
hadi bakalım hanımlar ilk sahur menüsü benden gelsin bakalım gecen sene bebişim küçüktü hiç tutamaıştım ama bu sene tutucam allah izin verirse 1 saat öncesinde 1 fincan süt ve içine azcıcık arı poleni koydum sütü çoğaltıyo habeirniz olsun kızlar arkasından koca bi bardak ayran
birazdan yiyeceklerim
2 dilim tava böreği kaynanam yaptı
domates salatalık 1kk kaşar
çay arkasından yeşilçay ve bol su içerim inşallah ramazan ayın hepimiz sağlıkla kilo verir veremesekte yediklerimize dikkat edelim oda yeter allahım şimdiden tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah bu sıcakta oruçlu oruçlu çalışanlarada güç kuvvet ve bol ol sabır versin inşallah aminnnn
senin menünde çok güzel zuzucum abartı yok
ben banyomu yaptım yumurtamı kaynattım geldim buraya,,neyse gidip hazırlık yapıyımda alıp getireyim buraya,,eğer geç yersem hemen yatıp sindirilmesini gecikmesinin istemiyorum,,yiyip yatmak çok fena olucak ama en azından 1saat zaman veriyim vücuda sindirsinyanında peynir zeytin 2d.ekmek tereyağı sürmeden yiyemem,,bide çay içtimmi yeter bana,evde yalnızım bebişlerim uyudu,eşcazım işte sabah 9da gelcek sahuru orda yapcak,,bakalım herkezin ramazanı mübarek olsun,oruçlarımızı kabul etsin rabbim..
selam ben senin azmine hayranım okadar kilolar vermişsinki ben senin bu topiğini bir çırpıda okuyup sayende gaza geldim 1 haftada okudum bütün sayfaları temmuzun başında başladım 2 kilo verdim Allah bereket versin çok teşekkür ederim sana benim motivemi yerine getirdiğin için özellikle nesfit yaptığında gaza gelip bende yaptım 2 hafta işte 1,5 kilo gitti benden yavaş gidiyo yaş 35 olunca metotbolizma yavaşlıyoo..
neyse herşey için teşekkürler..