Triendy'in Başarı Öyküsü 20 Kilo Verdi

hadi bakalım hanımlar ilk sahur menüsü benden gelsin bakalım gecen sene bebişim küçüktü hiç tutamaıştım ama bu sene tutucam allah izin verirse 1 saat öncesinde 1 fincan süt ve içine azcıcık arı poleni koydum sütü çoğaltıyo habeirniz olsun kızlar arkasından koca bi bardak ayran
birazdan yiyeceklerim
2 dilim tava böreği kaynanam yaptı
domates salatalık 1kk kaşar
çay arkasından yeşilçay ve bol su içerim inşallah ramazan ayın hepimiz sağlıkla kilo verir veremesekte yediklerimize dikkat edelim oda yeter allahım şimdiden tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah bu sıcakta oruçlu oruçlu çalışanlarada güç kuvvet ve bol ol sabır versin inşallah aminnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:

senin menünde çok güzel zuzucum abartı yok

ben banyomu yaptım yumurtamı kaynattım geldim buraya,,neyse gidip hazırlık yapıyımda alıp getireyim buraya,,eğer geç yersem hemen yatıp sindirilmesini gecikmesinin istemiyorum,,yiyip yatmak çok fena olucak ama en azından 1saat zaman veriyim vücuda sindirsin:KK53:yanında peynir zeytin 2d.ekmek tereyağı sürmeden yiyemem,,bide çay içtimmi yeter bana,evde yalnızım bebişlerim uyudu,eşcazım işte sabah 9da gelcek sahuru orda yapcak,,bakalım herkezin ramazanı mübarek olsun,oruçlarımızı kabul etsin rabbim..

selam ben senin azmine hayranım okadar kilolar vermişsinki ben senin bu topiğini bir çırpıda okuyup sayende gaza geldim 1 haftada okudum bütün sayfaları temmuzun başında başladım 2 kilo verdim Allah bereket versin çok teşekkür ederim sana benim motivemi yerine getirdiğin için özellikle nesfit yaptığında gaza gelip bende yaptım 2 hafta işte 1,5 kilo gitti benden yavaş gidiyo yaş 35 olunca metotbolizma yavaşlıyoo..
neyse herşey için teşekkürler.. :KK16: :KK16: :KK16:

Kilo Bildirimi
Başlangıç:63
Geçen hafta:54.5
Bu hafta:54.5:44:
Gelen:yok
Giden:yok:44:
Hedef:52

Nie böyle oldu acaba.Gerçi almamamda iyi bişi.Çünkü akşam 4 çeşit tatlı 2 çeşit börek vardı ve ben hepsinden yedim.Sahurda da yiyip yatmama ragmen iyi bile.Ama akşam hep koşturdum ve ikinci kattan bahçeye hep bişiler inidrdm.Vee oynadk tabi bol bol:KK1:Kilo verenleri tebrik ediyorum:KK9:

ebrucum resimlerini gördüm dün gece çok hoş olmuşsun maşallah kilolu hallerine baktımda her halin bi başka güzel ama şimdiki halin daha bi güzel maşallah emirde büyümüş boy attmış sankibüyüyo tosbikler:):KK1::KK1::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Saol arkadaşım begenmene sevindim.Evet büyüyolar tabii boy atınca o tombikligi gitti ama saglıkları yerinde olsun yetrki:KK16:
EBRUŞŞUUMM ben göremedim resimlerini çok üzüldüm yaa..ama okuduklarıma göre baya vermişsin 80 küsürden 50 lere vay canına . .. . :KK53::KK53: tebrik ediyorum vallaaa.:KK9::KK9: hep böyle devam et inşş:KK16:
ben buraya çok sık giremiyorum belki ama toparlandım çok yemiyorum artık.
herkes zayıfladın mı sen falan diyo nasıl mutlu oluyorum anlatamamm.. hocalarım bile soruyo bende nasıl zayıfladığımı anlatıyoruum onalra :KK1:
bugünde bi hemşire ddi hemen eveeeettt =)) yaptım 32 diş sırıttım kadına =)
hata salı günü tartıldım 57.240 çıktım yani kilo almamış 520 gram galiba vermişim tabi 1 haftada değil de önemli olan almamış olmammm..:KK8:

bakalım Allah izin verirse yarın oruçlu olucam (inş dayanabilirim 14 saat) akşamları da az yersem ramazan ayında 55 leri görebiliyorum diye umut ediyorum..:KK31:

ayrıca şimdiden herkese hayırlı ramazanlar diliyorum umarım hakkıyla tutarız oruçlarımızı..
Üzülmee canım 52 olunca eşimden izin alıp yine resim eklerim beki(tabii eşim artık izi verirse kıskanıyor artık daha fazla:KK12:)
hadi bakalım hanımlar ilk sahur menüsü benden gelsin bakalım gecen sene bebişim küçüktü hiç tutamaıştım ama bu sene tutucam allah izin verirse 1 saat öncesinde 1 fincan süt ve içine azcıcık arı poleni koydum sütü çoğaltıyo habeirniz olsun kızlar arkasından koca bi bardak ayran
birazdan yiyeceklerim
2 dilim tava böreği kaynanam yaptı
domates salatalık 1kk kaşar
çay arkasından yeşilçay ve bol su içerim inşallah ramazan ayın hepimiz sağlıkla kilo verir veremesekte yediklerimize dikkat edelim oda yeter allahım şimdiden tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşallah bu sıcakta oruçlu oruçlu çalışanlarada güç kuvvet ve bol ol sabır versin inşallah aminnnn:KK16::KK16::KK16::KK16:
Menün güzel canım inş. evlatlarımızın sütü kesilmez.
Günaydın Kızlar,

Ramazan ayınız mubarek olsun allah tüm dileklerinizi kabul etsin hem cuma hem ramazanın ilk günü doble bir gün..
Allah çocuklarımızı hertürlü kazadan beladan korusun hayırlı insanlarla karşılaştırsın... :KK16: :KK16: :KK16:

Bende oruçluyum Allah kabul ederse saatimi kurdum ancak çalmamış :KK50: bir uyandım saat 05,30 :KK53: şok tabi...

artık napalım işin kötü yanı ben dün en son öğlen yemek yedim akşam 18:00 gib bir ayran içtim okadar
şimdilik iyyim 12 saat kalmış heralde bugun biter :44:
dünkü öğlen menüm

2 dl light ekmek
taze fasulye
salata
2 parça karpuz

akşam üstü 1 ayran

33 saat sürecek bugun orucum...

buarada ilk kilo bildirimimi ben yapayım

başlangıç 65,2 :KK53:
geçen hafta 63,8
bu hafta 63,1
gelen yok :KK76:
giden 700 gr :KK9:

Ohhh menü gzel tabii 700 gr da gitmiş:KK76:

Kizlar hayirli cumalar hayirli ramazanlar umarim hepimiz bu ramazani en iyi sekilde gecirir gunahlarimizdan ariniriz.Oruc tutan herkese ozellikle disarda calisan eslerimize Allah kolaylik versin.
Birbirimize dua edelim arkadaslar. Bu ara da tartilmayi unuttum kilo verenleri tebrik ediyorum

Kizlar hayirli cumalar hayirli ramazanlar umarim hepimiz bu ramazani en iyi sekilde gecirir gunahlarimizdan ariniriz.Oruc tutan herkese ozellikle disarda calisan eslerimize Allah kolaylik versin.
Birbirimize dua edelim arkadaslar. Bu ara da tartilmayi unuttum kilo verenleri tebrik ediyorum

Amin inş. kolyalıkla geçiririz bu ramazanı Allahın izniyle.Ogluş bugün öyle çok yediki hayret ettim.Ve diger kaşık gelene kadar dayanamayıp hadi dedi ilk kez:KK53:Halbiki çenesini tutup arkasından beslerdim hep:KK5:Eee tabi annecigin bugün sütü yok ondan sanırım yedi.

ilk günüm çok zor geçti ben tutamıycaam sanırım ortasında bide sonunda tutarım çok şükr ilk gün korktum ezan okunmadan istifra ederim diye çünkü gün boyu hep öyleydim başım zonkluyodu üstüne çocuklar bi taraftan kafamı kaldıramıyorum sağlolsun kayınederim 3 saat kadar baktı çocuklara ben uyudum dua ettim kusmayım diye kafamı kaldırsam kusucak gibi oluyodum allah duamı kabul etti ezanlar okundu 1 yudum su içtim ve anında kustumm:KK43:(( afedersiniz allahım oruç tutanlara kuvvet versin:KK43:(

ilk günüm çok zor geçti ben tutamıycaam sanırım ortasında bide sonunda tutarım çok şükr ilk gün korktum ezan okunmadan istifra ederim diye çünkü gün boyu hep öyleydim başım zonkluyodu üstüne çocuklar bi taraftan kafamı kaldıramıyorum sağlolsun kayınederim 3 saat kadar baktı çocuklara ben uyudum dua ettim kusmayım diye kafamı kaldırsam kusucak gibi oluyodum allah duamı kabul etti ezanlar okundu 1 yudum su içtim ve anında kustumm:KK43:(( afedersiniz allahım oruç tutanlara kuvvet versin:KK43:(

Canım ya kendi saglıgın el vermiyorsa tutmıycaksın tabiki de.Çocukla daha zor oluyormuş anladım bende.

İFTAR MENÜM

2 kepçe çorba
2 dolma
2 kaşık light yogurt
1dl.ekmek
1 bardak limonata

21:45 =
yeşilçay
2kare fıstıklı çikolata
4 kepekli kuru meyveli bisküvi

şimdide 2 büyük erik yiyorum

150 mekik çektim mekik aletiyle az önce:KK8:

iftar menüm
2 yemek kaşığı mercmek yemeği salata yoğurt diğer yemeklerin tadına bile bakmadım malesef 1 dilim pide pideyi çok sevdğim halde ve her sene iftarda ve sahurda 3-4 dilim yiğen ben artık 1 dilim zorla yiyorum aslında sevnyorumda az yemeğe yemeğin arkasından kiraz ve çay
kilo bldirimim
2 hafta önce 60.6
bu hafta 60.4
başlangıç 68
giden 200 gram
gelen yok hedef 55

Kiyamam canim ya esim de yok tutamiycam dedi susuzluga dayanamamis ben dun tutamadim inanmicaksiniz belki ama sofrayi kurduk oturdum ezan okudu gene mi yaaa dedim:KK53:İmsakiye yoktu ananeme sordum ezan 5 te okunuyo deyince ona gore hazirladim tabi bu kadar mi saf olunur bunca yil oruc tuttum namaza uyandim 2 dir resmen ezana denk geliyom tabi ac olunca tutmadim bugun tutcam ins erken uyanip bakalim nasil olcak. ezan okundu ben gayet kendimden emin yok deneme yapiyo hocalar dedim ardindan top patladi dumur oldum resmen :KK53:Esim de gene mi yaaa dedi sinirden gül gül bi hal oldum esim oturduk bi guzel yemek yedik ezandan sonra

İFTAR MENÜM

2 kepçe çorba
2 dolma
2 kaşık light yogurt
1dl.ekmek
1 bardak limonata

21:45 =
yeşilçay
2kare fıstıklı çikolata
4 kepekli kuru meyveli bisküvi

şimdide 2 büyük erik yiyorum

150 mekik çektim mekik aletiyle az önce:KK8:

iftar menüm
2 yemek kaşığı mercmek yemeği salata yoğurt diğer yemeklerin tadına bile bakmadım malesef 1 dilim pide pideyi çok sevdğim halde ve her sene iftarda ve sahurda 3-4 dilim yiğen ben artık 1 dilim zorla yiyorum aslında sevnyorumda az yemeğe yemeğin arkasından kiraz ve çay
kilo bldirimim
2 hafta önce 60.6
bu hafta 60.4
başlangıç 68
giden 200 gram
gelen yok hedef 55

Menuleriniz cok guzel kizlar zuzu gecmis olsun rahatsizsin diye az yemisin umarim yarina toparlanirsin canim

Sonunda sahur yapabildim:KK1:
Menum:
3 dlm ekmek
Kk peynir
1 zeytin
Salatalik domates
2 banim recel
2 catal seftali
2 eti puf:KK17:Canim cekti
Yesilcay
Bol su

Eşim tutamadı kızlar.Bi kere tuttu zuzuz gibi kustu afedersiniz.Bende yalnız kalktım sahura.Yukarıda teyzesi sahura çagırdı ve kalabalıkla balkonda ipin ucu kaçtı:18:

SAHUR MENÜM:

ekşimikli yumurta(5 çatal)
peynir(kk)
domates(2 çatal)
salata(3 çatal)
ekşimikli biber(3 çatal)
ekmek(incecik 3 dl.)
kurabiye(2 tane)
çay ve yeşilçay

Ben de cok guldum:KK9:Dun erkenden uyanip hazirladim :KK1:Suan ben ne cok acim ne cok susadim ama kolumu kaldircak halim yok

sahurda yediklerim
küçük bi parça pide 5 zeytin 2kk peynir 1 ymurta sahra kalktım ama tutmadım kızlar allahım affetsin kefaletini veririm çay
arkdan nescafe
gün içinde de 1 avuç kuruyemiş ve 1 tabak çorba içitm
iftarda yediklerim
küçük parça pide 2 yemek kaşığı sucuklu kurufasulye tavuklu pilav ayran sizce çokmu yedim acaba ya:KK19::KK19::KK19:

sahurda yediklerim
küçük bi parça pide 5 zeytin 2kk peynir 1 ymurta sahra kalktım ama tutmadım kızlar allahım affetsin kefaletini veririm çay
arkdan nescafe
gün içinde de 1 avuç kuruyemiş ve 1 tabak çorba içitm
iftarda yediklerim
küçük parça pide 2 yemek kaşığı sucuklu kurufasulye tavuklu pilav ayran sizce çokmu yedim acaba ya:KK19::KK19::KK19:

Merhaba herkese Kızlaaar..burayı cok özledim selam vermek istedim..uzun zamandır diyetle falan alakam olmayınca yazmadım ama sizleri de özledim..gerçi yazacak zaman fırsat bulsaydım daha once yazacaktım..seminer donemi okula basladim..3 hafta o bitti ondan sonra kızım hastalandı enfeksiyon kaptiyavrum hastane de falan yattık onunla gecti..daha sonra tatile gittim 1o Gün Perşembe aksam donduk..ve oruç bakalım Allah'ın izniyle başladık..inşallah devam ettirebilirim kızım üstüme yapışıyor resmen bu sekilde tutmak baya zormus bı de iki sene ara verince..kizim emdigi için mı burkadan susuyorum yoksa herkes mı böyle..açlık halsizlik falanyok ama susuzluk cok zor..Allah kimseyi açlıkla susuzluklar imtihan etmesin..

Umarım herkes iyidir söyle bı baktım ama okuyamadık pek..yeni katılanlar var..eskilerden kim var..

Hhaaaa kilo mü sorarsanız bu donemde 2 kilo da aldim:KK53:Ben kaçar bana kizmayin:KK55:

Kendinize iyi bakın yazarım insallah

X